بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانم مهندس تصویر سازی های کتاب جدید حالا نه گاها بر خلاف کتابهای قبلی و بلکه در بعضی موارد برخلاف توضیحات متن خود همین کتاب هست و بی ارتباط ! و یا اشتباه ! اشتباه سهوی و اشتباه علمی ! یا حتی تصویری که در کتاب وارونه چاپ شده و در آزمون معکوس کتاب چاپ شده !!!
کلا ایرادی که به تعداد زیادی از کتاب های رفرنس کنکور وارد هست عدم دقت در تصویرسازی و عدم ویرایش پس از چاپ مکرر و طرح سوال به تکرار هست

سلام
بله دقیقا حق باشماست.. تناقض تو متن و عکس هم فراوون دیده میشه تو رفرنس ها
کتاب جدید ک بنظر من هیچ مطلب جدیدی گفته نداره فقط اسم ی سری چیز ها عوض شده
دقیقا من بخاطر معکوس چاپ شدنه شک داشتم به گزینه انتخابیم بخاطر اینکه باید تک تک کلمات عین کتاب مورد سوال قرار گرفته باشه
یا مثلا اون سوال ک نیروی جانبی زلزله رو نشون میداد، تفاوت بین اون نیروی پایین تر تو کتاب شاید نیم سانت هم نمیشد خب من بهترین استاد سازه هم ک باشم به شک میوفتم چون اون دوتا تصویر با همون اختلاف نیم سانتی وقتی کنار هم قرار میگیرن معنی پیدا میکنن
خیلی بده ک طراح سوال یک نفری هست ک سود و ضرر داره تو نحوه ی طرح کردن سوالا
غیر ازینه ک میخواستن ثابت کنن کتب جدیدی ک چاپ میشن حتما باید خریده بشن!!!!!!!!!

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام
بله دقیقا حق باشماست.. تناقض تو متن و عکس هم فراوون دیده میشه تو رفرنس ها
کتاب جدید ک بنظر من هیچ مطلب جدیدی گفته نداره فقط اسم ی سری چیز ها عوض شده
دقیقا من بخاطر معکوس چاپ شدنه شک داشتم به گزینه انتخابیم بخاطر اینکه باید تک تک کلمات عین کتاب مورد سوال قرار گرفته باشه
یا مثلا اون سوال ک نیروی جانبی زلزله رو نشون میداد، تفاوت بین اون نیروی پایین تر تو کتاب شاید نیم سانت هم نمیشد خب من بهترین استاد سازه هم ک باشم به شک میوفتم چون اون دوتا تصویر با همون اختلاف نیم سانتی وقتی کنار هم قرار میگیرن معنی پیدا میکنن
خیلی بده ک طراح سوال یک نفری هست ک سود و ضرر داره تو نحوه ی طرح کردن سوالا
غیر ازینه ک میخواستن ثابت کنن کتب جدیدی ک چاپ میشن حتما باید خریده بشن!!!!!!!!!

سلام خانم مهندس
فرمایشون رو قبول دارم و حرفتون درست هست , ببینید ولی ما کنکوری رو داریم که باید به گونه ای طرح بشه که توی این بازه زمانی قابل پاسخگویی باشه و تصاویر هم چکیده از مفهوم همان متن هستن و اصول خواندن برای این کنکور این هست که همزمان با خواندن متن با روی تصویر مرتبط اون متن رو انتقال بدیم
ولی اعتراف میکنم ترجیع بند پر تکرار پوسته باعث اشتباه به خاطر به شک افتادن من هم شده که در یک کنکور که مشخصا با هدف به شک انداختن تنظیم شده ( که اگر اینطور نبود تعداد 100 زنندگان کنکور کم نخواهند بود )

البته با این دیدگاه که تصاویر کاملا حفظی هستن هم چندان موافق نیستم بله تعداد تصاویر حفظی کم نیستند ولی بعضی تصاویر باید به همان روش ترکیبی متن و تصویر خوانده بشه
مثلا در همین موردی که اشاره داشتین , کتاب سیستم خلاصه کتاب های قبلی هستن و توضیح روشن تر این قسمت در کتاب مبانی طراحی ساختمان های بلند آورده شده
اینجا نباید تفاوت رو براساس اندازه فلش پایین یاد میگرفتین چون در کتاب هم ذکر شده هر دو بار زلزله و باد مشابه هستن ولی یک تفاوت دارن در زلزله به صورت خطی و براساس طبقات به این بار جانبی اضافه میشه! اگر دقت کنید در هر طبقه فلش تقریبا دو برابر شده ! در صورتی که در باد این چنین نیست ! و فلش ها اندازه خیلی متفاوتی با هم ندارن پس نکته این شکل تغییر اندازه خطی براساس طبقات در زلزله بوده و نه تصویر سازی

http://iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=257775&d=1462734241

http://iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=257776&d=1462734561

پیوست ها

• 20160508_232728.jpg
    20160508_232728.jpg
    19.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 20160508_232745.jpg
    20160508_232745.jpg
    46.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

من فکر میکردم کنکور امسال آسونتر از ۹۴ بود ولی با این نکات ظریفی که این چند روز فهمیدم انگار خیلیم آسون نبوده :(

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوال 45 در صفحه ی 229 کتاب سازه در معماری اومده، سقف بالنی با دهانه 45 متر، گزینه ی 2 صحیحه، که من غلط زدم.
خیلی سؤال چرتی بود،چطور توقع دارن میون این همه مطلب آدم دقیقا یادش باشه ۴۰ بوده یا ۴۵
من سازه در معماری رو سه دور خوندم اما مطمئنم ۵ دور هم‌ میخوندم باز این نکات ریز یادم نمیموند،به خدا خود گلابچی هم ازش بپرسی یادش نیست

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانم مهندس
فرمایشون رو قبول دارم و حرفتون درست هست , ببینید ولی ما کنکوری رو داریم که باید به گونه ای طرح بشه که توی این بازه زمانی قابل پاسخگویی باشه و تصاویر هم چکیده از مفهوم همان متن هستن و اصول خواندن برای این کنکور این هست که همزمان با خواندن متن با روی تصویر مرتبط اون متن رو انتقال بدیم
ولی اعتراف میکنم ترجیع بند پر تکرار پوسته باعث اشتباه به خاطر به شک افتادن من هم شده که در یک کنکور که مشخصا با هدف به شک انداختن تنظیم شده ( که اگر اینطور نبود تعداد 100 زنندگان کنکور کم نخواهند بود )

البته با این دیدگاه که تصاویر کاملا حفظی هستن هم چندان موافق نیستم بله تعداد تصاویر حفظی کم نیستند ولی بعضی تصاویر باید به همان روش ترکیبی متن و تصویر خوانده بشه
مثلا در همین موردی که اشاره داشتین , کتاب سیستم خلاصه کتاب های قبلی هستن و توضیح روشن تر این قسمت در کتاب مبانی طراحی ساختمان های بلند آورده شده
اینجا نباید تفاوت رو براساس اندازه فلش پایین یاد میگرفتین چون در کتاب هم ذکر شده هر دو بار زلزله و باد مشابه هستن ولی یک تفاوت دارن در زلزله به صورت خطی و براساس طبقات به این بار جانبی اضافه میشه! اگر دقت کنید در هر طبقه فلش تقریبا دو برابر شده ! در صورتی که در باد این چنین نیست ! و فلش ها اندازه خیلی متفاوتی با هم ندارن پس نکته این شکل تغییر اندازه خطی براساس طبقات در زلزله بوده و نه تصویر سازی

http://iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=257775&d=1462734241

http://iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=257776&d=1462734561

مرسی
منم سر جلسه با همین استدلال زدم زلزله چون شکلا یادم نمیومد
ولی نمیدونم چرا تو جزوم اصلا به این نکته شکل دقت نکرده بودم حس میکردم تفاوتشون نیم سانتیه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکردم کنکور امسال آسونتر از ۹۴ بود ولی با این نکات ظریفی که این چند روز فهمیدم انگار خیلیم آسون نبوده :(
سپیده جون من این اواخر به خاطر اینکه تست نزده بودم تستای کنکور و حل می کردم، نمی گم امسال آسون تر بوده یا سختر بوده سوالا، به نظرم امسال یکم سبک سوالارو عوض کرده بودن. :razz:

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

سپیده جون من این اواخر به خاطر اینکه تست نزده بودم تستای کنکور و حل می کردم، نمی گم امسال آسون تر بوده یا سختر بوده سوالا، به نظرم امسال یکم سبک سوالارو عوض کرده بودن. :razz:
به نظرم سطحی تر شده بود،اصلا مفهومی نبود،همش بر پایه حفظیات بود

fhzzamani

عضو جدید
دقیقا خیلی خیلی خیلی حفظی بود، اصلا تحلیلی نبود. متاسفانه من هرکاریم کردم آخر بین تناقض کتابهای جدید و قدیم گیر کردم، کاشکی بازم تناقض علمی بود! تناقض سر اسم. کتابی که رفرنسش ویکی پدیاس معیار سنجشه. کاشکی پروفسور به جای کتاب جدید چاپ کردن، ویرایش دوم کتابهای قبلی رو منتشر میکردن.
به نظرم سطحی تر شده بود،اصلا مفهومی نبود،همش بر پایه حفظیات بود

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام
یه سوال
دفترچه ها فقط ترتیب چینش جواباش فرق داره یا ترتیب سوالاتم عوض میکنن؟؟

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
یه سوال
دفترچه ها فقط ترتیب چینش جواباش فرق داره یا ترتیب سوالاتم عوض میکنن؟؟
به نظر میاد ترتیب سوالات یه جوره فقط گزینه ها جاش عوض میشه

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی سؤال چرتی بود،چطور توقع دارن میون این همه مطلب آدم دقیقا یادش باشه ۴۰ بوده یا ۴۵
من سازه در معماری رو سه دور خوندم اما مطمئنم ۵ دور هم‌ میخوندم باز این نکات ریز یادم نمیموند،به خدا خود گلابچی هم ازش بپرسی یادش نیست

دقیقا...
اینو فقط با رد گزینه میشد جواب داد که من یکیشو شک داشتم و نزده گذاشتم...

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام دوستان.... فقط خواستم یه نکته رو عرض کنم برای هر سوالی که مشکل داره اگر به جمع بندی رسیدید و با سند از کتابهای دکتر گلابچی تناقض ها رو پیدا کردید حتما حتما به سوال اعتراض کنید و همه هم لطفا اعتراضات رو ثبت کنن چون حجم اعتراضات موثر و اگه تعداد اعتراضات کم باشه مثل پارسال با اینکه سوالات غلط به وضوح مشخص بودن ولی بخاطر تعداد کم ره به جایی نبردند معترضان.... پس بعد جمع بندی سوالاتی که واقعا میبینید ایراد داره همگی اعتراض کنید

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس سه بعدی از ابر قاب تو کتابی هست? میخوام بدونم به لحاظ شکلی چجوری از سوال 43 معماری قابل تشخیصه،تو سوال 43 معماری خیلی شبیه همینه فقط یه خرپا کمربندی کمتر از این داره و جواب مثل اینکه شده خرپا کلاهی کمربندی

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس سه بعدی از ابر قاب تو کتابی هست? میخوام بدونم به لحاظ شکلی چجوری از سوال 43 معماری قابل تشخیصه،تو سوال 43 معماری خیلی شبیه همینه فقط یه خرپا کمربندی کمتر از این داره و جواب مثل اینکه شده خرپا کلاهی کمربندی
رفرنسی که خواستی رو نمیدونم، اما خیلی از سوالا مثل این دوتا رو میشه با رد بقیه ی گزینه ها جواب داد
(البته تو همین عکس هم تو پرانتز در توضیح ابرقاب نوشته قاب مهاربندی با خرپای کمربندی و کلاهی، یعنی عملا فرق خاصی ندارن)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

رفرنسی که خواستی رو نمیدونم، اما خیلی از سوالا مثل این دوتا رو میشه با رد بقیه ی گزینه ها جواب داد
(البته تو همین عکس هم تو پرانتز در توضیح ابرقاب نوشته قاب مهاربندی با خرپای کمربندی و کلاهی، یعنی عملا فرق خاصی ندارن)
ممنون الاله جان از توضیح
بعد اون سوال 43 معماری یه گزینه هم داره نوشته سوپر قاب مهاربندی شده،اگه منظورش از سوپر قاب همون ابرقابه چرا اون گزینه درست نیست? یا اصلا سوپر قاب و ابر قاب فرق دارن باهم?

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون الاله جان از توضیح
بعد اون سوال 43 معماری یه گزینه هم داره نوشته سوپر قاب مهاربندی شده،اگه منظورش از سوپر قاب همون ابرقابه چرا اون گزینه درست نیست? یا اصلا سوپر قاب و ابر قاب فرق دارن باهم?
راستش دقیق نمیدونم... اما اون کمربندی و کلاهی به نظرم گزینه ی مناسب تری اومد و مطمئن بودم که درسته، حالا اگه گزینه درست تری باشه اونو میزنم ولی سوپرقاب مهاربندی شده اونقدی از نظرم درست نبود که گزینه 2 رو ول کنم :D چون همه ابرقابایی که دیدم بودم حداقل سه دسته طبقه داشتن... اصلا شایدم کلید بیاد و ببینیم همون سوپرقابه :w25:

دوستانی که دقیقتر فرقشونو میدونن لطف کنن راهنمایی کنن

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستش دقیق نمیدونم... اما اون کمربندی و کلاهی به نظرم گزینه ی مناسب تری اومد و مطمئن بودم که درسته، حالا اگه گزینه درست تری باشه اونو میزنم ولی سوپرقاب مهاربندی شده اونقدی از نظرم درست نبود که گزینه 2 رو ول کنم :D چون همه ابرقابایی که دیدم بودم حداقل سه دسته طبقه داشتن... اصلا شایدم کلید بیاد و ببینیم همون سوپرقابه :w25:

دوستانی که دقیقتر فرقشونو میدونن لطف کنن راهنمایی کنن
اره منم اغلب ابر قاب رو چند طبقه دیده بودم که تو کنکور هنرهای ساخت یه طبقشم دیدم :) برای همین تو کنکور معماری هم شک کردم تو سوال 43,کلا برام جالب بود چه فرقی دارن اخه عینه همن، مگه اینکه سوپر قاب فرق داشته باشه با ابرقاب،مرسی الاله جان :)

honeybee1370

کاربر بیش فعال
اره منم اغلب ابر قاب رو چند طبقه دیده بودم که تو کنکور هنرهای ساخت یه طبقشم دیدم :) برای همین تو کنکور معماری هم شک کردم تو سوال 43,کلا برام جالب بود چه فرقی دارن اخه عینه همن، مگه اینکه سوپر قاب فرق داشته باشه با ابرقاب،مرسی الاله جان :)
سوپر قاب و ابرقاب فرق ندارن ولی به نظر من وقتی میگه سوپر قاب مهاربندی شده، فرق پیدا میکنن . شاید اگه میگفت سوپر قاب خرپایی درستتر میشد. :confused:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوپر قاب و ابرقاب فرق ندارن ولی به نظر من وقتی میگه سوپر قاب مهاربندی شده، فرق پیدا میکنن . شاید اگه میگفت سوپر قاب خرپایی درستتر میشد. :confused:
ممنون،پس کلا از اون سوالایی بوده که بهتر بوده ادم تفسیرش نکنه چون خیلی دلیل منطقی نداشته جوابش احتمالا جز این که زیرنویسش اینو گفته! نمیدونم شایدم یه دلیل منطقی ریزی داره ،ممنون به هر حال :)

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام دوستان در پست دوم تاپیک سوالاتی که با رفرنس مشخص پاسخ داده شده اند لیست شده #2

* رفرنس تعداد دیگری از سوالات ...

41 – پوسنه بتنی دو لایه – پوسته و ورق تا شده صفحه 176
50 – میله مهار برای ممانعت از رانش افقی – ساختمان ها چگونه عمل میکنند صفحه 292
55 – زین اسبی – پوسته و ورق تاشده – صفحه 97
57 - دینامیک – مبانی طراحی ساختمان بلند – صفحه 507
58 – یک سازه کابلی -سیستم های ساختمانی - صفحه 127
59 – سازه تقویت کننده – مبانی طراحی ساختمان بلند – صفحه 400
60 – هسته بسته مرکزی و قاب داخلی – مبانی طراحی ساختمان بلند صفحه 161
113 – نام دیگر PIF - فناوری نوین ساختمانی صفحه 120
114 – امکان انبساط و انقباض ناشی از نوسان دما وجود دارد – سیستم های ساختمانی صفحه 311
120 – قوس باریک توخالی و تاق گهواره ای ممتد – پوسنه و سازه ورق تاشده صفحه 153
127 – دیوار وزنی – سیستم های ساختمانی صفحه 117
131 – قاب صلب فولادی - مبانی طراحی ساختمان بلند – صفحه 25
133- پوسته هایپار – پوسته و ورق تاشده 187
135 – قوس عربی – سازه در معماری – صفحه 151
141 - قاب با دهانه خارجی مهار بندی شده - سیستم ساختمانی - صفحه 402
144- غلط : پوشش حداکثر دهانه بدون ستون میانی 6 متر – فناوری نوین ساختمانی 210
145 – سقف چرخ دو چرخه دولایه – معمار, مهندس ,ساختار صفحه 103
150 – مخروط ها – سازه های پارچه ای صفحه 31
157- غلط :صرفه جویی در هزینه در مقایسه با ساخت در محل – فناوری نوین ساختمانی 190
159 - سازه لوله ای - مبانی طراحی ساختمان بلند - صفحه 185
160 – شبکه تیرهای فلزی و هسته بتنی مرکزی – تعامل تکنولوژی و معماری صفحه 119

ایستایی و فن ساختمان

31
32
33
34
35
36 - زلزله - کتاب سیستم های ساختمانی - صفحه 75
37 - کششی - طراحی ساختمان های بتنی 105
38
39
40 - اسپیس دک - سازه مشبک فضایی -63
41
42
43 -گزینه 1 خود و 2 آهیانه - فن شناسی معماری ایران - 159
44
45
46 - ایده ابرقاب - ساختمان های فولادی صفحه 69
47 - فشاری - طراحی ساختمان های بتنی 103
48
49
50
51
52
53 - هسته مدور طره ای با طبقات طره شده -سیستم ساختمانی - صفحه 402
54
55
56
57
58
59
60

سیستم های ساختمانی در معماری

111
112
113
114
115
116 - کابل فولادی برای مهاربندی و مقاوت جانبی خرپا - سیستم ساختمانی - صفحه 234
117
118
119 - ترکیب سنگ و فولاد -پل جیمز ایدز - پل های ایران و جهان - 122-125
120
121
122
123
124
125 - گسیختگی برشی در پی - سیستم های ساختمانی - صفحه 106
126
127
128
129 - تیرهای کوتاه تر نیروی بیشتری نسبت به تیرهای بلندتر تحمل میکنند - کتاب سیستم های ساختمانی - صفحه 234
130 - ورق تاشده مخروطی - کتاب سیستم ساختمانی - صفحه 368
131
132 - پوسته مخروطی - کتاب سیستم های ساختمانی صفحه 352
133
134
135

عناصر و جزئیات :
136
137
138 - تنسگریتی - کتاب سیستم های ساختمانی - صفحه 251
139 - دیرک اصلی در وسط که یگ قاب با کابلهای خارجی - سیستم های ساختمانی - صفحه 126
140 - گنبد متشکل از پانل شیشه ای - جزئیات ارتقا دهنده -309
141
142
143 - پوسته استوانه ای - پوسته و ورق تاشده - 85
144
145
146 - تیرنازک , انتقال رانش به تکیه گاه - درک رفتار سازه - 232
147 - به جز افزایش ضخامت قوس - روش های مقاومت در برابر نیروی رانشی در پایه قوس - سیستم ساختمانی - صفحه 182
148
149 - گزینه 2 کلید e - کابلهای ضربدری - سیستم های ساختمانی - صفحه 127
150
151
152
153
154 - ترسیم چفد بستو - فن شناسی معماری ایران - 424
155
156 - چینش و نظم برگ ها , فیلوتاکسی - معماری بایونیک -230
157
158 - پوسته استوانه ای - پوسته و ورق تاشده - 62
159
160

تنظیم شرایط محیطی و تاسیسات ساختمانی
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام دوستان در پست دوم تاپیک سوالاتی که با رفرنس مشخص پاسخ داده شده اند لیست شده #2

* رفرنس تعداد دیگری از سوالات ...

41 – پوسنه بتنی دو لایه – پوسته و ورق تا شده صفحه 176
50 – میله مهار برای ممانعت از رانش افقی – ساختمان ها چگونه عمل میکنند صفحه 292
55 – زین اسبی – پوسته و ورق تاشده – صفحه 97
57 - دینامیک – مبانی طراحی ساختمان بلند – صفحه 507
58 – یک سازه کابلی -سیستم های ساختمانی - صفحه 127
59 – سازه تقویت کننده – مبانی طراحی ساختمان بلند – صفحه 400
60 – هسته بسته مرکزی و قاب داخلی – مبانی طراحی ساختمان بلند صفحه 161
113 – نام دیگر PIF - فناوری نوین ساختمانی صفحه 120
114 – امکان انبساط و انقباض ناشی از نوسان دما وجود دارد – سیستم های ساختمانی صفحه 311
120 – قوس باریک توخالی و تاق گهواره ای ممتد – پوسنه و سازه ورق تاشده صفحه 153
127 – دیوار وزنی – سیستم های ساختمانی صفحه 117
131 – قاب صلب فولادی - مبانی طراحی ساختمان بلند – صفحه 25
133- پوسته هایپار – پوسته و ورق تاشده 187
135 – قوس عربی – سازه در معماری – صفحه 151
141 - قاب با دهانه خارجی مهار بندی شده - سیستم ساختمانی - صفحه 402
144- غلط : پوشش حداکثر دهانه بدون ستون میانی 6 متر – فناوری نوین ساختمانی 210
145 – سقف چرخ دو چرخه دولایه – معمار, مهندس ,ساختار صفحه 103
150 – مخروط ها – سازه های پارچه ای صفحه 31
157- غلط :صرفه جویی در هزینه در مقایسه با ساخت در محل – فناوری نوین ساختمانی 190
159 - سازه لوله ای - مبانی طراحی ساختمان بلند - صفحه 185
160 – شبکه تیرهای فلزی و هسته بتنی مرکزی – تعامل تکنولوژی و معماری صفحه 119

+++++++

118 – سقف به وسیله دیوار باربر راهرو داخلی نگه داشته می شود – پوسته و ورق تاشده صفحه 286
124 – پوسته نازک بتنی - پوسته و ورق تاشده صفحه 141
128- سین کلاسیک – ( دورانی ) پوسته سازه ورق تاشده 119 – سازه در معماری242
137 – مربع – ساده بودن پلان در برابر زلزله – مبانی طراحی ساختمان بلند 355

آخرین ویرایش:

DDDIQ

مدیر ارشد
++++++++++++

39- نمودار مسیر بارگذاری – درک رفتار سازه صفحه 136
52- غلط :تنش خمشی در تار خنثی حداکثر و در تار بیرونی صفر – مبانی سازه برای معماران صفحه 137
151- پوسته بتنی دولایه – طراحی ساختمان بتنی صفحه 404 - پوسته و سازه ورق تاشده 213 –طبیعت منبع الهام 150

آخرین ویرایش:

fhzzamani

عضو جدید
سوال 148 هم میشد اجراش شبیه چوبه فکر کنم صفحه دوم مقاطع فولادی سبک نورد سرد بود، کتاب فناوری های نوین.

fhzzamani

عضو جدید
Capture.jpg
این از جزوه آقای خرسنده، سوال 160 من طبق جزوه زدم 2 اما انگار 3 میشه...

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.