تخمین من درسته تقریبا با اختلاف کمی کمتر از اون چیزی که خودم محاسبه کردم!!! رتبه 22
صفحه 83 و84 کتاب آشنایی با معماری جهان... میگه معماری هخامنشی ترکیب ماد و ارارتوئه !حالا اگه ماد و ایلام و از سومر بدونیم بحثش جداست!2تا سوال دیگه که شرط میبندم اشتباست:
1:منابع الهام معماری هخامنش...ارارتو...ماد...آشور(بین النهرین)...جزوه ی عسگری
2:مناره ی مزینینگا اثر کن بینگ سبک اکوتک و معماری پایدار....مانا قابوسی...و خیلی منابع دیگه
خجالت آوره...خجالت آور
ایول، چقدر عالی! خسته نباشی!سلام دوستان
زبان 78
فن 68
تاریخ 65
درک 35 !
منظر 48
رتبه آکادمی 1
اس ام اسش کردن :دیاز کجا میبینین تخمین رتبه تونو ..؟
به من داره بی توجهی میشه! :دی
کسی خبر داره از چن نفر بوده؟؟؟ ضربدر 8 هم اگه قرار باشه بکنیم من راضیم!!!
مگه مرکز معماریم تخمین رتبه داشته!!!تو تخمین مرکز
معماری شدم 209
منظر 210
سلاممگه مرکز معماریم تخمین رتبه داشته!!!
میگن اشتباهه تخمین رتبه بچه های پارسال میگنسلام
من تا اومدم مسیجوباز کنم یهو پاک شد فکر کنم حدودای 480 یا 500 بود دقیقا نمیدونم .. میشه بگید من چجوری میتونم دوباره تخمین رتبه روببینم.. ضمنا تعداد شرکت کننده ها چندنفر بودن
خیلی ساده گزینه های 1 و 3 رد میشه چون دست شخص که در راستای بدنش بالا گرفته شده به طرف در اتاق هست پس حالا هرجور انعکاس پیدا کنه (حتی اگه پیچ و تاب هم بخوره !)باز هم دستی که بالا رفته سمت در اتاق باقی میمونه که این مورد تو گزینه های 1 و 3 رعایت نشدن ، گزینه 2 هم که اصن پرت ...جناب ایرانشاهی اگه به گزینه های سوال انعکاس دقت کنید میبینید که دست راست شخص خوابیده روی زمین بالاست (باز است) و تنها گزینه های 2 و 4 اینگونه است که گزینه 2 به دلیل اشتباه در تعیین خط بین دنیای مجازی و واقعی غلط است پس گزینه 4 درست میشود ... لطفا نظرتون در مورد گزینه 3 رو اصلاح کنید[/Q
شما تو آینه نگاه کنید ببینید وقتی دست راستتونو بالا میبیرید شخص تو آینه کدوم دستشو بالا میبره
خودتونو جای اون بذارید.
من اینو نزدم آخه باید میگفت کاهش شتاب وارد بر ساختماندوستان به نظر بنده سوال 51 هم جای اعتراض داره هاااا
51-درکلید سوال جواب گزینه ی 1 عنوان شده است یعنی کاهش شتاب زلزله از طرفی می دانیم که استفاده از میرا گر ها باعث کاهش شتاب زلزله نمی شود(شتاب زلزله به عواملی چون منطقه ،نوع زلزله و.. بستگی دارد)بلکه باعث کاهش شتاب وارده بر ساختمان می شود(شتاب ساختمان در حین زلزله)
از طرفی در گزینه ی 4 داریم "کاهش نیروی برشی وارد بر ساختمان"که با توجه به کاهش شتاب وارد بر ساختمان شاهد کاهش نیروی برشی وارد بر ساختمان نیز خواهیم بود.
گزینه ی 4 می باشد
بالاخره یکی پیدا شد به این نکته دقت کرده باشه ، چند روزه به دوستام این ميگم که گزینه 1 درست نیست گوش نمودن ، البته نظر من با کاهش تغییر شکل تکیه گاه هاست...دوستان به نظر بنده سوال 51 هم جای اعتراض داره هاااا
51-درکلید سوال جواب گزینه ی 1 عنوان شده است یعنی کاهش شتاب زلزله از طرفی می دانیم که استفاده از میرا گر ها باعث کاهش شتاب زلزله نمی شود(شتاب زلزله به عواملی چون منطقه ،نوع زلزله و.. بستگی دارد)بلکه باعث کاهش شتاب وارده بر ساختمان می شود(شتاب ساختمان در حین زلزله)
از طرفی در گزینه ی 4 داریم "کاهش نیروی برشی وارد بر ساختمان"که با توجه به کاهش شتاب وارد بر ساختمان شاهد کاهش نیروی برشی وارد بر ساختمان نیز خواهیم بود.
گزینه ی 4 می باشد
سوال 92 هم گزینه 3سلام بچه ها من یک سری از اشکالاتی رو که در آوردم به سازمان سنجش ارسال کردم .اونا رو اینجا هم میزارم اگه حتی با یکی از مطالب موافق بودید بازم ازتون خواهش میکنم اونو بفرستید چون فقط در صورتی که تعدادمو زیاد باشه توجه میکنن.یادتون نره بعضی وقت ها میشه 2 تا گزینه رو هم درست اعلام کرد.خواهش میکنم حتما به سازمان نظرتون رو اعمال کنین.
با سلام وخسته نباشید. لازم به ذکر است که در بعضی از پاسخ های کنکور ارشد معماری 94 اشکالاتی موجود است که می بایست به آن توجه گشته وتصحیح گردد.
سوال 52:
بر طبق مطالب بیان شده گزینه صحیح را بال پرندگان نیز میتوان در نظر گرفت.
سوال84:
طبق مطالب عنوان شده در جزوه دکتر کامل نیا ساختمان کنت یینگ در حیطه معماری پایدار قرار دارد .نه سبز.
سوال 91:
در مدرسه ابتدایی بنابر سن کم دانش آموزان و جسم ضعیف آن ها میبایست همیشه تحت نظرودر معرض دید باشند وارتباط با بخش اداری معمولا در اولویت قرار دارد.چون احتمال ایجاد خطر برای افراد در فضای باز وجود دارد.پس گزینه بخش اداری صحیح تر است.
سوال 101:
معمولا برای ایجاد حس یگانگی می بایست تیرگی و روشنی همه رنگ ها یکسا ن باشند.
سوال107:
طبق مطالعه دقیق صورت گرفته در برج جان هنکاک برای جلوگیری از چشم زدگی و خیرگی نور منعکس شده از شیشه های برج به ساختمان های مجاور و همچنین برای جلئگیری از ناراحتی همسایگی ها به جای شیشه از تخته استفاده کردند.با جستجو در اینترنت هم خیلی راحت میتئان به این قضیه پی برد.پس گزینه صحیح جلوگیری از انعکاس نور خورشید به اطراف است.
سوال 110:
طبق مطالب عنوان شده در جزوه دکتر لادن اعتضادی پارک ورسای باروک فرانسه از تقارن پیروی میکند نه سلسله مراتب. این مطلب به واقع در جزوه دکتر علی جاودان صفحه 45 با کلمه میرور کاملا مشخص شده و واضح است که گزینه صحیح تقارن است.
سوال 119:
از قدیم مقبره الجایتو به گنبد سلطانیه زنجان مشهور بوده نه به چمن سلطانیه.پس پاسخ صحیح گنبد است نه چمن.
از سازمان سنجش تقاضا داریم داریم حتما به تک تک این موارد رسیدگی کنند.با تشکر
سوال 92 هم گزینه 3
97 هم گزینه 1
نه امید هست با یه سکیس خو ب سوره قبولیبچه ها اینا درصدایی ان که آکادمی واسه من گرفته که تو فنش موندم!!!!
زبان : 47
فن : 30!!!!!
تاریخ : 34
درک : 11!!!
منظر هم نزده بودم
رتبه ب معماریمم شده 229!!!
به نظرتون بی خیال اسکیس بشم آیا؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |