نمی دونم،ممنونم به نظرتون نخونم واسه سال بعد؟؟؟
ولی همین قدر رو می دونم دانشگاه صنعتی بابل تو غیر انتفاعی ها دانشگاه خوبیه!
البته اگر اهل بابل یا شهرهای اطراف باشین خوبه!
باز هم خودتون میدونین
وضعیت خانوم ها یا آقایون متفاوته
نمی دونم،ممنونم به نظرتون نخونم واسه سال بعد؟؟؟
برم آیا؟
شما کجا قبول شدی؟
دیگه چاره ای نیس. کاش بجا فردوس، توس مشهد رو میزدی. فردوس اولین سالیه که ورودی کارشناسی معماری میگیره. دیگه سال اول مشکلاته خودشو دارهمن فردوس مشهد قبول شدم الان تابران ترم 2ام بنظرتون برم اخه نزدیکتر به خونمون!مثلا میخواستم کرج قبول شم!برا همین از شهر خودم فقط خیام و فردوس زدم دانشگاهای خوبشو نزدم گفتم بزار کرج و قزوین بزنم تمام اولویتام سمت تهران و کرج زدم اخرم مشهد قبول شدم.اخه من باید نقل مکان کنم کرج
![]()
بنظرم برو اما دوباره کنکور بده فوقش جا بهتر قبول شدی نمره هاتو تطبیق میدن
memari1900 تو کجا قبول شدی؟
اگه واقعا میخوای نقل مکان کنی و آزاد هشتگرد بهت نزدیکه برو. وگرنه همون تابران بمونازاد هشتگرد قبول شدم مشهد فردوس البته الان کارشناسی ناپیوسته ترم 2تابران مشهدم حالا بنظرتون برم ازاد هشتگرد ؟یا فردوس مشهد؟یا دانشگاه تابران بمونم؟
تبریییک....
نه بابا نترس همونه دیگه.
من شهره دیگه نمیخوام. خیام مشهد میخوام. ولی من بهمن فارغ التحصیل میشم و غیرانتفاعی های مشهد ورودی بهمن نداشت. دیگه منتظره تکمیل ظرفیت میمونم. البته اگه خیام تکمیل ظرفیت بده وگرنه خاوراناز من میشنوی ار الان خر بزن!!تا بهترین دانشگاه قبول شی بخدا این غیر انتفایی ها همشون بدرد نخورن باور کن من به استادام چیزی یاد میدادم.اگرم میتونی ازاد بری که واقعا بهتر از غیر انتفایی من کاردانیم ازاد مشهد بودم سواد معماریم مدیون ازادم.اما کارشناسیم که 2ترم تابرانم واقعا من به استادام چیزی یاد میدادم
دوست عزیز حتما اونی رو برو که بهت نزدیک تره.بچه ها ازاد تهران شرق یا خیام مشهد ؟؟؟
نظر بدید لطفا
همش مال دبیراس؟؟؟تو انتخابا نداشتیم![]()
اگه واقعا میخوای نقل مکان کنی و آزاد هشتگرد بهت نزدیکه برو. وگرنه همون تابران بمون![]()
امسال دانشجو نگرفتهرجایی کسی قبول نشده؟؟؟
اصلا امسال اسمی از رجایی تو دفترچه نبود . هیچی.....همش مال دبیراس؟؟؟
دبیرم نگرفته؟؟؟امسال دانشجو نگرفته
ینی ورودی جدید نداریم!!! عجب!!! ..........................اصلا امسال اسمی از رجایی تو دفترچه نبود . هیچی.....
آره امسال اصلا تو دفترچه نبود.ینی ورودی جدید نداریم!!! عجب!!! ..........................
من نمی دونم چی کار کنم.....![]()