Bache porroo
عضو جدید
سلام دوستان
من تازه عضو شدم . فارغالتحصیل رشته ریاضی هستم و علاقه مند به رشته معماری و بناهای سنتی و قدیمی و زیباییها . تو طراحی و نقاشی هم مهارتی دارم . خیلی وقته ذهنم درگیره. شاید بیشتر از یه سال. .میشه به سئوالام جواب بدین؟یعنی خواهش میکنم. فقط رک باشین 1) به نظرتون من بهتره از لیسانس معماری شروع کنم دوباره 4 سال ...؟ یا اگه بشینم از رو منابع ارشد بخونم میتونم از پس آزمون بر بیام؟ .2)راستش تو سایت منابع زیادی هست ولی نمیدونم منابع مهمتر و اصلی تر کدوما هستن میشه منابع مهمتر رو بهم بگین؟ 3)اگه بخوام فقط و فقط از رو جزوات موسسه پارسه بخونم نتیجه میگیرم؟ 4)بچه ها به نظرتون زیادی امیدوارم نه؟ ولی نهایتش تا 2سال دیگه وقت میذارم ارزشش رو داره نه؟ ممنون میشم جوابم رو بدین .![]()
سلام دوست
1چیزی ! شما می خوای کدوم گرایشو انتخاب کنی ؟ مرمت و احیای بناها یا معماری داخلی یا .... به نظرم اول گرایشتو پیدا کن دربارش تو همین سایت و سایتهای دیگه سرچ کن تا اطلاعاتت کامل بشه....اگه منابع رو میخوای اول گرایشت رو پیدا کن....همونطور که میدونی هر گرایشی 1سری منابع خودشو داره....تعدادی از کتابا مشترکن اما منابع اصلی متفاوتن
در ضمن بعضی از گرایشا اسکیس ندارن...این واسه دوستانیکه از رشته های دیگه میان 1برتریه پس اول تعیین گرایش بعد ........

به نظر من شما اگه علاقه دارید به درسهای معماری نیازی ندارید که 4سال وقتتون رو پای کارشناسی بزارید....میتونید با مطالعه منابع مناسب حتی بیشتر به این رشته علاقمند بشید
من از منابع پارسه استفاده کردم و می کنم ... کتابهای کامل و جامعی داره ...ساده هم توضیح داده اما خلاصه شده...نمیدونم این خلاصه شدن به نفعه یا به ضرره اما اکثر دوستانه من که استفاده کردن از مطالب و محتواشون راضی بودن اما من از آزموناش راضی بودم 70% از سوالاش تو آزمون 88 اومد
امیدت فوق العادست .....از کجا میاری اینهمه امید رو ؟

به امید موفقیت همه