بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم خوبه مثل من میانگینت 7 8 درصد افت نکرد . فکر میکردم 43 درصده ولی دیدم نه بابا 35
نگران نباش مهیار جان اصلا نمیشه به این این کلیدا اعتماد کرد.اتفاقا بعذ آزمون اکثر جوابای تو درست بود فک کنم فن رو بالاتر بزنی.درک هم امیدوارم اینجوری باشه..........................داداش عدد حفظ کردن کار ما نیست.ولی تو اسکیس میتونی نشون بدی چن مرده حلاجی و هنر معماریتو نشون بدی.

hsnbzz007

عضو جدید
راجع به سوال آخر درک اینو خدمتتون عرض کنم که...اولا این سوالو من تو سنجش اعتراض زدم....ثانیا این عبارت که در همه اقلیم ها برای درجه حرارت بازشو مهمه کاملا اشتباهه...چون در معتدل و مرطوب فقط و فقط.....تاکید میکنم فقط و فقط برای رطوبت و تهویس...و گزینه ای که میگه در اقلیم معتدل و مرطوب برای تهویه و رطوبته به هیچ عنوان مشکلی نداره

aytakin69

عضو جدید
راجع به سوال آخر درک اینو خدمتتون عرض کنم که...اولا این سوالو من تو سنجش اعتراض زدم....ثانیا این عبارت که در همه اقلیم ها برای درجه حرارت بازشو مهمه کاملا اشتباهه...چون در معتدل و مرطوب فقط و فقط.....تاکید میکنم فقط و فقط برای رطوبت و تهویس...و گزینه ای که میگه در اقلیم معتدل و مرطوب برای تهویه و رطوبته به هیچ عنوان مشکلی نداره

یعنی مثلا تو اقبیم سرد مهم نیس بازشو کجا باشه کدوم جبهه؟یا گرم و خشک :eek: من نمیدونم این سوال چی داشت همه گیر دادن به این گرم و مرظوب......:surprised:

Anahita.pb

عضو جدید
الان داری جدی می پرسی؟خب چرا حال یکی مثل منو میخوای بگیری...میانگینت حدود 50 ه...مال من 40......امید؟؟؟؟ نه...تو مجاز هم نمیشی :))

خب درک و منظر رو اصلا خوب نزدم. حدودا چه رتبه ای تخمین می‌زنید واسه من؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها آمار رسید ب 31

خیلیا درصداشونو نگفتن هنوز ... یا اگه گفتن تو پستا قاطی پاتی شده ... چند نفری رو از تو پستا پیدا کردمو نوشتم اما تکمیل نیست لیستمون

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
زبان 50
فنی 50
تاریخ 53
درک 30
منظر 16
امیدی هست؟: (
امید به چی؟! قبولی یا دانشگاه تهران؟!
میانگینت حدود 42... رتبه ت زیر 200 با درصدای پارسال، این پستم بخون اگه خواستی وضعیتش تقریبا مشابهه : #3220

aytakin69

عضو جدید
بچه ها آمار رسید ب 31

خیلیا درصداشونو نگفتن هنوز ... یا اگه گفتن تو پستا قاطی پاتی شده ... چند نفری رو از تو پستا پیدا کردمو نوشتم اما تکمیل نیست لیستمون

مچکرم دخمل خوش خنده.....خخخخخخخخخخخخخخ:love::love:

Anahita.pb

عضو جدید
امید به چی؟! قبولی یا دانشگاه تهران؟!
میانگینت حدود 42... رتبه ت زیر 200 با درصدای پارسال، این پستم بخون اگه خواستی وضعیتش تقریبا مشابهه : #3220

دانشگاه تهران، یا حداقل توی شهر تهران. واسه همین گفتم امیدی ندارم وگرنه می‌دونستم مجازم، مرسی. : ) : *

sheelan

عضو جدید
بچه ها آمار رسید ب 31

مرسی الهام جان من منتظر اماده شدن لیستتم،هنوز اسکیس ثبت نام نکردم،میخوام ببینم در مقایسه با بقیه امیدی هست :)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
دانشگاه تهران، یا حداقل توی شهر تهران. واسه همین گفتم امیدی ندارم وگرنه می‌دونستم مجازم، مرسی. : ) : *
می دونم منم شوخی کردم... با یه اسکیس خوب دور از دسترس نیست جایی که رتبه های 500 و حتی حدود 1000 هم -با اتفاقایی که پارسال افتاد- می تونن امیدوار باشن شما که دیگه وضعت خوبه... تازه این برا دانشگاه تهرانه... به نظرم اگه استرس نداشته باشی به راحتی می تونی از عهده ش بربیایی :victory:

galeya

عضو جدید
سلام دوستان..
ببخشید ییهو پریدم تو تاپیکتون... من به شدت تو شرایط حساسی هستم. مامان شدن و...
میشه حدس بزنید با این درصدا مجاز میشم یا نه؟
زبان 01-
دروس فنی 10
تاریخ 30
درک 15
منظر 36
میدونم خیلی بده اما نرسیدم یه کلمه هم بخونم...
ممنون از راهنمایی تون...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من دوباره حساب کردم درصد فن 5 تا اومد پایین درک 10 تا رفت بالا.مثل بازار بورس میمونه.....موندنم فن رو چه غلطی کردم من:(
میانگینم شد
44.45
زبان : 27
فن : 40
تاریخ : 50
فن : 65
منظر 20
بچه ها کسی میتونه میانگین و تقریبا رتبه منظر و معماری داخلیمو حساب کنه..........آخه میخوام اگه امیدی بود اسکیس اونام آزمون بدم؟

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
بچه ها کسی میتونه میانگین و تقریبا رتبه منظر و معماری داخلیمو حساب کنه..........آخه میخوام اگه امیدی بود اسکیس اونام آزمون بدم؟
داخلی زیر 100 به احتمال زیاد ... با عین میانگین تو 84 آوردن... منظر در حد 400-500

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
یه تخمین رتبم برا منظر من بزن،میانگین منظرم44.93%،

35... 45.7
45... 43.2
54... 45.1
85... 43.2
91... 44.2
142... 40.8

کل میانگینایی که برا منظر داشتیم (با میانگین نزدیک به 44) اینا بودن...باید زیر 100 یا نزدیک به 100 بیاری (فوقش 110-120 اینا)
فقط یه چیزی بگم من تخمین نمی زنم چیزیو فقط همون جدوله تاپیک نتایجو برا خودم تو اکسل درست کردم همین!!!

آخرین ویرایش:

ترنج

عضو جدید
آخیییش....بالاخره بعده چن روز تونستم پست بذارم:D
سلام بچه ها.این چن روز سیستمم تعطیل بود!با گوشی کم وبیش مطلباتونو میخوندم.ولی چون پسوردمو یادم رفته بود نمیتونستم چیزی بنویسم!(ی جوری توضیح میدم انگار واسه بقیه مهمه!هیششششکی منو دوست نداره اینجا:redface:)
اینم درصدای منه:
زبان 27.7
فنی53.33
تاریخ 42.22
درک 33.33
منظر 16.67
میانگین:37.8
حالا ستاد تخمین رتبهٰ چه رتبه ای رو برام پیش بینی می کنه؟:biggrin:
البته تو تخمین رتبه آکادمی شرکت کردم نمیدونم چرا فنمو زده بود 40!اون جوری میانگینم می شد 33.رتبمم زده 207!
هرچی دارم نگا میکنم فنمو که شاید اشتبا حساب کرده باشم به نتیجه نمی رسم!دارم روانی میشم!

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
آخیییش....بالاخره بعده چن روز تونستم پست بذارم:D
سلام بچه ها.این چن روز سیستمم تعطیل بود!با گوشی کم وبیش مطلباتونو میخوندم.ولی چون پسوردمو یادم رفته بود نمیتونستم چیزی بنویسم!(ی جوری توضیح میدم انگار واسه بقیه مهمه!هیششششکی منو دوست نداره اینجا:redface:)
اینم درصدای منه:
زبان 27.7
فنی53.33
تاریخ 42.22
درک 33.33
منظر 16.67
میانگین:37.8
حالا ستاد تخمین رتبهٰ چه رتبه ای رو برام پیش بینی می کنه؟:biggrin:
البته تو تخمین رتبه آکادمی شرکت کردم نمیدونم چرا فنمو زده بود 40!اون جوری میانگینم می شد 33.رتبمم زده 207!
هرچی دارم نگا میکنم فنمو که شاید اشتبا حساب کرده باشم به نتیجه نمی رسم!دارم روانی میشم!
شاید حواست نبوده کلیدای آکادمی رو اشتباه وارد کردی، به نظر من درصداتونو با پیام خصوصی بفرستین این طوری تو تاپیک پیدا کردنش سخت می شه، ممکنه اصلا پیدا نشه :D

shiva26

عضو جدید
درصدهای من
زبان 20
فن 25.6
تاریخ 51.1
درک 31.8
منظر -1.6
به نظرتون رتبه من چند میشه؟
میشه با اسکیس کاریش کرد؟
پردیسهای دانشگاه تهران و شهید بهشتی کجان و شرایط اونا چجوریه؟؟؟؟؟

ترنج

عضو جدید
شاید حواست نبوده کلیدای آکادمی رو اشتباه وارد کردی، به نظر من درصداتونو با پیام خصوصی بفرستین این طوری تو تاپیک پیدا کردنش سخت می شه، ممکنه اصلا پیدا نشه :D
آخه من اول تاریخو 38 حساب کرده بودم ولی آکادمی زده بود 42 حالا که دقت کردم دیدم یکی از درستامو حساب نکردم.ازین می ترسم که فنمم اشتبا کرده باشم ولی هرچی نگا میکنم میبینم درست حساب کردم.
باشه چشششم.واسه الهامم میفرستم.خواستم ببینم به نظرتون رتبم چن میشه!

samsungs3

عضو جدید
نه بابا دیگه تموم شد برو برا سال بعد
گرفتی مارو داداش؟؟؟؟؟؟؟یارو تو فبس بوک زده همه درصداش بالای 60 بعد میگه امیدی هس.؟؟؟؟اصن یه وضعی
شما بدبینانه که فک کنیم زیر 300 مث خودم منم میانگینم این حوالی شد

سجی جان اگه منظورت از فیس بوک منم.من نگفتم امیدی هست..من در مورد تاثیر معدل که پایینه سوال کردم///

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
آخه من اول تاریخو 38 حساب کرده بودم ولی آکادمی زده بود 42 حالا که دقت کردم دیدم یکی از درستامو حساب نکردم.ازین می ترسم که فنمم اشتبا کرده باشم ولی هرچی نگا میکنم میبینم درست حساب کردم.
باشه چشششم.واسه الهامم میفرستم.خواستم ببینم به نظرتون رتبم چن میشه!
خب شانس آوردی دیگه حالا می خوایی به زور یه غلط پیدا کنی؟!! :biggrin:
به نظر من؟ با پارسال حدودای 300 تا 600 ... اوایل که همه فقط می خواستن حدودی بدونن چی کار کردن این رتبه ها به درد می خورد الان که خیلیا درصداشونو گفتن می شه برا همین امسالو تخمین زد به جای نگاه کردن به میانگینای پارسال... برا همین حرفی نزدم دیگه:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.