بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare iran

عضو جدید
به نظر منم سوالا آسون نبود...مفهومی بود و شک برانگیز...اما این به نفع کسایی هست که واقعا خوندن چون یه عده سیاه لشکر که الکی میان آزمون میدن از رده خارج میشن...پس نگران نباش...;)

سیاهی لشکر که خیلی داشتیم ...تو حوضه ما یک ساعت اول خالی شدفقط5نفر توکلاس موندیم

بهشته جعفری

عضو جدید
سلام بچه هااااا
ازمون چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب بود . بی صبرانه منتظر کلید هستم . من سر امتحان جوابایی که زدم رو روی برگه ای که روی دسته صندلیم بود نوشتم . و همرام آوردم . اگه کلید بدستم برسه ، درصدامو میگیرم . کلید . کلید . تو رو خدا کلیییییییییید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تیموری زدم...

منم تیموری زدم از جزوه متدین زیاد بود کاش فقط اونو میخوندم برا اسلامی چقد گفتید حرف گوش نکردم البته تو اسلامی خیلی بین دوتا گزینه موندم از ترسم نزدم جرا اینقد ترسوووووووووووپ شده بودم من

mon-@-rchitect

عضو جدید
والا من همه اونایی که شک داشتم زدم و دست بر قضا همشم درسته..آخه تو تستام که تست میزدم اینجوری بود........سوالا تابلو بود دیگه.این بعلبک مال کجا بود؟

خوش به حالت انشالا همدرست باشه من که ماشالا همونایی هم کهدرست زدم پاک کردم غلط زدم دارم منفجر میشم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر منم سوالا آسون نبود...مفهومی بود و شک برانگیز...اما این به نفع کسایی هست که واقعا خوندن چون یه عده سیاه لشکر که الکی میان آزمون میدن از رده خارج میشن...پس نگران نباش...;)
افرین مفهومی بود و ظاهرش ادمو گول میزد ......ب خدا توکل

Art & Design

عضو جدید
منم تیموری زدم از جزوه متدین زیاد بود کاش فقط اونو میخوندم برا اسلامی چقد گفتید حرف گوش نکردم البته تو اسلامی خیلی بین دوتا گزینه موندم از ترسم نزدم جرا اینقد ترسوووووووووووپ شده بودم من

بر عکس من فکر کنم زیادی نترس بودم!!

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

بهترین کارو کردی که نزدی نانی...با شک زدن اشتباه محضه...که البته منم خیلی با شک زدم..مثل پارسال

orkide69

عضو جدید
به نظرم فقط منظرش سخت بود ،زبانم که من کلا زبانم خوب نیست فقط 12 تا زدم امیدوارم درست باشن

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم فقط منظرش سخت بود ،زبانم که من کلا زبانم خوب نیست فقط 12 تا زدم امیدوارم درست باشن
آره خیلی منظرش مزخرف بود!من کمتر از دو تاشو زدم.اون 4 باغ رو هم شک کردم و گفتم شاید خان شیرازه و بهمین دلیل نزدمش.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین کارو کردی که نزدی نانی...با شک زدن اشتباه محضه...که البته منم خیلی با شک زدم..مثل پارسال
هانی بنظرم چون سخت بود مفهومی میانگین درصدا پایین باشه و قبولی ماهایی ک خوندیم حتمی ....این ی تجربه است از کسایی ک شنیدم و خودم دیدم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم تیموری زدم.تیموری قبل تر از صفویه.ایلخانی هم نورانیه و رنگ زیاد نداره.
اخه ورود رنگ رو که نگفته بود گفته بود طیفهای مختلف رنگ.......تو تیکوری و ایلخانی درسته از رنگ استفاده شده و لی تنوع رنگیش کمتره

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من اومدم...
1-این فرم تابع غملکرد چی میشد؟؟سالیوان
2-صنایع و حرف چی میشد؟آرت نوو
3-اون فیلیپ جانسون بود از میس وندروهه درسته
4-هنرستان دختران از وارطان؟؟درسته
5-اون یکی عکسه معابد غاری هند بود؟درسته
6- عکس بعدی زیگورات اور از مصر خشت خام؟درسته
7-نمازخانه شارلمانی؟درسته
8-فرق دو تا مسجد ک یکیش کرمان بود توو نداشتن گمبدخانه بود؟درسته

9-فرق گنید شرق و غرب جامع اصفهان تو تزئینات بود؟

اینو ج بدید؟؟

تبریک نداره...تا الان 8 تاش مشخص شد ک درست زدم....8 تا دیگه مونده...:cry:من خیلی حدسی زدم...
تزینات شرق و غرب زدم چون بچه ها گفته بودن تو غرب مقرنس داریم...واسه همین؟.....:(
اینم ج بدید

سئوالهای فن رو مسخرم نکنیدااا اینها رو زدم
1-محاسباتی 18-9
2-گشتاور در سمت راست
3-حداکثر کشش((توروخدا نگید این غلطه...کلی با شانس زدم)
4-عکس رو از دیروزم یادم بود اون برش توو تیر بود چی بود؟
5-اون عکس اون سالنه قاب فولادی میشد یا صلب؟؟
6-ساختمانهای بلند رو باید به سیستم سازش توجه میکردیم؟
7-اون تپه درخت واسه آکوستیک میشد کمتر از 5؟
واااای یادم نی بقیه اشو...بچه ها کمک کنید

بچه ها اقتصاد چوب روستا میشد انبارداری و بسته بندی؟؟؟:(
تو اقلیم معتدل مصالح کمتر مهمه؟؟
واسه بازوشها توووو همه اقلیم ها برا تنظیم جرارت دیگه؟؟
اینهایی ک مونده رو لطفا ج بدید ک میخوام جوابهای قطعیمون در بیاد...لطفا

آره خیلی منظرش مزخرف بود!من کمتر از دو تاشو زدم.اون 4 باغ رو هم شک کردم و گفتم شاید خان شیرازه و بهمین دلیل نزدمش.
منم نزدم...چون خان آب نداشت اینم اما شکلشون یادم رفته بود...

وضعیت
موضوع بسته شده است.