amircowboy
عضو جدید
این سوال 54 مواد حباب زا باعث کاهش آب در بتن هم میشه دیگه !!!
به من یه بار زده معماری817
منظر 999
اسلامی 904
مطالاعت894
باز سازی 552
داخلی 794
یه بارم به معماری 690 منظر 877
اسلامی 787
مطالاعات788
بازسازی 460
داخلی 671
وای اکه ضرب در 5 یا 7 بشه من مجاز میشم؟
حیف اون همه شب نخوابیدن ها![]()
آره ببخشید ... شاید اشتباه زدم جای دوتا درسو ..ببخشید چطوری حساب کردین میانگینشون شد 43؟من حساب کردم 37.62شد!!!!!
بله حتما مجاز ميشن.بچه هايي كه با تجربه ترن ميشه بگن اين دو گروه درصدي كه ميفرستم روزانه شبانه مجاز ميشه؟؟
زبان ٥٠
فن ٥٦
تاريخ ٤٣
درك ١٣
منظر ١٣
زبان ٢٦
فن ٥٢
تاريخ ٤٤
درك ٦
منظر ١٣
موافقمبچه ها من یه نظرتون احترام میذارم .. ولی هنوز برام ثقیله ضربدر 8 کردن این رتبه ها!
واسه چی آخه به ازای هر نفر میخواین 8 نفرو اضافه کنین!... کسی که خوب داده میاد اینجا ام تخمین رتبه میکنه .. کسی ام که براش مهم نبوده اینجا هم نمیاد .
ممکنه مثلا 2 بشه 16... قبول دارم ... ولی دیگه نمیتونم قبول کنم 200 میشه 1600!
بچه ها من یه نظرتون احترام میذارم .. ولی هنوز برام ثقیله ضربدر 8 کردن این رتبه ها!
واسه چی آخه به ازای هر نفر میخواین 8 نفرو اضافه کنین!... کسی که خوب داده میاد اینجا ام تخمین رتبه میکنه .. کسی ام که براش مهم نبوده اینجا هم نمیاد .
بله حتما مجاز ميشن.
اولي كه احتمالا زير ١٠٠٠ و دومي زير ٢٠٠٠-با توجه به ميانگين دروس.حتي دوميم ؟؟
سلام دیجیتالنه به این که برای یه سری دوبار دوبار اومده
نه به اینکه برا یه سری اصلا جواب نیومده!
چطوری دوتا درصد براتون فرستادن؟چرا خودتون درصد نمیگیرین تا با اطمینان بدونین چن درصد زدیین؟!بچه هايي كه با تجربه ترن ميشه بگن اين دو گروه درصدي كه ميفرستم روزانه شبانه مجاز ميشه؟؟
زبان ٥٠
فن ٥٦
تاريخ ٤٣
درك ١٣
منظر ١٣
زبان ٢٦
فن ٥٢
تاريخ ٤٤
درك ٦
منظر ١٣
راستش این ضربدر عدد کردن و نمیدونم ولی خب مسلمه که شاید در حدود چند صد نفر اصلا نمیدونن تخمین رتبه چی هست!بچه ها من یه نظرتون احترام میذارم .. ولی هنوز برام ثقیله ضربدر 8 کردن این رتبه ها!
برای منم نیومدهمال منم نیومده ...
فکر کنم اکادمی فقط کارنامه دانشجوهای خودشو تصحیح کرده از دیگران هم به عنوان افزودن جامعه اماری استفاده کرده.نه به این که برای یه سری دوبار دوبار اومده
نه به اینکه برا یه سری اصلا جواب نیومده!
فکر کنم اکادمی فقط کارنامه دانشجوهای خودشو تصحیح کرده از دیگران هم به عنوان افزودن جامعه اماری استفاده کرده.
بچه ها چقد زود قضاوت می کنین! خیلیا دانشجوی خودشون -!- نبودن (از جمله خودم) ولی اس ام اسو گرفتن... حتما یه مشکلی پیش اومده، بالاخره موسسه خصوصیه دیگه، سنجش با اون همه دبدبه و کبکبه!!! این همه هر سال اشتباه دارهفکر کنم اکادمی فقط کارنامه دانشجوهای خودشو تصحیح کرده از دیگران هم به عنوان افزودن جامعه اماری استفاده کرده.
سلامفکر کنم اکادمی فقط کارنامه دانشجوهای خودشو تصحیح کرده از دیگران هم به عنوان افزودن جامعه اماری استفاده کرده.
به من یه بار زده معماری817
منظر 999
اسلامی 904
مطالاعت894
باز سازی 552
داخلی 794
یه بارم به معماری 690 منظر 877
اسلامی 787
مطالاعات788
بازسازی 460
داخلی 671
وای اکه ضرب در 5 یا 7 بشه من مجاز میشم؟
حیف اون همه شب نخوابیدن ها![]()
واقعا ممنون اثبات قشنگیهمشاهده پیوست 232383
این واسه سوال 98 آینه که بدیهیه گزینه 3 میشه !
اون سوال 54 افزودن حباب زا باعث کاهش مصرف آب مگه نمیشد !!
متاسفانه ارزو جان به قول یکی دیگه از بچه ها توی کنکور بیشتر از 50%استرس نداشتن به ادم کمک میکنه نه خوب درس خوندن،درصد فنمو میخواید بدونید یا ایستایی?هر چند هیچکدومم جالب نشدسلام دیجیتالخوبی؟شما فنت خیلی خوب بود.میشه بگین فن و چن درصد زدین؟![]()
چطوری دوتا درصد براتون فرستادن؟چرا خودتون درصد نمیگیرین تا با اطمینان بدونین چن درصد زدیین؟!
راستش این ضربدر عدد کردن و نمیدونم ولی خب مسلمه که شاید در حدود چند صد نفر اصلا نمیدونن تخمین رتبه چی هست!
مشاهده پیوست 232383
این واسه سوال 98 آینه که بدیهیه گزینه 3 میشه !
اون سوال 54 افزودن حباب زا باعث کاهش مصرف آب مگه نمیشد !!
آره حق دارین.من خودم تجربه های تلخی به خاطر استرس زیادم داشتممتاسفانه ارزو جان به قول یکی دیگه از بچه ها توی کنکور بیشتر از 50%استرس نداشتن به ادم کمک میکنه نه خوب درس خوندن،درصد فنمو میخواید بدونید یا ایستایی?هر چند هیچکدومم جالب نشد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |