انگار کم کم تعداد بچه ها داره بیشتر میشه
بچه ها شما تکنو هستین یا انرژی،درصداتون چجوریه?

درسته ، بعدش نوشتیم که سیستم دیوار پرده ای ه... گزینه 1 درسته!!!(من رد داده بودم غلط زدم)
انرژی هستین یا تکنو?بچه ها با میانگین ۵۰ به نظرتون قبول میشم من ؟؟؟ زبانم و ۲۰ زدم تقریبا ولی میانگینم بین ۵۰ تا ۵۵ نشستم حساب کردم
معدل به اندازه سه چهارنفر جابجا میکنه رتبه روتو این گرایش... حددداقل
این دقیقا تصویر صفحه 256 جزییات ارتقا دهنده . نوشته دیوار پرده ای مدرن![]()
این دقیقا تصویر صفحه 256 جزییات ارتقا دهنده . نوشته دیوار پرده ای مدرن![]()
امسال چون امتحان عجیب غریب بود خیلی نمیشه پیش بینی کرد،به نظرم زود نا امید نشینمن تکنولوژی ولی از اول انرژی میخوندم یک ماه آخر بیخیال شدم
انقدر امسال آسون بود انرژی که همش سر جلسه به خودم فحش میدادم چرا ولش مردم
میانگین ۵۵ برا تک گفتم
شما تکنو هستین یا انرژیسلام بچه ها بله من هم دیوار پرده ای رو زدم
که مشابه همین تصویر صفحه 256 کتاب جزئیات ارتقادهنده است ( از یکی از جزوه ها الان کراپ کردم )
البته نمیدونم تصویر رو تغییر دادن یا منبع دیگری این تصویر رو داره منبع اصلی اگر دارد الان حضور ذهن ندارم ولی به هر حال باید دیوار پرده ای باشه
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=231606&d=1423494601
شما تکنو هستین یا انرژی
ایشالله حتما قبولیدسلام جناب مهندس
بنده هم به گرایش فناوری معماری و بیشتر شاخه معماری دیجیتال علاقه دارم ولی خب با کلید و درصدهای نسبی چندان مشخص نیست امسال و برای همین اسکیس معماری هم تمرین میکنم
ایشالله حتما قبولید
شما سوالات انرژی رو هم زدید،چون یه کار خوبی میکنید و منبع میدید برای جواب سوالها گفتم اگه تنظیم هم جواب دادین میتونم بپرسم پاسخ شما چی بوده به سوالهای تنظیم?
تو سیستم های ساختمانی یه سوال بود که میگفت بهترین سیستم برای برپایی موزه مردم شناسی در خوزستان چیست؟ من زدم چادری ، آیا درست زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شما تکنو هستین یا انرژی?تو سیستم های ساختمانی یه سوال بود که میگفت بهترین سیستم برای برپایی موزه مردم شناسی در خوزستان چیست؟ من زدم چادری ، آیا درست زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همینو زدم با فرودگاه جده و برج العرب دبی مقایسش کردم که تو جفتشون هم از سازه چادری استفاده کرده
من با دلایل زیر زدم چادری :تو سیستم های ساختمانی یه سوال بود که میگفت بهترین سیستم برای برپایی موزه مردم شناسی در خوزستان چیست؟ من زدم چادری ، آیا درست زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال 3 و 13 رو قبول ندارم، جواب زیرذره بینو قبول دارمدوستان جواب زبان تخصصی و درک مطلب هایی که اقای رستمی تو سایتشون گزاشتن دیدید?به نظرتون درسته?
سوالای درک مطلب خیلی سلیقه ایه ، سلیقه ی من واقعا از سلیقه ی ایشون و جواباشون دوره!!! اگه پاسخ سازمان سنجش همین باشه من 60% زدم ، جدا امیدوارم اینا که ایشون گفته نباشه ، کاش تشریحی میذاشت بدونیم بابت چی اینا رو گفته...دوستان جواب زبان تخصصی و درک مطلب هایی که اقای رستمی تو سایتشون گزاشتن دیدید?به نظرتون درسته?
دوستان جواب زبان تخصصی و درک مطلب هایی که اقای رستمی تو سایتشون گزاشتن دیدید?به نظرتون درسته?
شما در کل زبانتون چند درصد میشه?من عمومیاشو نگاه نکردم چون زیر ذره بین به نظرم درست بود. اختصاصیاش به جز سوال 16 و 24 با همه ش موافقم. 16 به نظرم 1 می شه، 24 رو نظری ندارم خودم متاسفانه 3رو زدم که کاملا جواب غلطیه جالبیش اینجاست که برای جواب دادن به سوال 25 دور لفظ because تو این پاراگراف خط کشیده بودم اون وقت بازم اشتباهی زدم cause and effect تو این بند نداریم!فک کنم من تنها کسی باشم که 25 درست زده ولی سوال 24 گزینه 3 رو زده
اختصاصی 3 تا غلط دارم البته اگه سوال 16 جواب آقای رستمی درست باشه می شه 4 تا
![]()
درصد زبانت با فرض درست بودن کلید اقای رستمی چند میشه الاله جان?سوال 3 و 13 رو قبول ندارم، جواب زیرذره بینو قبول دارم
سوال 24 که از fact and figure استفاده کرده :|
این سنجش چرا انقد دیر کلیدا رو میده دق کردم...![]()
من دقیقا یادم نمیاد تو درک مطلبا چنتا نزده دارم، ولی با فرض نزدن همه شون و درست بودن جواب آقا ی رستمی (غیر از 24 چون به نظرم زیادی غیرمنطقیه) ، میشه 65% (آیکون حلق آویز کردن خود از سقف)درصد زبانت با فرض درست بودن کلید اقای رستمی چند میشه الاله جان?
impatient رو که رسما غلط گفته چون هر دو تا معنیش طبق -لانگمن- در مورد انسان ها به کار می ره و نمی تونیم بگیم impatient wayسوالای درک مطلب خیلی سلیقه ایه ، سلیقه ی من واقعا از سلیقه ی ایشون و جواباشون دوره!!! اگه پاسخ سازمان سنجش همین باشه من 60% زدم ، جدا امیدوارم اینا که ایشون گفته نباشه ، کاش تشریحی میذاشت بدونیم بابت چی اینا رو گفته...
قسمت اضافه شده در ویرایش : البته تو زبان عمومی دو تا از غلطای من رو درست گرفته ، Impatient و To Kill ، اما بازم کلا مخالف نظراتشم...
من اگه 16 رو گزینه 3 بگن می شم 72 درصد کلا، اگه هم گزینه خودم درست باشه 75 درصد. البته با فرض درست بودن بقیه سوالا که البته اونا به نظرم ابهام دار نیستن و اگه سنجش کلید دیگه ای بده با دلیل اعتراض می کنم!شما در کل زبانتون چند درصد میشه?
شک نکن زیرذره بین درسته جالبه الان برای محکم کاری haphazard رو هم چک کردم دقیقا با کلمه ی way مثال زده:من دقیقا یادم نمیاد تو درک مطلبا چنتا نزده دارم، ولی با فرض نزدن همه شون و درست بودن جواب آقا ی رستمی (غیر از 24 چون به نظرم زیادی غیرمنطقیه) ، میشه 65% (آیکون حلق آویز کردن خود از سقف)
ولی اگه جواب عمومی زیرذره بین درست باشه، 74 (آیکونه در حد "زدن سر به دیوار" تعدیل میشه)
هوراااااامن اگه 16 رو گزینه 3 بگن می شم 72 درصد کلا، اگه هم گزینه خودم درست باشه 75 درصد. البته با فرض درست بودن بقیه سوالا که البته اونا به نظرم ابهام دار نیستن و اگه سنجش کلید دیگه ای بده با دلیل اعتراض می کنم!
شک نکن زیرذره بین درسته جالبه الان برای محکم کاری haphazard رو هم چک کردم دقیقا با کلمه ی way مثال زده:
hap‧haz‧ard adjective happening or done in a way that is not planned or organized : ▪ a haphazard way of doing business
من که یک هزارم درصد به سواد نویسنده های این کتاب و سایت شک ندارم. همیشه کارشون درست بودههوراااااااصن از اولش من این زیرذره بینو بیشتر قبول داشتم
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |