میترا حمیدی
عضو جدید

نقل قول:
بچه ها امتحان اندیشه اسلامی2 کیه؟؟؟ می دونین؟
سلام منم پیام نوریم و پیام نوریا رو دوست دارم و با شمامدوست عزیز
ماها هم باید سر کلاسای اختصاصی بریم فقط دروس عمومی را مختار به شرکت یا شرکت نکردنیم....
البته آمار نشون می ده بر و بچه های پیام نور معمولا راحت تر از بعضی دانشگاه ها فوق قبول می شن
سلام
می خواستم ببنینم سوالات تشریحی ریاضی در چه سطحی است. اگه کسی تجربشو داره لطفا بگه
ریاضی عمومی 1
با سلام
دوست عزیز حالا من نمی دونم چرا حذف ترم نکرده من گفتم کسی جواب سالم رو بلده بده![]()
با سلام
دوست عزیز حالا من نمی دونم چرا حذف ترم نکرده من گفتم کسی جواب سالم رو بلده بده![]()
به به سلامی دوباره به بروبچ دانشگاه پهناور پیام نور سلامی گرم به اونایی که فعال هستن
خوب امتحانها شروع شده دیگه همه دارن سخت می خونن امتحان مبانی و ادبیات دادم این امتحان ادبیات که میگفتن سخته کجاش سخت بود به این اسونی من که خوب دادم تازه از اول ترم هم نگاه به کتاب نکرده بودم شب امتحانی خوندم
یک سوال فنی هم داشتم اون دوستانی که میدونن کمک کنن ؟
ببنید اگه سره جلسه امتحان حاضر نشیم چی میشه ؟ درس رو می ندازیم یا حذف میشه خیلی واجبه اخه یک نفر می خواد هیچ کدوم از امتحان ها رو نیاد . اگه امتحان ها رو نده چی میشه ؟ لطفا بگید خیلی مهمه مرسی.![]()
با سلام
جریان چی بود 2 روز پیش مثل اینکه سایت هک شده بود توسط تیم عربی . دیگه تازگی ها دم در اوردن . از این کارها هم مگه عرب ها بلدن .به حق چیزای ندیده و نشنیده![]()
سعید عزیز ورودت به این سایت واین تالار رو بهت صمیمانه تبریک میگمو از اینکه میبینم یکی دیگه از بچه های پیام نور و از اون مهم تر یکی از بچه های هم رشته ای خودم از اعضای این سایت شده خیییییییییییییییییییییلی خوشحالم
![]()
در مورد امتحانات هم باید بگم که باید کتابا رو مو به مو بخونی چون شیوه طراحی سوالات تو این یکی دو ساله خیلی متحول شده مثلا"همین ترم تابستان امسال که چند تا درس عمومی داشتم امتحاناش فوقالعاده مفهومی اومده بودند حتی تو اون کتابایی هم که کلی روش وقت گذاشته بودم و برای نمره بالا روشون حساب میکردم اصلا" نتیجه خوبی کسب نکردم ... برای اینکه بهتر بتونی با سوالات امتحانی آَشنا بشی سعی کن ورقه های امتحانی ترم های قبل رو گیر بیاری و بخونی ...