بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ببین شماها همه اعتراضاتتونو بزنید. اونا به این خاطر کسی را محکوم نمیکنن. و اتفاقی هم برای کسی نمیفته.
ولی به نظر من نه سوالات نا مرتبط را حذف نمیکنن. پارسال سوالات کاملا غلط را خذف نکردن چه برسه به نامرتبط.........
اما تاکید میکنم شما به هر دلیل محکمه پسندی اعتراض کنید حداقل این کار شاید باعث شه در سالهای بعد طراحان کمی محتاط تر برخورد کنن.
اعتراض واقعا هم وقتی ازتون نمیگره خیلی راحته.
اعتراض که ایشالا حتما فقط می خواستم بدونم می شه بهش دل بست یا نه.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حیف شرکت نکرده بودم اما سوالاتونو دیدم نسبت به سال پیش خیلی آسونتر بود مخصوصا که سال پیش گیر داده بود به فناوری نوینو ساختمون بلند اما امسال سوالا پخش شده بود

SDOMID

عضو جدید
کلا سوالات مفهومی بود حالا سوالات ساده یا پیچیده جز الزامات یه ازمون
سالهای پیش هم باز این داستان بود حالا امسال شده این کتاب فن شناسی

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
حیف شرکت نکرده بودم اما سوالاتونو دیدم نسبت به سال پیش خیلی آسونتر بود مخصوصا که سال پیش گیر داده بود به فناوری نوینو ساختمون بلند اما امسال سوالا پخش شده بود
کجا دیدی سوالا رو خوب برا ما هم بفرست دیگه!
منم از اوضاع تاپیک معماری حدس زدم که برا ما آسونتر بوده، اونا ناپایداری و نامعینی اینا داشتن و کلا دارن بحث می کنن می بینم یه کم موضوعات تخصصی تر بوده.

اره حق با شماست زلزله هم ابکی بود
شما هم انرژی بودین؟! چه طور بود وضعیت؟!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینجا یکی گذاشته بود
کجا دیدی سوالا رو خوب برا ما هم بفرست دیگه!
منم از اوضاع تاپیک معماری حدس زدم که برا ما آسونتر بوده، اونا ناپایداری و نامعینی اینا داشتن و کلا دارن بحث می کنن می بینم یه کم موضوعات تخصصی تر بوده.

شما هم انرژی بودین؟! چه طور بود وضعیت؟!

اعتراض که حتما برای سوالات مورد دار بزنید شما.
ولی همچین با اطمینان نگید جواب گرفتیم. به جز یکی 2 سوال ایستایی تا جایی که یادمه هیچ سوالی را اصلاح نکردن.(احتمالا دلیلش بیشتر بودن اعتراضات به ایستایی به خاطر مشترک بودن اون درسه)
اما هر چی تعداد اعتراضات بیشتر باشه احتمال نتیجه گرفتن شما هم بیشتره. فقط نشینید یه متن عین هم بنویسید که کپی پیست بشه. سعی کنید هر کی به زبون خودش بنویسه. و حتما مستدل باشه. تر جیحا عکس کتاب بزارید.
اینکه دو سه تا سوال دوجوابی شد ، خودش ینی جواب گرفتن دیگه ، بذارش کنار عمران ، که مسئول برگزاری ش با اطمینان می گه یه سوالایی هم می ذاریم واسه اینکه کسی نزنه ، قشنگ می شه جواب گرفتن...

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اینکه دو سه تا سوال دوجوابی شد ، خودش ینی جواب گرفتن دیگه ، بذارش کنار عمران ، که مسئول برگزاری ش با اطمینان می گه یه سوالایی هم می ذاریم واسه اینکه کسی نزنه ، قشنگ می شه جواب گرفتن...
البته این کارا هم ارزش داره به خاطر سنجش مدیریت بحران و ... که موضوع مهمیه مثلا اگه بتونی سر جلسه تشخیص بدی جای وقت گذاشتن رو بعضی سوالا می شه 3 تا سوال دیگه رو جواب داد نشون می ده بعدا برای تحصیل و کار هم این توانایی رو داری که خوب اولویت بندی کنی (حتی بعضی آزمونای غیررسمی تر مث آزمون ورودی مدارس و ... گویا یه سوالایی دارن که کلا جواب درست ندارن و هر کی اون سوالا رو جواب بده نمره ش خیلی افت می کنه) ولی به شرطی که واقعا در حد چند تا سوال باشن نه که کل آزمونو تحت تاثیر قرار بدن بالاخره سواد مهم تره بعدش این مسائل

=================================
[h=3]انواع سیستم‌های غیر فعال خورشیدی[/h]
  • دریافت مستقیم
  • دیوار ترومپ
  • اتریوم
  • اتاقک‌های شیشه‌ای چسبیده به بنا
  • دیوار سنگین = پس دیوار سبک غلط بوده
  • پدیده ترموسیفون
  • بالکن‌های شیشه‌ای

آخرین ویرایش:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون سوالی که 3 تا نمودار پله ای و مثلثی کنار هم بودن. به نظرم میاد ایستایی بود
این شکل کتاب ساختمانای بلنده ص 78، تغییرشکل برشی، نیروی برشی و گشتاور خمشی

یه بحث خیلی مهم

دوستان خوبم مخصوصا ، آلاله ، فرزانه و دیجیتال آرک که اول تاپیک تو بحث هستین ، پارسال بچه های سایت CIVIL ARCHITECTURE با هم یه سری اعتراض هماهنگ به سازمان سنجش فرستادن و جواب گرفتن ، امسال هم می شه این روند رو ادامه داد ، اگه موافق باشین بعد اومدن دفترچه ها روی این مورد بحث کنیم و چون با کد داوطلبی می شه اعتراض فرستاد بفرستیم...

من فعلا مد نظرم اعتراض به چن تا سواله : 1.سوال آجرچینی ، چون اون اسم تاق بود نه اسم آجرچینی روش... 2.سوال مدیریت!!! 3.سوال گچ در بتن که سوال مصالح بود... 4.سوال سیستم ساختمانی پانتادوم (البته درست زدیم احتمالا ، ولی غلط علمیه) و خب سوالای تنظیم شرایط ، البته من چون اطلاعات م کمه نمی تونم نظر بدم در موردش...

نظرتون؟
به نظر من سوالایی که بگیم این مصالح بود اون مدیریت بود احتمالش خیلی کمه حذف شن مخصوصا مصالح که کمو بیش مرتبطه با طراحی فنی (اگه بشه من یادمه یه سوال مصالح دیگه هم در مورد یه غشای خاصی داده بودن اونم مربوط به مصالح بود) ولی سوالای غلطو منم شنیدم که در نظر می گیرن اعتراضا رو. کلا موافقم بعد اومدن کلیدا اعتراض کنیم
آره حتما اعتراض کنیم... و اینکه آقای ایزدی میگفتن واسه اعتراضتون (اگه جواب اشتباه بود) حتما اسم کتاب و شماره صفحه شو تو ایمیلتون بنویسین، با دلیل و مدرک حرف بزنین...

بچه ها من الان داشتم مبحث 8 مقررات کرسی چینی رو نگاه می کردم نوشته بود از پی تا حداقل 30 سانتی متر بالاتر از کف تمام شده باید باشه! پس پی عمیق تر باشه ارتفاع کرسی چینی بیشتر می شه دیگه! ولی هیچ حرفی از هم محور بودنش با دیوار ننوشته!
از پی ینی از بالای پی دیگه، پس نباید به عمق پی ربطی داشته باشه (آیکون مشکوک وایبر)

این فقط واسه عمرانیا نیس، واسه تمام رشته ها سوالایی میذارن که نتونن بزنن

البته این کارا هم ارزش داره به خاطر سنجش مدیریت بحران و ... که موضوع مهمیه مثلا اگه بتونی سر جلسه تشخیص بدی جای وقت گذاشتن رو بعضی سوالا می شه 3 تا سوال دیگه رو جواب داد نشون می ده بعدا برای تحصیل و کار هم این توانایی رو داری که خوب اولویت بندی کنی (حتی بعضی آزمونای غیررسمی تر مث آزمون ورودی مدارس و ... گویا یه سوالایی دارن که کلا جواب درست ندارن و هر کی اون سوالا رو جواب بده نمره ش خیلی افت می کنه) ولی به شرطی که واقعا در حد چند تا سوال باشن نه که کل آزمونو تحت تاثیر قرار بدن بالاخره سواد مهم تره بعدش این مسائل

=================================
انواع سیستم‌های غیر فعال خورشیدی

• دریافت مستقیم
  • دیوار ترومپ
  • اتریوم
  • اتاقک‌های شیشه‌ای چسبیده به بنا
  • دیوار سنگین = پس دیوار سبک غلط بوده
  • پدیده ترموسیفون
  • بالکن‌های شیشه‌ای
هوراااااا :w11:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هنرهای ساخت هم رفتم سرجلسه چند تا سوال داشتم اینکه پذیرش رشته های اون چه جوریه مثلا انرژی ، دیجیتال ، تکنو ، بیونیک هر کدوم چن نفر ور میداره
و اینکه من به همه سوالاش جواب دادم جز مصالح شناسیش حالا من به چند تا رشته میتونم امیدوار باشم.

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هنرهای ساخت هم رفتم سرجلسه چند تا سوال داشتم اینکه پذیرش رشته های اون چه جوریه مثلا انرژی ، دیجیتال ، تکنو ، بیونیک هر کدوم چن نفر ور میداره
و اینکه من به همه سوالاش جواب دادم جز مصالح شناسیش حالا من به چند تا رشته میتونم امیدوار باشم.
عدد پذیرش بقیه گرایشا رو دقیق نمیدونم، فقط میدونم انرژی دانشگاه تهران 18 نفره
ظرفیتای پارسال:
مشاهده پیوست Honar93_2.pdf

نه ، این قصه ی عمران یه مقدار متفاوته ، قصه ی مدیریت بحران و اینا نیس ، البته هستا ، یه مقداری ش ه ، اما ، واقعیت ش فک نمی کنم وقتی تو بخش طراحی 16 تا سوال فولاد و بتن هست که 10 تاش حل نمی شه بخواد مدیریت بحران باشه ، محاسبات عمران یه سری وردست می خواد ، هندبوکی ، آیین نامه ای، ماشین حسابی ، ولی وقتی اینا نباشه اون سوالا الکی داده شدن!!! حالا ، بحث نداریم ، مهم الان اینه که اگه مشکلی بود حتما همه اعتراض بزنیم که تموم شه بره...

الان که می بینم ، تو تنظیم شرایط بیشتر از درسای تکنولوژی از کتابای دکتر سوال اومده بود ، دیوار سنگین! الکتروکروماتیک! اتاق خواب با عایق بیرونی! فک کنم از سال بعد همه ی گرایشا باید همه درسا رو بزنن!!! :)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی دقت کردین امسال هیچ سوال درست حسابیی از درز های ساختمانی یا مباحث مربوط به حریق یا انواع پی....نداشتیم که مسلما بچه های تکنو خوب توش وارد بودن بعد از تقسیمات وادار و بائو و یه سری سوال خیلی دور از ذهن که زیاد ربطی به تکنو نداره همش سوال بود?!!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که خودم اشتباه زدم 100تا 150,اما منم همه جا دیدم (حداقل) عیارشو زدن200پس باید جواب اصولا بشه 200تا250,اما حالا تو کتاب بتن گفته 150تا200:)))یعنی بین خود علما اختلافه بعد انتظار دارن من جواب درستو بدم!!

SDOMID

عضو جدید
من موندم این اختلاط که پایدار نیست
خوب تو کتاب باید هست دیگه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

من موندم این اختلاط که پایدار نیست
خوب تو کتاب باید هست دیگه
شما تکنولوژی بودین یا انرژی
چطور دادین شما?

gaardenia

عضو جدید
این شکل کتاب ساختمانای بلنده ص 78، تغییرشکل برشی، نیروی برشی و گشتاور خمشی

آره حتما اعتراض کنیم... و اینکه آقای ایزدی میگفتن واسه اعتراضتون (اگه جواب اشتباه بود) حتما اسم کتاب و شماره صفحه شو تو ایمیلتون بنویسین، با دلیل و مدرک حرف بزنین...

از پی ینی از بالای پی دیگه، پس نباید به عمق پی ربطی داشته باشه (آیکون مشکوک وایبر)

این فقط واسه عمرانیا نیس، واسه تمام رشته ها سوالایی میذارن که نتونن بزنن

هوراااااا :w11:

بله کاملا حق با شماست.. اما اگر نگاهی به کتاب مذکور بندازین.. میبینین که آقای گلابچی چقدر از تصاویر این کتاب استفاده کرده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.