من از خراسات شمالی هستم کسی از این دیار قبول شده راهنمایی کنه من با 19مردود شدم مشاهده پیوست 252622
تبریک میگمخیییییییییییییییییییییلی پست و بی شعورن
من واسه دلخوشی یه اشتباه هم نداشتم.......انقد کارم کامل بووووووووووووود که فقط دوس داشتم ببینم چه نمره ای میگیرم
من بار اولم بود ...... حالا درک میکنم اون بچه هایی که مردود میشدن چی میگفتن
آخه 25 ؟؟؟!!!!!!!!!
تبریک میگم
همین ک قبول شدی خداروشکر کن نمره چ اهمیتی داره!
من با 19 رد شدم!
والا نمیدونم چ ایرادی داشتم واقعا :|
خیلی جالبه دوستانی ک توکارشون ایراد بود بعد از آزمون ناراحت بودن و اهام صحبت میکردن الان قبول شدن!
من نمیدونم واقعا مشکل چیه
دوستان کسی میدونه روند گرفتن مهر طراحی چه جوریه بعد از قبولی و اگه توضیح بدین ممنون میشم . چی نیازه و چیکار باید بکنیم و اینکه چقد طول میکشه تا پروانه صادر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال واسه شوهر من اینجوری زده بودن.....معنیش اینه که سر جلسه تقلب کردین و واستون صورت جلسه شده و اصلا برگه تون تصحیح نشدهدوستان برای من زدن 0 تخلف در ازمون.لطفا کسی مثل من هست پیام خصوصی بده/یا تخلفات و میدونه بگه ما ملتفت شیم مغزم جوشیده
خیلی جالبه کسایی که نمی دونستن عرض رامپ 2.5 متر است یعنی مبحث 4 رو مسلط نیستن و همه قبول شدن باید به نظام مهندسی کشور تبریک گفت!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان عزیز واااای خدا را شکر منم قبول شدم بالاخره
۳۱ شدم
این دوره قبولی خیلی زیاد بوده خدا را شکر
۳۱ شدم
۳۱ شدم
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیز خودمسلام آقای مهندس تبریک میگم خدمت شما .قبل از رفتن به سرکار دوست داشتم از قبولی شما
به دلیل حضور فعال و خوب شما در گروه اطمینان حاصل کنم که از نتیجه خوب قبولی شما خیلی خوشحال شدم .موفق و موید باشید
اگه از نقشه هات عکس داری ضمیمه یک متن کن و توش توضیح بده که ضوابط و رعایت کردی بعد به سازمان سنجش باید پست کنی از آذر 92 به اینور به اعتراض و نگاه نمیکنن مطمعنا تو کارت پاسیو داری به کارای بی پاسیو این دوره بالای 28 دادن البته اگه سوتی بزرگ نداشته باشی من خرداد 93 /35 شدم و خدایش سوالتون دقیقا آذر 92 بود و جای هیچ گلایی رو هم از طراح سوال و هو از مصححین عزیز ندادرهبابا کار من خیلی کامل بود فقط مبلمان دوتا طبقه بالای زیرزمین نکشیدم همه چی کامل بود حتی مقطع کشیده بودم ولی خدایی نمی دونم به چی نمره می دن بی انصافا
چطور می شه اعتراض کرد خدایی دیگه اعصاب ندارم سر این امتحان مزخرف بشینم
سلام کریس رونالدوسلام و عرض ادب خدمت دوست عزیز خودم
ممنون اره واقعا خدا را شکر که اکثرا قبول شدیم
گفتم این دوره دست بالا گرفتن نسبت به دوره های قبل و قبولی زیاد دادیم
مممنون از لطف شما
دوستانی هم که قبول نشدن ایشالله دوره بعد قبول بشن
۳۱ شدم
اگه از نقشه هات عکس داری ضمیمه یک متن کن و توش توضیح بده که ضوابط و رعایت کردی بعد به سازمان سنجش باید پست کنی از آذر 92 به اینور به اعتراض و نگاه نمیکنن مطمعنا تو کارت پاسیو داری به کارای بی پاسیو این دوره بالای 28 دادن البته اگه سوتی بزرگ نداشته باشی من خرداد 93 /35 شدم و خدایش سوالتون دقیقا آذر 92 بود و جای هیچ گلایی رو هم از طراح سوال و هو از مصححین عزیز ندادره![]()
به نظر من تنها آزمون بدون سهمیه ای که تو ایران برگزار میشه و اینش خیلی خوبه اگه این آزمونم شامل سهمیه میشد که .....................چقدر کثیفن این ها توی عصر ارتباطات این ها برگشتن به عصر حجر ....... زمستان می رود روسیاهی به زغال کثافت می مونه
به صندوق پست کنیم
۳۱ شدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |