بزرگ ترین شکاف منظومه شمسی

vahid haghverdi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والس مارینس بزرگ ترین دره منظومه شمسی است که از سطح مریخ می گذرد. طول این دره به بیشتر از ۳۰۰۰ مایل، پهنای آن به ۶۰۰ کیلومتر و عمقش به ۸ کیلومتر می رسد.منشا پیدایش والس مارینس مشخص نیست، ولی محتمل ترین فرضیه این است که میلیاردها سال پیش، زمانی که دمای سیاره کاهش یافت، شکافی پدید آمد که بعدها والس مارینس را تشکیل داد.والس مارینس آنقدر گسترده است که وقتی یک انتهای آن در تاریکی شب قرار دارد، انتهای دیگر هنوز روشن است و در نتیجه دمای دو انتهای آن متفاوت است و به همین دلیل بادهای شدید همیشه در سراسر دره جریان دارند.

vahid haghverdi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی.باید ی سفری داشته باشم اینجا......(تو لیست سفرام میذارمش)
استدعا دارم...اونجا خطرناکه! شباش ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد!روزاش گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم...

هستی بی نیاز

کاربر فعال
استدعا دارم...اونجا خطرناکه! شباش ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد!روزاش گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم...
خوبه دیگه شبا منجمد میشیم روزاشم ذخیره سرما داریم دیگه..........
اخه من کل منظومه شمسیو سفرکردم فقط همینجا مونده حیفه اینجا رو از دست بدم......

vahid haghverdi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبه دیگه شبا منجمد میشیم روزاشم ذخیره سرما داریم دیگه..........
اخه من کل منظومه شمسیو سفرکردم فقط همینجا مونده حیفه اینجا رو از دست بدم......
یه سفرم برو منظومه قمری تا اینجا کاراش راست و ریست بشه...
یه هتل 1ستاره باید بزنم...

هستی بی نیاز

کاربر فعال
یه سفرم برو منظومه قمری تا اینجا کاراش راست و ریست بشه...
یه هتل 1ستاره باید بزنم...
اونجا خیلی تکراری شده از بس رفتم وبرگشتم...
من مجوز 5ستاره رو بهت اعطا میکنم 5ستارشو بساز هزینه هاش بامن.......آوردن مسافرشم بامن....

vahid haghverdi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونجا خیلی تکراری شده از بس رفتم وبرگشتم...
من مجوز 5ستاره رو بهت اعطا میکنم 5ستارشو بساز هزینه هاش بامن.......آوردن مسافرشم بامن....
راست میگن پولدارا بی غمن؟ تا حالا گریه کردی؟؟؟ من دور تر از قم نرفتم، اونوخت تو رفتی منظومه قمری!
تازه اینجا هتلم میخوای بسازی...:surprised:

هستی بی نیاز

کاربر فعال
راست میگن پولدارا بی غمن؟ تا حالا گریه کردی؟؟؟ من دور تر از قم نرفتم، اونوخت تو رفتی منظومه قمری!
تازه اینجا هتلم میخوای بسازی...:surprised:
:cry:یک بار به خاطر نمرم گریه کردم ولی فرداش رفتم 5نمره روی نمرم گذاشتم...گریه بر هر درد بی درمان دواست:D
هتلو که شما میخوای بسازی هزینه ستاره هاش بامن بود

vahid haghverdi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:cry:یک بار به خاطر نمرم گریه کردم ولی فرداش رفتم 5نمره روی نمرم گذاشتم...گریه بر هر درد بی درمان دواست:D
هتلو که شما میخوای بسازی هزینه ستاره هاش بامن بود
انصافتو... پس شریک شو...5دونگ تو ؛یه دونگ من!
مصالح و کارگر 1ستاره کجا، 5ستاره کجا؟؟؟:surprised:

هستی بی نیاز

کاربر فعال
انصافتو... پس شریک شو...5دونگ تو ؛یه دونگ من!
مصالح و کارگر 1ستاره کجا، 5ستاره کجا؟؟؟:surprised:
نه 6دونگ من...0دونگ تو....این عادلانه تره...چون به فکر تواما اینو گفتما(فقط زیاد خوشحالی نکن که مال دنیا ارزش نداره)والا میگفتم 6دونگ من و0تو