من ک مظمئنم میشه گزینه 4

من ک مظمئنم میشه گزینه 4![]()
من الان چنبار با ایینه و کاغذ ازمایش کردم نشد..................واقعا مطمعنیمن ک مظمئنم میشه گزینه 4![]()
من الان چنبار با ایینه و کاغذ ازمایش کردم نشد..................واقعا مطمعنیواقعا تاثیر داره...
عزیزم شما چرا عکس ماکتتونو نمیزاریدبله دقیقا جواب رو میده گزینه 4. من ماکت ساختم براش حتی
ما که بخیل نیستیم ...فقط اونروزای سخته سربازی نقطه ی صفر مرزی یاده ماها افتادین یه آه بکشین به یاده حاله الان ماوالا 7 درصد درک اونم تو این شرایط از نون شب واجبتره![]()
به سربازی رفتن ما میخندی؟؟؟ما که بخیل نیستیم ...فقط اونروزای سخته سربازی نقطه ی صفر مرزی یاده ماها افتادین یه آه بکشین به یاده حاله الان ما![]()
7 درصد خیلیییییییییییییییییهههههههههههمن فرستادم زیاد نگران نباشید![]()
خدمت مقدس خیلی بده خیلیییییی بد :دیای بابا شما سربازی نمیخایین برین احیانا؟!!!بالاخره میرسه اون روز که شما بخایین برین سربازی ...![]()
آفرین خسته نباشیخودم همین الان فرستادم 7% اونم درک کم نیست![]()
ایشالا 8 قلو بزایی از درد بترکی خخخخخخالهی سربازی برید کنار مناطق مرزی بعدشم داعشیا بتون حمله کنن......حالا من اون کورسو امیدی هم ک داشتم از دس رف
![]()
اصلا یه وضعیه هاوالا 7 درصد درک اونم تو این شرایط از نون شب واجبتره![]()
یا اکثریت امام زاده هاااااااپویان اگه نزاری دعای خیره من بدرقه ی راهه سربازیته ...ایشالا بیفتی یه جای توپ برات بشه عینه کویتببین ولی اگه بفرستی میفتی نقطه ی صفر مرزی از من گفتن بود
![]()
به سربازی رفتن ما میخندی؟؟؟
درد زایمان خودتون هم عوض سربازی رفتن ما
ایشالا 4 قلو بزایی خخخخخخخ
چرا بحثو عوض میکنی ؟!بحثه بررسی سوالاته گرانقدره کنکور ارشد معماری کجا...درد زایمان کجا آخه؟باز در مورده سربازیحرف بزنیم یه حرفی ای بابا !
4درسته![]()
من ک مظمئنم میشه گزینه 4![]()
مگه شماها معماری نخوندید. بابا یکم تجسم. فکرکنم فرستادینش بره تعطیلاتا.
گزینه 4 درسته
من الان چنبار با ایینه و کاغذ ازمایش کردم نشد..................واقعا مطمعنیواقعا تاثیر داره...
بله دقیقا جواب رو میده گزینه 4. من ماکت ساختم براش حتی
خوب دوستان یه توضیح کلی میدم هرکس خواست قبول کنه نخواست هم قبول نکنهاینارو هم از ف ب آوردم واستون
![]()
![]()
![]()
عزیزم من شوخی کردم اصلا برام فرقی نمیکنه چقد رتبم ازین خرابتر شه هر چی درسته همون جواب باشه.....
درضمن من 8 قلو دوس دارم....تو هم ایشالا ی جا خوش ابو هوا نزدیک ب خونه بیفتی ....
یعنی چیبچه ها ولی ازشوخی گذشته اعتراضم نزنید واسه این سوالا خودشون اصلاح میکنن .پارسالم دقیقا یکی از سوالای واضحی که جوابش تابلو بود رو یه گزینه دیگه درست دونسته بودن که واسه کارنامه نهایی درست شد .ایشالا که هر چی بشه جوابای نهایی به نفعه همه بچه های گل باشگاه باشه ...مخصوصا اوناییکه واقعا به یه دونه سوالم نیاز دارن.
یعنی چی
یعنی سوال میدن ما باید تو دو ساعت جواب بدیم
بعد خودشون یه ماه وقت میخان تا جوابارو پیدا کنن.......![]()
به سربازی رفتن ما میخندی؟؟؟
درد زایمان خودتون هم عوض سربازی رفتن ما
ایشالا 4 قلو بزایی خخخخخخخ
چرا بحثو عوض میکنی ؟!بحثه بررسی سوالاته گرانقدره کنکور ارشد معماری کجا...درد زایمان کجا آخه؟باز در مورده سربازی حرف بزنیم یه حرفی ای بابا !
خوب دوستان یه توضیح کلی میدم هرکس خواست قبول کنه نخواست هم قبول نکنه
تصویر اول که با زمینه آبی معلوم شده
تصویر اول سمت چپ از دید پایین هست همون چیزی که سوال خواسته تصویر دوم هم با زمینه آبی انعکاس رو در آینه نشون میده
اما تصویری که با زمینه سبز نمایان شده
3 بعدی از بالا و دید ما هست نسبت به اون شخص و نحوه ی انعکاس رو مشخص کرده (کافیه برید پایین و ازدید اون شخص و بر اساس سوال به بالا نگاه کنید (دوست عزیزی که میگی گزینه 4 درسته اشتباه تو همینجاس وقتی میخای توی آینه انکاسشو ببینی باید از دید اون فرد دراز کشیده به این آینه نگاه بکنی نه از دید تاپ)
تصویر آخری با زمینه خاکستری اون چیزی که شخص میبینه رو کشیده
با توجه به این اتفاقات کدام گزینه درست هست؟؟؟
خوب قبول ندارید من خودم واستون تری دیشو زدم و سقفشم آینه گذاشتم اینم تصویرش http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=232295&d=1424093625
بازم قبول ندارید ؟؟؟(ولی با این توضیحات طراح سوال درک قانع شد و رفت توی افق محو شد با گزینه ای که به عنوان کلید درست انتخاب کرده بود
مارال ایندفعه بگی 4 میام ترورت میکنم :دی
من که بازم میگم 4. خودتم داری نشون میدی اخه
برو جلوی ایینه وایسا به سمت چپ نزدیکتر یه دستت رو هم ببر بالا.ببین جات تغییر می کنه و میری اون طرف ایینه واسی یعنی سمت راست.
بابا منطقی نیست
مگه شماها معماری نخوندید. بابا یکم تجسم. فکرکنم فرستادینش بره تعطیلاتا.
گزینه 4 درسته
آره مطمئنممن الان چنبار با ایینه و کاغذ ازمایش کردم نشد..................واقعا مطمعنیواقعا تاثیر داره...
من ک میگم 4
:|
آره مطمئنم![]()
دقیقا همون موقع باید همه کدا رو وارد کرد ...واسه منظر و داخلی و مطالعاتو بازسازی ام همینطور...میتونیم بعد اومدن نتایج هم کد محل انرژی معماری و هم معماری رو وارد بکنیم؟
سلام بچه ها خسته نباشیم همگی
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
درصدای من با این کلید ۲۸شد متاسفانهبه نظرتون کلاس اسکیس ثبت نام کنم میتونم امیدوار شم؟ یا به نظرتون الکی هزینه نکنم؟
مشاهده پیوست 232380مشاهده پیوست 232381
من چنتا کارنامه داشتم احتمال 90 % برا بچه های 91 باشه...راستش مطمئن نیستم... 92 و 93 نیست پس 91میشهمن که روحیم شاد شد دیدم امیدوارم مفید باشه براتون...
سارا جان میانگینت 16.97میشه ...که یه چیزی تو مایه های 26-27پارسال شاید در بیاد میتونی تو همین تاپیک کارشناسی ارشد نتایج سال93رو ببینی که پارسال حدودی بامیانگینه 25تا27چه رتبه هایی آوردن...یه چیزی از من به شما نصیحت ...تا خردادم که واسه اسکیس وقت بزاری ...ازخرداد تا بهمن یه دنیا وقت داری واسه بهترین رتبه رو آوردن ...حتی اگه مطمئنم هستی که مجاز نمیشی خدایی نکرده ...امسالو واسه اسکیس از دست نده ..ساله دیگه هزینه ی یه کاغذ چند برابر میشه چه برسه به ماژیک و کلاس و استاد و سایره موارد!کسی میدونه من با این رتبه ها قبول میشم ؟ اصن واسه اسکیس وقت بزارم یا شروع کنم واسه سال اینده برنامه بریزم ؟ خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه...
زبان 0
فن 27.78
تاریخ 20
درک 10
منظر 33.33 البته چندتا سوالم درست بوده که اعتراض کردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |