بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من 3 زدم نمیدونم درسته یا نه
اما شما چرا از لحاظ بصری این سوالرو تحت بررسی قرار نمیدین؟؟
این سوال داره اشاره میکنه به طراحی نما به روش های جدید
بچه ها یه مطلب جالب:
من بعد از کنکور هنوز هم عادت دارم کله سحر بیدار شم. امروز از سر بیکاری یکی از سوالهای کنکور رو مورد کاوش قرار دادم.جان هانکاک و میدونین به چی رسیدم. اینکه نه دلیل جایگزین کردن شیشه ها با چوب باد بوده و نه انعکاس نور خورشید بلکه به دلیل هوای موجود بین شیشه های دو جداره اون بوده که باعث میشده از فریم در بیان. به همین دلیل شیشه ها با شیشه های یک جداره تعویض شدن.
حالا به نظرتون جواب چیه؟؟؟
1.مقابله با شدت جریان باد
2.ایجاد تنوع در نمای ساختمان
3.توجه به مفهوم پایداری و سنگینی
4.جلوگیری از انعکاس نور به اطراف
اگه خواستید میتونم لینکش رو هم براتون بزارم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نگران نباش دوست عزیز
شما که تا اینجا تلاش کردی بعد این هم ادامه بده که خدایی رستگاری فقط و فقط تو اسکیسه
به خدا چند روزه احساس خفگی میکنم
این سومین سال بود
کلی هزینه کردم
حتا 5 ماه کارمو ول کردم
صبح تا شب کف خونه از صبح 5-6 شروع کردم تا 11-12 شب
متاسفم

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
به خدا چند روزه احساس خفگی میکنم
این سومین سال بود
کلی هزینه کردم
حتا 5 ماه کارمو ول کردم
صبح تا شب کف خونه از صبح 5-6 شروع کردم تا 11-12 شب
متاسفم

منم کلی تلاش کردم کلی هم تو دلم این طراحا رو فحش دادم من همه تاریخارو همه کتاباشو سه دور کرده بودم :eek: ولی وقتی سوالا رو دیدم هنگ کرد بودم .. دیگه گذشت کاریش نمیشه کرد

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خسته نباشید...جواب تخمین رتبه بعد از تمیل فرم کی میاد
جواب تخمین بعده اومدنه کلیدا میاد.
این تخمین بین تعدادیه که شرکت میکنن...لزوما همون رتبه رو نمیارین ..به صورت حدودی ضربدر 5 یا 4 میشه

*FARZAN*

کاربر ممتاز
بچه ها یکم از منظر بگین شاید یه فرجی شد چندتاش درست از آب دراومد. هرچند من 4 تا بیشتر نزدم!!!!!

منظر من :
111-> 1
112-> 2
113-> 1
114-> 4
115-> ؟
116-> 2
117-> ؟
118-> 4
119-> ؟
120-> 2
121-> 4
122-> 2
123-> 4
124-> ؟
125-> ؟
126-> 1
127-> 3
128-> ؟
129-> 4
130-> ؟
نمیدونم درستن یا نه

Bita.N.Arch

عضو جدید
من نمیدونم طراح سوالای منظر واقعا به چی فکر میکرده؟؟؟؟ ماکه نمی خواستیم هیچ کدوم 100 بزنیم به همان ،30 ،40 هم راضی بودیم نکرده بود بی انصاف چندتا سوال معقول بزاره که ما فقط همونارو با اطمینان بزنیم.

*FARZAN*

کاربر ممتاز
من نمیدونم طراح سوالای منظر واقعا به چی فکر میکرده؟؟؟؟ ماکه نمی خواستیم هیچ کدوم 100 بزنیم به همان ،30 ،40 هم راضی بودیم نکرده بود بی انصاف چندتا سوال معقول بزاره که ما فقط همونارو با اطمینان بزنیم.

دیگه گذشته حرص نخور چیزی درست نمیشه. میشه شما هم جواباتون رو بذارید ببینم من چ کردم لطفااااااااا؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخ آخ آخ چه سوال ساده ای رو نزدم :( الان که دوباره سوالارو خوندم به خودم گفتم خاک تو سرم :((((
همون سوالی که نوشته بود بزرگترین سیستم توزیع آب کشور که میشد شوشتر خوزستان . اول سوال رو خوندم گفتم اوه اوه از اون سوال سختاست دیگه نخوندمش :(

*FARZAN*

کاربر ممتاز
آخ آخ آخ چه سوال ساده ای رو نزدم :( الان که دوباره سوالارو خوندم به خودم گفتم خاک تو سرم :((((
همون سوالی که نوشته بود بزرگترین سیستم توزیع آب کشور که میشد شوشتر خوزستان . اول سوال رو خوندم گفتم اوه اوه از اون سوال سختاست دیگه نخوندمش :(

من اینو با توجه به اطلاعات قبلیه خودم زدم که تو اخبار اعلام کردن که ی جایی رو پیدا کردن که واسه نمیدونم چندهزار سال پیشه و لوله کشی دارن و فلان و بهمان رو اون یادم بود .. ولی کلا من نمیدونم هدف از طرح این سوالا چی بود انصافاً :razz:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اینو با توجه به اطلاعات قبلیه خودم زدم که تو اخبار اعلام کردن که ی جایی رو پیدا کردن که واسه نمیدونم چندهزار سال پیشه و لوله کشی دارن و فلان و بهمان رو اون یادم بود .. ولی کلا من نمیدونم هدف از طرح این سوالا چی بود انصافاً :razz:

والا ما کاری به هدف طراح نداریم . فقط اینو میدونم یه سوالی به این ساده ای رو نزدم . سوالی که میتونست 3 غلط منو حذف کنه :(

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال 58 لامپ متال هاید از نوع تخلیه ای می باشد منبع جزوه تاسیسات خانم قیابکلو

لازم به جزوشم نیست اصلا . تو کتابش که درباره نور هست صفحه 62 یا 63 بود فکر کنم . یه جدول کشیده همه لامپ ها رو جدولشو براش کشیده . منم تخلیه ای زدم

soraya.k

عضو جدید
سلام - سایت تخمین رتبه اکادمی به ادرس زیر برای تخمین رتبه بازشده - به این نکته توجه کنید هر قدر تعداد نفرات بیشتر باشه رتبه با دقت بیشتری مشخص میشه - با هر روشی اطلاع رسانی کنید :
http://www.memarico.com/CMS_UI/Pagecontent.aspx?id=28

سلام دوست عزیز،سوالاتی که تو سایت آکادمی لینکش گذاشته شده مشابه سوالات گذاشته شده تو سایت هستش؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان سوال 110 رو کسی میتونه با تحلیل جوابشو بزاره
من زدم پراکندگی نمیدونم چرا :دی

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظر من :
111-> 1
112-> 2
113-> 1
114-> 4
115-> ؟
116-> 2
117-> ؟
118-> 4
119-> ؟
120-> 2
121-> 4
122-> 2
123-> 4
124-> ؟
125-> ؟
126-> 1
127-> 3
128-> ؟
129-> 4
130-> ؟
نمیدونم درستن یا نه

بجز 123 که غلطه بقیه تا جایی که میدونم درسته.
منم اینا رو زدم
117-3
123-1اون گنبد مدرسه مادر شاهه که میشه 4باغ اصفهان.
130-1

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی میتونه با اطمینان جوابارو بزاره؟(با کد دفترچه البته)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا همینه که میگن باس روی سوال رو با تمرکز و تا آخرش به طور کامل بخونین.اما به هر حال گذشته دیگه.
بچه ها من راجع به اون سوال مداد تراش هرچی فک میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که گزینه دو که یه مستطیله درسته.حالا اگه اون مستطیل اضلاع طولیش یکم مقعر بود بهتر بود به نظرم. البته این تحلیل شخصیمه دیگه..ممکنه غلط باشه.

*FARZAN*

کاربر ممتاز
بجز 123 که غلطه بقیه تا جایی که میدونم درسته.
منم اینا رو زدم
117-3
123-1اون گنبد مدرسه مادر شاهه که میشه 4باغ اصفهان.
130-1

میشه بگید 130 رو چطوری حساب کردید؟

مسجد جامع

کاربر فعال
یک سوال از همه ی دوستان دارم این که سوال ها با کد های مختلفی است مثلاً e یا c ، آیا سوال ها رو جابه جاکرد ندتوی هر دفترچه؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگید 130 رو چطوری حساب کردید؟
باتوجه به خطوط که هرچی بهم نزدیک ترن شیب بیشتره ...ولی خط الف نسبت به بقیه فاصله خطوطش از هم بیشتره ...بنابراین درصد شیبش کمتره .البته من باتوجه به دونسته های خودم استدلال کردم که ممکنم هست غلط باشه.

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
باتوجه به خطوط که هرچی بهم نزدیک ترن شیب بیشتره ...ولی خط الف نسبت به بقیه فاصله خطوطش از هم بیشتره ...بنابراین درصد شیبش کمتره .البته من باتوجه به دونسته های خودم استدلال کردم که ممکنم هست غلط باشه.
البته شاید شیب بقیه کمتر از 10باشه:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توی اون مداد تراش همه گزینه ها میتونه درست باشه کماکان که من یادمه بچه که بودم تراش گرد داشتم که یه شمشیر هم روی تیغه اش داشت اما ذوذنقه از همه بهتره دلیلش هم اینه که در بقیه موارد احتمال سر خوردن دست وجود داره اما در ذوذنقه که سمت ورود مداد بزرگتر هست این اتفاق نمیافته در اصل یه سوال فن هست این و ربط داره به نیروها
برا همینه که میگن باس روی سوال رو با تمرکز و تا آخرش به طور کامل بخونین.اما به هر حال گذشته دیگه.
بچه ها من راجع به اون سوال مداد تراش هرچی فک میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که گزینه دو که یه مستطیله درسته.حالا اگه اون مستطیل اضلاع طولیش یکم مقعر بود بهتر بود به نظرم. البته این تحلیل شخصیمه دیگه..ممکنه غلط باشه.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این کلیدا ها با کلیدای سنجش زمین تا زیر زمین تفاوت داره
به نظر من به اینا نه دلخوش باشید و نه غمگین چون سنجش همه رو شگفت زده میکنه با کلیداش
این یه تجربه شخصیه

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مسجد جامع

کاربر فعال
کلاً چند نوع دفترچه داریم؟ آیا سوال ها جابه جا هم شده یا نه؟مثلاً 505C با 505E جابه جایی سوال دارند یا نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.