بابالنگ دراز
کاربر بیش فعال
قرار نیست از کسی کار بکشیم! این برنامه میتونه برای هممون مفید باشه. من خودم هم یکی از فضا ها رو برمیدارم و کار میکنم... چون من خودم برنامه ام این بود که خودم راجب تمام فضاها مطالعه کنم. اما گفتم اگر اینکارو کنیم یه مشارکت عام المنفعه کردیم و به نفع هممون هست که در وقتمون صرفه جویی میشه!
پیشرفت این برنامه به همت و میزان مسئولیت پذیری هممون بستگی داره. کار سختی هم قرار نیست انجام بدیم. حداکثر 2-3 روز زمان ببره!
راستی اون سناریویی که دومان تو اون تاپیک گفتن رو اگر به جاش شیوه ی اصولی اینجور فضا ها رو در کنار ریز فضاهاشون جایگزین کنیم فکر میکنم بهتر باشه. منظورم اینه که قصه نگیم. یه مطلب کاربردی و مفید باشه!
دیگه اینکه حتما هم یه اسکیس خوب که برای اون موضوع کار شده رو هم ضمیمه پستتون کنید!
آها! بابا لنگ دراز چون تعدادمون کمه و همه ی فضاها رو نمیتونیم پوشش بدیم اینجوری تقسیم بندی کردم! تا آخر عید فرصت داریم. زمان زیادیه... حداقل هرکس 4-5 تا موضوع رو باید انتخاب کنه تا به یه نتیجه ی قابل قبول برسیم... این موضوع ها اگر در ارتباط با هم باشن مثلا همشون درمانی یا آموزشی باشن کار همون فرد واسه جمع آوری مطالب راحت تر میشه! چون یه سری از مطالب با هم همپوشانی دارن!
واسه اقلیم و تقویت دست و پرسپکتیو و شیت بندی و بقیه موارد هم برنامه ی جداگونه میریزیم! بزارین ببینیم بچه ها واسه همین برنامه چقدر مرد عملن تا بعد...!
باشه اول خودم شروع میکنم!موضوعم هم آموزشی... کودکستان- مدرسه ابتدایی- مدرسه ی راهنمایی- دبیرستان -کالج
واسه هر کدوم 2 روز رو حداکثر اختصاص میدم واسه جمع آوری مطالب و تصاویر بعد شما هم مطابق پستهای من عمل کنید. قبول؟!!!
موضوعاتتون رو هم بگین لطفا!
باشه ای زن نیک روزگارررر