بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا که با رتبه های کزایی آکادمی دوباره چسبید به سقف اعتماد به نفسم ! :w17::w11:
من درصد زبان ومنظرم خراب شده ( اونام که شماها به کلیداش اعتراض میزنین درست میشه ! )
از فردا هم کلاسای شقاقی انشااله شروع میشه ! اسکیس 90 درصد ! اوفففففففففف! اصلا با داور حرف میزنه خودش توجیه میکنه طرحو!
پیش به سوی فردوسی !!!!!!!!!!!
هیپ هیپ ! هورا ! :rambo::lol::neutral:

مگه رتبه ها رو زده؟به من که اس ام اس نداده...

omid0000

عضو جدید
عزیزم این سئوال درسته...من همون اولم گفتم این سئوال منظورش به صورت کلیه....در همه اقلیم هاست...اینجور ک شما میگی یعنی توی گرم و خشک و سرد نباید به پنجره اهمیت داد....و این کاملا اشتباه....اگه به علت ابتدا توجه نکنیم وجود پنجره از نوع قرارگیری...اندازه اش در همه اقلیم ها مهمه....شما این رفرنسی هم ک اوردی فقط رفتی قسمت گرم و مرطوب رو ارائه دادی...اگه با دقت بقیه اقلیم ها رو بخونی متوجه میشی...من ابنیه سنتی رو کامل خوندم...قیابکلو و ساسان مرادی رو هم خوندم و شاید کمی خودخواهی باشه ولی توی اقلیم اطلاعاتم بالاست چون پارسال هم برای اسکیس خیلی مطالعه کردم...
بازم نظر خودتونه....اگه با اعتراض قراره حل بشه...بفرمائید دوست عزیییییز...

ممنون دوست گلم... والا چی بگم... سوال درکه دیگه... هر چی بگی از توش می تونه در بیاد! من بقیه اقلیما رو هم مقایسه کردم... تو هر دو تا کتاب تاکید بیشتری روی اقلیم گرم و مرطوب شده... ولی بازم من نمی دونم. شایدم شما درست بگی... حالا من اینو گذاشتم که اگه کسی سر این سوال اعتراض داره و دنبال منبع میگرده اگه دوست داشت از همین استفاده کنه...
بازم ممنون از نظرت :)

omid0000

عضو جدید
این رتبه های آکادمی زیادی خوب نیومده؟!!! تعداد شرکت کننده هاشم که معلوم نیست!

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این رتبه های آکادمی زیادی خوب نیومده؟!!! تعداد شرکت کننده هاشم که معلوم نیست!
فكر كنم اينجا ٦٥٧ بار نوشتن كه تقريبا ١٤٠٠ نفر شركت كردن. اين رتبه ها هم زياد خوش بيننانه نيست. بين اون ١٤٠٠ نفر رتبه داده. تعداد كنكور خيلي بيشتره خب

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زبان 35
فن 40
تاریخ 40
درک 50
منظر 30
میانگین 40
امیدی هست؟
نه بابا دیگه تموم شد برو برا سال بعد
گرفتی مارو داداش؟؟؟؟؟؟؟یارو تو فبس بوک زده همه درصداش بالای 60 بعد میگه امیدی هس.؟؟؟؟اصن یه وضعی
شما بدبینانه که فک کنیم زیر 300 مث خودم منم میانگینم این حوالی شد

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرفتی مارو داداش؟؟؟؟؟؟؟یارو تو فبس بوک زده همه درصداش بالای 60 بعد میگه امیدی هس.؟؟؟؟اصن یه وضعی

سجی جونم! بیا راز موفقیتتو به ما بخت برگشته ها بگو:(
هر کی که احساس میکنه رتبه زیر 200 میاره
دلیل موفقیتشو بگه
چون همون تلاش رو یا شایدم بیشتر رو ما هم کردیم
اما جواب کاملا بر عکس تلاشمون رو گرفتیم:cry:

sheelan

عضو جدید
بچه ها به مظر من 1بار دیگه درصداتونو حساب کنید من روز اول که دیدم زبانم داغونه اعصابم خورد شد 2 تا درسمو کم حساب کردم بکل ناامید شدم،الان که دوباره با دقت حساب کردم میانگینم 2.5% بالا رفت :)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به مظر من 1بار دیگه درصداتونو حساب کنید من روز اول که دیدم زبانم داغونه اعصابم خورد شد 2 تا درسمو کم حساب کردم بکل ناامید شدم،الان که دوباره با دقت حساب کردم میانگینم 2.5% بالا رفت :)

من هزار بار حساب کردم 0.25 هم ترفت بالا:mad:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عزیزم این سئوال درسته...من همون اولم گفتم این سئوال منظورش به صورت کلیه....در همه اقلیم هاست...اینجور ک شما میگی یعنی توی گرم و خشک و سرد نباید به پنجره اهمیت داد....و این کاملا اشتباه....اگه به علت ابتدا توجه نکنیم وجود پنجره از نوع قرارگیری...اندازه اش در همه اقلیم ها مهمه....شما این رفرنسی هم ک اوردی فقط رفتی قسمت گرم و مرطوب رو ارائه دادی...اگه با دقت بقیه اقلیم ها رو بخونی متوجه میشی...من ابنیه سنتی رو کامل خوندم...قیابکلو و ساسان مرادی رو هم خوندم و شاید کمی خودخواهی باشه ولی توی اقلیم اطلاعاتم بالاست چون پارسال هم برای اسکیس خیلی مطالعه کردم...
بازم نظر خودتونه....اگه با اعتراض قراره حل بشه...بفرمائید دوست عزیییییز...
ما همه مون دیگه در این حد سوادو داشتیم که بدونیم همه جا پنجره مهمه نه فقط تو اقلیم گرم و مرطوب، اگه واقعا منظور سوال این بوده منحصرا تله ی بازی با کلماته نه تست درک معماری، من شخصا با دیدن این گزینه گفتم منظورش اینه که تو همه ی اقلیما پنجره منحصر به تنظیم حرارته در حالیکه تو بعضی اقلیما رطوبتم مهمه... نمی خوام بی دقتیای خودمم بندازم گردن طراح ولی بعضی سوالا واقعا غیراستاندارد بودن مثلا یکی سوال 31 هر چند خودم شانسی درست زدم یکی اون سوال لوکوربوزیه یکیشم همین سوال، فقط می خوان از خودشون نکته اختراع کنن، مثلا دیدن تو تستای ریاضی و محاسباتی گزینه های انحرافی می ذارن داوطلبای بی دقت همونو جواب می دن دارن همون کارو می کنن ولی به خدا این کارا متناسب با نوع سوالای رشته ی ما نیست، آخرش سوالا می شه بازی ریاضی چیستان لطیفه ... حتی ارزش اعتراض کردنم ندارن، من که فقط برا همون سوالای زبان اعتراض کردم با اینکه این دو تا رم اگه اعتراض کنم ممکنه به نفعم باشه :razz:

milad-karimi

عضو جدید
ببینید حکمت طراحی مسجد جامع عباسی در اقامه نماز بوده ما در طراحی مساجد باید احتمال اینو بدیم که در صورت لزوم از صحن حیاط هم برای اقامه نماز استفاده بشه... پس حتما باید صحن همراستای قبله باشه... توی همون مسجد و مسجد جامع صحن های مخصوص اقامه نماز وجود دارن... ولی اگه حیاط نسبت به ساختمان مسجد و قبله کج باشه هم از لحاظ طراحی کارکردی اشتباهه و هم از لحاظ زیبا شناسی زوایای نا مناسب و کنج های ضعیف در بدنه حیاط به وجود میاد.... من این یک مورد سوالو حاضرم با کسی که طرح کرده بشینم از هر لحاظ بحث کنم اگه قانعم کرد که اونجوری درسته من انصراف میدم از دانشگاه... خداشاهده.
اینو دیدم..منم سر جلسه اینجوری استدلال کردم که اشتباه زدم دیگه.:D
اما دلیلی نداره چون یه میدون نقش جهان اینطوریه بگیم حتما باید حیاط با گنبدخونه همراستا باشه!!!

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر موافق باشین تاپیکی با عنوان تعیین منابع سوالات ارشد 93 ایجاد کنم هر کی میدونی کدوم سوال از کدوم کتاب اومده بیاد بگه آخرش یه جمع بندی میکنم که از هر منبع چندتا سوال اومده اینطوری یه طبقه بندی خوبی برای بچه های 94 درست میشه :w33: :w33: :w33: :w33: :w33: :w33: :w33: :w33:

omid0000

عضو جدید
فكر كنم اينجا ٦٥٧ بار نوشتن كه تقريبا ١٤٠٠ نفر شركت كردن. اين رتبه ها هم زياد خوش بيننانه نيست. بين اون ١٤٠٠ نفر رتبه داده. تعداد كنكور خيلي بيشتره خب

الان با آکادمی تماس گرفتم... گفت جامعه آماری معماری تو تخمین رتبه 1600 نفر

masuli

عضو جدید

امیدوارم همینی بشه که میگی.... زیر 500 بشم!!

omid0000

عضو جدید
ما همه مون دیگه در این حد سوادو داشتیم که بدونیم همه جا پنجره مهمه نه فقط تو اقلیم گرم و مرطوب، اگه واقعا منظور سوال این بوده منحصرا تله ی بازی با کلماته نه تست درک معماری، من شخصا با دیدن این گزینه گفتم منظورش اینه که تو همه ی اقلیما پنجره منحصر به تنظیم حرارته در حالیکه تو بعضی اقلیما رطوبتم مهمه... نمی خوام بی دقتیای خودمم بندازم گردن طراح ولی بعضی سوالا واقعا غیراستاندارد بودن مثلا یکی سوال 31 هر چند خودم شانسی درست زدم یکی اون سوال لوکوربوزیه یکیشم همین سوال، فقط می خوان از خودشون نکته اختراع کنن، مثلا دیدن تو تستای ریاضی و محاسباتی گزینه های انحرافی می ذارن داوطلبای بی دقت همونو جواب می دن دارن همون کارو می کنن ولی به خدا این کارا متناسب با نوع سوالای رشته ی ما نیست، آخرش سوالا می شه بازی ریاضی چیستان لطیفه ... حتی ارزش اعتراض کردنم ندارن، من که فقط برا همون سوالای زبان اعتراض کردم با اینکه این دو تا رم اگه اعتراض کنم ممکنه به نفعم باشه :razz:
ای بابا اینو اعتراض کن... حیفه که... منم اعتراض می کنم، رفرنسایی که گذاشتم اگه دیدی و خوبه، همونو بفرست...منم میفرستم ..میدونی یه غلط درک اگه بشه درست یعنی 7 % تفاوت درصد اونم با ضریب 3 و اونم توی درک ... و یعنی 50 یا 60 تا تفاوت رتبه ت عزیزم!

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
ممنون فرزانه..امیدوارم:redface:
میانگین از درصدهام گرفتم شد 44
من پارسال جدی شرکت نکردم ولی منظورت اینه که چون امسال نسبت به پارسال آسون تر بوده اینطوری میشه؟؟!!
خواهش، کار خاصی نکردم، نه فک نکنم امسال آسونتر باشه، میانگین هایی که من داشتم یه کم پراکندگی داشتن... چون همون طور که می دونین رتبه ها بر اساس ترازه و میانگین ها برا اساس نمره ی خام و میانگین های یکسان رتبه های متفاوتی دارن، اینا میانگینای پارساله :
85 ... 46
87... 44.6
117 ... 43
139... 46
145... 42.3
155.... 42.7
162... 43.6
169... 44.7
188... 40

می بینید که با میانگین 44 زیر 100 آوردن و با میانگین 46 نزدیک به 150!!! ولی از رتبه ی 200 به بعد کلا میانگین 40 به بالا نداریم... دیگه همه چی معلومه اگه درصد همه درسات در مقایسه با بقیه نرمال باشه زیر100 ... اگه درسی رو پایین تر از میانگین های هم سطح خودت زده باشی -درصدات ناهماهنگ با بقیه ی رقیبات باشه یه جورایی- و تراز کلت بیاد پایین حدود 150، مثلا اون رتبه ی 169 که میانگینش 44.7 ولی رتبه ش از میانگینای 42 بدتر شده زبانشو 12 زده در حالیکه همه ی رتبه های زیر 200 که من دیدم تو جدول زبانو دست کم 30 زدن، یا اون میانگین 46 که رتبه ش باید دورقمی می شد ولی شده 139 چون تاریخشو 20 زده در حالیکه همه ی دو رقمیا تاریخو دست کم 30 و اکثرا بالای 40 زدن، البته چون شما همه ی درصدات نسبتا خوبه فک نکنم این اتفاق برات بیفته، در حالت بدبینانه 200 این دیگه فقط یه احتیاطه که بعدا شوک نشی، تقریبا مث همون رشته های کف قابل قبول که موقع انتخاب رشته می زنن!!

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
ای بابا اینو اعتراض کن... حیفه که... منم اعتراض می کنم، رفرنسایی که گذاشتم اگه دیدی و خوبه، همونو بفرست...منم میفرستم ..میدونی یه غلط درک اگه بشه درست یعنی 7 % تفاوت درصد اونم با ضریب 3 و اونم توی درک ... و یعنی 50 یا 60 تا تفاوت رتبه ت عزیزم!

رفرنسو که داریم ولی همون طور که دیدی این سوال قصه ش سر جمله بندیه و من فک می کنم از کتابای ادبیات یا فلسفه باید براشون دلیل بیاریم بابت غلط بودن... اگه خودتون چیزی نوشتین بی زحمت بگین همونو می فرستم، صرفا به خاطر زیاد شدن تعداد اعتراض:smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
عاقا یهو اومدم دیدم 30تا پیام داشتم 10تا درخواست دوستی ... موندم چ کنم ... این بود ک اومدم اینجا :
از همه ی دوستانی ک همکاری کردن و درصدهاشونو واسم فرستادن تشکر میکنم ... ممنونم از همه
اما باز هم تعداد خیلی کمه ...اینجوری تخمینمون دقیق در نمیاد .... منتظر همکاری بقیه ی دوستان هستم

اما ی نکته مونده تو دلم لازم میدونم بگم حتما : چند روز پیش یکی از دوستان ی شوخی کرد ک الهام سوالارو خریده من جدی نگرفتم حرفشو .... بعدش من با کلیدو جوابایی ک همه داشتن باهاش چک میکردن تا قبل از اومدن کلید سنجش جوابامو چک کردم ... اونجوری واقعا میانگین پایینی داشتم ...بین 25 تا 32.. خدارو شکر کلید سنجش ک اومد همه چی معلوم شد حالا بماند ک اونم خودش غلط داره .. اما زبان ک طبق معمول بود درصدم ...اما فن و تاریخ رو واقعا انتظارشو داشتم کم بزنم چون بعد از کنکور گفتم ک بد زدم ... موند ی دونه درک ک خداروشکر اون ب دادم رسید ک میانگینمو برد بالا... حالا خواستم اینو بگم ک همونایی ک پشت سرم حرف زدید من همه ی درصدام همونی شد ک میگفتم بجز درک...و این دلیل نمیشه ک من سوالارو خریده باشم ... درضمن اگه سوالارو داشتم کودن بودم ک مثلا تاریخو 37 بزنم؟؟؟؟
واقعا ازتون توقع نداشتم
گفتم اینو چون تو دلم مونده بود...

masuli

عضو جدید
سلام
عاقا یهو اومدم دیدم 30تا پیام داشتم 10تا درخواست دوستی ... موندم چ کنم ... این بود ک اومدم اینجا :
از همه ی دوستانی ک همکاری کردن و درصدهاشونو واسم فرستادن تشکر میکنم ... ممنونم از همه
اما باز هم تعداد خیلی کمه ...اینجوری تخمینمون دقیق در نمیاد .... منتظر همکاری بقیه ی دوستان هستم

اما ی نکته مونده تو دلم لازم میدونم بگم حتما : چند روز پیش یکی از دوستان ی شوخی کرد ک الهام سوالارو خریده من جدی نگرفتم حرفشو .... بعدش من با کلیدو جوابایی ک همه داشتن باهاش چک میکردن تا قبل از اومدن کلید سنجش جوابامو چک کردم ... اونجوری واقعا میانگین پایینی داشتم ...بین 25 تا 32.. خدارو شکر کلید سنجش ک اومد همه چی معلوم شد حالا بماند ک اونم خودش غلط داره .. اما زبان ک طبق معمول بود درصدم ...اما فن و تاریخ رو واقعا انتظارشو داشتم کم بزنم چون بعد از کنکور گفتم ک بد زدم ... موند ی دونه درک ک خداروشکر اون ب دادم رسید ک میانگینمو برد بالا... حالا خواستم اینو بگم ک همونایی ک پشت سرم حرف زدید من همه ی درصدام همونی شد ک میگفتم بجز درک...و این دلیل نمیشه ک من سوالارو خریده باشم ... درضمن اگه سوالارو داشتم کودن بودم ک مثلا تاریخو 37 بزنم؟؟؟؟
واقعا ازتون توقع نداشتم

زبان 35
فن 40
تاریخ 40
درک 50
منظر 30
میانگین 40

• Like
واکنش ها: imah

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من دوباره حساب کردم درصد فن 5 تا اومد پایین درک 10 تا رفت بالا.مثل بازار بورس میمونه.....موندنم فن رو چه غلطی کردم من:(
میانگینم شد
44.45
زبان : 27
فن : 40
تاریخ : 50
فن : 65
منظر 20

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام

واقعا ازتون توقع نداشتم
دقیقا همونیو بالا زدی که حتی اگه سوالا رو داشتی -البته بدون داشتن جوابا- نمی شد گفت می تونی بالا بزنی یا نه!!!! :w25: البته این فقط یه شوخی بوده با اون سابقه ای که اینجا داری 100% می گم اگه سوالا به دستت می رسید قبل خودت دست بچه های باشگاه بود :w16: برا میانگینم تبریک می گم :w23:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا همونیو بالا زدی که حتی اگه سوالا رو داشتی -البته بدون داشتن جوابا- نمی شد گفت می تونی بالا بزنی یا نه!!!! :w25: البته این فقط یه شوخی بوده با اون سابقه ای که اینجا داری 100% می گم اگه سوالا به دستت می رسید قبل خودت دست بچه های باشگاه بود :w16: برا میانگینم تبریک می گم :w23:
مرسی گلم ک حرف دلمو زدی

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من دوباره حساب کردم درصد فن 5 تا اومد پایین درک 10 تا رفت بالا.مثل بازار بورس میمونه.....موندنم فن رو چه غلطی کردم من:(میانگینم شد 44.45زبان : 27فن : 40تاریخ : 50 فن : 65منظر 20
خوبه که درک 10 تا رفت بالا ضریش با فن یکیه بازار بورسخوب اومدی :biggrin: انقد نگران نباش سجی کارنامه ها بیاد میبینی بهترم دادی

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من دوباره حساب کردم درصد فن 5 تا اومد پایین درک 10 تا رفت بالا.مثل بازار بورس میمونه.....موندنم فن رو چه غلطی کردم من:(
میانگینم شد
44.45
زبان : 27
فن : 40
تاریخ : 50
فن : 65
منظر 20

بازم خوبه مثل من میانگینت 7 8 درصد افت نکرد . فکر میکردم 43 درصده ولی دیدم نه بابا 35

وضعیت
موضوع بسته شده است.