بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
ترمو افتضاح حدودا 10%-راکتور نیمه افتضاح حدودا 30%-بقیه اش 40 و 50 %-زبان کنترل سفید

شما چی؟؟
پویا داداش عجب شباهتی با درصدای من داری:D
من فقط زبانو فک کنم 50 جا بزنم به جاش مکانیکو خیلی کم میزنم........
من مطمئنم این ترمو دهن منو سرویس میکنه آخر.........
یعنی بهش فکر که میکنم چنان دپرس میشم که نگو.........یه سوال هایی رو نرسیدم حل کنم که الان فک می کنم بهش دلم میخاد زاز زاز گریه کنم.........چون اونا رو خونده بودم و کلی وقت گذاشته بودم در طول سال براشوووووووووون!...........
ولی اشکال نداره این نیز بگذرد.......

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه م جرمو ترمو افتضاح...حرارت سینیتیک و ریاضی ین 40 ت 50...یعنی قبول نمیشیم؟

قبول که میشیم و نباید درصدامونو با پارسال مقایسه کنیم پارسال درصدا خیلی بالا بود.کنکور سختی بوده شاید نفر اول تا دهمم میانگینشون 50-60 باشه

sahar_farj

عضو جدید
یعنی بهش فکر که میکنم چنان دپرس میشم که نگو.........یه سوال هایی رو نرسیدم حل کنم که الان فک می کنم بهش دلم میخاد زاز زاز گریه کنم.........چون اونا رو خونده بودم و کلی وقت گذاشته بودم در طول سال براشوووووووووون!...........
بنظرم رتبه شما دو نفر خیلی بد نشههاااا

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منم مکانیکو حدود 40 زدم :cry:انقدر زوز زدیم برا رتبه زیر 100 الان زیر 1000 شیم شاهکار هنری کردیم:razz:

majid_potter7

عضو جدید
خیلی حرصم داره در میاد..حرارت فراوری گازو 95 زدم....اونوخ اون یه سوالی که نزدم راحتترین سوال آزمون بوده!! :)))

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
خیلی حرصم داره در میاد..حرارت فراوری گازو 95 زدم....اونوخ اون یه سوالی که نزدم راحتترین سوال آزمون بوده!! :)))
ماشالا داش مجید ترکوندی که!
حالا بگو این حرارتو چند زدی؟و اینکه به نسبت حرارت فرآوری سختی سوالا چطوری بود؟

jegh jeghe

عضو جدید
بچه هاااااااااااااااااااا...سینتیکو ریاضیو یبار دیگه جوابای کلی و درستی که با هم بحث کردیمو بگید؟

majid_potter7

عضو جدید
ماشالا داش مجید ترکوندی که!
حالا بگو این حرارتو چند زدی؟و اینکه به نسبت حرارت فرآوری سختی سوالا چطوری بود؟
نه خیلی حالا....این حرارتو هنو نگرفتم..درصدامو گرفتم همشو میزارم..مهندسی شیمی نسبت به گاز خیلی سخت بود به نظرم....یعنی گاز از پارسال یه کم شاید راحتتر بود..ولی مهندسی شیمی امسال سختتر بود

بالا