بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بین این گزینه و یکی دیگه شک داشتم نمیدونم کدومو زدم
سوال بحث برانگیزی بود
من گذاشتم آخر محاسبه کنم ولی نرسیدم

خوابگاه چی میشد ؟

من اونی رو زدم که خدمات در طرفین بود ، سرویس ها وسط و روبروی هم ، بین سرویس و خدمات هم اتاق ها روبروی هم بودن

درسته ؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنی جان منم باشما موافقم.منم با خوندن پست چندتا از دوستان ناراحت شدم،اما سخت یا آسون،خوب یا بد،حالا ک تموم شده....
ما ماهها کنارهم درس خوندیم.حالا چرا الکی جو رو متشنج کنیم و خاطر همدیگه رو آزرده؟؟
بنظرم بهتره ریلکس کنیم و تمرکزمونو بذاریم رو اسکیس
این بحث سخت و آسونم بذاریم کنار..:|

باور کنین من قصدم ایجاد تشنج و یا آزده کردن دوستان نیس
فقط نظرم رو گفتم
اینو هر کسی باید بپذیره که هر سخنی می تونه پاسخی هم داشته باشه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دانشکده ما هم پنجره هاش همونجوری بود اما تیکه تیکه
منم اونو زدم
اون پنجره که میگفت کدوم نور بهتری داره چی زدین من پنجره سرتا سری زدم خخخخ یه ربع زل زدم به پنجره های سالن مراقبا بد بد نگام میکردن

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نظرتون رو گفتین منم نظرمو
من ایراد سوالات و کوتاهی خودم در مطالعه و یا اشتباهاتم در پاسخ گویی رو گردن شما انداختم ؟
نه واقعا از چیزی که من نوشتم اینو برداشت کردین !!!!!!!!!!

آقا ولش کن، حال این دوستمون خوب نیست. همیشه ادم هایی بعد از کنکور پیدا میشن که سعی می کنند شما رو نا امید کنن. بهترین کار توجه نکردن به حرف های منفی هست. شما کار خودتون رو بکنید. قطعا به نتیجه می رسد

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تراشی که سر آزمون داشتم به شکل اون ذوذنقه بود که سمت راستش بزرگتره تراشو برداشتم یه نگا کردم به خودم بعد یه نگا به مراقب آروم گذاشتم سرجاش و بی درنگ گزینه درستو زدم
خواستین عکسشو میزارم :دی

اگه این جوری منم یاده تراشه داداشم افتادم که واسه آزمون دیشب مدادارو باهش تراشیدم
شکلشم مستطیلی بود
:D

Mahdis & Hamid

عضو جدید
آقا ولش کن، حال این دوستمون خوب نیست. همیشه ادم هایی بعد از کنکور پیدا میشن که سعی می کنند شما رو نا امید کنن. بهترین کار توجه نکردن به حرف های منفی هست. شما کار خودتون رو بکنید. قطعا به نتیجه می رسد

مثل اینکه حال شما از همه بدتره یا دنبال بهونه برای دعوا میگردی عزیزم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه 4 تا فیلپوش واسه نگه داشتن گنبد به اون عظمت
:w15::w15::w15:

راستی گفتین ترکیه یاده گنبده ایا صوفیه افتادم
جوابش چی میشد ؟ کدوم خلاقیت معماری بود ؟

من زدم معلق بودنه گنبد و که نور از زیرش میزنه و انگار از آسمون آویزونه

rezazilla

عضو جدید
تراش گزینه 4 میشد . اینجور سوالا فقط به راحتی تو دست گرفتن مربوط میشه...که مثلا وقتی مداد از راست فشار میدی داخل تراش تو دستت لیز نخوره.
برا خودم متاسفم که اون عمق نفوذ رو ÷نجره افقی زدم و دودکش رو هم گرمایش زدم :(

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مدرسه ابتدایی بعد کلاس بچه ها برن بازی کنن دیگه اداری میخان چیکار
می دونی من موقع ازمون فکر کردم که کادر اداری همون دفتر مدیر و معلمان میشه واسه همین اداری و انتخاب کردم...
بچه ها جون از جواباتون ممنونم ولی دیگه تشکر ندارم!

به نظرم اون اختلاف سطح هم میشد اون گزینه که اولش ارزش گذاری بود.چون برای تفکیک فضا عناصر دیگه استفاده میشه و لازم نیست بی خودی اختلاف ارتفاع ایجاد کنیم.در مورد سلسله مراتب هم با تنوع فضایی میشه ایجاد کرد تا با اختلاف ارتفاع...یعنی بی خودی چرا اختلاف ارتفاع ایجاد کنیم؟زمانی که می خوایم به چیزی ارزش بدیم اونو بالاتر قرار میدیم...

در مورد اون کاغذ و وزش نسیم:این درسته که در روز نسیم از سمت دریا به خشکی میاد پس کاغذ داخل اتاق میاد ولی چه تضمینی وجود داره که به سمت راست یا چپ اتاق وارد نشه !؟:surprised: (منظورم گزینه های دیگه ی تست بود)

یه سوال دیگه ی در ک در مورد یگانگی بود دقیقا یادم نیست سوالش چی بود ولی زدم گزینه ای که می گفت رنگها دارای درجه ی تیرگی و روشنایی یکسانی باشن...(یه همچین گزینه ای بود که کامل یادم نیست)

راستی فافا و شیرین کجا هستند!؟ پیداشون نیست...

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممم مرسی :) من زبان هیچ وقت نخوندم ، انگلیس زندگی می کردم که زبانم خوبه :)
عزیزم.باشه، حله پس:).میدونی از تیر ماه این سوال تو کلم بود !تو کف بودم به خدا
....موفق باشی گلم.

سلام خوبــــــــــــــــــــی؟مرســـــــی.آزمونت چطور بود؟
آلف اسممو جا انداختی!!
زبانش خوب بود البته بجز 10 سوال اول چقد سخت بود!:razz:
من مجازم شم راضیم:w05:
خوبم مرسی.شما خوبین؟ واقعا؟ببخشید کیبوردم خاک گرفته وقت ندارم تمیزش کنم حرفارو جا میندازم...شرمنده

شما باز شکسته نفسی کردین؟!
بابا من مطمئنم شما درصدای خوبی میاری....ایشالا اون دهتا سوالیم که میگین درست انتخاب کردین:hypocrite:.
ایلکین(درست شد؟!:redface:) من نرفتم سر جلسه

.
.
.
.بچه ها تورو خدا نفس عمیق بکشین سعی کنین خودتون و آروم کنین.چرا الکی اعصابتون و ناراحت میکنین آخه؟
بچه ها من شیرین و ندیدم...خبیر ازش نیس؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونی من موقع ازمون فکر کردم که کادر اداری همون دفتر مدیر و معلمان میشه واسه همین اداری و انتخاب کردم...
معلمارو میشه تو یه در اتاقم ... ولی بچه ها اونم ابتدایی هیچی به اندازه حیاط بازیشون مهم نیس..حتی به نظرم حیاط فضا باز مهم تر از کلاساشونه.............حالا چه اهمیتی داره معلما تو چه فضایی باشن..دیگه ازونا گذشته....: )))))))))

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من CHAPEL , FUNCTION شک داشتم فک کنم CHAPEL زدم
یکیش 10-90
اون یکی 50-50
اون یکی هم که توش DEVOTEداشت
اونم که بیزانس
زبان گرامر یکیش رو من are spent زدم

تو درک هم یکیش که ماه 6 ام میشد
یکیش chapel بود اونو زدم
یکیش 50 % 50 % میشد
یکش رو هم بیزانس زدم . همون سوالی که گزینه هاش مصر و گوتیک و اینا بود
درست زدم دوستان ؟
بقیه جوابام یادم نمیاد

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فک کنم منم اینو زدم
شکلاش یادم نمیاد !!!!!!
من اونی رو زدم که دو طرف قرینه هم خدمات بود هم سرویس استدلالم هم این بود که اولا همه چی قرینه هست( از نظر دسترسی) دوما دو تا زون کلا برای تاسیسات می خواییم نه بیشتر و از نظر اجرایی راحت تره چون من همیشه می بینم تو اجرا این که سرویس ها کنار هم باشن یا حتی آشپزخانه هم کنارشون باشن برای اجرا کننده ها خیلی مهمه ........... حالا نمی دونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.