عليك السلام و رحمت اللهسلام به تمام دوستان پیام زور ا ببخشید پیام نور ی خودمون.

خوش اومدين

عليك السلام و رحمت اللهسلام به تمام دوستان پیام زور ا ببخشید پیام نور ی خودمون.
سلام به تمام دوستان پیام زور ا ببخشید پیام نور ی خودمون.
سلام
قضیه ی این 6 نمره چیه که از این ترم استادا هی تهدید می کنن؟![]()
یعنی واقعا شما نمی دونید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانشگاهی که منابعش ، قانونش ، امتحانش، .... سرو ته ! شما روتون میشه بگید !
اگه من نرم سر کلاس مشکلی پیش نمیاد چون استادا می گن تا نیاید سر کلاس 6 نمره بهتون نمی دیدیمقبلاً تا از ورقه 7 نمی گرفتی استاد نمی تونست میان ترم بده . تازه اگه 7 میشدی استاد 0 هم میداد بازم سیستم واست 10 میزد . یعنی در شورتی که 7 به بالا میشدی استاد نمی تونست بندازت ولی می تونست با نمره بالا پاست کنه . ولی ازین ترم اگه از ورقه 4 هم بشی استاد میتونه 6 بده پاست کنه . ولی فک کنم اون قاون از 7 بالاتر نمیتونه بندازه هنوز هست .
اگه من نرم سر کلاس مشکلی پیش نمیاد چون استادا می گن تا نیاید سر کلاس 6 نمره بهتون نمی دیدیم![]()
salam bachehaye payamnoori va khaste nabashin,ye soal daram lotf mikonid age javabamo bedin
mikhastam beporsam aya reshteye faragiri ke mortabet ba sanaye ghazaee bashe darpayame noor vojod dare?mamnoon
حتماً شما دانشگاه آزادی و حتماً آزاد از همه دانشگاها معتبرتره . قابل توجه شما منابع و امتحانای پیام نو از همه جا سفت و سخت تره و به خاطر همین درصد قبولیای ارشدش خیلی بالاس فقط این که هیچ کس دوس نداره تو پیام نور درس بخونه واسه اینه که خیلی سخت می گیرن . واسه اینه که مث دانشگاهای دیگه کتاب استاتیک 400 صفحه ای نمیشه جزوه 20 صفحه ای که با نمره 20 پاس شه . پس خواهشاً از سر و ته دانشگاهی که در موردش اطلاعات نداری صحبت نکن .
سلام دوستان عزیز
من دانشجوی ترم 3 ریاضی کاربردی روزانه ی یکی از مجتمعهای آموزش عالی شهرای استان فارسم.به دلیل تازه تاسیس بودن مجتمع و امکانات کم و فرهنگ متفاوت توی شهرای کوچک و همین طور سخت و بدون آینده بودن رشته ی ریاضی دارم به تغییر رشته و انتقال به پیام نور شیراز توی مثلا رشته IT یا مدیریت پروژه فکر می کنم. به نظرتون به دردسرش می ارزه؟ از بعضیا هم که پرسیدم میگن بمونی تو رشته ریاضی بهتره چون حداقل روزانه اس.ممنون میشم اگه شما هم راهنماییم کنین...
سلام به همه بچه های گل و مظلوم پیام نور![]()
سلام
می دونین هرچند دانشگاه پیام نور یک دانشگاه دولتی است و قبولی در آن سخت تر از دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی است و شهریه آن کمتر است ( تقریباً 20درصد شهریه آزاد) و مدرک آن طبق آماری که به دستم رسیده معتبرتره اما نمی دونم چرا بچه ها روشون نمی شه بگن ماله این دانشگاهن
سلام بچه ها
چرا روشون نشه؟!
منم خودمو پيام نوري هستم و افراد موفقي رو ميشناسم كه پيام نور بودن والان پست هايي رو دارم با موفقيت اداره ميكنند
اصلا ميدونيد 80%كسايي كه ارشد قبول ميشن از پيام نوريا هستن؟
فكر ميكنيد چرا؟
چون عمق و مزه درس رو خودشون ميفهمن و فراموئش نمي كنن واسه اينه كه ماهاموفق تريم.....والا
![]()
من قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم اما من کاردانیم رو آزاد گرفتم (مخابرات)الان دارم پیام نور IT می خونم بخدا قابل مقایسه نیست از نظر سختی ، آدم همین که بدونه طراح سوال امتحان کیه کلی دلش گرمه ،اما تو پیام نور طراح سوال رو که نمی بینه ادم هیچی،نحوه سوال طرح کردن رو هم سر امتحان میفهمه یک ترم 11تستی 4 تشریحی یه ترم 7تستی 7 تشریحی یه ترم 8 تستی 6 تشریحی بخدا گریم گرفته دیگه
منم ترم 5 هستم باهات موافقم معلومات بالایی دارننمی دونم کی باید عادت کنم الان ترم 5 هستم ،اما کلا ازینکه پیام نوریم خوشحالم واسه اینکه به اجبار کاری نمی کنم ، می خونم که یاد بگیرم ، بچه های پیام نور اگه کلاس میان واسه اینه که یاد بگیرن ، و معمولا هم اشک استاد رو در می آرن از بس سوال می پرسن
سلام بچه ها
چرا روشون نشه؟!
منم خودمو پيام نوري هستم و افراد موفقي رو ميشناسم كه پيام نور بودن والان پست هايي رو دارم با موفقيت اداره ميكنند
اصلا ميدونيد 80%كسايي كه ارشد قبول ميشن از پيام نوريا هستن؟
فكر ميكنيد چرا؟
چون عمق و مزه درس رو خودشون ميفهمن و فراموئش نمي كنن واسه اينه كه ماهاموفق تريم.....والا
![]()
سلام من که افتخار میکنم پیام نوری هستم طبق امار بیش از هشت صد هزار نفر دانشجو ی پیام نور هستن یعنی بزرگترین دانشگاه در کشور.
اقای ایدین کسی منکر مشکلات نمیشه اینجا راجع به جنبه منفی هم صحبت شده وتعصبی هم در کار نیست درضمن امار دانشگاه ازاد رو کدوم منبع معتبر گرفتین
دكتر خدايي معاون سازمان سنجش در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با ارايه آماري از آزمون كارشناسي ارشد سال 86، اظهار كرد: در آزمون كارشناسي ارشد سال 86 از حدود 430 هزار و 568 شركت كننده 27 هزار و 669 نفر پذيرفته شدند كه از اين تعداد پذيرفته شده 21 هزار و 881 نفر از دانشگاههاي دولتي، 1443 نفر از دانشگاه پيام نور، 888 نفر از دانشگاههاي غيرانتفاعي و 3455 نفر از فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي بودهاند.
موفق باشید
ببین آیدین جان آماری که شما دادی مربوط به پذیرفته شدگان ارشد در همه دانشگاه هاست . خب بله . ولی تعداد قبولی های ارشد پیام نور در دانشگاه های دولتی بیشتر از آزاده .
طبیعتاً کسی که تو آزاد با پول درس خونده میتونه ارشدشم همونجا ادامه بده پس میزان قبولیهای ارشد واسه خودشون میره بالا . قبول کنید که کمن دانشجوهای دانشگاه های دولتی و پیام نور که اولاً مدرک آزاد رو قبول داشته باشن و ثانیاً بتونن هزینه بالای تحصیل ارشد در دانشگاه آزاد و بپردازن .
پس میشه الکی سطح دانشگاه پیام نور رو پایین نیاورد . مشکلات پیام نور هر چی باشه به سطح علمی بچه ها بر نمیگرده .
موفق باشید
سلام منم پیام نوری هستم خیلیم راضی نیستم حداقل از استادای بسیار با علم و سوادی که داریم ولی مابچه ای پیامنور اگه بخواهیم درس بخونیم حتی میتونیم قوی تر از دانشجویان دیگر باشیم. بنظرم همه بگن کدوم واحد درس میخونن میتونیم باهم تیم کاری و درسی بزاریم........سلام
می دونین هرچند دانشگاه پیام نور یک دانشگاه دولتی است و قبولی در آن سخت تر از دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی است و شهریه آن کمتر است ( تقریباً 20درصد شهریه آزاد) و مدرک آن طبق آماری که به دستم رسیده معتبرتره اما نمی دونم چرا بچه ها روشون نمی شه بگن ماله این دانشگاهن
از صحبتاتون متوجه شدم بحث باهاتون بی فایده س . در مورد سطح علمی آزاد و پیام نور فک می کنم اصلاً جای بحث نداره . من خودم دل خوشی از پیام نور ندارم ولی فقط چون بی برنامه س و نه در مورد سطح علمی . فقط شما خواهشاً اول وضع نمره دهی آزاد و پیام نورو یه بررسی کن بعد بیا در موردش صحبت کن . استاتیک 20 در ترم اولی که درس اخذ شده برای یه دانشجویمهدسی معماری آزاد که در کنکور هنرستان ریاضی فیزیکشو منفی زده یکی از هزاران موردیه که من به چشم دیدم . واسه همین دیگه بحثی با شما ندارم چون مث که عاشق دانشگاه آزادی ...