akropolis
عضو جدید
لطفا اگه کسی کلید سوالای آزمون نظام مهندسی(نظارت سال 92) با کد E رو داره لطفا به منم اطلاع بدین. مرسی از همتون akropolis1982@yahoo.com
یعنی اعصاب مصاب نمونده برام!!!!!!!!!!!!!! همش 31 ی زدم چنتا ام باشک،
سوالا واسه این مزخرف بود چون طراح : خود نظام مهندسی بود
10 تا سوال کدام صحیح است کدام نیست بود که باید 60 ساعت میگشتی 4 تا گزینشو چک میکردی، 4تا5تا جوش!!!!!!!!!
3 تا گاز!!!!!!!!!!!!! سوالاییی ام که مطمعن بودی جاش کجاست میرفتی پیدا میکردی تو گزینه نبود یا پیچونده بودن من چندتارو همینطوری نزدم خیلی احمقم
بچه ها اگه اعتراض بدیم(تعداد اعتراضا زیاد باشه) یکی از استادام گفت که اوناییکه نمرشون به حد نصاب نرسیده 45، 46 شدن براشون یه کلاس میزارن قبولشون میکنن
بچه هاااااااااااااااااا
عرض پلکان بر اساس بار تجمیعی مگه 140 نبود؟ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپس چرا تو گزینه ها نداشت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!1
دوست گرامی اگر صفحه های قبل رو ببینی هم سوال و هم جواب های بچه ها به سوالها هست
آخه بگو تنهایی اومدی وسط معماری ها چیکار کنیراستش منم امسال آزمون دادم،از رو کنجکاوی گفتم بیام یه سری به اینجا بزنم.آزمونتون مثل اینکه تستی بوده،تشریحی برای طراحیه؟؟؟شماخودتون انتخاب میکنین که برین طراحی،نظارت یا اجرا؟؟؟میشه توضیح بدین چجوریه؟؟![]()
در مورد سوال 24 با شما کاملا موافقم. گزینه 1 جوابه[/QUOTE]سلام.ممنون که جوب دادین.ولی سوال 24 گزینه 1 میشه.با همین آدرسی که دادین8-4-6-1
وااااای خدا رو شکر اینم قبول شدم...ولی هم اجرا هم نظارت هر 2 لب مرزم...و اگه سئوالی حذف بشه من نابود میشم....خدا کنه سئوال رو خذف نکنند به جاش میانگین رو بیارند پایین....
مهندسای عزیز کسی هست جواب سوالای2-3-9-22-23-38 نظارت 403d رو بگه؟؟؟
کسی دفترچه ی D رو نداره؟
تبریک میگم بهتون واقعا خوشحال شدم که شما قبول میشین چون خیی نگران بودی مهندس
عزیزم...مرسی...آره واقعا استرس داشتم...البته الان هم استرس همچنان باقی است...باید ببینی سئوالهایی ک مشکل داشته رو میخوان چ کنند....چون گفتم ک لب مرز دقیقا 50 با یه سئوال غلط کلا نابود میشم....![]()
نه ایشاله نگرش مثبت داشته باش قبولی منم نظارت لب مرزم متاسفانه گزینه هام رو ننوشتم دقیق دقیق نمیتونم نمر مو براورد کنم ولی اجرا رو نوشتم قبولم اونو ولی به چه درد میخوره اگه طراحی یا نظارت را پاس نشم
عزیزم....منم نظارت رو کلیدامو ننوشتم نمیدونم تا چ حدی درسته....توکل میکنم به خدا...ایشالله هممون خبر خوبی بشنویم....
راستی بهت تبریک میگم ....ایشالله نظارت هم قبول میشه....![]()
فکر نکنم تو این آزمون نظارت کسی باشه که تونسته باشه باشه بیشتر از 60% زده باشه(به استثناء اون خر خون ها) ، فکر کنم همه لب مرزن و اینکه سوالی حذف بشه این امکانش هم هست که خیلی از لب مرزیا بیفتن....من یه پیشنهاد دارم امیدوارم دوستان هم مشارکت بکنن. بنظرم بجای این که دعوامون سر این باشه که چه سوالاتی باید حذف بشن بیاین یه نامه ای بنویسیم و ار مسئولا بخوایم که درصد قبولی رو از 50 بیارن به 40%...بخدا به نفع هممون می شه....خواهشن شما هم نظر بدین تا یه کاری کرده باشیم وگرنه 70درصمون باید بمونیم واسه سال بعد
d 403
سوال1=گزینه 4
سوال2=گزینه 4
سوال3=گزینه 3
سوال4=گزینه 4
سوال5=گزینه3
سوال6=گزینه3
سوال7=گزینه1
سوال8=گزینه2
سوال9=گزینه2
سوال10=گزینه1
سوال11=گزینه1
سوال12=گزینه4
سوال16=گزینه1
سوال17=گزینه 2
سوال18=گزینه 4
سوال19=گزینه 4
سوال20=گزینه2
سوال21=گزینه 4
سوال22=گزینه4
سوال23=گزینه4
سوال24=گزینه2
سوال25=گزینه3
سوال26=گزینه3
سوال28=گزینه3
سوال32=گزینه2
سوال33=گزینه3
سوال34=گزینه4
سوال35=گزینه2
سوال36=گزینه1
سوال37=گزینه3
سوال38=گزینه4
سوال39=گزینه4
سوال42=گزینه1
سوال44=گزینه3
سوال45=گزینه4
سلام : سوال ۱۲ و ۲۴ هم مشکل داره چون سوال ۲۴ در خود سوال به ساختمانهای با مصالح بنایی ( با کلاف وبدون کلاف ) هیچ اشاره ای نشده که گزینه ۳ هم صحیح نمی باشد درسته به مبحث ۸ مقررات ملی مراجعه کنید ./
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - بهمن 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 67 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - 1 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 368 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت خرداد 93 | آزمون های نظام مهندسی | 554 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت آذر 91 | آزمون های نظام مهندسی | 507 |