برنامه ریزی و مشاوره آزمون اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ma97

عضو جدید
خوب شما پیش کی رفتین یا کیو خوب میدونین؟
راستی کسی اصلا راجع به محمودی پور شنیده؟

سرگل عزیز من اصلا کلاس نرفتم ... نه اسکیس نه راندو نه ...
به قول دوستمون:

پس هیچکی غیر از خودتون دلش براتون نمیسوزه که بخواد کار چندانی براتون بکنه ....

من تصمیم گرفتم خودم با خودم کار کنم و خود آموزی کنم...چون تجربه بهم نشون داده که مادر خلاقیت نیازه و هروقت یه چیزی نیاز داشته باشم و از طریق کمک کسی نتونم انجامش بدم ...خلاقیت گل میکنه...

متاسفانه ما همیشه منتظریم یکی بیاد و به ما کمک کنه غافل ازینکه هیچکس نمیتونه به ما کمک کنه
..

good luck

raha

مدیر بازنشسته
با عرض سلام و خسته نباشید.....نظرات دوستان رو خوندم...خیلی جالب بود ....هرکس دنبال کسیه که مطمئن باشه و قابل قبول و از همه یه سرو گردن بالاتر باشه و خلاصه به سر منزل مقصود که همون دانشگاه باشه برسونه....هر کسم نظر خودشو با استادی که کارکرده میگه و ولی باز دنبال استاد خوبه......دوستای خوبم هیچکی بهتر از خودتون استاد بهتری برا خودتون نیست...مگه غیر از اینه که کلی وقت برا کنکور گذاشتید مگه غیر از اینه که کلی بودجه واسش مصرف کردید؟پس هیچکی غیر از خودتون دلش براتون نمیسوزه که بخواد کار چندانی براتون بکنه ....البته یه تعدادی از این حرف مثتثنی هستند...بعضیا موقع حرف تبلیغات الکی می کنن بعضیا پول اسمشونو می خورند بعضیا هم که اطلاعات چندانی ندارند گول اینارو می خورند....متاسفانه بعضی اساتید به علت اینکه فکر می کنن اگه به شما چیزی یاد بدند خودشون از نون خوردن می افتند درست حسابی درس نمیدند....حالا بگذریم..من تصمیم گرفتم خودم با خودم کار کنم و خود آموزی کنم...چون تجربه بهم نشون داده که مادر خلاقیت نیازه و هروقت یه چیزی نیاز داشته باشم و از طریق کمک کسی نتونم انجامش بدم ...خلاقیت گل میکنه...نمونشو فکر کنم سر تحویل پروژه هاتون حس کردید...مثلا چجوری کد یا مکس تو یه زمانی که مجبور بودید پروژه رو ببندید یاد گرفتید...بعضی موقع ها ما فکر میکنیم برا یاد گیری یه چیزی چون مثلا فلان آموزشگاه یا استاد هست پس نیازی نیست اونقدر بهش فکر کنیم....پول میدیم فلان استاد مارو میسازه یا از صفر میارتمون بالا...متاسفانه ما همیشه منتظریم یکی بیاد و به ما کمک کنه غافل ازینکه هیچکس نمیتونه به ما کمک کنه و انسانهای موفق همیشه منتظر کسی نمی مونن....خودشون راهشونو پیدا میکنند...من پیشنهادم همونطور که چند صفحه قبل هم گفتم ایه که با هم جمع شیم و هرکی هرچی بلده رو کنه ...چون اکثرا هم کلاس رفتید یه چیزایی بلدید یا تبادل آرشیو و....

من هم موافقم با بابا لنگ دراز، حتی جدیدا به این نتیجه رسیدم گاهی این کلاس های اسکیس باعث کشتن خلاقیتمون هم میشه. چون به طور کلی رویه شون اینه که یه سری فرمول و روش های تکراری رو به ذهن دانشجو تزریق کنند که تو اون 4 ساعت چطور شیت رو ببندند... اگر دقت کرده باشین بچه هایی که یه کلاس مشابه میرن اغلب طرح ها و شیت هاشون شبیه هم میشه و قابل شناسائین!!!
اما خب کسانی که مشکل طراحی معماری و کشیدن پرسپکتیو به خصوص و کلا دست ضعیفی دارن این کلاسها لازمه واسشون به نظرم...

بچه ها اگر موافق باشین یه برنامه بریزیم واسه تمرین اسکیس... همینجا یه کلاس مجازی راه میندازیم... ایرادات هم رو به مرور بر طرف میکنیم...
تمرینات رو میزاریم بر پایه ی
1- خط کشیدن و تقویت دست و عناصر طراحی مثل درحت و پرسناژ و...
2- پرسپکتیو یک نقطه ای و دو نقطه ای
3- طراحی پلان. مقطع. نما (بر اساس فرم یا کانسپت و یا عملکرد بسته به موضوع و شخص داره)

برای هر کدوم از اینا یه روز خاص رو مشخص کنیم واسه ارائه ی طرح ها تا هممون موظف به انجام تکالیف بشیم... اگر هم موافق باشین تمرینات رو از روی کتاب احسان طایفه انجام بدیم!:)

aster

عضو جدید
مرسی رها جان خیلی خوبه ..من کتابشو ندارم اسم کتابو میشه بگی

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
من هم موافقم با بابا لنگ دراز، حتی جدیدا به این نتیجه رسیدم گاهی این کلاس های اسکیس باعث کشتن خلاقیتمون هم میشه. چون به طور کلی رویه شون اینه که یه سری فرمول و روش های تکراری رو به ذهن دانشجو تزریق کنند که تو اون 4 ساعت چطور شیت رو ببندند... اگر دقت کرده باشین بچه هایی که یه کلاس مشابه میرن اغلب طرح ها و شیت هاشون شبیه هم میشه و قابل شناسائین!!!
اما خب کسانی که مشکل طراحی معماری و کشیدن پرسپکتیو به خصوص و کلا دست ضعیفی دارن این کلاسها لازمه واسشون به نظرم...

بچه ها اگر موافق باشین یه برنامه بریزیم واسه تمرین اسکیس... همینجا یه کلاس مجازی راه میندازیم... ایرادات هم رو به مرور بر طرف میکنیم...
3- طراحی پلان. مقطع. نما (بر اساس فرم یا کانسپت و یا عملکرد بسته به موضوع و شخص داره)

برای هر کدوم از اینا یه روز خاص رو مشخص کنیم واسه ارائه ی طرح ها تا هممون موظف به انجام تکالیف بشیم... اگر هم موافق باشین تمرینات رو از روی کتاب احسان طایفه انجام بدیم!:)

ای قربون آدم چیز فهم.......;)
با کتاب های طایفه موافقم...یه سری عکس و جزوه من دارم که میزارم در اختیارتون....
امروز زنگ زدم نشریه علم معمار...کتاب های طایفه ویرایش های جدیدش 1 و 3 اومده و 2 هم تا دو هفته دیگه میاد...از اونجا بگیرید هم با تخفیفه هم اگه تهران باشی با پیک یا شهرستان باشی با پست واست میفرستن...ضمنا جلد 3برا داوطلبای کنکور خوبه..:D.

head of flower

عضو جدید
امروز زنگ زدم نشریه علم معمار...کتاب های طایفه ویرایش های جدیدش 1 و 3 اومده و 2 هم تا دو هفته دیگه میاد...از اونجا بگیرید هم با تخفیفه هم اگه تهران باشی با پیک یا شهرستان باشی با پست واست میفرستن...ضمنا جلد 3برا داوطلبای کنکور خوبه..:D.

ممنون میشم شمارش رو بدین.

sasanbasati

عضو جدید
سلام
کسی میتونه به من کمک کنه و بگه چرا با وجودیکه من بعد از 8 ساعت خواب کامل وقتی ساعت 7 صبح شروع به مطالعه میکنم بعد از چند دقیقه مطالعه به شدت خوابم میگیره و باعث عدم تمرکزم میشه؟
اگه دلیلش رو بدونید وراه حل بدید ممنون میشم

sasanbasati

عضو جدید
من با نظر بابا لنگ دراز کاملا موافقم و پیشنهاد میکنم بچه هایی که تهران هستن و به همدیگه دسترسی دارن یه جایی مث مثلا پارک هنرمندان دور هم جمع بشیم و علاوه بر اینکه از همدیگه کمک میگیریم و اطلاعاتمون رو رو هم میذاریم توی هرجلسه ای که با هم داریم یه موضوع انتخاب میکنیم و اسکیس میزنیم و در آخر توی همون جلسه کارهای همدیگرو نقد میکنیم اینجوری هم باعث پیشرفت همدیگه میشیم وهم در وقت و هزینه هامون صرفه جویی میکنیم . چون خود من واقعا چوب این کلاسای اسکیس بی فایده رو دوبار خوردم .
این شماره و ایمیل منه هرکی پایه بود به این جمع بپیونده تا آخر این هفته (جمعه 21 اسفند ) هماهنگ کنه تا اولین جلسه رو برگزار کنیم.
09329351840
sasan_basati@yahoo.com

moya_memar

عضو جدید
سلام به همه ي بچه هاي گل باشگاه.
خواستم بگم پيشنهاد خيلي خوبي داريد اتفاقا من و يه سرس از دوستاي هم دانشگاهيم همين كار رو تموي اصفهان داريم انجام مي ديم كه هر جمعه بريم يه جا و اسكيس بزنيم.
خوشحال مي شيم اگه كسي ديگه اي دوست داره تو جلسات ما شركت كنه.;););) ومطمئن باشيد تو دراز مدت جواب مي ده.موفق باشيد.
البته اين جلسات بيشر واسه آمادگي واسه اسكيس آزمون 89 هستش .

• Like
واکنش ها: MEG

sohrab...

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
لطف کنید و شماره تلفن های این اساتید ویا محل کلاس هاشون رو هم بذارید واقعا ممنون می شم.

آقایان مهندس شایان ،شکوهی،عسکری،امید آذری
باز هم ممنون

tiny memar

عضو جدید

من موافقم كه اينجا با هم كار كنيم خيلي خوب هست;)

*چگونه معمارانه طراحی کنیم* 3 جلد هست که من خودم جلد سومش رو ندارم...

ميشه شماره اين نشريه علم معمار را بدين چون من شيرازم دسترسي ديگه اي ندارم :redface:
؟؟؟

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلاااممممممممممممم.
شماره نشریه علم معمار...021-88707379
آتلیه صدیق www.tarhekhak.com
آتلیه خاک www.khak.us
کلاسا صدیق از همین پنجشنبه شروع میشه و آتلیه خاک با استادیه آقای صلواتی سه شنبه....راستی امروز چند شنبس؟:confused::biggrin:
خداییش انقدر تبلیغ کردم بهم پولم میدن؟::w11:

ahadi6688

عضو جدید
کسی می دونه شیت های ازمون اسکیس ابعادش چه قدره و چنتاست.و سر جلسه چیا میشه برد .مثلا جزوه می شه برد سر جلسه؟

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه چند تا شیت هست و چه اندازه ای، معلوم نیمشه مگر 1 هفته قبل کنکور!!! پارسال همه داشتن رو 50*70 تمرین میکردن که گفتن 3تا شیت A3 میدن. و البته اونم ندادن، بلکه 50*70 رو نصف کرده بودن و بجای A3 اونو دادن که اصلا رو شاسی من جا نمیشد. رو میز محل آزمون هم جا نمیشد. پلان رو هم با خط کش و گونیا کشیدم که کلی بدبختی داشت اسکیس زدن. آخرشم ناکام موندم :)

اینم که چی میذارن ببری سر جلسه به محل آزمون بستگی داره. بچه ها میگفتن همیشه همه چی آزاد بوده(یعنی نمیگشتن) ولی پارسال که تو علامه طباطبایی بود انگار مسئولین اونجا خوب تفهیم نشده بودن چه خبره. اصلا بزور راه میدادن وارد حیاط دانشکده بشی! شناسنامه در بیار، اثر انگشتتو بیار، اسکن چشم و ... خلاصه رفتیم تو حیاط. بعدش گفتن کیف و جزوه و موبایل و همه چی کلا غیر مجازه. دم در هم دو نفرو گذاشته بودن که کلاشینکف دستشون بود، هر کی میخواست رد بشه میگفتن بچسب به دیوار پاهاتو باز کن. 2 ساعت هرکیو میگشتن تا ردش کنن بره تو. حرف اضافی هم میزدی تیر هوایی در میکردن. (طرف تو جیبای من دنبال mp3 پلیر میگشت! اصلا نمیدونست آزمون کشیدنیه) خلاصه خیلی خز بود پارسال. البته خواهران میگفتن نفری یه چمدون بردن تو و کسی هم حرفی نزده. هر کی هم خواسته با دوربین عکس گرفته از کارش آورده بیرون. البته در بین برادرا هم این کار انجام شده بود چند مورد ولی نیاز به تخصصای خاص جاسوسی داشت.

ahadi6688

عضو جدید
احتمالا ماژیک سبز رو هم می گرفتن .اگه شیت ها A3باشه شیت بندیو .صدیقو .و.......رو باید بی خیال شد

sohrab...

عضو جدید
سلام .کسی نظری درباره کلاس های اسکیس عصر کنکاش (همون که کتاب مجموعه سوالات آزمون های آزاد وسراسریش عالیه)نداره؟
من تماس گرفتم021-22901015 و
گفتن آقا عسگری پور تدریس می کنن.ایشون همون عسگری معروفن؟

مه نگار

عضو جدید
سلاااممممممممممممم.
شماره نشریه علم معمار...021-88707379
آتلیه صدیق www.tarhekhak.com
آتلیه خاک www.khak.us
کلاسا صدیق از همین پنجشنبه شروع میشه و آتلیه خاک با استادیه آقای صلواتی سه شنبه....راستی امروز چند شنبس؟:confused::biggrin:
خداییش انقدر تبلیغ کردم بهم پولم میدن؟::w11:
بابا لنگ دراز عزيز آتليه صديق اينه http://seddighatelier.com

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که فردا میرم تهران پولمو از آتلیه صدیق استرداد کنم!! آخه ساعتش خیلی بده!! 7 تا 9 صبح!! من از کرج بخوام برم اصلا اون ساعت که باید راه بیوفتم (یعنی 4:30 بیدار شم که 5 از در بیرون بیام!!!! ) نه ماشین و تاکسی تو خیابون هست نه مترو!!منم که نمی تونم تهران ماشین ببرم چون خیابوناشو نمی شناسم حوصله ی هی تو دوراهی موندن و فکر کردن و تابلو مابلو هم ندارم...!!! :razz:
هر چی هم پشت تلفن به منشیه توضیح دادم گفت همینه فقط !!! بقیه پره!!!حالا میدونم دیگه برم اونجا میگه باشه... فقط می خوان آدمو بکشونن اونجا!!! خوب با تلفن حلش کن دیگه آدم عاقل...!! تو همه جا همین طوره ها... من نمی دونم واقعا چرا پشت تلفن قال قضایا معمولا کنده نمیشه ولی وقتی میری اونجا حله!!! تو عصر تکنولوژی این بروکراسی ها منسوخه منسوخ:mad:

ولی همون صلواتی بهتره!! نازشون هم کمتره!ساعتش 2 تا 5!!! 280 میگیره هم اسکیس هم راندو!!! استاد خوبی هم به نظر میرسه!!!

حسم به آتلیه صدیق بد شد اصلا...!!!

آخرین ویرایش:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه چند تا شیت هست و چه اندازه ای، معلوم نیمشه مگر 1 هفته قبل کنکور!!! پارسال همه داشتن رو 50*70 تمرین میکردن که گفتن 3تا شیت A3 میدن. و البته اونم ندادن، بلکه 50*70 رو نصف کرده بودن و بجای A3 اونو دادن که اصلا رو شاسی من جا نمیشد. رو میز محل آزمون هم جا نمیشد. پلان رو هم با خط کش و گونیا کشیدم که کلی بدبختی داشت اسکیس زدن. آخرشم ناکام موندم :)

اینم که چی میذارن ببری سر جلسه به محل آزمون بستگی داره. بچه ها میگفتن همیشه همه چی آزاد بوده(یعنی نمیگشتن) ولی پارسال که تو علامه طباطبایی بود انگار مسئولین اونجا خوب تفهیم نشده بودن چه خبره. اصلا بزور راه میدادن وارد حیاط دانشکده بشی! شناسنامه در بیار، اثر انگشتتو بیار، اسکن چشم و ... خلاصه رفتیم تو حیاط. بعدش گفتن کیف و جزوه و موبایل و همه چی کلا غیر مجازه. دم در هم دو نفرو گذاشته بودن که کلاشینکف دستشون بود، هر کی میخواست رد بشه میگفتن بچسب به دیوار پاهاتو باز کن. 2 ساعت هرکیو میگشتن تا ردش کنن بره تو. حرف اضافی هم میزدی تیر هوایی در میکردن. (طرف تو جیبای من دنبال mp3 پلیر میگشت! اصلا نمیدونست آزمون کشیدنیه) خلاصه خیلی خز بود پارسال. البته خواهران میگفتن نفری یه چمدون بردن تو و کسی هم حرفی نزده. هر کی هم خواسته با دوربین عکس گرفته از کارش آورده بیرون. البته در بین برادرا هم این کار انجام شده بود چند مورد ولی نیاز به تخصصای خاص جاسوسی داشت.
خوشم اومد از مدل توضیح دادنت!! اسکن چشمو خوب اومدی!!!....!!;):redface:

ahadi6688

عضو جدید
من مطملنم خیلیا از روی چشم و هم چشمی می رن این کلاسای اسکیس .اگه یه دانشجویه کشاورزی یا عمران یا ...........برا اسکیس بره کلاس یه دانشجویه معماریم بعد حداقل 4سال کلاس بره همون جا پس چه فرقی هست؟

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مطملنم خیلیا از روی چشم و هم چشمی می رن این کلاسای اسکیس .اگه یه دانشجویه کشاورزی یا عمران یا ...........برا اسکیس بره کلاس یه دانشجویه معماریم بعد حداقل 4سال کلاس بره همون جا پس چه فرقی هست؟
آره خوب خیلیا ولی نه همه!

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام .کسی نظری درباره کلاس های اسکیس عصر کنکاش (همون که کتاب مجموعه سوالات آزمون های آزاد وسراسریش عالیه)نداره؟
من تماس گرفتم021-22901015 و
گفتن آقا عسگری پور تدریس می کنن.ایشون همون عسگری معروفن؟

آره من اول میخواستم کلاسش برم...اما ازون موقع که اعتماد بنفس در حد تیم ملی رفته بالا خود آموزی میکنم....کارش قویه...

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
بچه ها اونایی که پایه این دیگه بیاین شروع کنیم...چون برای کنکور ارشد دادن یه سری اطلاعات لازم است از جمله طراحی ها عملکردها چیزایی که باید در مورد کنکور اسکیس بدونید...یه سری آموزش ها رو مر حله مرحله کردم چند روز دیگه براتون میذارم...اولیش اطلاعات شهر هاست...مثلا اگه بگن یه درمانگاه طراحی کنین تو دزفول باید بتونیم سری اقلیمشو و بافت سنتیشو حدس بزنیم....حالا بعدا جزئیات بیشتری میگم ...اونایی هم که استادن بیان جلو...مخصوصا کلاس اسکیس رفته های پارسال...;):smile:

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام
من با این حرفتون کاملا مخالفم. از نظر اسکیس و کلاس اسکیس رفتن فرقی نمی کنه دانشجوی معماری باشی یا کشاورزی یا عمران، برای اینکه توی 4-5 سال دانشگاه معمولا اصول اسکیس یاد نمی دن. من یادمه زمانی که دانشجو بودم از پرسپکتیو کشیدن متنفر بودم. تازه وقتی رفتم کلاس اسکیس برای ارشد، دیدم چقدر راحته.. خب تا قبلش کسی بهم یاد نداده بود. کلاس اسکیس تکنیک های ارائه کار تو زمان کمه.

ولی از یک نظر بین دانشجوی معماری با بقیه رشته ها فرقه، از نظر توانایی طراحی. که دانشجوی عمران ممکنه نتونه یا بلد نباشه طراحی کنه، ولی دانشجوی معماری می تونه. البته بازم تو کلاسهای اسکیس ارشد یک سری تکنیک هایی یاد می دن، (_حالا شاید هم اسمشو نشه تکنیک گذاشت) که پلان طراحی کردن هم سریع انجام می دی. اونم تکنیک خوب کپی کردنه. یعنی شما 4-5 نوع پلان تمرین میکنی، هر موضوعی که دادن این پلانها را به اون موضوع ربط میدی.

من معتقدم که شخص خودش هم می تونه برای اسکیس برنامه ریزی کنه، تمرین کنه و به نتیجه خوبی برسه. کلاس فقط این خاصیت را داره که راه سریعتر و درست تر را نشون میده و شما را از آزمون و خطا کردن نجات میده.

امیدوارم همگی موفق باشید :smile:;)

raha

مدیر بازنشسته
سلام
من با این حرفتون کاملا مخالفم. از نظر اسکیس و کلاس اسکیس رفتن فرقی نمی کنه دانشجوی معماری باشی یا کشاورزی یا عمران، برای اینکه توی 4-5 سال دانشگاه معمولا اصول اسکیس یاد نمی دن. من یادمه زمانی که دانشجو بودم از پرسپکتیو کشیدن متنفر بودم. تازه وقتی رفتم کلاس اسکیس برای ارشد، دیدم چقدر راحته.. خب تا قبلش کسی بهم یاد نداده بود. کلاس اسکیس تکنیک های ارائه کار تو زمان کمه.

ولی از یک نظر بین دانشجوی معماری با بقیه رشته ها فرقه، از نظر توانایی طراحی. که دانشجوی عمران ممکنه نتونه یا بلد نباشه طراحی کنه، ولی دانشجوی معماری می تونه. البته بازم تو کلاسهای اسکیس ارشد یک سری تکنیک هایی یاد می دن، (_حالا شاید هم اسمشو نشه تکنیک گذاشت) که پلان طراحی کردن هم سریع انجام می دی. اونم تکنیک خوب کپی کردنه. یعنی شما 4-5 نوع پلان تمرین میکنی، هر موضوعی که دادن این پلانها را به اون موضوع ربط میدی.

من معتقدم که شخص خودش هم می تونه برای اسکیس برنامه ریزی کنه، تمرین کنه و به نتیجه خوبی برسه. کلاس فقط این خاصیت را داره که راه سریعتر و درست تر را نشون میده و شما را از آزمون و خطا کردن نجات میده.

امیدوارم همگی موفق باشید :smile:;)

در حقیقت توی کلاسای اسکیس روش پیچوندن طرح رو ظرف 4 ساعت به دانشجو یاد میدن... نظر شخصی من اینه که کلا اسکیس روش اشتباهی هست واسه سنجیدن توانایی طراحی دانشجو به خصوص اگر مثل پارسال روند طراحی یا دیاگرام های طرح رو حذف کنند... آخه چطور ممکنه در عرض 4 ساعت طرحی بدون نقص معماری ارائه داد که خودش بدون هیچ اشاره ای به روند شکل گیریش گویای اهداف طراح و عملکرد طرح باشه... غیر از اینکه از قبل شما یه سری فرمول رو برای سر هم بندی کردن طرح و گول زدن مصحح ها حفظ کرده باشی... تا اونجایی که من یادمه همیشه برای طرح کلی پوستی سیاه میکردیم و ماکت اتود میزدیم کلی فکر و تحلیل میکردیم تا به یه طرح قابل قبول میرسیدیم اون موقع اگه استاد بگه توضیحی رو کارت نده یا روند طراحی رو نشون نده. طرحت خودش باید گویا باشه این حرف منطقیه! اما اسکیس 4 ساعتی به نظرم اصلی ترین بخشش همون روند طراحیش هست که میتونه نشون دهنده ی میزان خلاقیت دانشجو باشه که متاسفانه نمیدونم طبق چه منطق و استدلالی پارسال حذفش کرده بودن:razz:

farshid_hashemi

عضو جدید
پیشنهاد

پیشنهاد

من یه پیشنهاد دارم ... حالا نمی دونم تا چه حد بشه اجراییش کرد؟؟؟!!!:D
دوستان اسکیساشونو بزارن تو فوروم تا کار همدیگرو ببینیم. نظر بدیم و نقد کنیم. کسی کاری تا حالا انجام داده؟:eek:
من اسکیسای ساله قبلمو دارم اگه بخواین می تونیم شروع کنیم.
البته من تازه وارد این بحث شدم پست های قبلو نخوندم. نمی دونم بچه ها در چه سطحی هستن:)

raha

مدیر بازنشسته
یه پیشنهاد .بچه ها بیاین از حالا تا پایان تعطیلات نوروزی هر کدوم از ما یکی از فضاها ی معماری مثلا اگر تقسیم بندیمون رو بر اساس فضاهای 1- درمانی 2- آموزشی 3- تفریحی 4-فرهنگی 5-اقامتی و.... بزاریم .انتخاب کنه و هر کس تمام ساختمون هایی که تو اون مقوله قرار میگیرن مثلا واسه آموزشی میشه کودکستان - مدرسه ابتدایی - مدرسه راهنمایی- دبیرستان -دانشکده- کالج و... رو شناسایی کنند و ریز فضاها و مواردی که حین طراحی باید بهشون توجه کرد با یک یا دو نمونه ی موردی رو در این تاپیک معرفی کنه (با پلان و مقطع و پرسپکتیو و... ) و یه نمونه اسکیس خوب که با این موضوع کار شده رو قرار بده... هر فضا در یک پست جداگونه!

چون ما تو 4 سال تحصیلمون که تمامی موضاعات رو کار نکردیم که... اینجوری میتونیم نسبت به همه ی موضاعات شناخت پیدا کنیم!

پ.ن 1: فقط اگر با پیشنهادم موافقین مطالبتون رو در تاپیک ریز فضاهای معماری و سناریوی فضاها طبق نظمی که دومان مشخص کردن قرار بدین و از اسپم هم خودداری کنید و یه چیز دیگه اینکه سایز عکس ها یی که میزارین به اندازه ای باشه که صفحه به راحتی باز بشه!

پ.ن2: از مطالب همین سایت در تالار های دانشگاه مجازی و تالار اسکیس و کروکی و تالار معماری جهان و کتاب و مجلاتی که دارین از جمله نویفرت میتونید استفاده کنید!

اگر نظری دارین در این باره تو همین تاپیک مطرحش کنید و اگر موافق بودین واسه اینکه رو موضوعات تکراری کار نکنیم هر کس فضا هایی که قصد داره روش کار کنه و مطلب جمع آوری کنه رو اعلام کنه تا اسمش رو به همراه موضوعش به همین پست اضافه کنم! و استارت برنامه رو بزنیم;)

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام ببین خوبه این کار اما این تقسیم بندیو یکم گسترده کنی بد نیست....1نفر انقدر آموزشی در آره وسط کار میزاد.....تازه بحث اقلیمو بوم و دیاگرامو ازین چرت و پرتا هست......اما مثل اون تاپیکی که گفتی هستم....من کتابخونه رو بر میدارم.... تا 3روز دیگه میذارم خوبه؟میدونم دومان جان قصه گذاشته بهش اضافه میکنم یه سری اطلاعات [/COLOR;)]

farshid_hashemi

عضو جدید
موافق

موافق

من موافقم ولی یه مساله ی اساسی وجود داره...
یادش بخیر زمانی که دانشجو بودیم کار هارو تقسیم می کردیم آخر سر هم علی و بشیر (دو تن از مردان نیک روزگار) همه کار هارو انجام می دادن و بقیه فقط تشویقشون می کردن و البته ساپورت های مالی.
حالا شما انتظار دارین کسایی که اینجان و حتی همدیگرو ندیدن رو با هم هماهنگ کنی و به اصطلاح ازشون کار بکشی ...:w02: بقول دون_فیدلیو این حرکت در نطفه خفه می شه... :w16: ولی من سعی میکنم یکی از موضوعات اسکیسو با زیرفضاها و برنامه ی اسکیس آماده کنم تا به عنوان پیک نوروزی انجامش بدیمو بعد عید نتیجه ی کارو به نقد بکشیم
توصیه می کنم خودت شروع کنی ..بلاخره چند تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردی و حرفت برو داره تو ایران انجینیر :king: :w27:

raha

مدیر بازنشسته
قرار نیست از کسی کار بکشیم! این برنامه میتونه برای هممون مفید باشه. من خودم هم یکی از فضا ها رو برمیدارم و کار میکنم... چون من خودم برنامه ام این بود که خودم راجب تمام فضاها مطالعه کنم. اما گفتم اگر اینکارو کنیم یه مشارکت عام المنفعه کردیم و به نفع هممون هست که در وقتمون صرفه جویی میشه!

پیشرفت این برنامه به همت و میزان مسئولیت پذیری هممون بستگی داره. کار سختی هم قرار نیست انجام بدیم. حداکثر 2-3 روز زمان ببره!

راستی اون سناریویی که دومان تو اون تاپیک گفتن رو اگر به جاش شیوه ی اصولی اینجور فضا ها رو در کنار ریز فضاهاشون جایگزین کنیم فکر میکنم بهتر باشه. منظورم اینه که قصه نگیم. یه مطلب کاربردی و مفید باشه!

دیگه اینکه حتما هم یه اسکیس خوب که برای اون موضوع کار شده رو هم ضمیمه پستتون کنید!

آها! بابا لنگ دراز چون تعدادمون کمه و همه ی فضاها رو نمیتونیم پوشش بدیم اینجوری تقسیم بندی کردم! تا آخر عید فرصت داریم. زمان زیادیه... حداقل هرکس 4-5 تا موضوع رو باید انتخاب کنه تا به یه نتیجه ی قابل قبول برسیم... این موضوع ها اگر در ارتباط با هم باشن مثلا همشون درمانی یا آموزشی باشن کار همون فرد واسه جمع آوری مطالب راحت تر میشه! چون یه سری از مطالب با هم همپوشانی دارن!

واسه اقلیم و تقویت دست و پرسپکتیو و شیت بندی و بقیه موارد هم برنامه ی جداگونه میریزیم! بزارین ببینیم بچه ها واسه همین برنامه چقدر مرد عملن تا بعد...!

باشه اول خودم شروع میکنم!موضوعم هم آموزشی... کودکستان- مدرسه ابتدایی- مدرسه ی راهنمایی- دبیرستان -کالج;)

واسه هر کدوم 2 روز رو حداکثر اختصاص میدم واسه جمع آوری مطالب و تصاویر بعد شما هم مطابق پستهای من عمل کنید. قبول؟!!!

موضوعاتتون رو هم بگین لطفا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.