بعید نیست اشتباه باشه خودشون با کلیدشون / غصه نخور عزیز جان ما دفعه دوم و سومه /افتادن تو این ازمون غیر استاندارد و پر از سوالات موذیانه که هدفش فقط انداختنه داوطلبه چیزه عجیب و غیر طبیعییی نیست خدا بزرگه .سوال 1 نظارت به نظرتون جوابش اشتباه نیست؟ مگه راه و شهرسازی درست نیست؟
تو نظارت متاسفانه اصلا خوب نبودم، دفعه اولی بود که شرکت کردم بعد از کسر نمرات منفی (هر سه اشتباه 1 سوال درست) میشم 25 و اگر سوال 1 رو درست اعلام کنن میشم 26 که احتمالا قبول نیستم
تو اجرا هم شدم یکم بیشتر از 29 که اینم نمی دونم چی میشه
دوستانی که سال های پیشم شرکت کردن لطفا راهنمایی کنید
این سوال پناهگاه جوابش به نظر من تو کلید غلط اومده لطفا یه نگاهی بندازین
دل اوا منم دارم شاخ در میارم چون طبق فرمول صفحه 24 جدول بحث 21 میشه یک سوم تعداد افراد و تعداد افراد 120 گفته جواب مگه نمیشه 120 تقسیم بر 3؟؟ این زده 44سوال 60(پناهکاه)جوابش باید بشه 40 متر ولی تو کلید زده 44 متر.![]()
دل اوا منم دارم شاخ در میارم چون طبق فرمول صفحه 24 جدول بحث 21 میشه یک سوم تعداد افراد و تعداد افراد 120 گفته جواب مگه نمیشه 120 تقسیم بر 3؟؟ این زده 44![]()
سوال 31 هم انتظار داشتم همه موارد باشه ولی زده 1 !! کجایین پس؟درسته بایدبشه 40طبق جدول.چی بگم والا![]()
سوال 31 هم انتظار داشتم همه موارد باشه ولی زده 1 !! کجایین پس؟
سوال 1 نظارت به نظرتون جوابش اشتباه نیست؟ مگه راه و شهرسازی درست نیست؟
تو نظارت متاسفانه اصلا خوب نبودم، دفعه اولی بود که شرکت کردم بعد از کسر نمرات منفی (هر سه اشتباه 1 سوال درست) میشم 25 و اگر سوال 1 رو درست اعلام کنن میشم 26 که احتمالا قبول نیستم
تو اجرا هم شدم یکم بیشتر از 29 که اینم نمی دونم چی میشه
دوستانی که سال های پیشم شرکت کردن لطفا راهنمایی کنید
بحث سوال نیست کلیدشون اشتباس یه عقل سلیم بیاد از رو کتابهای چاپ92 مقررات ملی جواب بده همینایی میشه که ما زدیم و تو کلید اشتباه اوردن خداییش این توهین به شعور معماری اسعزیزم پارسال بنده اجرا رو با 49 مردود شدم...این دوره که خراب کردم....اما پارسال یه سئوال به عینه اشتباه بود و هر چی اعتراض زدیم ثمری نداشت و همون یه سئوال باعث شد مردود شم و این دوره هم که تعداد جوابهایی که دادم به حد نصاب نر سیده و عمرا قبول بشم
سوال 31 هم انتظار داشتم همه موارد باشه ولی زده 1 !! کجایین پس؟
سوال 31 کیا جواب دادن همه موارد؟؟؟
توکلید اشتباه زدن.
جوابش میشه همه موارد.
اینم آدرسش مبحث 9 صفحه94 خط سوم وچهارم.
خدایی نامردیه چرا اینجوری میکنن اینا
من که اعتراض میکنم![]()
چه وضعشه ؟ اینا که نمیدونن جواب درست چیه اونم طبق کتاب خودشون چجوری میخوان سنجش مهندس بکنن والا من که پاک قاط زدمعزیزم حرص نخور هر ساله کلید اولیه 4-5 تا راحت اشتباه داره....که مجدد درستش میکنن...حالا اعتراض میشه زد اما نمبدونم کی/////
منم 31 همه موارده و شک نکن این سئوال رو اصلاح میکنن...
سئوال 1 رو شما چی زدید؟؟؟
من کلا 27 تا اگه اشتباه نکنم زدم کخ مسلما قبول نمیشم...تا این لحظه 25 تاشو پیدا کردم که سئوال 1 و 31 رو غلط میشه....و اون 2-3 تا نمیدونم چی بوده که یادم نمیاد....
کلا بعیده قبول شم...نه به پارسال که 36 تا زدم و 5 تاش غلط شد
نه به امسال که با یه اشتباه خودم که سر جلسه باعث شد با مراقب دعوام بشه و دیگه نتونستم ج بدم و امتحان رو کلا خراب کردم.....![]()
عزیزم حرص نخور هر ساله کلید اولیه 4-5 تا راحت اشتباه داره....که مجدد درستش میکنن...حالا اعتراض میشه زد اما نمبدونم کی/////
من کلا 27 تا اگه اشتباه نکنم زدم کخ مسلما قبول نمیشم...تا این لحظه 25 تاشو پیدا کردم که سئوال 1 و 31 رو غلط میشه....و اون 2-3 تا نمیدونم چی بوده که یادم نمیاد....
نه به امسال که با یه اشتباه خودم که سر جلسه باعث شد با مراقب دعوام بشه و دیگه نتونستم ج بدم و امتحان رو کلا خراب کردم.....![]()
اره گفتی چرا دعوا کردی منم جای شما بودم 10 تا هم نمیتونستم جواب بدم بازم هنر کردی 27 تا درست زدی مهندسعزیزم حرص نخور هر ساله کلید اولیه 4-5 تا راحت اشتباه داره....که مجدد درستش میکنن...حالا اعتراض میشه زد اما نمبدونم کی/////
عزیزم حرص نخور هر ساله کلید اولیه 4-5 تا راحت اشتباه داره....که مجدد درستش میکنن...حالا اعتراض میشه زد اما نمبدونم کی/////
مرسی دوست عزیز از راهنماییتون ولی سوال ۳۱ رو میخواستیم بدونیم جوابش همونه که تو کلید اومده. اگه امکانش هست جواب ۳۱ رو بزارید.جواب سوال 30
بحث سوال نیست کلیدشون اشتباس یه عقل سلیم بیاد از رو کتابهای چاپ92 مقررات ملی جواب بده همینایی میشه که ما زدیم و تو کلید اشتباه اوردن خداییش این توهین به شعور معماری اس
سوال 31 کیا جواب دادن همه موارد؟؟؟
توکلید اشتباه زدن.
جوابش میشه همه موارد.
اینم آدرسش مبحث 9 صفحه94 خط سوم وچهارم.
خدایی نامردیه چرا اینجوری میکنن اینا
من که اعتراض میکنم![]()
دوست خوبم بی زحمت عکس 31 رو هم بزارجواب سوال 30
جواب سوال 31
کلید زده یک!!!!
اشراقم شماره صفحه رو اشتباه نوشته! ص 94 مبحث 9 نه ص 54!
من همین الان رسیدم ب 31..
خب الان این یعنی چی؟؟؟؟
مگه 4 درست نی؟؟؟
خاک برسر شدم ک...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - بهمن 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 67 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - 1 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 368 | |
![]() |