بچه ها کسی نیست حدود رتبه رو بتونه حساب کنه؟؟؟ من میانگین درصدام 68 شد....
تو جدول پارسال با میانگین 66 رتبه 30 شده....منم همین حدودم یعنی؟؟

تو جدول پارسال با میانگین 66 رتبه 30 شده....منم همین حدودم یعنی؟؟

شما باید تو 20 نفر اول باشی نگران نباشینبچه ها کسی نیست حدود رتبه رو بتونه حساب کنه؟؟؟ من میانگین درصدام 68 شد....
تو جدول پارسال با میانگین 66 رتبه 30 شده....منم همین حدودم یعنی؟؟![]()
زبان 20
ایستایی70
سیستم52
فن 68
خدا کنه...شما باید تو 20 نفر اول باشی نگران نباشین![]()
خدایی چیز دیگه میشد کل منابع خارجی رو زیر سوال برده بودنخدا کنه...
راستی سوال میلگرد پی همونی شد که میگفتینتا جواب رو دیدم یاد شما افتادم
![]()
البته اینی که میگم در حد حدس از میانگینای سال پیش احتمالا 120/130 رتبتون شه ولی معدلتونم تاثیر خوبی دارهبه نظرتون رتبه من با این درصدا چند میشه؟
من میگم با اینجور آدما معاشرت نکن چون روحیه دوستای باشگاهتو تخریب میکنن حالا خود دانیدرصد یکی دیگه از دوستانم
زبان 80
ایستایی 84
فن 64
سیستم 48
من میگم با اینجور آدما معاشرت نکن چون روحیه دوستای باشگاهتو تخریب میکنن حالا خود دانی![]()
من میگم با اینجور آدما معاشرت نکن چون روحیه دوستای باشگاهتو تخریب میکنن حالا خود دانی
گذشته از شوخی حیف زبان و ایستاییش که سیستم خرابش کرد...کسی که ایستایی 84 میزنه نباید سیستم 48 بزنه آخه منابعشون خیلی به هم نزدیکه...
شما چرا درصداتو نمیذاری؟؟؟ حواسمون هستاشاید بنده خدا استرس زیاد داشته خب، شایدم میخواسته درصد سیستم و ایستاییش آینه باشن، نمیدونیم که! بعدم فکر کنم میانگین درصداش از شما پایینتره، با شما ام نباید معاشرت کنیم ینی؟
یعنی من که اصلا این گزینه رو نزدم اعتراض کنم وارده؟؟ نمیگن به تو چه؟؟؟؟سوال 161 ،بدون شک اشتباهه طبق صفحه 39 کتاب تاسیسات مکانیکی یونیت هیتر برای سالن ورزشی (بدون) جایگاه تماشاچی مناسبه جواب صحیح باید بشه فن کویل گزینه 2
خواهشا دوستای غیر انرژی هم اعتراض بدن
اگه تو سیستم هم مشکلی بود بگین منم اعتراض میدم
نه مشکل نداره چون یادمه سال پیشم بچه های انرژی و تکنولوژی هماهنگ شدن و به اعتراضای همدیگه اعتراض زدنیعنی من که اصلا این گزینه رو نزدم اعتراض کنم وارده؟؟ نمیگن به تو چه؟؟؟؟
پس این که ما دیدیم توهم بود؟؟!!الان شبکه خبر ار قول حسین توکلی اعلام کرد پاسخنامه اولیه ارشد امروز عصر روی سایت قرار میگیره!!!!!
باشه مدیر و بقیه بچه ها بیان به یه جمع بندی کلی برسیم اعتراض بزنیم حالا فعلا که هنوز کلید رو نذاشتن تو سایتنه مشکل نداره چون یادمه سال پیشم بچه های انرژی و تکنولوژی هماهنگ شدن و به اعتراضای همدیگه اعتراض زدنتا تعداد اعتراض زیاد نشه زحمت نگاه کردن به اعتراضو نمیدن به خودشون حتی اگه انقدر تابلو غلط باشه
مدیر جان کجایییییی سوال 48 حالمونو گرفت....چیکار کنیم اعتراض بزنیم؟؟؟ امیدی هست 2 گزینه ای بشه؟؟؟![]()
4 زده دیگه،ولی به نظرم 1 درستهباز 4 شاید امیدی باشه ولی 2 اخههه؟ این سوال به طرز تابلویی همون 1 درسته دیگه...
والله تقریبا همه جواباش که منطقیهتو سایت سنجش رفتم هنوز جوابها نیامده از این لینک مطمءن هستید؟
منظورم گزینه 2 نبود....2 گزینه ای! یعنی هم 1 درست باشه هم 4باز 4 شاید امیدی باشه ولی 2 اخههه؟ این سوال به طرز تابلویی همون 1 درسته دیگه...
مدیر جان کجایییییی سوال 48 حالمونو گرفت....چیکار کنیم اعتراض بزنیم؟؟؟ امیدی هست 2 گزینه ای بشه؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |