بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا پاسخ دهید...
سلام. یه سوال داشتم که تو شک قرار گرفتم.

در آزمون های دانشگاه آزاد برای مقطه کارشناسی ها معمولا بر روی برگ پاسخنامه یه داریره ی کوچیکی داره که با پر کردنش حضور خد را در این آزمون ثبت می کنید؟

بالای برگ پاسخنامه این آزمون هم این چنین چیزی بود؟

نه مشکلی نیست

ba.sa

عضو جدید
لطفا پاسخ دهید...

در آزمون های دانشگاه آزاد برای مقطه کارشناسی ها معمولا بر روی برگ پاسخنامه یه داریره ی کوچیکی داره که با پر کردنش حضور خد را در این آزمون ثبت می کنید؟

من چیزی ندیدم!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
لطفا پاسخ دهید...

آره یه سری مربع اینها داشت...اما خیلی دقت نکردم....در هراس کم نیوردن وقت بودم

arefeh

کاربر ممتاز
خوب دیگه کلا با باغ ایرانی اشتباه گرفتی............این گفته بود تو پارک نه باغ .........حالا تو اقلیم گرم و خشک اب باشه تو پارک ولی درخت نباشه یعنی فاجعه

خووو اگه پارک گفته ک دیگه هیچی حق با شماست...اما در کل میتونم بگم تووو خوندن سئوال خخخخخخخخخخخخررررررررررر هستم...اگه 3-4 بار جوابهامو چک نمیکزدم الان میرفتم المان میدون شهرمون از اون بالا خودمو پرت میکردم پایین

af1890

عضو جدید
همون سوال منظر منظورتونه؟

لطفا پاسخ دهید...

من که ندیدم

arefeh

کاربر ممتاز
101 رو من زدم اولی

102 رو سومی

103 دومی که فکر کنم اشتباهه

فکر کردم 101 رو ج دادم با خوشحالی از اینکه یه دونه درست زدم زفتم دیدم سئوال رو تووو ذهنم جواب دادم اما تووو پاسخنامه نیوردم...این از گیج گیریهای بنده...
103 من 1 زدم...عینک فروشی

arefeh

کاربر ممتاز

رضوانه جون

عضو جدید
دوستان یکی لطفا جواب بده:این سوالو اصلا ندیدم،برج آزادی نماد شهریه،همچین سوالی بود اصلا؟نکنه ندیدم جابه جا زدم.

arefeh

کاربر ممتاز
32)1
33)1
34)4
35)3
36)1
37)3
38)1
39)3
40)4
41)-
42)3
43)4
44)4
45)-
46)2
47)2
48)3
49)1
50)-
51)4
60)2

تاریخمم اینهاست...خوشبختانه دفترچه من d بوده و کلیدام جلومه...همین الان سه سوته گذاشتم
61)3
62)1
63)-
64)1
65)2
66)-
67)2
68)3
69)-
70)3
71)4
72)4
73)-
74)3
75)
76)
77)-
78)-
79)3
80)2
81)-
82)1
83)3
84)1
85)1
86)-
87)-
88)-
89)-
90)-

شرمنده اساتید زبان باید بیان...من خیلی زدم اما احتمال زیاد همشون غلطه...اما کلید اونهای دیگه مال خودمو گذاشتم

اینم از درک
91)2
92)-
93)4
94)-
95)3
96)1
97)-
98)4
99)2
100)-
101)-
102)3
103)1
104)4
105)4
106)-
107)1
109)4
110)3

arefeh

کاربر ممتاز
دوستان یکی لطفا جواب بده:این سوالو اصلا ندیدم،برج آزادی نماد شهریه،همچین سوالی بود اصلا؟نکنه ندیدم جابه جا زدم.

برج آزادی نبود....یه چی دیگه بووود ک تووو گزینه ها نماد شهری هم بود...احتمالا ماله امتجان دیروز نبود؟؟؟؟:confused:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این طراح های سوال عجب روانشناسی میدونن خدایی سوالارو طوری طرح کزده بوذن در عین حال ک اسون بود اما سخت بود اینن نظر من ..بچه ها کاری کرده بودن همه ب همه سوالا جواب بدن بااینکه شک دلشتن
بچه ها امسال ب نظرتون میانگین ها میاد پایین؟؟؟؟؟ب نظرتون با چ میانگینی میشه اردبیل قبول شد ؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این طراح های سوال عجب روانشناسی میدونن خدایی سوالارو طوری طرح کزده بوذن در عین حال ک اسون بود اما سخت بود اینن نظر من ..بچه ها کاری کرده بودن همه ب همه سوالا جواب بدن بااینکه شک دلشتن
بچه ها امسال ب نظرتون میانگین ها میاد پایین؟؟؟؟؟ب نظرتون با چ میانگینی میشه اردبیل قبول شد ؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز

نمیخوام رو حرفم حسابی باز کنی عزیزم...امااا با توجه به اینکه در این کنکور من داوطلب بودم و از اونجایی ک آدمه بسیاااااار بد شانسی هستم و هر جا ک هستم گند میزنم به خودم و باعث ناامید شدنه بقیه میشم....خیر...امسال میانگین 50 به بالا میشه تا بنده رتبه ام دوباره همون 2000 -3000 بشه

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سال بعد کنکور میدم بعدش اون موقع میدم با اسب هر چقدر بخواید دور بزنید:d
الان کلیدارو برا خواهرم میخوام :(

صبر کن کلیدا بیاد راحت و اسوده به عمق فاجعه پی میبری الان همش تناقضه اعصابت خورد میشه

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخوام رو حرفم حسابی باز کنی عزیزم...امااا با توجه به اینکه در این کنکور من داوطلب بودم و از اونجایی ک آدمه بسیاااااار بد شانسی هستم و هر جا ک هستم گند میزنم به خودم و باعث ناامید شدنه بقیه میشم....خیر...امسال میانگین 50 به بالا میشه تا بنده رتبه ام دوباره همون 2000 -3000 بشه

تاریخ رو خوب زدی که؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان منم برم استراحت شمام برید بعدا میایم دوباره

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبر کن کلیدا بیاد راحت و اسوده به عمق فاجعه پی میبری الان همش تناقضه اعصابت خورد میشه

من اعصابم بهم نمیریزه که خواهرم اعصابش بهم میریزه اونه که کنکور داده:)اما باشه صبر میکنیم:confused:

وضعیت
موضوع بسته شده است.