بررسی آزمون نظارت 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farinaz_kiani

عضو جدید
راستی بچه ها این قانون دیگه نیس واسه کسایی که فقط چند درصد کمتر از 50% زدن کلاس جبرانی بزارن؟؟؟؟؟؟؟

farinaz_kiani

عضو جدید
راستی چیز دیگه کجا سایت نظام میتونیم اعتراض بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

memare1

عضو جدید
جواب سوالایه جزئیات چی می شد؟
یعنی مهندسا هیچکدوم جزئیات نزدن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

sos

عضو جدید
سلام دوستان.من عکس تمام سوال ها رو دارم.چطور باید بزارم اینجا؟

shab khanoom

عضو جدید
سلام دوستان.من عکس تمام سوال ها رو دارم.چطور باید بزارم اینجا؟

سلام پایین سمت راست روی گزینه ی پاسخ به تاپیک کلیک کن و بعد روی آیکون صفحه ی پیشرفته کلیک کن
در قسمت لالای صفحه روی عکس سنجاق (فایل های ضمیمه) کلیک کن. یک صفحه ی جدید باز می شه. بعد هم "انتخاب فایل" و "آپلود "و "انجام شد" و "ارسال"

sos

عضو جدید
سوال 11 ،17،24 اگر جواب صحیح رو میدونید بگید لطفا.با ذکر منبع:w10:

respina

عضو جدید
سوال11 جواب درست 140 میشه که تو گزینه ها نبود
سوال 17 با توجه به تعریف قیر زودگیر از کتاب مصالح و فراورده های ساختمانی 1382 گزینه 1
سوال 24 گزینه 4 با توجه به مبحث 8 قسمت ساختمانهای سنگی

azade f

عضو جدید
بابا ایولااااااااااااااااااااااااااا.
ترکوندی به خدا.....
دستت درد نکنه

tavrezh

عضو جدید
با تشکر از همکار عزیز که سوالا رو گذاشتن در مورد سوال 18 فقط گزینه 2 می تونه درست باشه با این استدلال که تعریف موجود تو گزینه 2 در همه حال شامل پلاستیکهای سلولی می شه ولی تعریف موجود در گزینه 1 صرفا با نوع خاصی از انها مطابقت داره.

shab khanoom

عضو جدید
با تشکر از همکار عزیز که سوالا رو گذاشتن در مورد سوال 18 فقط گزینه 2 می تونه درست باشه با این استدلال که تعریف موجود تو گزینه 2 در همه حال شامل پلاستیکهای سلولی می شه ولی تعریف موجود در گزینه 1 صرفا با نوع خاصی از انها مطابقت داره.

نه . تعریف کتاب دقیقا با تعریف گزینه ی 1 مطابقت داره و دقیقا به عبارت پلاستیک های سلولی اشاره شده.

tavrezh

عضو جدید
نه . تعریف کتاب دقیقا با تعریف گزینه ی 1 مطابقت داره و دقیقا به عبارت پلاستیک های سلولی اشاره شده.
منم منکر درج گزینه 1 در کتاب نشدم. ولی فقط در مورد یکی از انواع پلاستیکهای سلولی گزینه 1 تو کتاب درج شده. درواقع پایه همه پلاستیکهای سلولی لزوما پلیمرهای وینیل کلراید نیستند درنتیجه برای همه پلاستیکهای سلولی صدق نمی کنه.

faza@bana

عضو جدید
دوست من سلام انشالله که تو آزمون نظام قبولی.یه سوال داشتم شما گود برداری و سازه نگهبان رو از چه کتابی خونده بودی ؟

shab khanoom

عضو جدید
منم منکر درج گزینه 1 در کتاب نشدم. ولی فقط در مورد یکی از انواع پلاستیکهای سلولی گزینه 1 تو کتاب درج شده. درواقع پایه همه پلاستیکهای سلولی لزوما پلیمرهای وینیل کلراید نیستند درنتیجه برای همه پلاستیکهای سلولی صدق نمی کنه.

؟؟؟ دقیقا این استدلالی است که باید برای صحیح بودن گزینه ی 1 انجام بشه. به هر حال موفق باشی

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

؟؟؟ دقیقا این استدلالی است که باید برای صحیح بودن گزینه ی 1 انجام بشه. به هر حال موفق باشی

در نهایت این سئوال پاسخ صحیحش چی شد؟؟؟من پاسخم تو دفترچه B گزینه 2 هست....

وضعیت
موضوع بسته شده است.