بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که از این 21 صفجه این تاپیک چیزی عایدم نشد فقط اینو ازتون میخام برام دعا کنید فردا آبرومند بیام بیرون.....
باشه!
از یه منبع شنیدم که درک فردا سخت ترین درک چندساله گذشته است!ناراحت نشین و روحیه تونو گم نکین.اتفاقا این بنفعمونه!اگه سخت باشه ، همه نمیزنن و درصدا پایین میاد و می تونیم با زبان و فن و تاریخ و منظر ، این درس احمقانه رو جبران کنیم.
پرسپکتیو کم میاد و رو اصول طراحی و اینا مانور میدن.این سخنان یک منبع است.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فک کنم
دوسر طره با بار متمرکز و گسترده درست باشه...

خیلی خوبه .نزدیک بود گزینه بار گستره رو بزنم ولی دقت کردم دیدم پرش های بیش از اندازه تو نمودار برش داره بعد دیدم بلههههه . بار مترکز هم تو کاره . از روی این کپی شده بود . یکی از سوالات کنکور ازمایشی ایوانخانه

arc_saba

عضو جدید
آقا اینجا کسی هست که فقط واسه تکنولوژی خونده باشه؟ من یکی که تاریخ ماریخ کلا صفر !!!! ولی به نظرم آزمون امروز آسون بود. یعنی واسه کسایی که فقط واسه معماری خونده بودن هم آسون بود . بچه ها همه راضی بودن. معمولا سطح سوالا یکیه . پس بچه های معماری میتونن به آزمون فردا امیدوار باشن ;)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا اینجا کسی هست که فقط واسه تکنولوژی خونده باشه؟ من یکی که تاریخ ماریخ کلا صفر !!!! ولی به نظرم آزمون امروز آسون بود. یعنی واسه کسایی که فقط واسه معماری خونده بودن هم آسون بود . بچه ها همه راضی بودن. معمولا سطح سوالا یکیه . پس بچه های معماری میتونن به آزمون فردا امیدوار باشن ;)
تکنو آسونتره ولی از هر کتابه .
ماله معماری کلا سخت تره.

arc_saba

عضو جدید
خیلی خوبه .نزدیک بود گزینه بار گستره رو بزنم ولی دقت کردم دیدم پرش های بیش از اندازه تو نمودار برش داره بعد دیدم بلههههه . بار مترکز هم تو کاره . از روی این کپی شده بود . یکی از سوالات کنکور ازمایشی ایوانخانه
هه چه جالب! کلا خیلی از سوالا مشابه آزمونای ایوان و مرکز معماری بود. تازه چند تا سوالم عین کنکور پارسال بود.مث هایپار کش بستی

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من هم تکنولوژی خوندم هم معماری معماری . شما یه جوری میگی تاریخ انگار چه خبره . دوتا کتاب 300صفحه ای ک 80درصد همپوشانی مطالب دارن و دوتا جزوه 150صفحه ای مانا قابوسی و نسیم عسگری کافیه ...

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
باشه!
از یه منبع شنیدم که درک فردا سخت ترین درک چندساله گذشته است!ناراحت نشین و روحیه تونو گم نکین.اتفاقا این بنفعمونه!اگه سخت باشه ، همه نمیزنن و درصدا پایین میاد و می تونیم با زبان و فن و تاریخ و منظر ، این درس احمقانه رو جبران کنیم.

بچه ها جوابای آخر 15 سوال اول زبان یادتونه حدودی؟!! sturdy - rejected - rudimentary - inhabit - ... من فقط این 4 تا یادمه که 2 تاشو دوستم زده 2 تاشو خودم (عین خنگا دو سوال اول به اون آسونی رو نزدم :()... کلا 5 تا لغت زدم ولی 3 تای دیگه هر کاری می کنم یادم نمیاد... با جوای کلوز که فقط یه ذره یادمه : wich -in wich used - .... یه همچین چیزایی نبودن؟!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جوابای آخر 15 سوال اول زبان یادتونه حدودی؟!! sturdy - rejected - rudimentary - inhabit - ... من فقط این 4 تا یادمه که 2 تاشو دوستم زده 2 تاشو خودم (عین خنگا دو سوال اول به اون آسونی رو نزدم :()... کلا 5 تا لغت زدم ولی 3 تای دیگه هر کاری می کنم یادم نمیاد... با جوای کلوز که فقط یه ذره یادمه : wich -in wich used - .... یه همچین چیزایی نبودن؟!!
اون یکی ها م riddle و explicit بودند.

arc_saba

عضو جدید
این 4 تا که درسته. glory و aroma هم بود. تو درک مطلبم یه fragil یادمه

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
این 4 تا که درسته. glory و aroma هم بود. تو درک مطلبم یه fragil یادمه
پس یه غلطم درومد چون منم glory رو دیدم ولی نزدم!! aroma منم خواستم بزنم ولی مطمئن نبودم ترسیدم :( fragil تا جایی که یادمه روی سوال اول بود (خانومه خودش نحیف و ضعیفه ولی پسرش...)

اون یکی ها م riddle و explicit بودند.
ایول riddle یادم رفته بود... این Explicit برا کدوم سوال بود؟ فارسیشم یادت نیست؟!!

arc_saba

عضو جدید
من هم تکنولوژی خوندم هم معماری معماری . شما یه جوری میگی تاریخ انگار چه خبره . دوتا کتاب 300صفحه ای ک 80درصد همپوشانی مطالب دارن و دوتا جزوه 150صفحه ای مانا قابوسی و نسیم عسگری کافیه ...
آخه چون من کلا به اسکیس امیدی نداشتم،اینه که دور معماریو خط کشیدم. و اینجوری میگم چون اصلا نمیدونم چه خبره ! نه اینکه سخت باشه یا زیاد باشه.

arc_saba

عضو جدید
پس یه غلطم درومد چون منم glory رو دیدم ولی نزدم!! aroma منم خواستم بزنم ولی مطمئن نبودم ترسیدم :( fragil تا جایی که یادمه روی سوال اول بود (خانومه خودش نحیف و ضعیفه ولی پسرش...)

ایول riddle یادم رفته بود... این Explicit برا کدوم سوال بود؟ فارسیشم یادت نیست؟!!

همون بهتر که نزدی:biggrin: دوستم میگفت glory ولی الان متوجه شدم که riddle درسته.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه چون من کلا به اسکیس امیدی نداشتم،اینه که دور معماریو خط کشیدم. و اینجوری میگم چون اصلا نمیدونم چه خبره ! نه اینکه سخت باشه یا زیاد باشه.
بابا زشته دیگه تورو خدا..اونایی که مکانیک و برقن با یکی دوماه میان 40-50 میزنن اسکیسو(البته این از بدبختیه هااااااااااا)............چیزی که اکتسابیه نباید ازش ترسید.................من خودم اسکیسم صفر بود ولی الان به اسکیس امید زیادی دارم

arc_saba

عضو جدید
بچه ها کسی متوجه شد دو تا از سوالا غلط بود؟!!! چرخ دوچرخه که گزینه درست نداشت. یه سوالم درمورد تغییر شکل آلومینیوم و تیر بود که 2 تا گزینه درست داشت. یا من اشتبا میکنم؟!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کسی متوجه شد دو تا از سوالا غلط بود؟!!! چرخ دوچرخه که گزینه درست نداشت. یه سوالم درمورد تغییر شکل آلومینیوم و تیر بود که 2 تا گزینه درست داشت. یا من اشتبا میکنم؟!
اتون چرخ دو چرخه دو تای وسطی مگه کششی نیس؟؟؟؟من سر جلسه قاط زدم

arc_saba

عضو جدید
بابا زشته دیگه تورو خدا..اونایی که مکانیک و برقن با یکی دوماه میان 40-50 میزنن اسکیسو(البته این از بدبختیه هااااااااااا)............چیزی که اکتسابیه نباید ازش ترسید.................من خودم اسکیسم صفر بود ولی الان به اسکیس امید زیادی دارم
من تا حالا آزمون اسکیس ندادم. امسال سال اولمه شرکت میکنم.ولی از بس که بچه ها از اسکیس مینالن و از قضاوت بدش صحبت میکنن ازش میترسم:eek::surprised:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ب همه
اووووههههه چقد صفحه اضافه شده .. من ک حوصله ی خوندن ندارم :|
وااای خدایی عجب کنکوری بوووودااااا
اگه بجای اینکه اینهمه تاریخ بخونم یا اون وقتی ک گذاشتم واسه منظر ی دور دگ همه ی چیزایی ک خوندم رو مرور میکردم حتما زیر 20 بودم :)
الانم خدارو شکر بد نبود فقط متاسفانه وقت کم اوردم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها درسی که ضریبش 4 هستش رو چه جوری حساب کنم درصدشو؟؟؟؟ما بقی چطور

arefeh

کاربر ممتاز
باشه!

هیییییی....
این 3 تا رو زدم منم...ولی دست رو دلم نزارید....
الان ک فکرشو میکنم نمیدونم کجای کارم ایراد داشت ک با وجود اینکه همه سئوالها راحت بود من اینقدر بد زدم...من الان خیلی ناراحتم...دوباره مثل پارسال 1 ساعت آخر فکرم ریخت بهم...هرکاری کردم نتونستم خودمو جمع و جور کنم....من خرررررررررررررم....
به همه اونهایی ک خوب زدن تبریک میگم...من از فردا خیلی می ترسم:crying2:
من نمیگم نخوندم...خوندم تووو کتابخونه کلی برا 3-4 نفر توضیح میدادم بهشون یاد میدادم...همشون میگفتن تو کنکور رو عالی میدی...
اما الان من دوباره مثل پارسال شدم...دوباره تمرکزم رفت...
فکر کنم مشکلم اینه ک تووو هیچ آزمون آزمایشی شرکت نکردم...اما خدایی تو کتابخونه از سال 82 تا 89 فن معماری رو میانگین 70% زدم...حالا کنکور رو اینقدر بد بدم...خیلی دردناکه برا من...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما لغات امروز رو بدونین با لغات گزینه های دیگرشون رو که مطمئنن تکراری میاد.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیییییی....

این 3 تا رو زدم منم...ولی دست رو دلم نزارید....
الان ک فکرشو میکنم نمیدونم کجای کارم ایراد داشت ک با وجود اینکه همه سئوالها راحت بود من اینقدر بد زدم...من الان خیلی ناراحتم...دوباره مثل پارسال 1 ساعت آخر فکرم ریخت بهم...هرکاری کردم نتونستم خودمو جمع و جور کنم....من خرررررررررررررم....
به همه اونهایی ک خوب زدن تبریک میگم...من از فردا خیلی می ترسم:crying2:
من نمیگم نخوندم...خوندم تووو کتابخونه کلی برا 3-4 نفر توضیح میدادم بهشون یاد میدادم...همشون میگفتن تو کنکور رو عالی میدی...
اما الان من دوباره مثل پارسال شدم...دوباره تمرکزم رفت...
فکر کنم مشکلم اینه ک تووو هیچ آزمون آزمایشی شرکت نکردم...اما خدایی تو کتابخونه از سال 82 تا 89 فن معماری رو میانگین 70% زدم...حالا کنکور رو اینقدر بد بدم...خیلی دردناکه برا من...
تو که امروز اولویت اولت نبوده عارفه جان پس نگران نباش
منم هیچ آزمونی شرکت نکردم.....ولی امروز از خودم راضی بودم.چون تمرکز داشتم از اولش تا آخرش که صدای خانومه اومد گفت برگه هارو تحویل بدین:D تو هم به جای آبغوره گرفتن یه راهی برا تمرکز کردنت پیدا کن.........
در بدترین شرایط بچه های اینجا چون شناخت روشون دارم رتبشون سیصد به پایینه.پس توکل کن به خدا و قبل آزمون کلی با خدای خودت حرف بزن حرف دلتو بهش بگو مطمئن باش میشنوه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا! این مرحله اول معماری هیچی نیست!تا رتبه 2000 مجاز می شن.پس نترسین.من همون ساله قبل رو بزنم و غلط نزنم ،واسم کافیه.سال قبل 15 تا غلط داشتم.

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
یه قانونی هست که وقتی شک داری اونی که نمی زنی حتما درست بوده و اونی که می زنی حتما غلططططططط... من اصلا فردا نمی خوام برم سرجلسه :crying:

وضعیت
موضوع بسته شده است.