بعضیا هستن ک....

دکتر مهدیه

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
يک دسته از ادم ها هستند که ترازويشان را توي دوستي در حال تعادل قرار داده اند. بي کوچکترين خطايي.
روباتي مي شوند با برنامه اي شبيه به خودت و هيچ تلاش و خلاقيتي فراتر از اين برنامه انجام نمي شود.
اس ام اس بزني. اس ام اس مي زنند.
زنگ بزني. زنگ مي زنند.
ميس کال بيندازي. ميس کال ميندازند.
نامه بنويسي. نامه مي نويسند.
بگويي :" دوستت دارم." مي گويند:" دوستت دارم."
دعوا کني. دعوا مي کنند.
قهر کني. قهر مي کنند.
هديه بدهي. هديه مي دهند.
خوشحال باشي. انرژي مي دهند.
غمگين باشي. غمگين

ترت مي کنند.
جواب ميس کال ندهي. جواب ميس کالت را نمي دهند.
برايشان لايک و کامنت بگذاري. برايت لايک و کامنت مي گذارند.

بعد يک جا چشم هايت را باز مي کني و مي بيني بيشتر تو بودي که براي حفظ رابطه تلاش کرده بودي و طرف مقابلت تنها آينه اي در برابر تو بود. تو که خسته شوي. تو که کم انرژي شوي. تو که براي چند لحظه خودت را پشت اتفاقي پنهان کني. تو که از اتفاق کوچک يا بزرگي دلخور شوي. تو که شلوغ شوي. مي بيني آدم ها نيستند. رفته اند.
شايد رفته اند تا روبات يکي ديگر شوند
حالا ببين تو زندگي با دوستانت اين گونه بودي ؟!؟!؟!؟؟

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
شخصا اینجوری نیستم!! معمولا تکست ها رو جواب نمیدم.... میس کال ها رو جواب نمیدم و اهل زنگ زدن یا نامه دادن هم نیستم....
کلا دوست ندارم با روش های قدیمی با کسی ارتباط داشته باشم مگر حضوری.... یا اینترنتی و چت کردن با اسکایپی چیزی....
ولی عادت ندارم مکالمه‌ای رو شروع کنم چون همیشه فکر میکنم ممکنه طرفم سرش شلوغ باشه...من هیچوقت وقت مناسب رو انتخاب کردن رو یاد نگرفتم!!

3ina

عضو جدید
خب ما خودمون که نمیتونیم بگیم ربات بودیم یا نه.ولی من فکر میکنم اینطوری نبودم.حداقل بیشتروقتا نبودم.خب خودم از این رفتار بدم میاد نباید انتظار داشته باشم همچین کاری بکنم.

mehryas

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچوقت اینجور نبودم و اینجور کسایی رو هم خوشبختانه اطراف خودم نمیبینم .

مرسی از متن زیبات .

کوثر89

عضو جدید
عالی گفتی
صمیمی ترین دوست خودم هم همینجوریه وخیلی عذاب میکشم......خیلی درونگراست....بیچاره میخواد اینجوری نباشه اما نمیتونه....
خدا کنه هیچ وقت خودم واسه کسی اینجوری نباشم............

Nilpar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره دقیقا!!! با بعضی دوستان بنده اینجوریم...اما نه همشون...دوست با معرفت هم زیاد دارم

اسمارت

عضو جدید
راستشو بخای من قبلنا خیلی تلاش میکردم رابطه دوستیمو با رفقام حفظ کنم ولی متاسفانه رفقای من رباتی بیش نیستن برا همین منم دیگه مثل قبلنا تلاش نمیکنم ینی برام مهم نیس که رابطمون ادامه پیدا کنه یا نه.....

sarmashigh

عضو جدید
مرسی مهدیه
بازم عالی بود
موضوعات جالب و قابل فکرکردن از نو رو انتخاب میکنی
من خودم زیاد حال دوستامو میپرسم و از این شکایتی ندارم
خوب هر کسی گرفتاری هایی داره و در مواقعی هم اونا منو پیدا میکنن
بهرحال ممنون

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چه خوب که ابن تاپیک و بهم نشون دادی مهدیه جون
اره من تو رابطه ای عاطفیم دقیقا همینجوری ام.... افسوس

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا جندتا از دوستام(دشمن بگم بهتره) همینجوری بودم چون لیاقتشو نداشتن عین بقیه براشون نگران بشم.....اگه هم اآینه ای شدم فقط برای حفظ ادب بوده نه چیز دیگه
ولی فاکتور از اون تعداد خاص برا بقیه سعی کردم اینجوری نباشم.....

مهران.ن

عضو جدید
والا من نمی دونم ربات هستم یا نه؟من هر صفتی رو که بگین دارم اینو نمی دونم البته به فقط نا مرد نیستم و می دونم زیر بار زور هم نمی رم.کلا آدم شری هستم.
هرکس جواب منو نده جوابشو نمی دم.بهم بی احترامی کنه دو برابر بهش بی احترامی می کنم.
قهر کنه قهر می کنم.نمی دونم یکی بزنه ، دو تا میزنم و...

حالا خودتون بگین من رباتم یا نه؟

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سعی کردم نباشم ..ولی نمیتونم با قاطعیت بگم ..اخه ممکنه بعضی موقعا برعکس شده باشه . اونم فقط از خستگی بوده
ولی من دوستامو چ در نت . چ در واقعیت الکی از دست نمیدم .

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من نمی دونم ربات هستم یا نه؟من هر صفتی رو که بگین دارم اینو نمی دونم البته به فقط نا مرد نیستم و می دونم زیر بار زور هم نمی رم.کلا آدم شری هستم.
هرکس جواب منو نده جوابشو نمی دم.بهم بی احترامی کنه دو برابر بهش بی احترامی می کنم.
قهر کنه قهر می کنم.نمی دونم یکی بزنه ، دو تا میزنم و...

حالا خودتون بگین من رباتم یا نه؟

اگه یکی بهت خوبی کنه چی؟ دوبرابر حاضری بهش خوبی کنی؟
یکی برات خرج کنه حاضری براش بیشتر خرج کنی؟

nazaninfatemeh

عضو جدید
واااااااااااااي
نگو كه من دوست دارم نباشما ولي هستم
همه هم از دستم شاكي ميشن
بخصوص اينجا كه ديگه اوضاعم واقعا افتضاحه!!!

ElectricalENG

کاربر بیش فعال
من اين اخلاقيات رو ندارم اما خيلي سخت با كسي دوست ميشم.... شايد دليل برخورد نكردن با چنين افرادي همين سختگيري ذاتي در انتخاب كردن دوست باشه!

sadaf2012

عضو جدید
اینکه خیلی خوبه تو این دوره زمونه ،،، حالا نظر شما چیه در مورد کسی که همه این کارا رو براش بکنی در حد یه رباطم جواب نده؟؟ البته وصد البته که بهترین رفیق اونه که جواب هر خوبی ومحبت تورو با محبتی بالاتر بده ولی چنین رفیقی الان کیمیاس:gol::gol:

dadash masoud

عضو جدید
يادمه يه تله تئاتر ديدم كه توش يه دانشمند بود كه فرمول ساخت رباتهارو ميدونستن جهان كم كم پر از ربات شده بود و ادما از بين رفتن يه روز وقتي دانشمنده داشت ميمرد رباتا ازش فرمولو خواستن ولي گمش كرده بود. بعدش مرد. بعد از يه مدت يه ربات مرد و يه ربات زن با گذشت زمان وايجاد يك رابطه ي خاص يك احساس عجيب در خودشون حس كردن و بعدش تئاتر تموم شد.
من از اون فهميدم كه روزمرگي ادم و تبديل به رباط ميكنه و عشق از رباط انسان ميسازه
كافيه به جاي تكرار با عشق نو بشي.

نازنین زهرا*

عضو جدید
من خودم فکر نمی کنم اینجوری باشم ولی از این شکل ادما زیاد دیدم وحتی بیشتر وقتا مجبور شدم که رابطمو باهاشون کمتر کنم

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تو تمام دوران زندگيم دوستام اينطوری بودن؛ منم همه شونو گذاشتم كنار

navid_sixtysix

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوب کمه
پس دیگران رو سرزنش نکنید بخاطر ربات بودن
تعداد دوستاتونو کم کنید