راستی تو زبان favorزدم prefer
یدونه very much
یدونه دیگه هم compilimantry
جدی؟؟؟کاش جوابا همونی باشه که بچه ها میگن...دارم امیدوار میشم....جوابا لامب خیلی بهم نزدیک بود نمیشد ریسک کرد منم همونایی رو زدم فقط که بلد بودم چند تا از اوناییم که بین دوتا شک داشتم زدم که خدارو شکر تا حالا درست بودن..بچه ها بهتر نیس بعد از چن روز ریکاوری بریم سراغ اسکیس؟؟؟برنامه شما چیه؟؟12 امام یزد میشد.
آقا میلاد 1 در دنیا 100در آخرت قسمتت بشه...نمیدوم مثل رو درست گفتم یا برعکسش درسته !دوستان بابت کیفیت بدش عذر میخوام
فقط همینارو پیدا کردم براتون
تشکر12 امام یزد میشد.
ممنونآقا میلاد 1 در دنیا 100در آخرت قسمتت بشه...نمیدوم مثل رو درست گفتم یا برعکسش درسته !خلاصه هرچی میخای به همین زودی برآورده شه.دمت گرم
این تو کدوم جزوشون بوده?جزوه استاد سروش نیا
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=231325&d=1423257470
من فعلا تا 30 بهمن سه تا تحویل پروژه دارم بعدش شروع میکنم ببینم اسکیس باید چیکار بکنمجدی؟؟؟کاش جوابا همونی باشه که بچه ها میگن...دارم امیدوار میشم....جوابا لامب خیلی بهم نزدیک بود نمیشد ریسک کرد منم همونایی رو زدم فقط که بلد بودم چند تا از اوناییم که بین دوتا شک داشتم زدم که خدارو شکر تا حالا درست بودن..بچه ها بهتر نیس بعد از چن روز ریکاوری بریم سراغ اسکیس؟؟؟برنامه شما چیه؟؟
ممنون
امیدوارم دوستانی که زحمت کشیدن این چندماهه و حسابی خوندن، با رتبه های عالی قبول شن
مرسی آقا میلاد خیلی لطف کردی ایشالا شما هم مهر رو صندلی هر دانشگاه که دوس داری بشینیممنون
امیدوارم دوستانی که زحمت کشیدن این چندماهه و حسابی خوندن، با رتبه های عالی قبول شن
صفحه ی 71 کتابه درک رفتار زده اینو!این تو کدوم جزوشون بوده?
مرسی اما میخوام بدونم تو کدوم جزوه اقای سروش نیا بودهصفحه ی 71 کتابه درک رفتار زده اینو!
سلام رفیق چراه میشه باید مث هم بزنیماینم کلیدای درک پویان خان :دی
91-فضای باز
92 نظافت
93-شرقی غربی
94-من تفکیک سلسله ارزش زدم اما احتمالا سلسله تفکیک ارزش هم میتونه درست باشه
95-داخل اتاق
96-یا 1 زدم یا دو دقیق یادم نیس
97-مترو
98- یادم نمیاد خیلی تحلیل کردم 4 فک کنم نمیدونم
99-15-8 رو زدم
100-2
101-تیرگی روشنایی همه رنگ ها یکسان
اشتباه زدم :دی102-2
103-4
104-
سلام رفیق چراه میشه باید مث هم بزنیمایشالا مجاز میشیم امسال و باز سر اسکیس میبینمت
نیومده کلیدا آقا سجاد.26 بهمن میاد.عجب آزمون نفس بگیری بود خداییش من هنوز نمیدونم چه دسته گلی به آب دادم ...تاریخشو فک کنم کسی بالای 60 نزنه شایدم برا من خیلی سخت بود.....امیدوارم شما ؟آزمونو خوب داده باشید اینجور که معلومه امسال خیلی تلاش کردن بچه های باشگاه ایشالا که همتون به حقتون میرسین...کلیدا اومده؟؟؟
سلام رعنا جان خوبی؟؟؟؟امتحانت خوب بود؟؟؟راضی هستی که ایشالانیومده کلیدا آقا سجاد.26 بهمن میاد.
ایشالا جعفر چه کرد خبر داری ازرش؟؟؟؟خبر داشتی بابای مهدی فوت شده بود؟سلام بر سجی بزرگ چطوری مرددددددددددددد
ایشالا ایندفعه میریم ک بترکونیم
این حرفا چیه مرد...شما از کجا میدونی بهتر زده؟؟؟؟؟؟من الان مثلا خوام بگم همه رو بالای 60 زدم تو از کجا میفهمی واقعیتو میگم....اگه خودت سر جلسه بودی مطمئن باش حالا تک رقمی نشی یه دو رقمی تپل میشی من که خیلی خوب ندادم ناراضی هم نیستم چون نتونستم بخونم ولی شما که اماده بودی دیگه از این حرفا نزنتابحال اینقدر از درس خوندنم پشیمون نشده بودماینهمه زحمت کشیدم اینهمه خوندم اونوقت کسی که 20 روز خونده بهتر از من زده!!! ناسلامتی رتبه تک مرکز بودیم همش هیچ بود
![]()
ایشالا جعفر چه کرد خبر داری ازرش؟؟؟؟خبر داشتی بابای مهدی فوت شده بود؟
دقیقاااا.فقط میتونم سکوت کنم...!تابحال اینقدر از درس خوندنم پشیمون نشده بودماینهمه زحمت کشیدم اینهمه خوندم اونوقت کسی که 20 روز خونده بهتر از من زده!!! ناسلامتی رتبه تک مرکز بودیم همش هیچ بود
![]()
سلام آقا سجادسلام رعنا جان خوبی؟؟؟؟امتحانت خوب بود؟؟؟راضی هستی که ایشالا
شدیم سالمندای تالار امسال باید دیگه بچه ها از شرمون راحت شن![]()
صلواتسلام آقا سجادزدیم اومدیم دیگه !توکل بر خدا .زیره 1000شیم بریم دنباله اسکیس...
دقیقاااا رواله فرسایشی پیدا کردیم احساس پیری میکنیم .ایشالا ساله دیگه پا تو تاپیکه بررسی سوالات نزاریم صلواتتتتتتتت![]()
من که اصلا پشیمون نیستم ...تابحال اینقدر از درس خوندنم پشیمون نشده بودماینهمه زحمت کشیدم اینهمه خوندم اونوقت کسی که 20 روز خونده بهتر از من زده!!! ناسلامتی رتبه تک مرکز بودیم همش هیچ بود
![]()
سلام آقا سجادزدیم اومدیم دیگه !توکل بر خدا .زیره 1000شیم بریم دنباله اسکیس...
دقیقاااا رواله فرسایشی پیدا کردیم احساس پیری میکنیم .ایشالا ساله دیگه پا تو تاپیکه بررسی سوالات نزاریم صلواتتتتتتتت![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |