گفته شما صحیح است فرض کنید سقف اتاق اصلا" آیینه نباشد از دید شخص خوابیده که دارد به سقف نگاه میکند در را سمت راست خودش می بیند (به آیینه هم کاری نداریم) در گزینه 3 در سمت راست (از دیده شخص خوابیده) دیده میشود پس گزینه 3 درست استخوب دوست عزیز
شما داری از بالا به این شکل نگاه میکنی توی توضیحاتم گفتم که اول بخونید ببینید توی صورت سوال چی ذکر شده
گفته از دید اون مرد
اول شما باید دید اون فرد رو تجسم بکنید
شما یه کاری بکن
همین الان توی اتاقت مثله اون فرد دراز بکش و به بالا نگاه کن
در هم سمت راست باشه لطفا
آیا جای در عوض میشه؟؟؟؟
این که دیگه توی آینه افتادن نمیخاد که
ممنون از توضیحاتت رعنا جان نتایج 93 از کجا باید بگیرم
میانگینت تقریبا میشه 16 با وضعیت درصدهای امسال امکان مجاز شدنت به نظر من هستبچه ها امکان داره بگین با این درصد ها مجاز میشه یا نه؟
درک منظر11.67./.
تاریخ 3.33./.
بازسازی 15./.
زبان 2.22./.
فن 13.33./.
تاریخ6.67./.
درک 36.67./.
خواهش میکنم.اینجا کلیک بفرمائین .http://www.www.www.iran-eng.ir/show...شد-معماری-93-(-جدول-درصد-و-رتبه-و-محل-قبولی-)ممنون از توضیحاتت رعنا جان نتایج 93 از کجا باید بگیرم
اayliin1571 عزیزم
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای یعنی میشه؟اگه بشه به خدا به خاطر اولین کسی که امیدوارم کردی و گریه شادی کردم برات حسابی دعا میکنم![]()
![]()
![]()
![]()
ا
ایشالا که میشی امیدتو از دست نده فقط خیلی زود شروع کن واسه اسکیس تمرین کن چون اسکیست باید خیلی خوب باشه![]()
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))بچه ها يعني واقعا واقعا چرا اخه اينطوري سوال طر ح ميكنن؟؟؟ انگار مثلا با زور سوال طرح ميكنن يا مثلا صبح از زير لحاف كشيدنشون بيرون ميگن بشين اينجا سوال طرح كن،،يا شايدم نشستن دور هم ميگن ميخندن وسطش چنتا سوالم طرح ميكنن،يا مثلا شب قبلش اوني كه قرار بوده سوال طرح كنه زنگ ميزنه ميگه من نميام دعواشون ميشه بعد بچه هاي فاميلشونو دور هم جمع ميكنن يه ورق خودكار ميدن ميگن مثلا معلم بازيه سوال دربياريد..
يني بقران تو كف اين مملكتم كه انققققد واسه جووناييش كه دنبال علمن وقت و تخصص ميذاره ،،يني دمشون گرم
يه دونه باشن
سلام به همگی
بعد از مدتها اومدم
تقریبا خیلی از درصدا رو دیدم
اینام مال من:
زبان 27
فن 45
تاریخ 52
درک 41
منظر 65
کلا سوالا به سمت هر په مفهومی تر شدن میرن
میانگینت میشه 43دوستان لطفا یه تخمینی هم برای من بزنید
ممنون
اینا 100% واسه سال 91 هست. اونروزم نوشتم که شرایط این کنکور مطابق سال 91 بوده. درک و منظر سخت. بقیه دروس هم متوسط. تقریبا میتونم بگم اونایی که میانگینشون بالای 40 هست به احتمال زیاد زیر 100 میارن.
اندر احوالات بعضیا
چه کتابای جدیدی بنویسم امسال من سروش جووون ، به به =)))
یه کتاب مینویسم که خودمم حال نداشته باشم بخونم... هزار صفحه... اسمشم میذارم ...عاااااام .... لجند ... ویت فور ایت !!!! ... گلابی ! لجندگلابی ! بعدشم از توی مقدمه کتاب دوتا سوال میدیم که احیانا اون یک نفری هم که کتابو شاید بخونه عمرا نتونه جواب بده !=)))))) نظر تو چی کتی ?
کتی و سروش جون : چلنج اکسپتد !!
اندر احوالات بعضیا
چه کتابای جدیدی بنویسم امسال من سروش جووون ، به به =)))
یه کتاب مینویسم که خودمم حال نداشته باشم بخونم... هزار صفحه... اسمشم میذارم ...عاااااام .... لجند ... ویت فور ایت !!!! ... گلابی ! لجندگلابی ! بعدشم از توی مقدمه کتاب دوتا سوال میدیم که احیانا اون یک نفری هم که کتابو شاید بخونه عمرا نتونه جواب بده !=)))))) نظر تو چی کتی ?
کتی و سروش جون : چلنج اکسپتد !!
میانگین درصداتون تقریبا33,34میشه احتمال قبولی شبانه زیاد هست اسکیستون خیلی بالا باشه میتونید روازنه هم قبول بشیدمن از 11 شهریور خوندم تا اواسط مهر . بعدش هم خیلی دلم میخواست بخونم اما درگیر دانشگاه بودم . دفترچه هم فقط روزانه و شبانه گرفتم و احتمال زیاد مجاز هم نمیشم :دی با این نوع سوال ها آدم نمیدونه سال دیگه چی بخونه از کجا بخونه :-|
منظر 12
زبان 11
فن 55
تاریخ 33
درک 33
ممنونمیانگینت میشه 43
ممنون
دوستان کسی از بقیه گرایشا مثل مطالعات و بازسازی خبر نداره؟
بازسازی اسکیس داره؟
مطالعات آزمونش چجوریه؟
این سوال از کتاب معماری بایونیک طرح شده. پاسخ فرم درختان هست.سلام کسی با سوال52 مشکل نداره؟ اصن اسم ساختمونش چیه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |