نه میانگین اصل نیس سال فبل یکی با 51 درصد 60 شد اون یکی 90 وتازه اونی که 90 شد معدلشم بیشتر بود چون اونی که 60 شد درسای تراز بالا مثه جرم و سیالات رو بالا زده بود
پس عاشقتممممممم به خاطر اون جمله تراز بالای جرمی که گفتی

شما 100 میشی احتمالا
نه میانگین اصل نیس سال فبل یکی با 51 درصد 60 شد اون یکی 90 وتازه اونی که 90 شد معدلشم بیشتر بود چون اونی که 60 شد درسای تراز بالا مثه جرم و سیالات رو بالا زده بود
پس عاشقتممممممم به خاطر اون جمله تراز بالای جرمی که گفتی
شما 100 میشی احتمالا
مشکل اینه اصلا گزینه ی صحیح نداره :دی
خب جواب 96 میشه که هم به 100 نزدیکه هم به 92 پس میشه دوتاشو صحیح در نظر گرفت
منم با جمله ی آخرت همچین حسی بهت پیدا کردم
![]()
داداش جرم تو 61 که وافعااااااااااا بالاس اگه کنکورای قبل رو نگاه کنی کسایی که جرم بالای 50 می زنن شاید 10 نفرم نشن
اگه اون سوال دوم رو درست کنن میشه 68%خدا کنه
درپیت ترین شبانه تهران رو میزنم رو حرف تو هااااا
![]()
سوال هایی که گزینه ی غلط دازن رو درس می کنن حتما مثله 2 سوال راکتور
بنظرم سوال هایی که غلط هستند 44و135و145 هستن که باید اعتراض کنیم
ببین داداش من1ساله دارم میخونم داشتم میرفتم برا زیر 100 که این بلا سرم اومد!!ولی تقدیر پارسالیا این بود که هلوترین باشه کنکورشون و
برا ما المپیاد!!!کاریش نمیشه کرد فقط باید رو چن تا تابلو ها تمرکز کنیم شاید حذف بشن
به نظر منم اگه تو 5 سوال 44.119.130.139.145 فوکوس کنیم که درست شه خیلی بیشتر به نتیجه می رسیم
پارسال واسه اولین بار زده ، این کلیدایی که تو کتابا میبینید ( مثله بانک پارسه ) همشون کلید اولین ، امسال هم گفته هم کلید نهایی رو میده هم پاسخ تشریحیهیچوقت کلید تصحیح شده رو نمیزنه
من این سوال رو حل کردم ، از روش تشریحی و نه تستی . جواب عیم گزینه 3 بود ولی مخرج جای 15 ، 16 میشه ، الانم که حل میکنم همینه ، این سوال تا جایی که من میدونم از تستی نمیشه چون طول و عرض المان یکی نمیشهاقااااااااااااااااااا سوال 35 حرارتو اشتباه ج داده...چرا همچین جوابی داده؟
بچه ها منم نظرم اینکه سنجش زیر بار همه سوالهای غلط نمیره ولی بعضی سوالا که تابلو هست غلطه رو بیاین حتما بفرستین چون هر عقل سلیمی قبول میکنه که غلط هست:سوالهای 44.119.130.139.145.اینارو بیاین بزنین.اینا خیلی تابلو هست غلطه
من این سوال رو حل کردم ، از روش تشریحی و نه تستی . جواب عیم گزینه 3 بود ولی مخرج جای 15 ، 16 میشه ، الانم که حل میکنم همینه ، این سوال تا جایی که من میدونم از تستی نمیشه چون طول و عرض المان یکی نمیشه
سوال 35 دقیقا همون گزینه 3 میشه.من 3 بار الان حل کردم.درسته
در مورد سوال 97 (شرایط تشابه )
من گزینه ی 3 رو زدم ، همه میدونیم که فقط اصطکاک شکلی تشابه رو نقض میکنه . اینجا گفته " عدم وجود هرگونه اتلاف اصطکاکی " . در حالت عادی اگه میگفت " گزینه ی 1 تا 5 به جز 4 " ، جواب درست بود . ولی گفته " عبارت های 1 تا 5 به جز گزینه ی 4 برقرار باشد ." معنیش این میشه که 4 برقرار نباشد ، یعنی عدم وجود هرگونه اتلاف اصطکاکی برقرار نباشد => وجود هرگونه اتلاف اصطکاکی مورد تایید است . اگه اینجوری تفسیر کنیم هیچ کدوم از گزینه ها رو نمیشه درست فرض کرد (مسلما گزینه 1) ، ولی با توجه به این که امتحان ما ارشد رشته ادبیات فارسی نیس به نظرم باید همون گزینه ی 3 درست باشه .
اقا یه سوال دوستم گفته ازتون بپرسم خواهشن همه جواب بده با میانگین 29.5 رتبه تقریبا چند میشه؟
ادامه بحث ها در این تاپیک
با تشکر فراوان
لطف داریداقا اصلا منو با این حرکت متحول کردی![]()
سامانه تخمین رتبه ماهانو دیدید؟
حالا همه چیش به کنار درصدای جرمش تو حلقممممممممممم!!!