زبانا خیلی خوب زدی ولی بقیه درصدات هیچ کدوم در حد قبولی نیست
می دونم! کلی خندیدم! 
زبانمو میفروشم!
زبانا خیلی خوب زدی ولی بقیه درصدات هیچ کدوم در حد قبولی نیست
می دونم! کلی خندیدم! 
نه این سوال رو باید اعتراض بزنیم...شک نکن...من 9تا سوال رو می خوام اعتراض بزارمآخرش 56 شد 2![]()
![]()

بچه ها من شانسی دارم ؟
زبان : 83.33%
ایستایی: 61.11%
سیستم: 70.67%
طراحی فنی : 34.67% :'(
تنظیم : 60%
![]()
بچه ها من شانسی دارم ؟
![]()
چرا نا امیدی خوب میشی که
واسه تکنو خونده بودی یا انرژی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/زبانت خیلی کمکت می کنه!!!!
میدوتنی سوتی کجاست من سه ماه خوندم بعد فهمیدم اینکه فکر میکردم برای انرژی باید سیستم های ساختمانی بخونم و طراحی فنی برای تکنو هه اشتباه بوده ! جالبه پشتیبان احمقم هم هیچوقت ازم نپرسید چرا طراحی فنی نمیزنی ، اینکه شد یه ماه به کنکور فقط فناوری نوین ساختمانی رو خوندم !
لذا تنظیم رو که زدم دیدم 10 دقیقه وقت مونده سیستم های ساختمانی رو هم زدم !
خوبه دیگه تو جفتش شانس داری من چی بگم که سال دوممه و دارم لبه تیغ راه میرم...فقط امیدوارم اینایی رو که می خوام اعتراش بزنم درست کنن وگرنه....خدا نکنه!!!

بچه ها من شانسی دارم ؟
![]()
حتی با این درصد طراحی فنی ؟؟
من امسال سال اولیه که دارم میخونم ولی سال سومیه که دارم کنکور میدم ، البته سالهای قبل انرژی و تکنو اصلا مجاز نشده بودم ولی معماری غیر انتفاعی قبول شده بودم و چون نرفتم مامانم اینا منو میکشن اگر قبول نشم ! همین الآنش میگن یه سال پشت کنکور موندی واسه یه مدرک دوساله ؟؟![]()
حتی با این درصد طراحی فنی ؟؟
من امسال سال اولیه که دارم میخونم ولی سال سومیه که دارم کنکور میدم ، البته سالهای قبل انرژی و تکنو اصلا مجاز نشده بودم ولی معماری غیر انتفاعی قبول شده بودم و چون نرفتم مامانم اینا منو میکشن اگر قبول نشم ! همین الآنش میگن یه سال پشت کنکور موندی واسه یه مدرک دوساله ؟؟![]()

فکر کنم انرژی هنر تهران راحت قبول بشی...برای من دعا کن که دیگه طاقت ندارم یه سال دیگه بخونم...دعا کن همین امسال تهران قبول بشم![]()

این سوالو من قبلا بحثش رو کردم کلا غلطه !!! یعنی نمودار برشش به نمودار خمشش همخوانی نداره !!!یه سوتی هم تو هنرهای ساخت اون نمودار رو زده دوسر طره . من خودم دوسرطره زدم ولی اشتباه چون اخر نمودار برش رو نگاه کنیم برش صفر نیست این یعنی ساده
این سوالو من قبلا بحثش رو کردم کلا غلطه !!! یعنی نمودار برشش به نمودار خمشش همخوانی نداره !!!
این سوالو من قبلا بحثش رو کردم کلا غلطه !!! یعنی نمودار برشش به نمودار خمشش همخوانی نداره !!!

بچه ها مشکلتون با این سوال چیه؟؟؟این که کاملا درست بوده!!!یکی از بچه ها تو انجمن تکنولوژی عکس بار گذاریش رو گذاشته بود...میشد دو سر طره با بار گسترده یکنواخت و بارهای متمرکز
زبان دستم نمی ره حساب کنم ... اصلا یادم نمی اد گزینه هایی که زدم ... ولی معمولا میانگین زبانم 30 میاد !
ایستایی 67%
ساختمانها :73%
طراحی فنی :46 %
میانگینم : 57.51
همین جوری شرکت کرده بودم ...
امید به قبولی ندارم ولی دوست دارم حدود رتبه ام رو بدونم ... کسی می تونه کمکم کنه ؟
برم اسپند دود کنم تو سقت سیاهه خخخخخخخاگه قبول شی میرم سازمان سنجش اعتراض میکنم میگم ک مصالح زدی و مدیریت نزدی و اصلا نمیدونستی چی باید بزنی![]()
اولا خیلی خوبه احترام هم رو نگه داریمنمودار برش درسته. چون بااینکه تیر دو سر طره هست(و باید برش و خمش در سر آزاد صفر باشه)، اما دو سر تیر بار متمرکز وارد شده پس در اون نقطه حتما برش داریم(اگر چه تکیه گاه نیست)
سوال اشتباه نیست عزیزم. مفهومی یاد نگرفتین;-)
سلام دوستان . با آرزوی موفقیت برا همگی . به نظر شما با زبان 15 ایستایی و فن 50 مدیریت 62 و مصالح 66 امیدی به قبولی هست ؟ چرا کسی درصداشو تو مدیریت پروژه اینجا ننوشته ؟!
سلام دوستان . با آرزوی موفقیت برا همگی . به نظر شما با زبان 15 ایستایی و فن 50 مدیریت 62 و مصالح 66 امیدی به قبولی هست ؟ چرا کسی درصداشو تو مدیریت پروژه اینجا ننوشته ؟!
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
|
|
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
|