طاق گوتیک از نوع ایوانیه یعنی چی ؟
نیاز به تقویت داره که با پشت بند تقویتش می کنند.
گنبد شیخ لطف ا... چه ارتباطی با این سوال داره؟تو سوال بالای گنبد ناپیوسته بود.
آره ساده میشهکدوم شکل ؟
اون شکلی که برای فرودگاه جان اف کندی بود چی میشد ؟ تکیه گاه های فشاری ؟
اونی هم که خاموت گذاری داشت من زدم ساده
ویرندیلفن
نوع خرپا تو عکس
کا یا ویریندیل؟؟
طاق گوتیک رانش نداره، فکر نمیکنم نیاز به تقویت داشته باشه...بجه ها اون سوال درک در مورد طراحی فضای آموزشی مدرسه اولویت بعد از کلاس ها , اداری زدم.
اون گنبد هم آوگون زدم ! اول پیوسته ی میان تهی زده بودم
اون سوال معماری جهان که در مورد طاق گوتیک بود که گفت کدوم درسته؟ زدم طاقهای گوتیک نیاز به تقویت در ماهیچه ها دارند درسته.
مرسییخ زدگی
من که قبل ازمون خیلی نا امید بودم اما سوالهای امسال در قیاس با پارسال خیلی اسون بود به جز سوالهای منظر که واقعا چرت بود
استوانه ای منظورم بود ببخشید قاط زدمطاق گوتیک از نوع ایوانیه یعنی چی ؟
گنبد شیخ لطف ا... چه ارتباطی با این سوال داره؟تو سوال بالای گنبد ناپیوسته(گسسته) بود.
در مورد مدرسه ابتدایی به نظر من قسمت اداری میشه.چون یه زیر فضا مثل کلاسها میشه و بعد از کلاسها ارزش دوم هست.
یعنی ما اولویت و به فضای باز بدیم بعد بیایم برای کادر اداری مکان درنظر بگیریم؟
تاریخو درک و منظر به نظره من مفهومی بود.تاریخ رو با چی خوندی که به نظرت نسبت به پارساللللللل اسون بوده؟؟؟؟؟؟فن پارسالم اسونتر بود.....منظورمون از اسونی اینه که روتین بود مثل سالای قبل ..........وگرنه اگه منابع مشخص باشه هی اینا سبک طراحیشون عوض نشه که هیچ سوالی سخت نیس
اگه طاق گوتیک رانش نداره ببخشیدا مگه مریض بودند که این پشت بندهای گنده رو به کلیساها چسبوندند !؟آره ساده میشه
چرا این سوال تکیه گاه فشاری یادم نمیاد
ویرندیل
طاق گوتیک رانش نداره، فکر نمیکنم نیاز به تقویت داشته باشه...
در سمت چپ !!
در تو پلان سمت چپ بود پس وقتی تو اتاق دراز بکشی میفته سمت راستت!آینه در سمت چپ بود .بقیه ام فک کنم درسته منم همینا رو زدم
آره سرمایش از طریق تهویه، مکش ایجاد میکنه، هوا از پنجره میاد تو خونه از دودکش میره بیروندودکش خورشیدی .سرمایش میشد؟
بالای گنبد گسسته بود، ولی کلا پیوسته میشه، دوتا پوسته اگه تا زاویه 12.5 یا 22.5 ،دقیق یادم نیس، از هم جداشن، میشه گسسته وگرنه پیوسته س، که این عکسم پوسته ها تا اون بالا به هم چسبیده بودن دیگهطاق گوتیک از نوع ایوانیه یعنی چی ؟
گنبد شیخ لطف ا... چه ارتباطی با این سوال داره؟تو سوال بالای گنبد ناپیوسته(گسسته) بود.
در مورد مدرسه ابتدایی به نظر من قسمت اداری میشه.چون یه زیر فضا مثل کلاسها میشه و بعد از کلاسها ارزش دوم هست.
یعنی ما اولویت و به فضای باز بدیم بعد بیایم برای کادر اداری مکان درنظر بگیریم؟
دوستان یکی اختلاف سطح رو به من بگه چی میشد
من زدم
ارزش نهادن تفکیک سلسله مراتب
اونی که سایبان پنجره بود چی میشد ؟
من زدم شرقی غربی
شیشه اتوبوس چی میشد ؟
تاریخو درک و منظر به نظره من مفهومی بود.
......دوستان یکی اختلاف سطح رو به من بگه چی میشد
من زدم
ارزش نهادن تفکیک سلسله مراتب منم همینو زدم
اونی که سایبان پنجره بود چی میشد ؟
من زدم شرقی غربی منم همینو زدم
شیشه اتوبوس چی میشد ؟
بچه هاااااااا
اون ترکیبه محور ومرکز در تالاره اصلی سروستان بود یا خسرو ؟فک کنم خسرو درست بوده !
کیفیت رنگه کاشی ...هفت رنگ بود
فضای چهار بخشی ...تعادل بود فک کنم .
فضای 3 بخشی و راهرو جانبی قلعه دختر بود یا فیروز آباد ؟
اون تراشه مستطیل بود؟
معماری بومی ...اجتماعی فرهنگی میشد
نمیدونم شاید قوس گوتیک بود که رانش نداشتاگه طاق گوتیک رانش نداره ببخشیدا مگه مریض بودند که این پشت بندهای گنده رو به کلیساها چسبوندند !؟![]()
خدا یا شکرتآیتکین عزیز به نظر من شدت نوری میشه اینو از ویکی پدیا برداشتم : شدت نور را نباید با دیگر یکاهای نورسنجی مانند شار نوری که برای توان کل دریافتشده از همهٔ جهتها بکار میرود اشتباه گرفت. شدت نور توان دریافتی از واحد زاویهٔ فضایی است. همچنین شدت نور با شدت تابش متفاوت است، شدت تابش یک کمیت فیزیکی عینی برای اندازهگیریهای رادیومتری است.
سوالی بود ها سوالم بگو کدوم درسته؟اولی و دومی چهارمی درسته
بچه هاااااااا
اون ترکیبه محور ومرکز در تالاره اصلی سروستان بود یا خسرو ؟فک کنم خسرو درست بوده !
اون تراشه مستطیل بود؟
شما خودتو تو آینه نگاه کن ببین دست چپتو کدوم سمت میبینی؟؟ چپ دیگه :|در تو پلان سمت چپ بود پس وقتی تو اتاق دراز بکشی میفته سمت راستت!
آره سرمایش از طریق تهویه، مکش ایجاد میکنه، هوا از پنجره میاد تو خونه از دودکش میره بیرون
بالای گنبد گسسته بود، ولی کلا پیوسته میشه، دوتا پوسته اگه تا زاویه 12.5 یا 22.5 ،دقیق یادم نیس، از هم جداشن، میشه گسسته وگرنه پیوسته س، که این عکسم پوسته ها تا اون بالا به هم چسبیده بودن دیگه
تو اتاق خواب کاربرد دارهآخه کدوم بیکاری سقف خونش رو آینه میزنه تا خودش رو ببینه![]()
![]()
شرقی غربی واسه سایبان درسته .
در تو پلان سمت چپ بود پس وقتی تو اتاق دراز بکشی میفته سمت راستت!
آلاله جان برعکس که نشدیم !همون سمتیم درم همون سمت میبینیم دیگه!
بچه هاااااااا
اون تراشه مستطیل بود؟
مگه نگفت طرف دراز کشیده؟! سرش به سمت بالای پلان بود در هم پایین پلان پس درو سمت راستش میبینه دیگهشرقی غربی واسه سایبان درسته .
در تو پلان سمت چپ بود پس وقتی تو اتاق دراز بکشی میفته سمت راستت!
آلاله جان برعکس که نشدیم !همون سمتیم درم همون سمت میبینیم دیگه!
شما خودتو تو آینه نگاه کن ببین دست چپتو کدوم سمت میبینی؟؟ چپ دیگه :|
8 شب بیرون اونقدر گرم نمیشه که شیشه عرق کنه!
ساعتش رو دیدین ؟
بله ولی فرقش با سوال اینه که پلان رو از بالا به پایین نگاه میکنی اما وقتی دراز میکشی، از پایین نگاه میکنی به بالاشما خودتو تو آینه نگاه کن ببین دست چپتو کدوم سمت میبینی؟؟ چپ دیگه :|
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |