بررسی سوالات آزمـــون ارشـــد 92 ( مجموعه هنرهای ساخت)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrazin_f

عضو جدید
سوال ۵۶ من گزینه ۳ رو زدم آخه خرپای بالای ساختمون در برابر رانش کابلها مقاومت میکنه نه خمش!!!!
سوال ۴۳ که دیوار برشی و قاب خمشیه فکر کنم
سوال ۳۶ هم من گزینه ۴ زدم ولی مطمئن نیستم

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی به همه دوستان
به نظر من که کنکور تکنو امسال کاملا متفاوت بود.سوالا مفهومی تر بود.حالا کاری ندارم که سخت بود یا اسون.کتابای جدید رو که با هزار تا دلهره و بدبختی گیر اوردیم که اصصصصصصصصلا نیورده بود.از کتاب دیجیتال 2تا سوال داده بود.ایستاییش سختتر بود نسبت به سال قبل.در کل به نظرم متفاوت بود.
اینم لینک دانلود سوالاhttp://s2.picofile.com/file/7648426983/pmc_92.pdf.htmlفعلا دارم دانلودش می کنم ببینم چه دست گلی به اب دادم

ممکنه بگید کی پاسخ داده؟
سوال 34 غلطه

سوال ۶۰ کابل تثبیت کننده نداره که چرخ دوچرخه ای بشه من اینو زدم سقف متکی بر کابل نمیدونم درسته یا نه

نه چرح دوچرخه ای میشه کابل تثبیت یا تو متکی بر کابله یا کابل مضاعف

سوال ۵۶ من گزینه ۳ رو زدم آخه خرپای بالای ساختمون در برابر رانش کابلها مقاومت میکنه نه خمش!!!!

رانش کابلا باعث خمش دوتا دکل H شکل میشه که میافته تو دل خرپا مانع میشه

آخرین ویرایش:

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
56- منظورش خمش تو برجهاست نه تو کابل

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشی به همه دوستان
به نظر من که کنکور تکنو امسال کاملا متفاوت بود.سوالا مفهومی تر بود.حالا کاری ندارم که سخت بود یا اسون.کتابای جدید رو که با هزار تا دلهره و بدبختی گیر اوردیم که اصصصصصصصصلا نیورده بود.از کتاب دیجیتال 2تا سوال داده بود.ایستاییش سختتر بود نسبت به سال قبل.در کل به نظرم متفاوت بود.
اینم لینک دانلود سوالاhttp://s2.picofile.com/file/7648426983/pmc_92.pdf.htmlفعلا دارم دانلودش می کنم ببینم چه دست گلی به اب دادم
فدات بشم شما که زحمتشو کشیدی، همه صفحاتو میذاشتی(شاید هم صفحه اول رو جهت رد گم کنی تحویل دادی و بقیه رو کش رفتی;))

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان که سبک سنگین میکنم میبینم خیلی هم درخشان کار نکردم خاک تو سرم:wallbash:

shina88

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه چرح دوچرخه ای میشه کابل تثبیت یا تو متکی بر کابله یا کابل مضاعف

رانش کابلا باعث خمش دوتا دکل H شکل میشه که میافته تو دل خرپا مانع میشه[/QUOTE]

چرخ دوچرخه ای مگه نوعی کابل مضاعف نیس؟

آخرین ویرایش:

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D منم الان غلطام داره رو میشه دیگه!

من بیشتر از اینکه از غلط ها ضربه بخورم از اونایی که مثلا دورشون دایره کشیدم که برگردم و ok کنمشون ضربه میخورم چون تا حالا که وقت نشده برگردم تا زمان اعلام نتایج هم به گمونم وقت نشه!!
بازم خاک تو سر من و البته محمود:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
کابل مضاعف اصلاح شده ی منفرد موازیه دوتا کابل بالا و پایین داره

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی به نظر من زسوالا خیلی آسون بود...من همش به این فکر میکنم با این سوالای آسون و درصدهای بالا باید چیکار کرد؟؟؟؟ درضمن چندتا سوال مشابه سوالای آزمون های ایوان خانه معمار بود. من نرسیدم همشو بزنم فقط ایستایی های جامع رو زدم ت. همونا چندتا مشابه داشت. این یعنی سروش نیا سوالا رو طرح میکنـــــــــــــــــــــ ـــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنظرتون صحت داره؟گفته ی بچه های انرژیه!!!!

آخرین ویرایش:

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی به نظر من زسوالا خیلی آسون بود...من همش به این فکر میکنم با این سوالای آسون و درصدهای بالا باید چیکار کرد؟؟؟؟ درضمن چندتا سوال مشابه سوالای آزمون های ایوان خانه معمار بود. من نرسیدم همشو بزنم فقط ایستایی های جامع رو زدم ت. همونا چندتا مشابه داشت. این یعنی سروش نیا سوالا رو طرح میکنـــــــــــــــــــــ ـــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنظرتون صحت داره؟گفته ی بچه های انرژیه؟
ایشون نمی تونه دماغشو بالا بکشه سوال کنکور چیه دیگه مگه محمود خطر میذاره
اینجوری باشه "نن جون" من هم که صبح داشت قرآن میگرفت بالای سرم گفت که کتابخانه ملی فرانسه؛ معنی exceed ؛ ضریب پواسون و دلیل اصلی سوراخ شوندگی دالها میاد پسرم!... با این حساب ایشون هم طراحن؟

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجوری باشه "نن جون" من هم که صبح داشت قرآن میگرفت بالای سرم گفت که کتابخانه ملی فرانسه؛ معنی exceed ؛ ضریب پواسون و دلیل اصلی سوراخ شوندگی دالها میاد پسرم!... با این حساب ایشون هم طراحن؟

آقای بهزاد مث اینکه صحت داره الان ماها که کلاس نرفتیم باید تاوانشو پس بدیم
در ضمن سروش نیا سوادش بالاس راجبش قضاوت نکنید
جمع گلابچی تکمیل شد

mahan98

عضو جدید
الان واقعا مهمه کی سوالا رو طرح میکنه؟!
ضمنا خوبه که اگه مودب نیستیم،لااقل به افراد توهین نکنیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.