jhigol
عضو جدید
به چهارتاش شک داشتم باور کن اینقد استرس گرفتم که یادم نیست چی زدم !باروک حرکت و پویایی؟
فرم کشیده جبهه قربی رومانسک؟
تحول قرن نهم رنگین شدن صحن با نمای کاشی؟
مدارس خراسان در تیموری میشد دو طبقه شدن؟
تهویه مطبوع چی میشه؟
به چهارتاش شک داشتم باور کن اینقد استرس گرفتم که یادم نیست چی زدم !باروک حرکت و پویایی؟
فرم کشیده جبهه قربی رومانسک؟
تحول قرن نهم رنگین شدن صحن با نمای کاشی؟
مدارس خراسان در تیموری میشد دو طبقه شدن؟
من زدم دما و رطوبتبه چهارتاش شک داشتم باور کن اینقد استرس گرفتم که یادم نیست چی زدم !
تهویه مطبوع چی میشه؟
تزیینات مختص قاجار میشد نقاشی روی گچ؟
جهت کاخ هشت بهشت؟
مدرسه معماری موراتی؟
خدمات دهنده و گیرنده میشد آزمایشگاه ریچاردز و بیمه لویدز؟
به چهارتاش شک داشتم باور کن اینقد استرس گرفتم که یادم نیست چی زدم !
تهویه مطبوع چی میشه؟
من زدم دما و رطوبت
هشت بهشت و زدم چهار باغتزیینات مختص قاجار میشد نقاشی روی گچ؟
جهت کاخ هشت بهشت؟
مدرسه معماری موراتی؟
خدمات دهنده و گیرنده میشد آزمایشگاه ریچاردز و بیمه لویدز؟
یک ماه دیگه نتایج میاد و احتمالا بعد از ماه رمضون میشه.بچه ها اول نتیجه میاد بعد آزمون اسکیسه؟اسکیس کیه ؟
من سه دیقه از وقتم مونده بود نگا کردم دیدم صفر نیرویی تشریف داره! حالا نمی دونم درست یا غلطمن نیروی عضو رو زدم صفر! ولی اصن مطمئن نبودم حس میکنم یه نکته ای داشته
من منظر نخونده بودم ولی به نظرم سوالاش خوب بود. پس آسون بوده دیگهدوستان بنظرتون میانگین زبان و منظر امسال خیلی می ره بالا!؟همه میگن آسون بود...
آره 480 می شه!بچه ها اون سوال مربوط به تنظیم شرایط که محاسبه گرما بود رو حل کردین؟ چند آوردین؟ 480؟
......اون سواله یادم نیسسوالارو حل کنم ببینم بهش جواب دادم یا نهآره 480 می شه!
تقارن مرکزی می شه جان نما؟
سلام دوستان
همگی خسته نباشید
پاسخ سوال خرپا خیلی ساده س. پاسخ صفر هست.
نکته: هرگاه به مفصلی دو عضو وارد شود و هیچ گونه نیروی خارجی روی مفصل نداشته باشیم، هر دو عضو صفر نیرو خواهند بود. که اینجا مفصل C مد نظر هست.
جناب مهندس من این سوالو متوجه نشدمچرا تا وسط تیر؟ مگه نباید تا اون قسمتی باشه که محور X رو قطع می کنه؟پاسخ مقدار گشتاور هم 30 میاد.
کافیه دیاگرام برشی رو ترسیم کنید و مساحت زیر سطح دیاگرام رو تا وسط تیر حساب کنید که پاسخ 30 خواهد بود.
ممنون از توضیحاتتون. ممکنه سوال 95 رو هم پاسخ بدین؟ اطلاعات کسب شده از کارفرما و... منظورمه. من گزینه 3 رو زدم یعنی تهیه برنامه فضایی. به نظرتون درسته؟پاسخ مقدار گشتاور هم 30 میاد.
کافیه دیاگرام برشی رو ترسیم کنید و مساحت زیر سطح دیاگرام رو تا وسط تیر حساب کنید که پاسخ 30 خواهد بود.
من زدم گزینه 4 ارائه ایده اولیه طرحممنون از توضیحاتتون. ممکنه سوال 95 رو هم پاسخ بدین؟ اطلاعات کسب شده از کارفرما و... منظورمه. من گزینه 3 رو زدم یعنی تهیه برنامه فضایی. به نظرتون درسته؟
جناب مهندس من این سوالو متوجه نشدمچرا تا وسط تیر؟ مگه نباید تا اون قسمتی باشه که محور X رو قطع می کنه؟
ممنون از توضیحاتتون. ممکنه سوال 95 رو هم پاسخ بدین؟ اطلاعات کسب شده از کارفرما و... منظورمه. من گزینه 3 رو زدم یعنی تهیه برنامه فضایی. به نظرتون درسته؟
میشه بفرمایید اون سوالی که راجع به حداکثر نیروی زلزله بود کدومه؟A?پاسخ خیلی ساده س.
دیاگرام خمشی به ما کمک میکنه تا مقدار گشناور روی هر نقطه از تیر رو بتونیم حساب کنیم و دیاگرام خمشی هم خودش از روی مساحت دیاگرام برشی محاسبه میشه.
پس کافیه دیاگرام برشی رو از روی تیر ترسیم کنیم و در مرحله بعد مقدار مساحت سطح زیر نمدار برشی رو تا وسط تیر حساب کنیم. و پاسخ مجموع مساحت های دو مثلث روی دیاگرام برشی خواهد بود. و از اونجایی که یکی از مثلث ها مقدارش منفی 10 هست با مساحت مثلث دوم که مقدارش مثبت 40 هست جمع زده میشه و پاسخ 30 خواهد بود.
میشه بفرمایید اون سوالی که راجع به حداکثر نیروی زلزله بود کدومه؟A?
پاسخ خیلی ساده س.
دیاگرام خمشی به ما کمک میکنه تا مقدار گشناور روی هر نقطه از تیر رو بتونیم حساب کنیم و دیاگرام خمشی هم خودش از روی مساحت دیاگرام برشی محاسبه میشه.
پس کافیه دیاگرام برشی رو از روی تیر ترسیم کنیم و در مرحله بعد مقدار مساحت سطح زیر نمدار برشی رو تا وسط تیر حساب کنیم. و پاسخ مجموع مساحت های دو مثلث روی دیاگرام برشی خواهد بود. و از اونجایی که یکی از مثلث ها مقدارش منفی 10 هست با مساحت مثلث دوم که مقدارش مثبت 40 هست جمع زده میشه و پاسخ 30 خواهد بود.
بیشترین تنش و آسیب درنقطه C خواهد بود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | ||
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | ||
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | ||
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | ||
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |