برنامه ریزی و مشاوره آزمون اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bache porroo

عضو جدید
سلام دوستان :redface::smile:

من تازه عضو شدم . فارغالتحصیل رشته ریاضی هستم و علاقه مند به رشته معماری و بناهای سنتی و قدیمی و زیباییها . تو طراحی و نقاشی هم مهارتی دارم . خیلی وقته ذهنم درگیره. شاید بیشتر از یه سال. .میشه به سئوالام جواب بدین؟یعنی خواهش میکنم. فقط رک باشین 1) به نظرتون من بهتره از لیسانس معماری شروع کنم دوباره 4 سال ...؟ یا اگه بشینم از رو منابع ارشد بخونم میتونم از پس آزمون بر بیام؟ .2)راستش تو سایت منابع زیادی هست ولی نمیدونم منابع مهمتر و اصلی تر کدوما هستن میشه منابع مهمتر رو بهم بگین؟ 3)اگه بخوام فقط و فقط از رو جزوات موسسه پارسه بخونم نتیجه میگیرم؟ 4)بچه ها به نظرتون زیادی امیدوارم نه؟ ولی نهایتش تا 2سال دیگه وقت میذارم ارزشش رو داره نه؟ ممنون میشم جوابم رو بدین .:gol::que:

سلام دوست
1چیزی ! شما می خوای کدوم گرایشو انتخاب کنی ؟ مرمت و احیای بناها یا معماری داخلی یا .... به نظرم اول گرایشتو پیدا کن دربارش تو همین سایت و سایتهای دیگه سرچ کن تا اطلاعاتت کامل بشه....اگه منابع رو میخوای اول گرایشت رو پیدا کن....همونطور که میدونی هر گرایشی 1سری منابع خودشو داره....تعدادی از کتابا مشترکن اما منابع اصلی متفاوتن
در ضمن بعضی از گرایشا اسکیس ندارن...این واسه دوستانیکه از رشته های دیگه میان 1برتریه پس اول تعیین گرایش بعد ........:w01:
به نظر من شما اگه علاقه دارید به درسهای معماری نیازی ندارید که 4سال وقتتون رو پای کارشناسی بزارید....میتونید با مطالعه منابع مناسب حتی بیشتر به این رشته علاقمند بشید
من از منابع پارسه استفاده کردم و می کنم ... کتابهای کامل و جامعی داره ...ساده هم توضیح داده اما خلاصه شده...نمیدونم این خلاصه شدن به نفعه یا به ضرره اما اکثر دوستانه من که استفاده کردن از مطالب و محتواشون راضی بودن اما من از آزموناش راضی بودم 70% از سوالاش تو آزمون 88 اومد

امیدت فوق العادست .....از کجا میاری اینهمه امید رو ؟ :wallbash::w00:امیدوارم همینجوری تا پایان راه جلو بری...

به امید موفقیت همه :w11:

royafshp

عضو جدید
سلام دوست من
من کلی واست توضیح میدم
کاره خوبی انجام میدی که رشتتو داری تغییر میدی :Dشوخی می کنم
منابع زیادی واسه گرایش های مختلف ارشد معرفی شده که تو همین سایت هم میتونی پیداشون کنی اما قبل از شروع مطالعه پیشنهاد میدم گرایشتو تعیین کنی تا 1قدم جلو بری...اینجوری تازه میفهمی که حالا واسه این گرایش چه منابعی لازمه
البته الان دیگه زمان مطالعه همه منابع هم نیست پس زودتر گرایشتو تعیین کن تا بتونی منابع اصلی رو انتخاب کنی

معمولا اکثر دوستانیکه مثل شما تغییر رشته میدن با درسهای تئوری کمتر از اسکیس و طراحی مشکل دارن چون مطالب مفهومی و حفظین و میشه 1جوری باهاشون کنار اومد اما مشکل اصلی و اساسی واسه دوستانیکه تغییر رشته میدن آزمون عملیه (اسکیس) این آزمون واسه خود بچه های معماری 1معضله چون حد و حدوده خاصی نداره چه بسه واسه بچه های رشته های دیگه
پیشنهاد میدم از کلاسهای دست آزاد طراحی و کروکی در کنار مطالعه کتابها استفاده کنی

اگه بازم کمکی خواستی بگو ;)
مرسی از کمکت!:w27:
گرایشمو که راستش از اول مهندسی معماری انتخاب کرده بودم! الان کلاس تاریخ و فنی و اسکیس هم دارم میرم:w10:
امیدوارم نتیجه بگیرم!:w34:

tahura1580

عضو جدید
دومان جان ممنون ازتوضیحاتت. ازاونجایی که اینجا تاپیک اسکیس امسال هست فکر نمی کنم بحث درمورد انتخاب رشته و منابع کنکور و اینها ، جاش اینجا باشه..به نظرم اینجا فقط در مورد اسکیس صحبت کنیم بهتره.

برای آمادگی در اسکیس:
مواد لازم : :D
1-یک عدد کتابخانه پر از کتابهای فارسی و لاتین
2- کاغذ پوستی به میزان لازم
3- روان نویس با ضخامت های مختلف M, F, S, 0.1

کاری که باید بکنید اینه که از روی پلان، نما و مقاطع کارها و پرسپکیتوها بکشید. روی پوستی بکشید..فکر می کنم آخرش باید 100 صفجه ای پوستی داشته باشید. شاید بیشتر.
این کار اولا خیلی فکر را باز می کنه. ثانیا نمونه های خوبی در اختیارتون می ذاره که می تونید با کمی تغییر در کارتون به کار ببرید.
از کتابهای فارسی هم کتاب" مفاهیم پایه در معماری" برای تمرین شدیدا توصیه میشه.

یک سری موارد مشخص برای اقلیم های مختلف، آماده داشته باشید
مثل جهت باد و نور و .... . و گاید لاین های طراحی در اقلیم های مختلف

فعلا همینا به ذهنم میرسه.. راستی من حدود 20 تا سی دی برای اسکیس معماری دارم..هم اسکن کتابهاست..هم نمونه اسکیس، خلاصه همه چی..یک زمانی از آتلیه خاک گرفتم. اگه کسی می خواد بگه ، یک جوری براش می فرستم.

آرزوی موفقیت برای همگی

خواهش می کنم عزیزم..ایشالا باشم و شما هم قبول شین و بقیه را راهنمایی کنید;)
سلام مرسی از راهنمایی تون.میشه برام بفرستید.واقعا نگران اسکیسم

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مرسی از راهنمایی تون.میشه برام بفرستید.واقعا نگران اسکیسم
سلام arch azade وای تو فرشته ای عزیزم!!!;):D:heart: فقط چطور می خوای بفرستی؟ تو کدوم شهری؟ اگه کرج یا تهرانی خودم بیام بگیرمت ازت؟

آخرین ویرایش:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت برو بچی که میخوان اسکیس بدند....وقتشه دوباره این اتلارو راه بندازیم....هرکس مایله اسکیس کار کنه اعلا م حضور کنه ببینیم چند نفریم بعد یرنامه ریزی کنیم براش و همچنین اسکیس آزاد....

وای بابا جان تو اینجا چی کار میکنی؟ واسه چی برنامه ریزی کنی؟؟؟؟ من می خوام اسکیس یاد بگیرم!!!از کی می خوای شروع کنی؟ اصلا از کی باید شروع کرد؟چقدر طول میکشه؟ تا کنکور اسکیس میرسیم تموم کنیم؟؟؟( در حد نمره ی خوب)

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
وای بابا جان تو اینجا چی کار میکنی؟ واسه چی برنامه ریزی کنی؟؟؟؟ من می خوام اسکیس یاد بگیرم!!!از کی می خوای شروع کنی؟ اصلا از کی باید شروع کرد؟چقدر طول میکشه؟ تا کنکور اسکیس میرسیم تموم کنیم؟؟؟( در حد نمره ی خوب)
اه یعنی من آدم نیستم:cry:هیچ جا نمیتونم برم؟:razz:من قبلا فکرش بودم برا همین یه سری اطلاعات جمع کردم...مثل تصویری های صدیق،چند تا جزوه دانشگامون که در مورد اسکیسن کلآ عکس گرفتم...+کل عکسهای آتلیه خاک....شاید کلاسشم برم...از اونجایی که اسکیس گروهی کار کردن خیلی بهتر جواب میده من ترجیح میدم گروهی کار کنم....

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
اه یعنی من آدم نیستم:cry:هیچ جا نمیتونم برم؟:razz:من قبلا فکرش بودم برا همین یه سری اطلاعات جمع کردم...مثل تصویری های صدیق،چند تا جزوه دانشگامون که در مورد اسکیسن کلآ عکس گرفتم...+کل عکسهای آتلیه خاک....شاید کلاسشم برم...از اونجایی که اسکیس گروهی کار کردن خیلی بهتر جواب میده من ترجیح میدم گروهی کار کنم....
ای بابا کی گفت آدم نیستی چقدر حساسی!! گفتم اینجا انتظار نداشتم پستتو ببینم!! ببین من اسکیس صفرم!!! البته یه چند جلسه سی دیای صدیقو دیدم ولی باصطلاح دست به قلم نبردم!!! می تونی کمکم کنی؟

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
باشه...همون چند جلسه خیلی کمک می کنه...فعلا یکی دوروز استراحت بزن کلاسای اسکیس از هفته دوم اسفند شروع میشه من اسکیس خیلی وقته کار نکردم ولی اسکیسم بد نیست یا بهتر بگم بد نبود....تو مدرسه هم نقاشیم از همه بهتر بود....

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دومان جان که به اسمتم حساسی!!! من کلی از آدمای حساس خوشم میاد چون درک و هوش بالایی دارن!!!و معمولا هم بقیه رو ناراحت نمی کنن!!!چون خودشون زودرنجن!!

از پست ها و فعالیتت تو این سایت جدا لذت بردم همه ی پست های شما رو لازم دونستم که بخونم چون همش عمیقا مفید و کاربردی بود!! واقعا دست مریزاد!! امیدوارم دوباره بیای و ما را از وجودت محر.وم نکنی!!این گلو با تمام وجود تقدیم به شما میکنم!!بفرمایید. ببخشید وسعم در همین حده!!:gol:

راستی بچه ها کسی شماره ی موسسه ی دکتر صدیقو داره؟ تو تهرانه دیگه؟از کی ثبت نامش شروع میشه؟ می خوام ثبت نام کنم!!;):)

eedeh

کاربر بیش فعال
سلام خدمت برو بچی که میخوان اسکیس بدند....وقتشه دوباره این اتلارو راه بندازیم....هرکس مایله اسکیس کار کنه اعلا م حضور کنه ببینیم چند نفریم بعد یرنامه ریزی کنیم براش و همچنین اسکیس آزاد....
من پایه اسکیسم .همه جوره

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
بچه ها منم پایه اسکیس هستم..البته لازم به ذکره که ترم 5 ام!!!

سلام....با توجه به اینکه یه خورده از تب کنور و حاشیه هاش پایین اومده بهتره شروع کنیم برا اسکیس و باقی قضایا
با توجه به اینکه اکثر کسایی که کنکور دادن آزاد هم شرکت کردن با توجه به اون و زمان باقی مونده و درس هایی که تا حالا خوندیم یه برنامه ریزی هایی داشته باشیم که من به طور خلاصه وار می گم هرکس نظر دیگه ای داشت بهش اضافه کنه
1.اولین قدم اینه که با منابع آزاد و تست هاش آشنا شیم برا اینکار پیشنهادم اینه که تست های سال های قبل رو گیر بیاریم و یک بار کلشو از سال اول تا به آخربزنیم
) با زدن این تست ها با نحوه ی سوالا و منابع آشنا تر می شین لازم به ذکر هست که تست هایی که فقط جواب کلید رو دارند به درد نمی خورند حتمآ تست هایی رو بزنید که جواب تشریحی داشته باشند..
2.چون عصر همون روزی که کنکور آزاد میدین پس از الان باید فکر اسکیسش هم باشید...خوب تاریخ دقیق کنکور آزاد 27اردیبهشت تا 29پس یه برنامه ریزی باید بکنیم برا چیزایی که خوندیم و یه برنامه ریزی برا اسکیس.
3.یه اسکیس هم داریم که پارسال 25 تیر ماه بود یه برنامه ریزی هم داریم برا اونتوصیه من به دوستان اینه که اگه می تونن کلاسهای اسکیس رو ثبت نام کنند و

هرکس هر چیزی یاد گرفت و فایل بدرد بخور گیرش اومد بیاد این تاپیک با همه شریک شه...امیدوارم همه بچه های این سایت قبول شن

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من کتاب هشت راهیان ارشدو دارم که سوال های سراسریه فقط !! کتابی هست که نمونه سوال های کنکور آزاد باشه؟

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام....با توجه به اینکه یه خورده از تب کنور و حاشیه هاش پایین اومده بهتره شروع کنیم برا اسکیس و باقی قضایا
با توجه به اینکه اکثر کسایی که کنکور دادن آزاد هم شرکت کردن با توجه به اون و زمان باقی مونده و درس هایی که تا حالا خوندیم یه برنامه ریزی هایی داشته باشیم که من به طور خلاصه وار می گم هرکس نظر دیگه ای داشت بهش اضافه کنه
1.اولین قدم اینه که با منابع آزاد و تست هاش آشنا شیم برا اینکار پیشنهادم اینه که تست های سال های قبل رو گیر بیاریم و یک بار کلشو از سال اول تا به آخربزنیم
) با زدن این تست ها با نحوه ی سوالا و منابع آشنا تر می شین لازم به ذکر هست که تست هایی که فقط جواب کلید رو دارند به درد نمی خورند حتمآ تست هایی رو بزنید که جواب تشریحی داشته باشند..
2.چون عصر همون روزی که کنکور آزاد میدین پس از الان باید فکر اسکیسش هم باشید...خوب تاریخ دقیق کنکور آزاد 27اردیبهشت تا 29پس یه برنامه ریزی باید بکنیم برا چیزایی که خوندیم و یه برنامه ریزی برا اسکیس.
3.یه اسکیس هم داریم که پارسال 25 تیر ماه بود یه برنامه ریزی هم داریم برا اونتوصیه من به دوستان اینه که اگه می تونن کلاسهای اسکیس رو ثبت نام کنند و

هرکس هر چیزی یاد گرفت و فایل بدرد بخور گیرش اومد بیاد این تاپیک با همه شریک شه...امیدوارم همه بچه های این سایت قبول شن

سلام زنگیدم کلاس اسکیسا.....امروز خانه هنرمندان سمینار اسکیسه ساعت 4 بعد از ظهر شروع می شه آدرسشم حوالی هفت تیره خ ایران شهر.....صدیق هم 5شنبه ساعت 3 جلسه معارفه است...موفق باشی

5967

عضو جدید
سلام زنگیدم کلاس اسکیسا.....امروز خانه هنرمندان سمینار اسکیسه ساعت 4 بعد از ظهر شروع می شه آدرسشم حوالی هفت تیره خ ایران شهر.....صدیق هم 5شنبه ساعت 3 جلسه معارفه است...موفق باشی
بجه هایی که تهرانی هستن
سوالها رو میشه انقلاب گیر اورد،من شنیدم کتابفروشی حافظ داره
هر کس پیدا کرد خبر بده

head of flower

عضو جدید
سلام دوستان اولا خسته نباشید ثانیا استاد اسکیس کی خوبه به نظرتون؟ میگن صدیق سبک کارش لو رفته دیگه مثل سابق خوب نیست،شایان، شکوهی یا عسکری خوبه! نظر شماها چیه؟ کجا می خواین برین؟چیکار می خواین بکنین؟
من اسکیسم خیلی خرابه :) فکر کنم سراسری مجاز بشم!!! :) نگران اسکیسم حالا.
واسه آزاد هم میحوام کنارش بخونم.
شماها چیکار می کنین؟

head of flower

عضو جدید
سلام دوستان اولا خسته نباشید ثانیا استاد اسکیس کی خوبه به نظرتون؟ میگن صدیق سبک کارش لو رفته دیگه مثل سابق خوب نیست،شایان، شکوهی یا عسکری خوبه! نظر شماها چیه؟ کجا می خواین برین؟چیکار می خواین بکنین؟
من اسکیسم خیلی خرابه :) فکر کنم سراسری مجاز بشم!!! :) نگران اسکیسم حالا.
واسه آزاد هم میحوام کنارش بخونم.
شماها چیکار می کنین؟

من می خوام عزیزم
برات میل هم زدم!!
ممنون:gol:

فرستادم گلم:gol:

لوتوس

عضو جدید
در تائید گفته ها دوستمون.من نظرم اینه که هر کس سئوالات سالهای قبل خوب بخونه و اسکیس متوسط بزنه تهران قبول.بعدشم پارسال تهران تکمیل ظرفیت گرفت.همچنین مرمت.نگران نباشید کنکورم واسه خودش روزگار خوشیه باش زندگی کنید نه اینکه زجر بکشید.همه حتما آزاد قبولید.;)

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
رفتم جلسه توجیهی آتلیه خاک!! آقای صدیق از اونجا رفته اند!!سه تا استاد دیگه اومدند!!صلواتی و محمودپور و خانم لاهوت پور !!البته من فقط آقای صلواتی رو دیدم که در رابطه با برنامه هاش اومد صحبت کرد!!
موبایل دکتر صدیق رو دارم ولی کسی هست تلفن موسسه رو داشته باشه؟

ممنون میشم!!

راستی قیمت ها تو چه مایه هاست؟ اینجا دو جور بود

یه 12 جلسه بود 220 تومان که همش با یه استاد
و
یه 18 جلسه بود 320 تومان که هر 6 جلسه استاد عوض میشد!

اگه کسی از استادای خوب دیگه تو تهران یا کرج سراغ داره لطفا معرفی کنه!! وقتشه ها دیر میشه!!

آخرین ویرایش:

آگرین

عضو جدید
سلام بچه ها
رفتم جلسه توجیهی آتلیه خاک!! آقای صدیق از اونجا رفته اند!!سه تا استاد دیگه اومدند!!صلواتی و محمودپور و خانم لاهوت پور !!البته من فقط آقای صلواتی رو دیدم که در رابطه با برنامه هاش اومد صحبت کرد!!

ممنون میشم!!

و

اگه کسی از استادای خوب دیگه تو تهران یا کرج سراغ داره لطفا معرفی کنه!! وقتشه ها دیر میشه!!

آتلیه صدیق 02177224268

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها

ممنون میشم!!

و

من با محمود پور کار کردم ایده های خیلی خوبی داره و تویه ایده پردازی به نظر من عالیه ولی توی پرزانته تبحری نداره و ادعایی هم نداره.

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با محمود پور کار کردم ایده های خیلی خوبی داره و تویه ایده پردازی به نظر من عالیه ولی توی پرزانته تبحری نداره و ادعایی هم نداره.

همین جوونه که موهای لخت خرمایی داره؟ اون تا 2-3 سال پیش ترم بالایی ما بود:D ورک شاپ که میذاشت ما نمیرفتیم. البته دستش خوبه ولی فکر نکنم بتونه خوب انتقال بده مطلبو. یعنی استادای اون که نتونستن خودش چجوری بتونه :D

احسان طایفه چطوره به نظرتون؟ البته اونم مثل محمود پور از جوونای مملکته:D من که گیج شدم، یکی میگه کارای صدیق تابلو شدن، یکی میگه هیشکی مثل صدیق نمیشه، یکی میگه اصلا فرقی نداره...راستی کلاسا از قبل عید که شروع نمیشن؟

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین جوونه که موهای لخت خرمایی داره؟ اون تا 2-3 سال پیش ترم بالایی ما بود:D ورک شاپ که میذاشت ما نمیرفتیم. البته دستش خوبه ولی فکر نکنم بتونه خوب انتقال بده مطلبو. یعنی استادای اون که نتونستن خودش چجوری بتونه :D

احسان طایفه چطوره به نظرتون؟ البته اونم مثل محمود پور از جوونای مملکته:D من که گیج شدم، یکی میگه کارای صدیق تابلو شدن، یکی میگه هیشکی مثل صدیق نمیشه، یکی میگه اصلا فرقی نداره...راستی کلاسا از قبل عید که شروع نمیشن؟
چرا عزیزم
من خودم رفتم آتلیه خاک آقای قرتاسی( امیدوارم دیکته ی فامیلیشون رو درست نوشته باشم) گفت خیلی از بچه ها از بعد عید میان که خیلی دیره و هل هل مجبورن به شیوه سمبلیسم ( سمبل کردن) یه چیزای خیلی کلی بهشون بگن !! گفتند الان وقت خیلی خوبیه نه خیلی زوده نه خیلی دیر!!:smile:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی آگرین جان

زنگ زدم به آتلیه دکتر صدیق

اینجا 14 جلسه است 280 تومن

صدیقو که می گن کارش لو رفته یکی از دوستام می گفت خود دکتر میگه که چی کار کنین که تابلو نشه!! آدرسشم که رسالته و یه روز تو هفته است یا 5 شنبه یا جمعه!! 1.5 ساعته!!
ولی آتلیه خاک معمولا سه ساعته بود!! و قیمت ها هم یه مقدار کمتر بود واقعیتش صدیق تقریبا میشه دو برابر!!;)

این اسکیس هم خوب در آمد داره ها!!!!معماریو ول کنیم بریم آموزش اسکیس بدیم!!نظرتون چیه!!بعد پولدار که شدیم بریم خارج معماری خوف انگیز کانسپچوال کنیم اونجا بعد مشهور شیم بعد مشهوریت هم هر روز که می گذره دو برابر روز قبل بکشیم رو قیمت ها!!!فقط یادتون نره اگه پول دار شدین یادتون نره از کجا به کجا رسیدین!! حالا هم پا شین یه آب به دست و صورتتون بزنین و از تو رویا بیاین بیرون!!

آخرین ویرایش:

5967

عضو جدید
با سلوم
من پارسال رفتم پیش ارتور امید اذری خیلی راضیم با10جلسه فشرده تو اردیبهشت از 5%به 46%اسکیس رسیدم تو سراسری.کلاسش خیلی ازاده و خیلی هم جونه بخاطر همین تو کلاسش احساس هم کلاسی بودن بت دست میده تا، تا استاد(به هر کس میخواد کلاس بره پیشنهاد میکنم کلاسی بره که با استادش حال کنه!مثلا این اقای صدیق تو دانشگاهمون کلاس داشت اما انقدر بدم میامد ازش،که سر کلاساشم نمیرفتم!!!
اما امسال میخوام یکی دیگه هم تجربه کنم،بین طایفه و ......
تصمیم گرفتم با کتاب های طایفه کار کنمو برم کلاس؟؟؟؟؟یا بالعکس.نظر شما چیه؟

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلوم
من پارسال رفتم پیش ارتور امید اذری خیلی راضیم با10جلسه فشرده تو اردیبهشت از 5%به 46%اسکیس رسیدم تو سراسری.کلاسش خیلی ازاده و خیلی هم جونه بخاطر همین تو کلاسش احساس هم کلاسی بودن بت دست میده تا، تا استاد(به هر کس میخواد کلاس بره پیشنهاد میکنم کلاسی بره که با استادش حال کنه!مثلا این اقای صدیق تو دانشگاهمون کلاس داشت اما انقدر بدم میامد ازش،که سر کلاساشم نمیرفتم!!!
اما امسال میخوام یکی دیگه هم تجربه کنم،بین طایفه و ......
تصمیم گرفتم با کتاب های طایفه کار کنمو برم کلاس؟؟؟؟؟یا بالعکس.نظر شما چیه؟
امید آذری!میشناسمش!! قیمت ها چنده الان عزیز غیر فشرده!!!؟؟؟؟؟!!من فکر می کردم حداقل باید 60 به بالا بزنیم تا قبول شیم!!!!
راستش شخصا زیاد واسم مهم نیست استاد با من حال می کنه یا من با اون حال می کنم یا کی با من حال میکنه یا کی با کی قراره حال کنه یا اصلا کسی با کسی حال میکنه و خلاصه حال کردن یا نکردن مسئله این نیست!!....مهم اینه که اون چیزایی که باید بگه رو بگه حتما و کم فروشی نکنه!!! این طوری ناخودآگاه هم من می رم با چیزایی که یاد گرفتم حال می کنم هم اون با پولی که گرفته بره حال کنه!!و مسئله "حال" دو نفر هم خود به خود حل میشه!!
چه خوب میشه هر کی بره سر یه کلاسی بعد فیلم برداری کنیم و فیلم هاشونو بین خودمون ردو بدل کنیم!!! واا......ی عالیه...

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.