بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

miaadbaf

عضو جدید
بله با شما من موافقم!!!انصافا بخوایم ریز برسی کنیم سوالای مشکل دار بالا 10تا هس!!!ولی بهتره رو چن تا تمرکز بشه

غلط ریز رو سنجش زیر بار نمیره متاسفانه بنظرم روی سوال هایی که غلط های اساسی دارن تمرکر کنیم که حذف شن

amiri13

عضو جدید
بابت راکتور خیالتون راحت باشه که درستشو ن می کنن نمی دونم شما هم با من هم عفیده ای که سوال های 44و135و145 کلا غلط هستند و با تغییر گزینه ی اعلام شده هم درست نمیشن

بله این 3 تا سوال و سوال 35 کلا باید حذف بشن

amiri13

عضو جدید
هر چند که احساس می کنم توی روز روشن داره حق من و خیلی های دیگه که مثل من سر جلسه کنکور استدلال کردند ( و بدون شک هم استدلالشون درسته ) خورده میشه ، ولی قبول !
حداقل سوال های ریاضی و راکتور که دیگه ان قلتی توش نیست . اونا رو پیگیری کنیم شاید به جایی رسید .
ببین داداش من1ساله دارم میخونم داشتم میرفتم برا زیر 100 که این بلا سرم اومد!!ولی تقدیر پارسالیا این بود که هلوترین باشه کنکورشون و
برا ما المپیاد!!!کاریش نمیشه کرد فقط باید رو چن تا تابلو ها تمرکز کنیم شاید حذف بشن

miaadbaf

عضو جدید
بله این 3 تا سوال و سوال 35 کلا باید حذف بشن

35 رو مطمئن نیستم به صرف حل پارسه ( که سر و ته اش معلوم نیس ) نمیشه اکتفا کزد اگه خودتون حل کردید و اشتباه بوده بگید چون من حل کردم و گزینه ی 3 رو بدست آوردم البته ممکنه اشتباه کرده باشم

amiri13

عضو جدید
35 رو مطمئن نیستم به صرف حل پارسه ( که سر و ته اش معلوم نیس ) نمیشه اکتفا کزد اگه خودتون حل کردید و اشتباه بوده بگید چون من حل کردم و گزینه ی 3 رو بدست آوردم البته ممکنه اشتباه کرده باشم
بنظرتون با میانگین 38 چن میشه رتبه؟

miaadbaf

عضو جدید
ببین داداش من1ساله دارم میخونم داشتم میرفتم برا زیر 100 که این بلا سرم اومد!!ولی تقدیر پارسالیا این بود که هلوترین باشه کنکورشون و
برا ما المپیاد!!!کاریش نمیشه کرد فقط باید رو چن تا تابلو ها تمرکز کنیم شاید حذف بشن

بیشتر از سختیش غیر استاندارد بودنش آزار دهندس چون که طزاحا مثه اینکه از هز درس فقط یکی دو فصل رو دیدن و گیر دادن به اونا
موافقم باهاتون چون اگه رو چنتا سوال تمرکز بشه احمال نتیجه گرفتن ببیشتره

miaadbaf

عضو جدید
بنظرتون با میانگین 38 چن میشه رتبه؟

راستش تخمین رتبه اصلا آسون نیس ولی فک کنم حدود 400-600 ولی طبیعتا تراز خیلی موثره بخصوص درسه جرم
بازم میگم رتبتونو بهتره فکرشو نکنید چون اصلا معلوم نمی کنه

amiri13

عضو جدید
بیشتر از سختیش غیر استاندارد بودنش آزار دهندس چون که طزاحا مثه اینکه از هز درس فقط یکی دو فصل رو دیدن و گیر دادن به اونا
موافقم باهاتون چون اگه رو چنتا سوال تمرکز بشه احمال نتیجه گرفتن ببیشتره[/Q

یکی از دوستان من پارسال 70اورد پلیمر شریف میخونه!با اینکه نه محاسبات روشو واکرده بود نه تشعشع خونده بود!از شانسش ترمو راکتور خوب اومد خفن زد!!!همچیه این کنکور لعنتی شانس شده

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا یکی مثل من این وسط سوال های درستش نابود شده !!!
مثلا اون سوال برازش یا سوال تغییر متغیر !!!!! اگه حذف کنند هم که دردی رو دوا نمی کنه :cry:

amiri13

عضو جدید
آقا یکی مثل من این وسط سوال های درستش نابود شده !!!
مثلا اون سوال برازش یا سوال تغییر متغیر !!!!! اگه حذف کنند هم که دردی رو دوا نمی کنه :cry:
بله این مسائل هم وجود داره من خودم همون سوال آنالوژی رو 1 تا5 زدم
حذف بشه ضرر کردم خب

miaadbaf

عضو جدید
موافقم باهاتون چون اگه رو چنتا سوال تمرکز بشه احمال نتیجه گرفتن ببیشتره[/Q

یکی از دوستان من پارسال 70اورد پلیمر شریف میخونه!با اینکه نه محاسبات روشو واکرده بود نه تشعشع خونده بود!از شانسش ترمو راکتور خوب اومد خفن زد!!!همچیه این کنکور لعنتی شانس شده
خدا به ما هم از این شانسا بده (که نداد البته)

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا جهنم و ضرر . اصلا درست نکنند . . .:w06:
با میانگین 41.3 % تهران امیدی هست به نظر شما ؟

amiri13

عضو جدید

مشکل تو چیه!!!خوبه که میانگینت!!!برا من بدبخ بین38تا40پا در هواس!!!دفترچه خودمو نتونستم گیر بیارم از کتابفوشی بخرم.

miaadbaf

عضو جدید

آقا درصدای شما بهتر بود نه؟ میشه درصداتونو بگید؟
در ضمن با همین میانگین فک کنم حول و حوش 200-400 بشین که میشه به اکثر شبانه ها ی تهران امیدوار بود ایشالا خیلی بهترم میشی

S.Mehran.S

عضو جدید
مشکل تو چیه!!!خوبه که میانگینت!!!برا من بدبخ بین38تا40پا در هواس!!!دفترچه خودمو نتونستم گیر بیارم از کتابفوشی بخرم.
دست رو دلم نذار . . . !
این چیزی نبود که انتظارش رو داشتم
دفترچه رو هم همون A بزن . چون کلیدی که سازمان سنجش منتشر کرده بر اساس دفترچه A هستش

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا درصدای شما بهتر بود نه؟ میشه درصداتونو بگید؟
در ضمن با همین میانگین فک کنم حول و حوش 200-300 بشین که میشه به اکثر شبانه ها ی تهران امیدوار بود ایشالا خیلی بهترم میشی
حرارت 42.22
ترمو 55 بود که شد 48.33
سیالات 35.55
جرم 53.33
راکتور 80
ریاضی 43.33 بود که با این وضع شده 23.33 !!!

amiri13

عضو جدید
دست رو دلم نذار . . . !
این چیزی نبود که انتظارش رو داشتم
دفترچه رو هم همون A بزن . چون کلیدی که سازمان سنجش منتشر کرده بر اساس دفترچه A هستش

آقا شما دفترچه خودتون رو رفتید گرفتید بر مبنای اون درصد حساب کردین؟یا دوباره نشستین حلیدین؟

miaadbaf

عضو جدید
آقا یکی این سواله 79 زو هم بگه چطور میشه یک؟!!!
مگه میشه تو این سوال اصطکاک در طول کمتز از اصطکاک در عرض باشه؟!!!

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا شما دفترچه خودتون رو رفتید گرفتید بر مبنای اون درصد حساب کردین؟یا دوباره نشستین حلیدین؟
من جواب هارو تقریبا یادم بود . بعضی از ترمو ها و راکتور ها رو دوباره حل کردم . شما بر مبنای همین دفترچه A حساب و کتاب کن

miaadbaf

عضو جدید
قضیه این تراز چیه؟مگه میانگین درصدا مهم نیست؟؟

نه میانگین اصل نیس سال فبل یکی با 51 درصد 60 شد اون یکی 90 وتازه اونی که 90 شد معدلشم بیشتر بود چون اونی که 60 شد درسای تراز بالا مثه جرم و سیالات رو بالا زده بود

Sasan370

عضو جدید
بابت راکتور خیالتون راحت باشه که درستشو ن می کنن نمی دونم شما هم با من هم عفیده ای که سوال های 44و135و145 کلا غلط هستند و با تغییر گزینه ی اعلام شده هم درست نمیشن
نه باباطبق سالهای قبل سوال دو تا گزینه صحیحی داره
145 با دو تا گزینه حل میشه :))

بالا