بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

دوستم يه بار ضرايب اين درسارو ميگي؟؟
و اينكه تا ميانگين چند تهران قبوله؟
برای انرژی معماری
زبان 2
ایستایی3
فن3
تنظیم4
سال پیش اخرین فرد قبولی میانگینش بین 50تا53بوده

mrabie

عضو جدید
من واقعا نمی دونم چی بگم.. اصلا از زبان هیچی نمی دونم ... ولی فکر مطمئنا زیر 40 میشه .. هیچی یادم نیست
ایستایی 76 . سیستم 68 .. طراحی فنی 58 . تنظیم 48 یا 52

Bita.N.Arch

عضو جدید
زبان 50 ایستایی 75 فنی 42 تنظیم 56
امیدوار باشم به شبانه تهران یا نه

mojtaba_fakhradi

عضو جدید
دوستان صفحه ای با توجه به صفحه ای ۱۷۶ و ۱۷۷ مبانی طراحی ساختمان های بلند مزایای معماری سیستم های معلق:
۱-تعداد کم ستون در طبقه همکف و انعطلف پذیری پلان و دید بدون مانع
۲-گسترش آینده ساختمان با کمترین دخالت ساخت ممکن میشود
۳-
آویزها به جای ستون های بزرگ انعطاف پذیری و دید بهتری فراهم می آورند
مزایای سازه ای
۱-کمانش در آویزها حذف شده و فشار با کشش جایگزین میشود
۲-آویزهای قدرتمند جایگزین ستون های فشاری بزرگ
۳-طبقات میتوانند روی زمین ساخته شده و پس از تکمیل بدون نیاز به داربست بالا برده شوند
سوال ۱۱۴ سیستم
کدام یک از مزایای سیستم های معلق در ساختمان های بلند به شمار می رود؟
۱جایگزین شدن ستون های فشاری بزرگ با ستون های کوچک
۲حذف کمانش در آویزها
۳تعداد زیاد ستون در طبقه همکف
۴امکان گسترش در آینده
پاسخ سازمان سنجش گزینه ۲
من خودم ۴ زدم
سوال دو تا جواب درست داره نظر شما دوستان؟؟؟؟؟

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصدای حدودیت چنده الاله جان،شما که حتما میانگینت بالای 60هستشو جزو رتبه خوبایی
نظرت راجع به سوال 172چیه?منطقه گرم و خشک بدون گرمایش!میدونی شاید فرقی به حال من نکنه اما واقعا خنده داره جوابش به نظرم جالبه بدونم کسی دلیل منطقی داره برای جوابی که سنجش داده?
نب بابا 60 کجا بود :cry: ببین من اصلا نمیدونم چیکار کردم، همه درسام یه بازه داره.. ینی رتبه م از زمین تا آسمون تغییر میکنه :w22:
زبان 74 احتمالا
ایستایی یا 68 یا 73
طراحی فنی بین 24 تا 33 :w09: (من مطمئنم تو ساختمان 2 و طراحی فنی عرض کرسی چینی رو یه آجر بیشتر از دیوار میگرفتیم :| )
تنظیم 60

سوال 172 رو نمیدونم، خودم نزدم چون به جواب نرسیدم، ولی سر جلسه گزینه هایی که "بدون نیاز" داشت رو خط زدم همون اول

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من واقعا نمی دونم چی بگم.. اصلا از زبان هیچی نمی دونم ... ولی فکر مطمئنا زیر 40 میشه .. هیچی یادم نیست
ایستایی 76 . سیستم 68 .. طراحی فنی 58 . تنظیم 48 یا 52
شما زبان 20%هم زده باشی احتمال خیلی زیاد قبولی, شاید جزو نفرات اخر, اما اصلا لازم نیست نا امید باشین چون میانگینتون بالای 52اینا میشه قطعا
شما برای فن چی خوندی?
سوال 172رو چی جواب دادین?

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نب بابا 60 کجا بود :cry: ببین من اصلا نمیدونم چیکار کردم، همه درسام یه بازه داره.. ینی رتبه م از زمین تا آسمون تغییر میکنه :w22:
زبان 74 احتمالا
ایستایی یا 68 یا 73
طراحی فنی بین 24 تا 33 :w09: (من مطمئنم تو ساختمان 2 و طراحی فنی عرض کرسی چینی رو یه آجر بیشتر از دیوار میگرفتیم :| )
تنظیم 60

سوال 172 رو نمیدونم، خودم نزدم چون به جواب نرسیدم، ولی سر جلسه گزینه هایی که "بدون نیاز" داشت رو خط زدم همون اول
خب دوستم تو بدتررررین شرایط میانگینت 55میشه پس قبولی،خیالت راحت،تازه زبان و تنظیم رو خوب زدی که کلی تعیین کنندست معدلتم که حتما خوبه;)

4444payam

عضو جدید
دقیقا درسته من گسترش اینده زدم و شک هم داشتم چون حذف کمانش هم درست بود . باید اعتراض کنیم!!

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سری سوالات به طرز عجیبی جوابشون غلطه!! واقعا نمیدونم چی بگم. اعتراض گروهی بکنیم به نتیجه‌ای میرسیم؟ سوال 57 معماری با چه منطقی جوابش میشه شار نوری؟؟ کتاب غلط نوشته؟ چند تا سوال هنر ساختم اینطوریه مثل 118، 129، 172،57 و البته همه سوالات درک!!
اگه منظورتون 118 هنرساخته، درسته جوابش، ص 33 سازه های مشبک
شار نوری؟! :| عین جمله ش تو کتاب هس ص 41 و 42 -_-

دوستم يه بار ضرايب اين درسارو ميگي؟؟
و اينكه تا ميانگين چند تهران قبوله؟
شخصا به نظرم امسال قابل پیش بینی نیس، هرکیو میبینی انرژی شرکت کرده!

برای انرژی معماری
زبان 2
ایستایی3
فن3
تنظیم4
البته بستگی داره رتبه های قبلت برن رشته های دیگه یا نه... نمیشه یه این میانگین امیدوار بود، مخصوصا امسال که بچه های معماری میانگین طراحی فنیو میبرن بالا :(

زبان 50 ایستایی 75 فنی 42 تنظیم 56
امیدوار باشم به شبانه تهران یا نه
بعله شما میانگینت 56ه، امیدوار باش : )

Bita.N.Arch

عضو جدید
بعله شما میانگینت 56ه، امیدوار باش : )[/QUOTE]

واقعا میگی یا میخوای دلگرمم کنی؟؟ یعنی اسکیس بی خیال شم؟؟

fzgnj

عضو جدید
دوست خوبم میانگینت میشه 38واقعیت نباید امیدوار بود به انرژی ایشالله از معماری نتیجه خوب بگیری

برای انرژی معماری
زبان 2
ایستایی3
فن3
تنظیم4

مرسي عزيزم كه جوابمو ميديبيييي
ميشه بهم ضرايب تكنولوژيم بگي
يه دنيا ممنونت ميشم
مسي دوستم

mrabie

عضو جدید
شما زبان 20%هم زده باشی احتمال خیلی زیاد قبولی, شاید جزو نفرات اخر, اما اصلا لازم نیست نا امید باشین چون میانگینتون بالای 52اینا میشه قطعا
شما برای فن چی خوندی?
سوال 172رو چی جواب دادین?

من برای فن چون ازمونای آکادمی شرکت می کردم با همون سر فصلا پیش رفتم
تو ماه آخر کارگاه عناصر آکادمی رو رفتم . اصلا نرسیدم جزوه طباطبایی رو تموم کنم فقط دو روز قبل ازمون یه دور تند نگاش کردم

گزینه 1
نمی دونم چطوری ممکنه گزینه 4 درست باشه

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوستم تو بدتررررین شرایط میانگینت 55میشه پس قبولی،خیالت راحت،تازه زبان و تنظیم رو خوب زدی که کلی تعیین کنندست معدلتم که حتما خوبه;)
آخه امسال خیلی رقابت شدیده هیچی معلوم نیس :( غیر از اعتماد به نفسم به هیچی نمیتونم دل خوش کنم : ))
یه آهنگی بود با مضمون اینکه یه شونه میخوام سرمو بذارم روش گریه کنم، آیکون اون آهنگه :D

دیگه هرچی خدا بخواد دیگه، من که وااااقعا بیشتر از این ازم برنمیومد... توکل بر خدا :redface:

(راستی من تشکرام تموم شده)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسي عزيزم كه جوابمو ميديبيييي
ميشه بهم ضرايب تكنولوژيم بگي
يه دنيا ممنونت ميشم
مسي دوستم
خواهش میکنم ،اره حتما:)
برای تکنولوژی
زبان 2
ایستایی3
فن3
سیستم4

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
آخه امسال خیلی رقابت شدیده هیچی معلوم نیس :( غیر از اعتماد به نفسم به هیچی نمیتونم دل خوش کنم : ))
یه آهنگی بود با مضمون اینکه یه شونه میخوام سرمو بذارم روش گریه کنم، آیکون اون آهنگه :D

دیگه هرچی خدا بخواد دیگه، من که وااااقعا بیشتر از این ازم برنمیومد... توکل بر خدا :redface:

(راستی من تشکرام تموم شده)
آلاله تو احتمالا همون صندلی وسطی دانشگاه تهران باشی. حالا رفتی اون صندلی کنارت یه زنبیل بذار شاید شانس آوردم همکلاس شدیم :cry:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعله شما میانگینت 56ه، امیدوار باش : )

واقعا میگی یا میخوای دلگرمم کنی؟؟ یعنی اسکیس بی خیال شم؟؟[/QUOTE]
چرا بیخیال!!!به هر حال این حرفایی که میزنیم طبق میانگین های سال های پیشه،اما بازم نمیشه 100%گفت،خودتون معماری دوست دارین یا انرژی،سراغ چیزی که دوست دارین برین

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نه خیلی ریسکه! گفتم امیدوار باش، نگفتم مطمئن باش : ) حتما اسکیستو برو
البته اینم بگم بیتا جون، اگه میانگین قبولیای امسالم مث پارسال باشه، حتما قبولی.. امید الکی ندادم اون اول، ولی چون امسال رقابت تو انرژی زیاده، میگم حتما اسکیستو برو :smile:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونطور که همون اوایل تاپیک هم گفتم هیچکی باور نکرد:)امسال بیشتر قبولیای انرژی کسایین که هدف اصلیشون معماری بوده نه انرژی

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

پارسال یکی از دوستان با میانگین ۵۱ روزانه انرژی دانشگاه تهران قبول شد
درصداشون زبان ۶۲ایستایی ۶۰طراحی فنی ۴۲ تنظیم شرایط ۶۲
رتبشون چند بوده ایشون!!!میانگین 51,روزانه!!!!:eek:

سلام به همه

زبان 60
ایستایی 92
سیستم 84 (سوال 112 اعتراض دارم)
طراحی فنی 49 (سوال 150 اعتراض دارم)

در مورد سوال 112 ص 33 کتاب سازه های پارچه کششی و در مورد سوال 150 ص 563 نشریه 55 منبع م هست.در مورد بقیه سوالات اعتراضی ندارم.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

رتبشون چند بوده ایشون!!!میانگین 51,روزانه!!!!:eek:
بد حساب کردین،میانگینشون 54و خورده ای بوده نه 51,که البته همین که روزانه شده عجیبه باز!!

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه

زبان 60
ایستایی 92
سیستم 84 (سوال 112 اعتراض دارم)
طراحی فنی 49 (سوال 150 اعتراض دارم)

در مورد سوال 112 ص 33 کتاب سازه های پارچه کششی و در مورد سوال 150 ص 563 نشریه 55 منبع م هست.در مورد بقیه سوالات اعتراضی ندارم.
سلام
شما میدونین منبع سوال 151 کدوم کتابه؟

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونطور که همون اوایل تاپیک هم گفتم هیچکی باور نکرد:)امسال بیشتر قبولیای انرژی کسایین که هدف اصلیشون معماری بوده نه انرژی
من بابت اینکه اون روز گفتم احساسی حرف میزنی معذرت میخوام :redface: واقعا هم این کنکور و مخصوصا طراحی فنی و ایستاییش واسه بچه های معماری راحت تر بوده تا انرژیا...

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
شما میدونین منبع سوال 151 کدوم کتابه؟
مبحث 8:
كرسي چيني
در مورد كرسي چيني رعايت ضوابط زير الزامي است :
الف ) كرسي چيني بايد از روي سطح شالوده تا حداقل 30 سانتيمتر بالاتر از كف تمام شده محوطه پيرامون ساختمان باشد.

ب ) براي جلوگيري از نفوذ رطوبت بايد سطح كرسي چيني با اندود و مصالح مناسب نم بندي (عايق كاري رطوبتي ) شود. لازم است لايه عايق از روي كرسي از هر طرف به اندازه 10 سانتيمتر به سمت پايين بر گردد.
پ ) عرض كرسي چيني بايد حداقل 10 سانتيمتر بيشتر از عرض ديوار باشد. ( یعنی این همون 1 آجر نمی شه؟!!!)
ت) كرسي چيني ديوارها با استفاده از سنگ لاشه ، آجر يا بلوك سيماني توپر با يكي از ملاتهاي زير اجرا شود:
- ملات ماسه سيمان با نسبت حجمي يك به سه (يك قسمت سيمان ، سه قسمت ماسه )
- ملات ماسه - سيمان - آهك (باتارد) با نسبت حجمي يك به يك به شش (يك قسمت سيمان ، يك قسمت آهك ، شش قسمت ماسه )
- ملات ماسه آهك با نسبت حجمي دو به پنج (دو قسمت آهك ، پنج قسمت ماسه خاكي )
تبصره: در زمين هاي مرطوب، در صورت استفاده از آجر در كرسي چيني، مصرف آجرهاي ماسه آهكي يا رسي مرغوب (مهندسي) الزامي است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.