بررسی آزمون نظارت 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alisnaz

عضو جدید
سوال گفته بود کدام گزینه میتونه قابل قبول باشه...چون حداقل 140 بود پس هر گزینه ای بالای 140بود قابل قبول میشد
یعنی اعصاب مصاب نمونده برام!!!!!!!!!!!!!! همش 31 ی زدم چنتا ام باشک،
سوالا واسه این مزخرف بود چون طراح : خود نظام مهندسی بود
10 تا سوال کدام صحیح است کدام نیست بود که باید 60 ساعت میگشتی 4 تا گزینشو چک میکردی، 4تا5تا جوش!!!!!!!!!
3 تا گاز!!!!!!!!!!!!! سوالاییی ام که مطمعن بودی جاش کجاست میرفتی پیدا میکردی تو گزینه نبود یا پیچونده بودن من چندتارو همینطوری نزدم خیلی احمقم :(
بچه ها اگه اعتراض بدیم(تعداد اعتراضا زیاد باشه) یکی از استادام گفت که اوناییکه نمرشون به حد نصاب نرسیده 45، 46 شدن براشون یه کلاس میزارن قبولشون میکنن
بچه هاااااااااااااااااا
عرض پلکان بر اساس بار تجمیعی مگه 140 نبود؟ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپس چرا تو گزینه ها نداشت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!1

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من سوالا رو دارم- یگردید دنبال جوابا.....:biggrin::neutral::neutral:http://s5.picofile.com/file/8105157950/memari92.zip.html
دوست گرامی اگر صفحه های قبل رو ببینی هم سوال و هم جواب های بچه ها به سوالها هست
هر چند روی بعضی از سوالها اتفاق نظر نیست ( مثل سوال مربوط به قیر ) ولی به طور کلی دستت میاد سر جلسه چه کردی
برای کلید هم که باید صبر کردددددددددد :w10::w16:

architecttak

کاربر فعال
آخه بگو تنهایی اومدی وسط معماری ها چیکار کنی
راستش منم امسال آزمون دادم،از رو کنجکاوی گفتم بیام یه سری به اینجا بزنم.آزمونتون مثل اینکه تستی بوده،تشریحی برای طراحیه؟؟؟شماخودتون انتخاب میکنین که برین طراحی،نظارت یا اجرا؟؟؟میشه توضیح بدین چجوریه؟؟

بله دوست عزیز آزمون تستیه
بابت امتحاناتش هم اگه مشکلی از نظر رشته و مدت زمان مجاز از زمان فارغ التحصیلیت گذشته باشه میتونی امتحان بدی.

pasopish

عضو جدید
سلام.ممنون که جوب دادین.ولی سوال 24 گزینه 1 میشه.با همین آدرسی که دادین8-4-6-1
در مورد سوال 24 با شما کاملا موافقم. گزینه 1 جوابه[/QUOTE]

ببخشید مهندس شما با استناد به چه موردی از صورت سوال جواب رو از قسمت 8-4-6-1 دراوردید؟در حالی که میشه از بخش 8-2-6-1 گزینه درست 2 باشه و ظاهرا هم چون صورت سوال ابهام داره میشه به هر دو مورد استناد کرد.البته تصور میکنم گزینه 2 محتمل تر باشه ...

akropolis

عضو جدید
d 403
سوال1=گزینه 4
سوال2=گزینه 4
سوال3=گزینه 3
سوال4=گزینه 4
سوال5=گزینه3
سوال6=گزینه3
سوال7=گزینه1
سوال8=گزینه2
سوال9=گزینه2
سوال10=گزینه1
سوال11=گزینه1
سوال12=گزینه4
سوال16=گزینه1
سوال17=گزینه 2
سوال18=گزینه 4
سوال19=گزینه 4
سوال20=گزینه2
سوال21=گزینه 4
سوال22=گزینه4
سوال23=گزینه4
سوال24=گزینه2
سوال25=گزینه3
سوال26=گزینه3
سوال28=گزینه3
سوال32=گزینه2
سوال33=گزینه3
سوال34=گزینه4
سوال35=گزینه2
سوال36=گزینه1
سوال37=گزینه3
سوال38=گزینه4
سوال39=گزینه4
سوال42=گزینه1
سوال44=گزینه3
سوال45=گزینه4

akropolis

عضو جدید
مهندسای عزیز کسی هست جواب سوالای2-3-9-22-23-38 نظارت 403d رو بگه؟؟؟

araghon

عضو جدید
بعد از کلی اعصاب خوردی کلید نظارت معماری دان شد.با این کلید من قبول میشم ولی یه سوال برام پیش اومده که اگه اعتراض به سوالا بشه و بخوان سوالی حذف کنن تکلیف اونایی که اون سوالو درست جواب دادن و ناپلئونی قبول میشنو لب مرز هستن چی میشه؟منظورم اینه که حذف حتی 1 سوال ممکنه برا خیلیا حکم رد شدن و یا قبول شدن داشته باشه.هستند کسایی که با این پاسخنامه موجود قبولن ولی اگه یکی از جوابای صحیحشون حذف بشه رد میشن(یکیش خودم).دوستانی که تجربه دارن لطف کنن راهنمایی کنن که اینجور داستانی سابقه داشته؟

vahid8898

عضو جدید
فکر نکنم تو این آزمون نظارت کسی باشه که تونسته باشه باشه بیشتر از 60% زده باشه(به استثناء اون خر خون ها) ، فکر کنم همه لب مرزن و اینکه سوالی حذف بشه این امکانش هم هست که خیلی از لب مرزیا بیفتن....من یه پیشنهاد دارم امیدوارم دوستان هم مشارکت بکنن. بنظرم بجای این که دعوامون سر این باشه که چه سوالاتی باید حذف بشن بیاین یه نامه ای بنویسیم و ار مسئولا بخوایم که درصد قبولی رو از 50 بیارن به 40%...بخدا به نفع هممون می شه....خواهشن شما هم نظر بدین تا یه کاری کرده باشیم وگرنه 70درصمون باید بمونیم واسه سال بعد

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
وااااای خدا رو شکر اینم قبول شدم...ولی هم اجرا هم نظارت هر 2 لب مرزم...و اگه سئوالی حذف بشه من نابود میشم....:cry:خدا کنه سئوال رو خذف نکنند به جاش میانگین رو بیارند پایین....

kaveh5

عضو جدید
تبریک میگم بهتون واقعا خوشحال شدم که شما قبول میشین چون خیی نگران بودی مهندس
وااااای خدا رو شکر اینم قبول شدم...ولی هم اجرا هم نظارت هر 2 لب مرزم...و اگه سئوالی حذف بشه من نابود میشم....:cry:خدا کنه سئوال رو خذف نکنند به جاش میانگین رو بیارند پایین....

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من تازه کلید رو گرفتم.باید برسم خونه از تو کتاب نگاه کنم.
استررررررررررررس

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه چیزی رو اشتباه وارد پاسخنامه نکرده باشم.قبولم.
سوالاتی رو که فکر میکنید اشتباه ست کدوم ها ست؟برا اعتراض تا 20 دی فرصت هست

arefeh

کاربر ممتاز
تبریک میگم بهتون واقعا خوشحال شدم که شما قبول میشین چون خیی نگران بودی مهندس

عزیزم...مرسی...آره واقعا استرس داشتم...البته الان هم استرس همچنان باقی است...باید ببینی سئوالهایی ک مشکل داشته رو میخوان چ کنند....چون گفتم ک لب مرز دقیقا 50 با یه سئوال غلط کلا نابود میشم....:eek:

kaveh5

عضو جدید
نه ایشاله نگرش مثبت داشته باش قبولی منم نظارت لب مرزم متاسفانه گزینه هام رو ننوشتم دقیق دقیق نمیتونم نمر مو براورد کنم ولی اجرا رو نوشتم قبولم اونو ولی به چه درد میخوره اگه طراحی یا نظارت را پاس نشم
عزیزم...مرسی...آره واقعا استرس داشتم...البته الان هم استرس همچنان باقی است...باید ببینی سئوالهایی ک مشکل داشته رو میخوان چ کنند....چون گفتم ک لب مرز دقیقا 50 با یه سئوال غلط کلا نابود میشم....:eek:

arefeh

کاربر ممتاز
نه ایشاله نگرش مثبت داشته باش قبولی منم نظارت لب مرزم متاسفانه گزینه هام رو ننوشتم دقیق دقیق نمیتونم نمر مو براورد کنم ولی اجرا رو نوشتم قبولم اونو ولی به چه درد میخوره اگه طراحی یا نظارت را پاس نشم

عزیزم....منم نظارت رو کلیدامو ننوشتم نمیدونم تا چ حدی درسته....توکل میکنم به خدا...ایشالله هممون خبر خوبی بشنویم....
راستی بهت تبریک میگم ....ایشالله نظارت هم قبول میشه....;)

kaveh5

عضو جدید
امیدوارم
:confused:
عزیزم....منم نظارت رو کلیدامو ننوشتم نمیدونم تا چ حدی درسته....توکل میکنم به خدا...ایشالله هممون خبر خوبی بشنویم....
راستی بهت تبریک میگم ....ایشالله نظارت هم قبول میشه....;)

rahbar49

عضو جدید
فکر نکنم تو این آزمون نظارت کسی باشه که تونسته باشه باشه بیشتر از 60% زده باشه(به استثناء اون خر خون ها) ، فکر کنم همه لب مرزن و اینکه سوالی حذف بشه این امکانش هم هست که خیلی از لب مرزیا بیفتن....من یه پیشنهاد دارم امیدوارم دوستان هم مشارکت بکنن. بنظرم بجای این که دعوامون سر این باشه که چه سوالاتی باید حذف بشن بیاین یه نامه ای بنویسیم و ار مسئولا بخوایم که درصد قبولی رو از 50 بیارن به 40%...بخدا به نفع هممون می شه....خواهشن شما هم نظر بدین تا یه کاری کرده باشیم وگرنه 70درصمون باید بمونیم واسه سال بعد

کاملا درسته این بهتره

من موافقم بگین چیکار کنیم

rahbar49

عضو جدید
d 403
سوال1=گزینه 4
سوال2=گزینه 4
سوال3=گزینه 3
سوال4=گزینه 4
سوال5=گزینه3
سوال6=گزینه3
سوال7=گزینه1
سوال8=گزینه2
سوال9=گزینه2
سوال10=گزینه1
سوال11=گزینه1
سوال12=گزینه4
سوال16=گزینه1
سوال17=گزینه 2
سوال18=گزینه 4
سوال19=گزینه 4
سوال20=گزینه2
سوال21=گزینه 4
سوال22=گزینه4
سوال23=گزینه4
سوال24=گزینه2
سوال25=گزینه3
سوال26=گزینه3
سوال28=گزینه3
سوال32=گزینه2
سوال33=گزینه3
سوال34=گزینه4
سوال35=گزینه2
سوال36=گزینه1
سوال37=گزینه3
سوال38=گزینه4
سوال39=گزینه4
سوال42=گزینه1
سوال44=گزینه3
سوال45=گزینه4

سلام
شما با کلیدا کنترل کردین ؟ کدوما رو اشتباه زذین بگین منم کنتزل کنم آخه خیلی از سوالا یادم نیست کلیدای 403a رو گذاشتن

شما می دونین سوالایی که زدین کدوم کدوم سواله کمک کنین لطفا

آخرین ویرایش:

rahbar49

عضو جدید
از بچه هایی که کلیداشون 403 d هست خواهش دارم حالا که معلوم نیشت تا دو ماه دیگه هم نتیجه رو بگن بیاین از رو سوالای کدای دیگه سوالارو بازسازی کنیم
اینجوری می فهمیم قبولیم یا نه
مثلا سوال یک تراورتن بود
دو قیر زودگیر و .....

azang

عضو جدید
سلام : سوال ۱۲ و ۲۴ هم مشکل داره چون سوال ۲۴ در خود سوال به ساختمانهای با مصالح بنایی ( با کلاف وبدون کلاف ) هیچ اشاره ای نشده که گزینه ۳ هم صحیح نمی باشد درسته به مبحث ۸ مقررات ملی مراجعه کنید ./​

rahbar49

عضو جدید
سلام : سوال ۱۲ و ۲۴ هم مشکل داره چون سوال ۲۴ در خود سوال به ساختمانهای با مصالح بنایی ( با کلاف وبدون کلاف ) هیچ اشاره ای نشده که گزینه ۳ هم صحیح نمی باشد درسته به مبحث ۸ مقررات ملی مراجعه کنید ./​

دقیقا !!!!!
من خودم 25 مترو زدم چون احساس کردم منظورش کلاف داره بعد دیدم اختلاف سطح هم با ایجاد کلاف و درز انقطاع قابل قبوله سوال گنگ بود
اما گزینه اختلاف سطخ رو درست تلقی کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.