farinaz_kiani
عضو جدید
راستی بچه ها این قانون دیگه نیس واسه کسایی که فقط چند درصد کمتر از 50% زدن کلاس جبرانی بزارن؟؟؟؟؟؟؟
من هم به نظام مهندسی تهران و هم به سایت www.inbr.ir ایمیل زدمراستی چیز دیگه کجا سایت نظام میتونیم اعتراض بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترتیب نظارتسوال 9 چی بود؟
جواب سوالایه جزئیات چی می شد؟
یعنی مهندسا هیچکدوم جزئیات نزدن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
سلام دوستان.من عکس تمام سوال ها رو دارم.چطور باید بزارم اینجا؟
سلام دوستان.من عکس تمام سوال ها رو دارم.چطور باید بزارم اینجا؟
vaaaaay merc 4 ruze man daram divuneh misham![]()
با تشکر از همکار عزیز که سوالا رو گذاشتن در مورد سوال 18 فقط گزینه 2 می تونه درست باشه با این استدلال که تعریف موجود تو گزینه 2 در همه حال شامل پلاستیکهای سلولی می شه ولی تعریف موجود در گزینه 1 صرفا با نوع خاصی از انها مطابقت داره.
منم منکر درج گزینه 1 در کتاب نشدم. ولی فقط در مورد یکی از انواع پلاستیکهای سلولی گزینه 1 تو کتاب درج شده. درواقع پایه همه پلاستیکهای سلولی لزوما پلیمرهای وینیل کلراید نیستند درنتیجه برای همه پلاستیکهای سلولی صدق نمی کنه.نه . تعریف کتاب دقیقا با تعریف گزینه ی 1 مطابقت داره و دقیقا به عبارت پلاستیک های سلولی اشاره شده.
منم منکر درج گزینه 1 در کتاب نشدم. ولی فقط در مورد یکی از انواع پلاستیکهای سلولی گزینه 1 تو کتاب درج شده. درواقع پایه همه پلاستیکهای سلولی لزوما پلیمرهای وینیل کلراید نیستند درنتیجه برای همه پلاستیکهای سلولی صدق نمی کنه.
با تشکر از همکار عزیز که سوالا رو گذاشتن در مورد سوال 18 فقط گزینه 2 می تونه درست باشه با این استدلال که تعریف موجود تو گزینه 2 در همه حال شامل پلاستیکهای سلولی می شه ولی تعریف موجود در گزینه 1 صرفا با نوع خاصی از انها مطابقت داره.
؟؟؟ دقیقا این استدلالی است که باید برای صحیح بودن گزینه ی 1 انجام بشه. به هر حال موفق باشی
منم منکر درج گزینه 1 در کتاب نشدم. ولی فقط در مورد یکی از انواع پلاستیکهای سلولی گزینه 1 تو کتاب درج شده. درواقع پایه همه پلاستیکهای سلولی لزوما پلیمرهای وینیل کلراید نیستند درنتیجه برای همه پلاستیکهای سلولی صدق نمی کنه.
در نهایت این سئوال پاسخ صحیحش چی شد؟؟؟من پاسخم تو دفترچه B گزینه 2 هست....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - بهمن 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 67 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - 1 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 368 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت خرداد 93 | آزمون های نظام مهندسی | 554 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت آذر 91 | آزمون های نظام مهندسی | 507 |