بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehmari

عضو جدید
زبان 50
ایستایی 40:( انتظارم بیشتر بود)
تنظیم 64
طراحی فنی 64
سیستم 76
انرژی امید دارم؟؟؟

maryamdeypir

عضو جدید
بچه ها من خیلی توی این فروم فعال نیستم بیشتر توی انجمن تخصصی تکنولوژی معماری فعالم...اومدم اینجا بگم جون مادرتون تورو به هرکی می پرستید بیاید این سوالا رو اعتراض بزنید شاید امید قبولی هممون بالا بره
سوال 50 صفحه 179 کتاب مبانی بلند زیرنویس عکس گفته طره ولی توی بخش معلق بوده با استناد به همین باید 2گزینه ای کنن
سوال 56 گزینه 2و 3 هردو صحیحه با توجه به توضیحات صفحه 100 و 33 کتاب سازه در معماری ضریب ارتجاعی فولاد 3 برابر آلومینیومه پس در هر تغییر شکلی آلومینیوم 3برابر فولاد بیشتر تغییرشکل میده و با توجه به صفحه 100 سازه در معماری تغییر شکل یک تیر مستطیلی نسبت عکس با بعد افقی آن داره
سوال 58 با توجه به توضیح صفحه 162 کتاب درک رفتار سازه گزینه 2 صحیحه و کابلهای مقعر از پاره شدن پارچه جلوگیری می کنند
سوال 113 رو قاصدک جان باید منبعش رو بگه چون خودم حوصله پیداکردنش رو نداشتم
سوال 122با توجه به صفحه 105 کتاب ساختمان های فولادی 3تا گزینه صحیح داره.این برج ها هم براساس دید و منظر مطلوب و هم برای تامین انرژی ساخته شده
سوال 142 با توجه به جدول صفحه 4 کتاب فناوری نوین که سوال از روی آن آمده سازه سبک قاب فولادی سبک می تونه باشه ولی باتوجه به صفحه 209 همان کتاب وزن سازه به صورت میانگین و حد متوسط آمده و دقت جدول صفحه 4 را ندارد.این سوال سوال استانداردی نبوده و باید تقاضا کنیم که یا حذف بشه یا دو گزینه ای بشه
سوال 141 یکی یه مرجع درست بده!!!آخه مگه روی زنگ آهن می تونن جوشکاری کنن که زده قبل از رنگ بعد از جوش!!!
سوال 144 با توجه به توضیحات صفحه های 38 و 39 کتاب سازه های مشبک هردو گزینه 1 و 4 صحیحه...در سازه های مشبک تکیه گاه ها باید دهانه های تقریبا مساوی ایجاد کنند اما این به این معنا نیست که نمی توان دهانه های نامساوی با سازه های فضاکار ایجاد کرد و هنگامی که دهانه ها نابرابر باشن دهانه کوچکتر با کمتری را تحمل می کنه
سوال 146 با توجه به عکس 3-46 کتاب فناوری نوین گزینه 4 یعنی بتن مسلح با عایق ماندگار درسته
سوال 148 با توجه به صفحه 220 کتاب مقاومت مصالح هم گزینه 3 و هم گزینه 4 درسته
حالا دیگه با خودتونه که به جز خودتون به بقیه هم فکر می کنید یا نه...توی این لیست 4 تا از سوالا به نفع من نیست اما من به خاطر بقیه اونا رو هم گفتم

knightlady

عضو جدید
واسه تکنو خونده بودی یا انرژی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/زبانت خیلی کمکت می کنه!!!!

میدوتنی سوتی کجاست من سه ماه خوندم بعد فهمیدم اینکه فکر میکردم برای انرژی باید سیستم های ساختمانی بخونم و طراحی فنی برای تکنو هه اشتباه بوده ! جالبه پشتیبان احمقم هم هیچوقت ازم نپرسید چرا طراحی فنی نمیزنی ، اینکه شد یه ماه به کنکور فقط فناوری نوین ساختمانی رو خوندم !
لذا تنظیم رو که زدم دیدم 10 دقیقه وقت مونده سیستم های ساختمانی رو هم زدم !

maryamdeypir

عضو جدید
میدوتنی سوتی کجاست من سه ماه خوندم بعد فهمیدم اینکه فکر میکردم برای انرژی باید سیستم های ساختمانی بخونم و طراحی فنی برای تکنو هه اشتباه بوده ! جالبه پشتیبان احمقم هم هیچوقت ازم نپرسید چرا طراحی فنی نمیزنی ، اینکه شد یه ماه به کنکور فقط فناوری نوین ساختمانی رو خوندم !
لذا تنظیم رو که زدم دیدم 10 دقیقه وقت مونده سیستم های ساختمانی رو هم زدم !

خوبه دیگه تو جفتش شانس داری من چی بگم که سال دوممه و دارم لبه تیغ راه میرم...فقط امیدوارم اینایی رو که می خوام اعتراش بزنم درست کنن وگرنه....خدا نکنه!!!

knightlady

عضو جدید
خوبه دیگه تو جفتش شانس داری من چی بگم که سال دوممه و دارم لبه تیغ راه میرم...فقط امیدوارم اینایی رو که می خوام اعتراش بزنم درست کنن وگرنه....خدا نکنه!!!

حتی با این درصد طراحی فنی ؟؟:(
من امسال سال اولیه که دارم میخونم ولی سال سومیه که دارم کنکور میدم ، البته سالهای قبل انرژی و تکنو اصلا مجاز نشده بودم ولی معماری غیر انتفاعی قبول شده بودم و چون نرفتم مامانم اینا منو میکشن اگر قبول نشم ! همین الآنش میگن یه سال پشت کنکور موندی واسه یه مدرک دوساله ؟؟:cry:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امسال سال اولیه که دارم میخونم ولی سال سومیه که دارم کنکور میدم ، البته سالهای قبل انرژی و تکنو اصلا مجاز نشده بودم ولی معماری غیر انتفاعی قبول شده بودم و چون نرفتم مامانم اینا منو میکشن اگر قبول نشم ! همین الآنش میگن یه سال پشت کنکور موندی واسه یه مدرک دوساله ؟؟:cry:

درصد زبانت این قدر بالا هست که طراحی فنیتا جبران کنه
در ضمن تنظیکتم خیلی خوب زدی
ایستایی هم متوسط به بالا زدی
مطمئن باش حتما قبولی

maryamdeypir

عضو جدید

فکر کنم انرژی هنر تهران راحت قبول بشی...برای من دعا کن که دیگه طاقت ندارم یه سال دیگه بخونم...دعا کن همین امسال تهران قبول بشم:cry:

Sety

عضو جدید
کسی درصدای قبولیا انرژی هنر پارسال رو داره بگه؟ببینیم امید هست یا نه
زبان 40
ایستایی 65
طراحی و اجرا55
تنظیم55

معمارباشی

عضو جدید
یه سوتی هم تو هنرهای ساخت اون نمودار رو زده دوسر طره . من خودم دوسرطره زدم ولی اشتباه چون اخر نمودار برش رو نگاه کنیم برش صفر نیست این یعنی ساده
این سوالو من قبلا بحثش رو کردم کلا غلطه !!! یعنی نمودار برشش به نمودار خمشش همخوانی نداره !!!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوالو من قبلا بحثش رو کردم کلا غلطه !!! یعنی نمودار برشش به نمودار خمشش همخوانی نداره !!!

اره هماهنگی نداره . منم پیش خودم گفتم چطور بارهای متمرکز تاثیری روی نمودار خمش نذاشته ولی در هرصورت من گزینه اشتباهی رو زدم ک درسته :)

maryamdeypir

عضو جدید

بچه ها مشکلتون با این سوال چیه؟؟؟این که کاملا درست بوده!!!یکی از بچه ها تو انجمن تکنولوژی عکس بار گذاریش رو گذاشته بود...میشد دو سر طره با بار گسترده یکنواخت و بارهای متمرکز

معمارباشی

عضو جدید
زبان دستم نمی ره حساب کنم ... اصلا یادم نمی اد گزینه هایی که زدم ... ولی معمولا میانگین زبانم 30 میاد !
ایستایی 67%
ساختمانها :73%
طراحی فنی :46 %

میانگینم : 57.51
همین جوری شرکت کرده بودم ...
امید به قبولی ندارم ولی دوست دارم حدود رتبه ام رو بدونم ... کسی می تونه کمکم کنه ؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها مشکلتون با این سوال چیه؟؟؟این که کاملا درست بوده!!!یکی از بچه ها تو انجمن تکنولوژی عکس بار گذاریش رو گذاشته بود...میشد دو سر طره با بار گسترده یکنواخت و بارهای متمرکز

اخه طره ک ته نمو دارش برش نداره . نمیدار برش رو نگاه کن .اول و اخرش برش داریم

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زبان دستم نمی ره حساب کنم ... اصلا یادم نمی اد گزینه هایی که زدم ... ولی معمولا میانگین زبانم 30 میاد !
ایستایی 67%
ساختمانها :73%
طراحی فنی :46 %

میانگینم : 57.51
همین جوری شرکت کرده بودم ...
امید به قبولی ندارم ولی دوست دارم حدود رتبه ام رو بدونم ... کسی می تونه کمکم کنه ؟

بین 150تا 100

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه قبول شی میرم سازمان سنجش اعتراض میکنم میگم ک مصالح زدی و مدیریت نزدی و اصلا نمیدونستی چی باید بزنی :)
برم اسپند دود کنم تو سقت سیاهه خخخخخخخ

دوستان گلم ...اطلاع رسانی کنم من .... من ی تاپیک واسه یکی کردن اعتراضا درست کردم ک چیزی از قلم نیفته
واسه ی هنر ساخت هم بد نیس این کارو کنید یا همونجا اعلام کنید
محل ثبت اعتراضات برای کلید اولیه

fatemeh17

عضو جدید

نمودار برش درسته. چون بااینکه تیر دو سر طره هست(و باید برش و خمش در سر آزاد صفر باشه)، اما دو سر تیر بار متمرکز وارد شده پس در اون نقطه حتما برش داریم(اگر چه تکیه گاه نیست)
سوال اشتباه نیست عزیزم. مفهومی یاد نگرفتین;-)

معمارباشی

عضو جدید
Re: بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

نمودار برش درسته. چون بااینکه تیر دو سر طره هست(و باید برش و خمش در سر آزاد صفر باشه)، اما دو سر تیر بار متمرکز وارد شده پس در اون نقطه حتما برش داریم(اگر چه تکیه گاه نیست)
سوال اشتباه نیست عزیزم. مفهومی یاد نگرفتین;-)
اولا خیلی خوبه احترام هم رو نگه داریم
شما به سواد خودت ببخش ...ما بی سواد شما عالم دهر ... ما خرفت شما انیشتین!

من که گفتم برای امسال اصلا نخوندم فقط دو هفته آخر کمی تاریخ خوندم برا معماری ..
انتظار قبولی هم ندارم. ...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

saly1

عضو جدید
سلام دوستان . با آرزوی موفقیت برا همگی . به نظر شما با زبان 15 ایستایی و فن 50 مدیریت 62 و مصالح 66 امیدی به قبولی هست ؟ چرا کسی درصداشو تو مدیریت پروژه اینجا ننوشته ؟!

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان . با آرزوی موفقیت برا همگی . به نظر شما با زبان 15 ایستایی و فن 50 مدیریت 62 و مصالح 66 امیدی به قبولی هست ؟ چرا کسی درصداشو تو مدیریت پروژه اینجا ننوشته ؟!

dیه سر به این سایت بزن http://irpcm.mihanblog.com/

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کمتر معماری پیدا میشه برای مدیریت بخونه .معمولا رشته عمران سمتش میره.با درصدهایی ک شما زدی هم امیدی نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.