atp2
عضو جدید
سلام.یه گروه اقای ایرانشاهی و اقای خرسند ساختن واسه اعتراض به حذف گرایش معماری داخلی دانشگاه تهران.لطفا متن رو بخونید و اقدام کنید:
دوستان لطفآٓ حذف گرايش معماري داخلي از دانشگاه تهران رو جدي بگيريد
حذف اين گرايش يعني شانس قبولي كمتر براي همه!!!!!
چون كسايي كه خواستار اين رشته بودن ، معماري-معماري تهران رو انتخاب ميكنن و عملآٓ تمامي افراد به طور پله اي به پايين شيفت پيدا ميكنن
از افراد با شانس قبولي در دانشگاه تهران تا غير انتفاعي ها تحت تأثير اين اقدام قرار ميگيرن
در كل اين حذف يعني كاهش ظرفيت در رشته ي معماري
لينك گروه براي هماهنگي و رسیدگی به موضوع حذف گرایش داخلی :
https://************/joinchat/BzaJDz8kp-OMG-zfMjVtEg
من واقعا نمیفهمم ... مردم میرن عین آدم کنکور میدن الانم فقط تنها کارشون انتخاب رشتست ... سال به سالم دارن بیشتر جذب میکنن دانشجو ... اونوقت مای بیچاره اولش که اوووووووون همه شونصدتا کتاب میخونیم ... بعدش اونجوری سوال میدن ( سایر رشته ها یه بسته اموزشی میگیرن و خلاص ، نمونشم دخترخاله عزیزم با بسته ... 70 شد :| ) بعدش هم که دوباره باید اسکیس و بدبختی و کوچ کردن به تهران و .... الانم که ظرفیتارو حذف میکنن .... حالا انگار چقدر داخلی میگرفتن که اینم حذف کردن :| واقعا در حق ما جفا شده ... کسی هم نمیشنوه ... این همه اذیت میشیم لااقل بذارین بریم دانشگاه ...
واقعا فکر کنین یکی پارسال رتبش مثلا شده 30 ، بعد داخلی فقط میخواسته دانشگاه تهران ، فقطم داخلی زده قبول نشده یا تصمیم گرفته به جای داخلی هنر یا معماری دانشگاه تهران ، یه سال بمونه داخلی تعران قبول شه ... کنکورشم میخونه درحد میانگین 70 .... اونوقت میشنوه که داخلی تهران رو حذف کردن :| اینا واقعا جوابی برای این شخص فرضی دارن ؟ من الان یه سال واسه منظر موندم ... واقعا اگه جای این شخص بودم احساس پوچی دست میداد بهم یک ساااااال عمره هاااااا کم نیست واقعا :| خدا ازشون نگذره که با بچه های مردم اینکارو میکنن