باور کن معلوم بود داری شوخی میکنی .. : ))
مرسی که گفتی ... انقد حرصم در میاد شوخی کنم یکی نگیره...
باور کن معلوم بود داری شوخی میکنی .. : ))
آره همونم.همون الهه که منظر تهران قبول شد نیستی شما؟!!! اتفاقا تعجب کردم تو این تاپیک دیدمت، فک کردم قاطی کردم... من سال اولی بودم وقتی بچه های سری شما تاپیک نتایج زده بودن منتظر جواب اولیه بودنیکی از بحثای داغ تاپیک بررسی سوالای اون سالم آجرفرش بود، امسال آینهه ست
البته شما اون سال آزمایشی/ سال اول بودین تا جایی که یادمه
![]()
آقا الان بچه های هنر های سخت (!) باس خیلی استرس داشته باشنا!!! ماها اگه خراب کنیم احتمال جبرانش هس!!! اما اونا...
الان اونا سخت تره، آخر ما!!! :دیاتفاقا خوش به حال اونا والا مرگ یه بار شیون یه بار مام هی باید بریم تا برسیم حالا مگه میرسیم نوچ هی برو برو برو آخرش بگیم ای وا ماکه رتبه مون خوب بود پییییی![]()
الان داری کری خونی می کنی؟!آقا الان بچه های هنر های سخت (!) باس خیلی استرس داشته باشنا!!! ماها اگه خراب کنیم احتمال جبرانش هس!!! اما اونا...
آقا الان بچه های هنر های سخت (!) باس خیلی استرس داشته باشنا!!! ماها اگه خراب کنیم احتمال جبرانش هس!!! اما اونا...
نه اتفاقا!!! دوستم هنر های ساخته!!! بنده خدا خیلی استرس داش!!! من اصا استرسم باش قابل قیاس نیس!!! بعد دیدم خو شرایط الانش سخت تر از منه!!! چون الان تمام آیندش مشخص میشه!!! اما ما معماریا نه!!! هدف درک کردن تنش شوما ها بود!!!الان داری کری خونی می کنی؟!ما اگه خراب کرده باشیم از الان 9 ماه وقت داریم، شما اگه خراب کرده باشین از شهریور تا بهمن فقط 5 ماه وقت دارین!![]()
ستاد روحیه دادن به بچه های معماری![]()
دوستان سازمان اعلام کرده سایت سنجش سرگیجه گرفته اگر قول بدین کمتر رفرش کنین نتایجو یک ربع مانده 9 اعلام میکنن
متوجه شدم همون اول، به قول یکی از بچه ها صرفا داشتم کولی بازی درمیاوردمنه اتفاقا!!! دوستم هنر های ساخته!!! بنده خدا خیلی استرس داش!!! من اصا استرسم باش قابل قیاس نیس!!! بعد دیدم خو شرایط الانش سخت تر از منه!!! چون الان تمام آیندش مشخص میشه!!! اما ما معماریا نه!!! هدف درک کردن تنش شوما ها بود!!!![]()
نه اتفاقا!!! دوستم هنر های ساخته!!! بنده خدا خیلی استرس داش!!! من اصا استرسم باش قابل قیاس نیس!!! بعد دیدم خو شرایط الانش سخت تر از منه!!! چون الان تمام آیندش مشخص میشه!!! اما ما معماریا نه!!! هدف درک کردن تنش شوما ها بود!!!![]()
اولی چی بود؟؟؟این همه استرس میکشیم تهشم هیچی.......اون روز اخبار رشته ما رو به عنوان دومین رشته اشباع شده اعلام کرد گفتم دمتون گرم
این همه استرس میکشیم تهشم هیچی.......اون روز اخبار رشته ما رو به عنوان دومین رشته اشباع شده اعلام کرد گفتم دمتون گرم
عالی بسیار هم عالیوالا .... می خوایین کار مفید کنین برین یه گوشه شماره داوطلبیاتونو تایپ کنین آماده کپی پیست باشه! موقع اعلام نتیجه دست آدم می لرزه هی غلط تایپ می کنه!
متوجه شدم همون اول، به قول یکی از بچه ها صرفا داشتم کولی بازی درمیاوردم![]()
البته فک کنم کارشناسیش باشه ارشدش خداوکیلی خیییییلی کمتر از رشته های دیگه ست، دانشگاه ما n ساله ارشد عمران داره هنوزم با 2000 روزانه شو قبول می شن اون وقت ارشد معماری همون سال اولی که دایر شد رتبه های قبولیا اکثرا بین 100 تا 200 بود! یعنی نسبت ظرفیت قشنگ یک به ده یا حتی شاید کمتر باشه....این همه استرس میکشیم تهشم هیچی.......اون روز اخبار رشته ما رو به عنوان دومین رشته اشباع شده اعلام کرد گفتم دمتون گرم
اولی چی بود؟؟؟![]()
البته فک کنم کارشناسیش باشه ارشدش خداوکیلی خیییییلی کمتر از رشته های دیگه ست، دانشگاه ما n ساله ارشد عمران داره هنوزم با 2000 روزانه شو قبول می شن اون وقت ارشد معماری همون سال اولی که دایر شد رتبه های قبولیا اکثرا بین 100 تا 200 بود! یعنی نسبت ظرفیت قشنگ یک به ده یا حتی شاید کمتر باشه....
ولی معمار بخاطر خاصیت رشتش میتونه تو خیلی از کارا موفق باشه!!! من واقعا امیدوارم به رشتم!!! (نمی دونم چرا؟؟؟!!!)هدفم دادان انرزی منفی نبود...................خواستم بگم تحصیلات عالیه تو ایران انقد بی ارزش شده که استرس براش خنده داره.................حالا باهم بلند بخندین....
![]()
هدفم دادان انرزی منفی نبود...................خواستم بگم تحصیلات عالیه تو ایران انقد بی ارزش شده که استرس براش خنده داره.................حالا باهم بلند بخندین....
![]()
این همه استرس میکشیم تهشم هیچی.......اون روز اخبار رشته ما رو به عنوان دومین رشته اشباع شده اعلام کرد گفتم دمتون گرم
اهان معماری سومی بود پس................دقیق یادم نبود مرسی........بچه ها خوشحال یاشین ما سوم شدیم![]()
ولی معمار بخاطر خاصیت رشتش میتونه تو خیلی از کارا موفق باشه!!! من واقعا امیدوارم به رشتم!!! (نمی دونم چرا؟؟؟!!!)![]()
ظرف زندگیه دیگه بد مصب!!!...منم دوست دارم رشتمو حتی اگه هیچ وقت تو این زمینه نتونم کار کنم.................به نظرم معماری اگه واقعا دوس داشته باشیو مطالعه داشته باشی زندگی کرن رو بهت یاد میده![]()
من اگه قبول شم زندگیم تغییراتی میکنه ک هنو آمادگیشو ندارم
امیدوارم اصلا مجاز نشم تامجبورنشم تصمیم سختی بگیرم
:|![]()
من استرس مثبت دارمتا لحظه ی آخر امیدوارم، از رو نمیرم
![]()
نکنه میخوای ازدواج کنی؟اخه یجوری گفتی امادگیشو ندارم...
![]()
ولی معمار بخاطر خاصیت رشتش میتونه تو خیلی از کارا موفق باشه!!! من واقعا امیدوارم به رشتم!!! (نمی دونم چرا؟؟؟!!!)![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |