shima 70
عضو جدید
جات خالی سمانه ،ی تناسبی بستم ک نگووووووووو
از خطی هم خطی تر..
بچه ها ی دعا میشه برام بکنید
ک مجاز بشمم
خیلی خجالت کشیدم الان از گفتن این حرف.....
حالا میگید این همه خوند حتی مجازم نمیشه .
نانی جون واسه منم از این تناسباتت میبنی ؟
جات خالی سمانه ،ی تناسبی بستم ک نگووووووووو
از خطی هم خطی تر..
بچه ها ی دعا میشه برام بکنید
ک مجاز بشمم
خیلی خجالت کشیدم الان از گفتن این حرف.....
حالا میگید این همه خوند حتی مجازم نمیشه .
سلام امیدوارم همتون نتیجه دلخواتونو گرفته باشین اینم درصدای من :
زبان : 35
فن : 63
تاریخ : 48
درک : 68
منطر : 45
به نظرتون حدودای چند میشم؟میانگینمو میشه حساب کنین
ممنونم میتونی میانگینمو حساب کنی؟خیلی ضروره باید برا کسی بفرستمزیر 100شایدم زیر 50
ممنونم میتونی میانگینمو حساب کنی؟خیلی ضروره باید برا کسی بفرستم
خخخخخخ نهعزیز موندم با این درصدهایی ک زدی چطور نمیتونی میانگین حساب کنی . جنعشون تقسیم بر تعداد
نانی جون واسه منم از این تناسباتت میبنی ؟![]()
بلد بودم به خدا یادم رفته درصدارو ضربدر ضریب میکردیم تقسیم بر 11؟عزیز موندم با این درصدهایی ک زدی چطور نمیتونی میانگین حساب کنی . جنعشون تقسیم بر تعداد
54.90 میشهسلام امیدوارم همتون نتیجه دلخواتونو گرفته باشین اینم درصدای من :
سلام امیدوارم همتون نتیجه دلخواتونو گرفته باشین اینم درصدای من :
54.90 میشه
خیلی ممنونم ازتون.میانگین شما میشه 54.90 !واقعا تبریک میگم
خواهش میکنمخیلی ممنونم ازتون.امیدوارم شما هم خوب زده باشین.ولی خیلی اشتباه داشت کلیدا.شمام متوجه شدین؟
شما همه ش این سوالو می پرسین، صبح یادمه بچه ها بهت گفتن رتبه ت بین 1500 و 2500 می شه و نظر منم همینه... دیگه تا جوابا نیاد دقیق تر از این کسی نمی تونه حدسی بزنه (مگر معمارباشی عزیز و الهام که می شینن حساب می کنه اینا رو)، اگه هم می بینی بازه ای که معرفی شده هزار نفره ست به خاطر میانگین ها فشرده و نزدیک به هم و اختلافات ناچیز تو این بازه ست و می تونی از این بعد بهش نگاه کنی که اگه مثلا شدی 2500 فرق زیادی با رتبه ی 1500 نداری و با یه فاصله ی نسبتا کم تو اسکیس می تونی به این رتبه برسی ولی اگه می خوایی مثلا به رتبه ی 200 برسی و روزانه قبول شی دیگه باید اختلاف اساسی تو اسکیس داشته باشی و درصدت با درصدای معمولی فرق داشته باشه (مثلا اگه اکثریت زیر 50 شدن شما جزء تک و توک های بالای 60 یا 70باشی) تا یه تراز عالی به دست بیاری و ترازت جهش خاصی نسبت به میانگین نمره ی خامت داشته باشه...

خواهش میکنم
بعععله متاسفانه خخخخ

سلام گلمتمرین کنم؟؟؟میخواستم بشینم بخونم برا سال بعد
سلام الی جون .شمام تو تخمین رتبه آکادمی شرکت کرده بودین؟؟چقدر میشه بهش اعتماد کرد ؟؟بمن گفته 900؟؟یعنی برا اسکیس
ناراحت شدی؟! ببخشیدخو دوووست دارم نظر همه رو بدووونم!!!!![]()
، فقط خواستم بگم که اگه حرفی نمی زنیم چون یه بار درستشو گفتن و ما فعلا نظر دیگه ای به ذهن مون نمی رسه، این طوری فقط خودت اعصابت ناراحته... من خودم یه بار برای آخرین بار بدترین حالت یعنی 3400 رو قبول کردم که یعنی مجازم و اسکیس تمرین می کنم تا ببینم مستقل از نتیجه اسکیسو چی کار می کنم... اگه آخرش بهتر بشه خوشحال می شم اگه هم همین بشه که از اول آمادگی شو داشتم... شما هم این طوری فقط خودتو تو برزخ نگه می داری و نمی تونی تصمیم بگیری و کارتو شروع کنی، یه بار وضعیت تو برا خودت تعریف کن جدا از آمار و ارقام، نه زیاد دست بالا بگیر که بعدا شوک شی نه زیاد دست کم که الان ناامید شی، بعد دیگه تلاشتو برا مرحله ی بعد شروع کن اگه بتونی خوب مدیریت کنی استرس و وضع روحی الآنتو می تونی شانس قبولی داشته باشی چون الان خیلیی از افراد هم سطح شما تو وضعیت مشابه قرار دارن، رتبه خوبا که تکلیف شون معلومه با روحیه کار می کنن رتبه های بدتر هم می دونن بیشتر خودشونو محک می زنن، بین رتبه های وسطی برنده کسیه که مرحله ی قبلو خوب یا بد برا خودش حل کنه و بره سراغ مرحله ی بعد... هیچ وقتم فک نکنین الان اگه کسی یه تخمین با رتبه ی خوب بزنه براتون در حق تون لطف کرده چون شما الان با خیال راحت می شینین کار می کنین بعد 2 ماه مونده به اسکیس که کارنامه ها میاد ممکنه واقعا از نظر روحی به هم بریزین ... با پیش فرض بدترین حالتی که براتون قابل تحمله همه ی تلاشتونو کنین آخرشم می بینین بهتر از اونی که فک می کردین شد با انرژی چند برابر کار می کنین... اینا نظر منه اگه اشکالی داره خوشحال می شم بگین برا خودمم خوبه!ناراحت شدی؟! ببخشیدمن کلا یه کم لحنم تنده ولی منظوری نداشتم اصلا
، فقط خواستم بگم که اگه حرفی نمی زنیم چون یه بار درستشو گفتن و ما فعلا نظر دیگه ای به ذهن مون نمی رسه، این طوری فقط خودت اعصابت ناراحته... من خودم یه بار برای آخرین بار بدترین حالت یعنی 3400 رو قبول کردم که یعنی مجازم و اسکیس تمرین می کنم تا ببینم مستقل از نتیجه اسکیسو چی کار می کنم... اگه آخرش بهتر بشه خوشحال می شم اگه هم همین بشه که از اول آمادگی شو داشتم... شما هم این طوری فقط خودتو تو برزخ نگه می داری و نمی تونی تصمیم بگیری و کارتو شروع کنی، یه بار وضعیت تو برا خودت تعریف کن جدا از آمار و ارقام، نه زیاد دست بالا بگیر که بعدا شوک شی نه زیاد دست کم که الان ناامید شی، بعد دیگه تلاشتو برا مرحله ی بعد شروع کن اگه بتونی خوب مدیریت کنی استرس و وضع روحی الآنتو می تونی شانس قبولی داشته باشی چون الان خیلیی از افراد هم سطح شما تو وضعیت مشابه قرار دارن، رتبه خوبا که تکلیف شون معلومه با روحیه کار می کنن رتبه های بدتر هم می دونن بیشتر خودشونو محک می زنن، بین رتبه های وسطی برنده کسیه که مرحله ی قبلو خوب یا بد برا خودش حل کنه و بره سراغ مرحله ی بعد... هیچ وقتم فک نکنین الان اگه کسی یه تخمین با رتبه ی خوب بزنه براتون در حق تون لطف کرده چون شما الان با خیال راحت می شینین کار می کنین بعد 2 ماه مونده به اسکیس که کارنامه ها میاد ممکنه واقعا از نظر روحی به هم بریزین ... با پیش فرض بدترین حالتی که براتون قابل تحمله همه ی تلاشتونو کنین آخرشم می بینین بهتر از اونی که فک می کردین شد با انرژی چند برابر کار می کنین... اینا نظر منه اگه اشکالی داره خوشحال می شم بگین برا خودمم خوبه!
اره درست میگی من کمی وسواس زیادی به خرج دادم و شاید واقعا بی دلیل هم نباشه که ازش بگذریم....ولی من با وجود مشکلاتی که دارم نمیتونم همینجوری وقت بذارم میخوام ببینم اگه واقعا امیدی هست براش یه حرکتی بکنم ، عزیز جون من نمیتونم مثل شما فک کنم اخه موقعیتشو ندارم برا همینه که میخوام ببینم اگه واقعا میشه و امیدی هست از الان وقت بذارم تازه این وقتیم که میگما مربوط میشه به 9 شب به بعد!!!!و اونم نهایتا تا 1!!!!خب اگه این طوریه یه کارایی کن که هم بیکار نباشی هم بعدا دلت نسوزه، از یه استاد -یا بچه های باتجربه ی باشگاه- کمک بگیر و رو کارایی تمرکز کن که بیشترین نمره رو داشته باشه، یا اینکه خودت کارایی رو انتخاب کن که خوشت میاد و لذت می بری این طوری هم راندمان کارت ناخودآگاه بالاتره چون انرژی + همراهش هست و هم اگه موفقیت خاصی نداشت بعدا زیاد افسوس نمی خوری... من خودم به حالت دوم تمرین می کنم مثلا کار کانسپتی دوست ندارم و اصلا روش وقت نمی ذارم ولی به سلسه مراتب و یه کم هم کارای اقلیمی علاقه دارم رو همینا کار می کنم البته من وضعیتم فرق داره چون شانس قبولیم خیلی ضعیفه، شما یه حالت بینابین انتخاب کن یعنی کارایی که هم مهم باشن هم زیاد اذیت کننده و ملال آور نباشن برات... امیدوارم بچه ها هم که حتما پیشنهادهای بهتری در این مورد دارن بگن که بهتر بتونی تصمیم بگیرینه فرزانه جووونم ناراحت نشدم عزیزززماره درست میگی من کمی وسواس زیادی به خرج دادم و شاید واقعا بی دلیل هم نباشه که ازش بگذریم....ولی من با وجود مشکلاتی که دارم نمیتونم همینجوری وقت بذارم میخوام ببینم اگه واقعا امیدی هست براش یه حرکتی بکنم ، عزیز جون من نمیتونم مثل شما فک کنم اخه موقعیتشو ندارم برا همینه که میخوام ببینم اگه واقعا میشه و امیدی هست از الان وقت بذارم تازه این وقتیم که میگما مربوط میشه به 9 شب به بعد!!!!و اونم نهایتا تا 1!!!!
با پارسال زیر 100 ... نهایتش دیگه 150 یا 200...
واضح ترین منبعش صفحه61 و 62 معاصر غرب قبادیان ... من همینو میفرستم + یه چند خط یکی بچه ها گذاشته بود که با رفرنس بود و خیلی هم خوب بودخب همین ایشون محله های کارگری پساک رو ساخته که کاملا به سبک مدرن بودن و همین باعث نارضایتی مردم شده و با اینکه ساختمان ها با بهترین متدهای روز طراحی و اجرا شده بودن ساکنین شخصا شروع به تغییر دادن سقف و طرح خونه ها کردن... ص81 زیبایی شناسی ترجمه پاکزاد -فصل فرهنگ و سبک- دقیقا این کار لوکوربوزیه رو به عنوان نمونه ای از در نظر نگرفتن پیشینه ی فرهنگی مثال زده و توضیح داده.... من مطمئنم ایشون اول با گسست و نفی کامل گذشته آغاز کرده و بعدا تجدید نظر کرده تو این مسئله (مث آیزنمن که بعدا از دیکانسترکشن دست کشیده) ... ولی دیگه نمی دونم منبع از کجا گیر بیارم که با رفرنس اعتراض کنم![]()
همه میدونن بهترین معمرای دنیا یا تحصیلشونو نصو نیمه ول کردن یا اصلا تحصیلات آکادمیک ندارن !
من به عنوان یه دختر خوشگل دانشگاه نرو ،ایمان دارم کهخوبی میشم در آینده !
جدی!
اگه این عکس اواتارت خودتی که باید حالا حالا بمونیو گر نه باید عکس خودتو بزاری بلکه فرجی شد.........(شوخی)
فعلا که با رتبه های کزایی آکادمی دوباره چسبید به سقف اعتماد به نفسم !
من درصد زبان ومنظرم خراب شده ( اونام که شماها به کلیداش اعتراض میزنین درست میشه ! )
از فردا هم کلاسای شقاقی انشااله شروع میشه ! اسکیس 90 درصد ! اوفففففففففف! اصلا با داور حرف میزنه خودش توجیه میکنه طرحو!
پیش به سوی فردوسی !!!!!!!!!!!
هیپ هیپ ! هورا !![]()
بچه ها درصدا تونو برای الهام (imah) بفرستید تا تو تخمین رتبه باشگاه مهندسان هم شرکت داده بشید... به دوستاتون هم بگید چون هر چی جامعه اماریمون بالاتر بره به نتایج واقعی نزدیک تر می شیم
پارسال هم چنین تخمین رتبه ای در سایت گرفتیم که خدا رو شکر نسبتا به نتایج واقعی نزدیک بود
لینک تخمین رتبه پارسال:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=6088308
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

اینم رفرنس با سند و مدرک .... راجع به سوال 110 کلید غلط است و جواب صحیح گزینه 1 پنجره برای مناطق گرم و مرطوب
*** کتاب بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران تالیف کتر وحید قبادیان صفحه 73
*** کتاب اقلیم و معماری (ویراست دوم) - چاپ ششم پاییز 89 - نوشته ی مرتضی کسمائی - ویراسته ی محمد احمدی نژاد .......... صفحات 128 و 129 و 130
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
|
|
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
|