برنامه ریزی و مشاوره آزمون اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
قرار نیست از کسی کار بکشیم! این برنامه میتونه برای هممون مفید باشه. من خودم هم یکی از فضا ها رو برمیدارم و کار میکنم... چون من خودم برنامه ام این بود که خودم راجب تمام فضاها مطالعه کنم. اما گفتم اگر اینکارو کنیم یه مشارکت عام المنفعه کردیم و به نفع هممون هست که در وقتمون صرفه جویی میشه!

پیشرفت این برنامه به همت و میزان مسئولیت پذیری هممون بستگی داره. کار سختی هم قرار نیست انجام بدیم. حداکثر 2-3 روز زمان ببره!

راستی اون سناریویی که دومان تو اون تاپیک گفتن رو اگر به جاش شیوه ی اصولی اینجور فضا ها رو در کنار ریز فضاهاشون جایگزین کنیم فکر میکنم بهتر باشه. منظورم اینه که قصه نگیم. یه مطلب کاربردی و مفید باشه!

دیگه اینکه حتما هم یه اسکیس خوب که برای اون موضوع کار شده رو هم ضمیمه پستتون کنید!

آها! بابا لنگ دراز چون تعدادمون کمه و همه ی فضاها رو نمیتونیم پوشش بدیم اینجوری تقسیم بندی کردم! تا آخر عید فرصت داریم. زمان زیادیه... حداقل هرکس 4-5 تا موضوع رو باید انتخاب کنه تا به یه نتیجه ی قابل قبول برسیم... این موضوع ها اگر در ارتباط با هم باشن مثلا همشون درمانی یا آموزشی باشن کار همون فرد واسه جمع آوری مطالب راحت تر میشه! چون یه سری از مطالب با هم همپوشانی دارن!

واسه اقلیم و تقویت دست و پرسپکتیو و شیت بندی و بقیه موارد هم برنامه ی جداگونه میریزیم! بزارین ببینیم بچه ها واسه همین برنامه چقدر مرد عملن تا بعد...!

باشه اول خودم شروع میکنم!موضوعم هم آموزشی... کودکستان- مدرسه ابتدایی- مدرسه ی راهنمایی- دبیرستان -کالج;)

واسه هر کدوم 2 روز رو حداکثر اختصاص میدم واسه جمع آوری مطالب و تصاویر بعد شما هم مطابق پستهای من عمل کنید. قبول؟!!!

موضوعاتتون رو هم بگین لطفا!

باشه ای زن نیک روزگارررر;)در جواب اون دوست عزیزمون بگم که من کاری ندارم کسی به حساب خودش مثلا زرنگی می کنه یا نه....فقط این برام مهمه که وقتی چیزی بلد باشم بذارم اینجا 4نفر هم سود ببرن....چون دیدم خیلیا حتی پول کتاب خریدنو ندارن چه برسه به کلاس اسکیس از طرفی هم به معماری علاقه دارند.....پس وظیفه خودم می دونم که حداقل برا یکی هم اگه شده مفید واقع بشم.....خوب اگه تا آخر عیده که من بیشتر میارم اما رها جان شما اول یه نمونه بذار ببینم چی میخواین دقیقا.....برا اطلاعات اقلیمی هم با حرفت موافقم....راستی یه دکترا سازه می شناسم یه سری اطلاعات به صورت جدول می گیرم در مورد سازه مثل این که کدوم سازه برا چه فضایی مناسبه یا مصالح کمکی و نسبت بعد به ارتفاع و اینا......:D:smile
:

farshid_hashemi

عضو جدید

باشه ای زن نیک روزگارررر;)در جواب اون دوست عزیزمون بگم که من کاری ندارم کسی به حساب خودش مثلا زرنگی می کنه یا نه....فقط این برام مهمه که وقتی چیزی بلد باشم بذارم اینجا 4نفر هم سود ببرن....چون دیدم خیلیا حتی پول کتاب خریدنو ندارن چه برسه به کلاس اسکیس از طرفی هم به معماری علاقه دارند.....پس وظیفه خودم می دونم که حداقل برا یکی هم اگه شده مفید واقع بشم.....خوب اگه تا آخر عیده که من بیشتر میارم اما رها جان شما اول یه نمونه بذار ببینم چی میخواین دقیقا.....برا اطلاعات اقلیمی هم با حرفت موافقم....راستی یه دکترا سازه می شناسم یه سری اطلاعات به صورت جدول می گیرم در مورد سازه مثل این که کدوم سازه برا چه فضایی مناسبه یا مصالح کمکی و نسبت بعد به ارتفاع و اینا......:D:smile
:
من نمی دونم چرا هر وقت یه چیزی میگم به یکی بر می خوره همه ی پست های منو فراموش کنین می خوام از امروز یه آدم جدید شم:D
دو سه تا نمونه پرسپکتیو هم میذارم شما هم بذارین و نظر بدین لطفا.( به کسی که بر نخورد؟) در ضمن من خودم در زمره مردان نیک روزگارم... پایان نامه ی همون دو نفر رو هم شخصا 3d max از نوع vray کار کردم. حتی تشکر هم نکردن ازم... حالا هی تیکه بنداز:eek:
بابا لنگ دراز دیگه منو دوست نداری؟؟؟!!!:gol:

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
من نمی دونم چرا هر وقت یه چیزی میگم به یکی بر می خوره همه ی پست های منو فراموش کنین می خوام از امروز یه آدم جدید شم:D
دو سه تا نمونه پرسپکتیو هم میذارم شما هم بذارین و نظر بدین لطفا.( به کسی که بر نخورد؟) در ضمن من خودم در زمره مردان نیک روزگارم... پایان نامه ی همون دو نفر رو هم شخصا 3d max از نوع vray کار کردم. حتی تشکر هم نکردن ازم... حالا هی تیکه بنداز:eek:
بابا لنگ دراز دیگه منو دوست نداری؟؟؟!!!:gol:

نه عزیزم برا چی بر بخوره!!!!اینطوری که برم تموم میشه:Dخوب هرکس دیدگاهی داره.....
آره عزیزم از اون موقع مه عکس آواتارتو عوض کردی هم عوض شدی هم دوست دارم...راستی میشه اسم موضوعات و همچنین کی کشیده هم بذاری...یه چیزی مثل منبع..ممنون

:w16::child:
کار دانشجو کارشناسی ناپیوسته...موضوع:یه خونه ویلایی در حومه شهر مشرف به دریا

آخرین ویرایش:

raha

مدیر بازنشسته
دستت خیلی قوی هست مهندس. پرسپکتیو هات هم خوب شدن...مخصوصا تصویر سومی که گذاشتی خیلی عالیه;)
اون تصویر اولی با توجه به سفیدی های کارت به نظر میاد نور از سمت چپ داره میتابه پس اون سفیدی طبقه دوم باید کمی تیره تر یعنی هم رنگ جداره های موازیش باشه قاعدتا!!! تصویر دومی هم سیاهی سمت راست تصویر خیلی زیاد شده و باعث عدم تعادل توی شیت شده... انگار یهو بی محابا ماژیک رو برداشتی و سیاهش کردی... در کل خیلی خوبن... خسته نباشی:)

من هم کم کم تمریناتم رو میزارم واستون... نظرتون چیه یه تاپیک جدا واسه تمریناتمون بزنیم... اینا رو هم منتقل کنم اونجا!

farshid_hashemi

عضو جدید
دستت خیلی قوی هست مهندس. پرسپکتیو هات هم خوب شدن...مخصوصا تصویر سومی که گذاشتی خیلی عالیه;)
اون تصویر اولی با توجه به سفیدی های کارت به نظر میاد نور از سمت چپ داره میتابه پس اون سفیدی طبقه دوم باید کمی تیره تر یعنی هم رنگ جداره های موازیش باشه قاعدتا!!! تصویر دومی هم سیاهی سمت راست تصویر خیلی زیاد شده و باعث عدم تعادل توی شیت شده... انگار یهو بی محابا ماژیک رو برداشتی و سیاهش کردی... در کل خیلی خوبن... خسته نباشی:)

من هم کم کم تمریناتم رو میزارم واستون... نظرتون چیه یه تاپیک جدا واسه تمریناتمون بزنیم... اینا رو هم منتقل کنم اونجا!
مرسی از لطفتون...در مورد تصویر دوم حق با شماست تصویر تعادل نداره و کلا ناقص کار شده:w16:
تو تصویر اول نور از سمت راست و بالا میتابه و سطوحی که به نقطه گریز راست معطوف هستن کاملا سفید (overbright) و سطوح عمود بر اون امتداد رو تیره تر در نظر گرفتم . قسمت های سیاه هم سایه ی جسم روی جسم هستن. :w43:
من کماکان منتظر رونق گرفتن این تاپیک هستم...
به نظر من هم تاپیک مجزا برای نقد کار ها بهتر جواب میده:) :w27:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از لطفتون...در مورد تصویر دوم حق با شماست تصویر تعادل نداره و کلا ناقص کار شده:w16:
تو تصویر اول نور از سمت راست و بالا میتابه و سطوحی که به نقطه گریز راست معطوف هستن کاملا سفید (overbright) و سطوح عمود بر اون امتداد رو تیره تر در نظر گرفتم . قسمت های سیاه هم سایه ی جسم روی جسم هستن. :w43:
من کماکان منتظر رونق گرفتن این تاپیک هستم...
به نظر من هم تاپیک مجزا برای نقد کار ها بهتر جواب میده:) :w27:
کارت خوب شده!

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم برا چی بر بخوره!!!!اینطوری که برم تموم میشه:Dخوب هرکس دیدگاهی داره.....
آره عزیزم از اون موقع مه عکس آواتارتو عوض کردی هم عوض شدی هم دوست دارم...راستی میشه اسم موضوعات و همچنین کی کشیده هم بذاری...یه چیزی مثل منبع..ممنون

:w16::child: کار دانشجو کارشناسی ناپیوسته...موضوع:یه خونه ویلایی در حومه شهر مشرف به دریا
تصویر خیلی کوچیکه!! امکانش هست بزرگتر بذاری بابا لنگ دراز جونم!

tiny memar

عضو جدید
خيلي خوب هست منم بهتون انشالا ميرسم:D الان دارم هنوز تمرين ميكنم دستم براي خط كشيدن قوي بشه چون مدتي هست زياد خط نكشيدم انشالا تمرينام را سريع تر پيش ميبرم تا به شما زودتر برسم :gol:
يه چيز ديگه در مورد توضيحات رها جون بچه ها لطفا موضوعاتي كه ميخواين درموردش مطالعه كنيد اينجا اعلام كنيد تا تكراري تحقيق نكنيم تا بهتر و سريع تر پيش بريم و بعد از اين مرحله ميتونيم در مورد موضوعات مطالعاتي موضوع اسكيس بديم:smile: دوستان اگر همه همكاري كنيم خيلي خوب ميتونيم با هم پيش بريم ;)

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرشید 2تا اسکیس راندو شده هم بذاری همه بجای پرتقال دستشونو میبرن :D

ولی فکر کنم نکته سیاه کارتو فهمیدم buddy. حجمات خیلی عالین و شباهت زیادی به هم دارن(که برای آزمون اسکیس خوبم هست) ولی وقتی موضوعات مختلف پیش میاد نمیتونی تنوع لازمو اجرا کنی. یعنی حجمات نشون نمیدن که کاربری چیه. حتی در مورد اون بیمارستان معروفت هم همین مساله تنها نقطه ضعفش بود.(اینجا معلوم نیست چون فقط حجمه، من چون کاراتو دیدم میگم) البته این فکر کنم به نوعی نقط ضعف هممون هست که برطرف کردنش کمی دشخوار به نظر میرسه :D

اون سری که رضا اومد کارامونو دید و اون جمله تاریخی رو هم گفت در مورد نتیجه گیری:)biggrin:) منظورش همین بود ولی خوب نتونست بیان کنه بجاش گفت خطوط انرژی ضعیفن ! ;)

farshid_hashemi

عضو جدید
نظر

نظر

می شه من یه پیشنهاد بدم برای اسکیس؟
مجتمع اداری.
فعلا بشینیم دستمونو قوی کنیم ....:w17: من تجربشو داشتم...کسایی که دستشون ضعیف بوده یا پرسپکتیو خوب نمی زدن معمولا حجماشون رو خیلی ساده در نظر میگرفتن تا بتونن کارشونو تموم کنن...:w12:
یادم میاد که تا آخرشم فرصت نکردیم که تمرین پرسپکتیو و راندو کنیم... چون واقعا درگیر موضوعات اسکیس بودیم و در عمل کارمون پیشرفت نمی کرد.
من همچنان منتظر اسکیس جدید هستم...:w05:
فکر کنم اگه اسکیسای همدیگرو ببینیم یه تلنگر و انگیزه ای باشه برای کار کردن.
اگه از خودتون هم اسکیس نداشتین اسکیس های دیگرانو بذارین... ممنون:gol::w27:

samirarch2020

عضو جدید
فرشید کارات خوبن اما ترکیب حجمیات بیشتر کنار هم چیدی تا ترکیب.حجما تو هم نرفتن.راستی پارسال اسکیس داده بودی؟چند زده بودی؟

farshid_hashemi

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه حمید محمود پور کجا درس میده؟!:smile:
محمود پور ترم بالایی ما بود یه زمانی. اسکیسشو 30% زده بود تو کنکور اصلی... استرس داشته سر جلسه.:eek:
دستش شدیدا قویه الانم تهرانه... احتمالا تو آتلیه ی خاک باشه ... دقیقا نیدووونم
در مورد ترکیب حجمی هم اینو بگم که: تو کارای قبلیم شدیدا ترکیب حجمی می کردم ... بعدهاااا متوجه شدم که سادگی بهتره تا پیچیدگی بیش از حد.
شما هم کاراتونو بذارین ...;) متوجه نشدم ترکیب حجمی مورد نظر شما چجوریه ... نمونه بدین تا نظر بدیم:w10:
انم چند تا از کارای محمودپور
http://www.khak.us/web/index.php?do=cat&category=9
http://khak.us/web/uploads/posts/2009-05/1242386440_www.khak-9.jpg

آخرین ویرایش:

samirarch2020

عضو جدید
محمود پور ترم بالایی ما بود یه زمانی. اسکیسشو 30% زده بود تو کنکور اصلی... استرس داشته سر جلسه.:eek:
دستش شدیدا قویه الانم تهرانه... احتمالا تو آتلیه ی خاک باشه ... دقیقا نیدووونم
در مورد ترکیب حجمی هم اینو بگم که: تو کارای قبلیم شدیدا ترکیب حجمی می کردم ... بعدهاااا متوجه شدم که سادگی بهتره تا پیچیدگی بیش از حد.
شما هم کاراتونو بذارین ...;) متوجه نشدم ترکیب حجمی مورد نظر شما چجوریه ... نمونه بدین تا نظر بدیم:w10:
ترم بالایی ما هم بود اتفاقا!!:D
خاک زنگ زدم.ظاهرا رفته از اونجا:(

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این اسکیسی که گذاشتین خیلی ضایع س! یعنی اگه این مدلی اسکیس بزنیم قبولیم؟ من خیالم راحت باشه؟؟؟؟

farshid_hashemi

عضو جدید
خب این اسکیسی که گذاشتین خیلی ضایع س! یعنی اگه این مدلی اسکیس بزنیم قبولیم؟ من خیالم راحت باشه؟؟؟؟
یعنی شما بهتر از این اسکیس میزنین؟:eek:
کاراتو بذار ببینیم.
زیادم ضایع نیست ها...:D همین کار اگه کامل تر کشیده بشه حداقل 60% نمره اسکیسو میاره.

ارشیتکت86

عضو جدید
سلام بچه ها میتونید یه چند تا کتاب عالی برای راندو بهم معرفی کنید کتاب آموزش طرح معماری1(ار کانسپت تا فرم وفضا)آرتو آذری خوبه کسی گرفته دیده قیمتش چنده؟

tiny memar

عضو جدید
اين كاري كه گذاشتين فقط از لحاظ شيت بندي كه جديدا مهم نيست و ارائه ايده هاي بكار گرفته شده در كار ضعيف هست و همين طور پلان بنظرم خيلي بهتر ميتونه ارائه بشه مخصوصا كسي كه بقيه شيت كار را اينطور ارائه داده بنده خدا بنظر مياد وقت نكرده :redface: وليتركيب حجم با توجه به نوع كاربري و نحوه ارائه خوب هست ، موفق باشيد :gol:

پاناگولیس67

عضو جدید
من یه مسئله ای برام پیش اومده...کارای مهندس محمود پور بیشتر نقاشی نیست..
زیادی رنگ استفاده میکنه!!!موافق نیستید؟

farshid_hashemi

عضو جدید
بلی

بلی

من یه مسئله ای برام پیش اومده...کارای مهندس محمود پور بیشتر نقاشی نیست..
زیادی رنگ استفاده میکنه!!!موافق نیستید؟
منم همین نظرو دارم ولی اینم در نظر بگیرین که هر چی باشه دستش قویه و الان خیلی خیلی بهتر از ماست...(حداقل بهتر از منه) تو کارایی که تو سایت گذاشتن... اره معماری و طراحی دیده نمی شه بیشتر فانتزیه... .خصوصا تاکید بیش از حد رو پرسوناژ ها.
ولی من بیش از این انتقاد نمی کنم ازش چون هر چی باشه استادیه واسه خودش...
انتقاد کردن ما از کار محمودپور شبیه اینه که (مثلا) بگی : آواتار (فیلم) خیلی جرتیه ... شخصیتاشم خیلی بیمزه و مصنوعی کار شدن اه اه اه ... دایناسوراشم خیلی زشتن :D
اسکیساتونو بذارین تو پست هاتون تا نظر بدیم:gol: مرسی
****در حال حاضر بهترین استاد ایران (از نظر بنده) سوران شنگه پوره. البته خیلی ها اسمشم نشنیدن :D استاد محمود پور هم بوده
برای 10 جلسه نفری 700.000 تومن میخواست سال پیش :eek: ****

وضعیت
موضوع بسته شده است.