بله با شما من موافقم!!!انصافا بخوایم ریز برسی کنیم سوالای مشکل دار بالا 10تا هس!!!ولی بهتره رو چن تا تمرکز بشه
غلط ریز رو سنجش زیر بار نمیره متاسفانه بنظرم روی سوال هایی که غلط های اساسی دارن تمرکر کنیم که حذف شن
بله با شما من موافقم!!!انصافا بخوایم ریز برسی کنیم سوالای مشکل دار بالا 10تا هس!!!ولی بهتره رو چن تا تمرکز بشه
بابت راکتور خیالتون راحت باشه که درستشو ن می کنن نمی دونم شما هم با من هم عفیده ای که سوال های 44و135و145 کلا غلط هستند و با تغییر گزینه ی اعلام شده هم درست نمیشن
ببین داداش من1ساله دارم میخونم داشتم میرفتم برا زیر 100 که این بلا سرم اومد!!ولی تقدیر پارسالیا این بود که هلوترین باشه کنکورشون وهر چند که احساس می کنم توی روز روشن داره حق من و خیلی های دیگه که مثل من سر جلسه کنکور استدلال کردند ( و بدون شک هم استدلالشون درسته ) خورده میشه ، ولی قبول !
حداقل سوال های ریاضی و راکتور که دیگه ان قلتی توش نیست . اونا رو پیگیری کنیم شاید به جایی رسید .
بله این 3 تا سوال و سوال 35 کلا باید حذف بشن
بنظرتون با میانگین 38 چن میشه رتبه؟35 رو مطمئن نیستم به صرف حل پارسه ( که سر و ته اش معلوم نیس ) نمیشه اکتفا کزد اگه خودتون حل کردید و اشتباه بوده بگید چون من حل کردم و گزینه ی 3 رو بدست آوردم البته ممکنه اشتباه کرده باشم
ببین داداش من1ساله دارم میخونم داشتم میرفتم برا زیر 100 که این بلا سرم اومد!!ولی تقدیر پارسالیا این بود که هلوترین باشه کنکورشون و
برا ما المپیاد!!!کاریش نمیشه کرد فقط باید رو چن تا تابلو ها تمرکز کنیم شاید حذف بشن
بنظرتون با میانگین 38 چن میشه رتبه؟
بیشتر از سختیش غیر استاندارد بودنش آزار دهندس چون که طزاحا مثه اینکه از هز درس فقط یکی دو فصل رو دیدن و گیر دادن به اونا
موافقم باهاتون چون اگه رو چنتا سوال تمرکز بشه احمال نتیجه گرفتن ببیشتره[/Q
یکی از دوستان من پارسال 70اورد پلیمر شریف میخونه!با اینکه نه محاسبات روشو واکرده بود نه تشعشع خونده بود!از شانسش ترمو راکتور خوب اومد خفن زد!!!همچیه این کنکور لعنتی شانس شده
بله این مسائل هم وجود داره من خودم همون سوال آنالوژی رو 1 تا5 زدمآقا یکی مثل من این وسط سوال های درستش نابود شده !!!
مثلا اون سوال برازش یا سوال تغییر متغیر !!!!! اگه حذف کنند هم که دردی رو دوا نمی کنه![]()
خدا به ما هم از این شانسا بده (که نداد البته)بیشتر از سختیش غیر استاندارد بودنش آزار دهندس چون که طزاحا مثه اینکه از هز درس فقط یکی دو فصل رو دیدن و گیر دادن به اونا
موافقم باهاتون چون اگه رو چنتا سوال تمرکز بشه احمال نتیجه گرفتن ببیشتره[/Q
یکی از دوستان من پارسال 70اورد پلیمر شریف میخونه!با اینکه نه محاسبات روشو واکرده بود نه تشعشع خونده بود!از شانسش ترمو راکتور خوب اومد خفن زد!!!همچیه این کنکور لعنتی شانس شده
آقا جهنم و ضرر . اصلا درست نکنند . . .
با میانگین 41.3 % تهران امیدی هست به نظر شما ؟
دست رو دلم نذار . . . !مشکل تو چیه!!!خوبه که میانگینت!!!برا من بدبخ بین38تا40پا در هواس!!!دفترچه خودمو نتونستم گیر بیارم از کتابفوشی بخرم.
حرارت 42.22آقا درصدای شما بهتر بود نه؟ میشه درصداتونو بگید؟
در ضمن با همین میانگین فک کنم حول و حوش 200-300 بشین که میشه به اکثر شبانه ها ی تهران امیدوار بود ایشالا خیلی بهترم میشی
دست رو دلم نذار . . . !
این چیزی نبود که انتظارش رو داشتم
دفترچه رو هم همون A بزن . چون کلیدی که سازمان سنجش منتشر کرده بر اساس دفترچه A هستش
حرارت 42.22
ترمو 55 بود که شد 48.33
سیالات 35.55
جرم 53.33
راکتور 80
ریاضی 43.33 بود که با این وضع شده 23.33 !!!
من جواب هارو تقریبا یادم بود . بعضی از ترمو ها و راکتور ها رو دوباره حل کردم . شما بر مبنای همین دفترچه A حساب و کتاب کنآقا شما دفترچه خودتون رو رفتید گرفتید بر مبنای اون درصد حساب کردین؟یا دوباره نشستین حلیدین؟
اگه شد شیرینیتون محفوظهآفا جرمت بالاس که تراز بالاییم میده ایشالا خیلی خوب میشه اوضاع
آقا یکی این سواله 79 زو هم بگه چطور میشه یک؟!!!
مگه میشه تو این سوال اصطکاک در طول کمتز از اصطکاک در عرض باشه؟!!!
من که سیالات تعطیلم![]()
آفا جرمت بالاس که تراز بالاییم میده ایشالا خیلی خوب میشه اوضاع
100% خاطرت جمع باشه که حداقل 250.200 میشی
بعد تهران کجارو مخوای بزنی؟البته تهران رو میاری
قضیه این تراز چیه؟مگه میانگین درصدا مهم نیست؟؟
نه باباطبق سالهای قبل سوال دو تا گزینه صحیحی دارهبابت راکتور خیالتون راحت باشه که درستشو ن می کنن نمی دونم شما هم با من هم عفیده ای که سوال های 44و135و145 کلا غلط هستند و با تغییر گزینه ی اعلام شده هم درست نمیشن
نه باباطبق سالهای قبل سوال دو تا گزینه صحیحی داره
145 با دو تا گزینه حل میشه)