از حیاط نمیتونید به عنوان پارکینگ استفاده کنید مجاز نیستاگر حیاط داشت مثل سالای 92 میگفت و مینوشت حیاط
2-اگر حیاط داشت چه الزامی به رفتن به زیر زمین و تعبیه پارکینگ بود با همون حیاط پارکینگ حل میشد دیگه
پارکینگ باید سرپوشیده باشه
از حیاط نمیتونید به عنوان پارکینگ استفاده کنید مجاز نیستاگر حیاط داشت مثل سالای 92 میگفت و مینوشت حیاط
2-اگر حیاط داشت چه الزامی به رفتن به زیر زمین و تعبیه پارکینگ بود با همون حیاط پارکینگ حل میشد دیگه
اگر حیاط داشت مثل سالای 92 میگفت و مینوشت حیاط
دوستان زمین هایی که تو بر جنوبی گذر واقع میشن و نور شمال میگیرن برای استفاده از نور جنوب زیربنا رو تو قسمت شمال مشرف به خیابون میزارن،به همین خاطر حیاط دسترسی به گذر نداره،و این دلیل نمیشه که حیاط حذف بشه بلکه این هنر طراحه که بتونه چطور هم از حیاط استفاده کنه و همدسترسی بهش بزاره،نکته دیگه هم اینکه رمپ رو باید از بر خیابون شروع کنیم و هیچ ارتباطی به حیاط اینجور زمین ها نداره،و پارکینگ هم باید در مکان سر بسته واقع بشه نه هوای آزادمهندس به نکته خوبی اشاره کردی.اگر از حیاط میشد استفاده درد که در واقعیت میشه استفاده کرد دیگه مشکلی بابت رمپ نبود.عمدن خواستن از حیاط استفاده نشه
منظور من اینه که میشه رمپ رو توی حیاط اجرا کرد نه از بر کوچه.از کوچه میاد تو حیاط روی رمپ و...دوستان زمین هایی که تو بر جنوبی گذر واقع میشن و نور شمال میگیرن برای استفاده از نور جنوب زیربنا رو تو قسمت شمال مشرف به خیابون میزارن،به همین خاطر حیاط دسترسی به گذر نداره،و این دلیل نمیشه که حیاط حذف بشه بلکه این هنر طراحه که بتونه چطور هم از حیاط استفاده کنه و همدسترسی بهش بزاره،نکته دیگه هم اینکه رمپ رو باید از بر خیابون شروع کنیم و هیچ ارتباطی به حیاط اینجور زمین ها نداره،و پارکینگ هم باید در مکان سر بسته واقع بشه نه هوای آزاد
نه دیگه در این حد مهندس !نترس من هستم میگم فقط یه نیم نمره ازت کم کنن...وایییی.شما درست میگی.مساحت زمین معلوم نبود و نباید نورگیر میذاشتیم.به نظرم ما هایی که نورگیر گذاشتیم کل نمره طبقه اول رو از دست میدیم.12 نمره
و من نیزززززززز... خخخخقاعدتا نباید کل نمره طبقه رو ازتون کم کنن.......ایشالا که اینجورنیست.
من اینقدر ایراد از کارم دراومد که همه چی قبولیم بستگی به مصحح عزیز داره.......
روز اول حرص خوردم...اما الان به این نتیج رسیدم نصف ازمون همت خودمونه و نصف دیگش شانسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
حالا اشکال نداره امیدوارم که قبول بشی دوست من ....
ولی هرجور حساب کنی درسته s کل رو نداریم ووو مساحت حیاطم مشخص نیس ولی بازم بالای 200 هستش
اینو از طرف من به مهندس صمصام هر وقت دیدیش بگو
منم خراب اون امضات هستمنه دیگه در این حد مهندس !نترس من هستم میگم فقط یه نیم نمره ازت کم کنن...
و من نیزززززززز... خخخخ
اگه گف کی گفته، بگو مهندس هلووووووووووووو گفته... یاد بگیرررر
بابا مهندس جان اینجور زمینها (جنوب معبر) سطح اشغال چسبیده هستش به خیابون اصلا نمیشه از حیاط رمپ داد باید وارد مسکونی بشی بعد وارد حیاط شیمنظور من اینه که میشه رمپ رو توی حیاط اجرا کرد نه از بر کوچه.از کوچه میاد تو حیاط روی رمپ و...
منظور من اینه که میشه رمپ رو توی حیاط اجرا کرد نه از بر کوچه.از کوچه میاد تو حیاط روی رمپ و...
نه هههه 7 متر اوکی هست نگران نباش ....تا چه حد اشتباه ؟ مثلا میای پله رو اشتباه ستون گذاری میکنی مسلما نمره ی زیادی از دست میدی شایدم مردود ...یا از base کلا داغونه ستون گذاری نه مثلا فقط یه ستون مشکل دار!سلام دوستان ستون گذاری با طول ۷ متر باعث رد شدن میشه؟اصلا ستون گذاری اشتباه باعث رد شدن میشه؟
بابا مهندس جان اینجور زمینها (جنوب معبر) سطح اشغال چسبیده هستش به خیابون اصلا نمیشه از حیاط رمپ داد باید وارد مسکونی بشی بعد وارد حیاط شی
میدونم به نفعم داری میگی .ولی خوب واقعیت این نیست.من کلاس رفتم این رو هم مهندس صمصام خیلی تاکیید کرده بود که اگر مساحت کل زمین مشخص نبود به هیچ وجه نورگیر نزارید.مثل آذر 90 که هرکی نورگیر داده بود رد شد.حتی این سوال رو ازشون پرسیدم که تراکم مساحتش معلومه بیشتر از 200 هست پس حیاط هرچی هم که باشه ما قانون نورگیر در زمین های بالای 200 متر رو رعایت کنیم ولی باز هم گفتن نه وقتی s کل رو نداری نباید نورگیر بدی.البته این ها رو پارسال گفته بودن منم یادم رفته بود تا همین امروز
هلو جان من نورگیر دادم خوب طرح من ظوری بود که نورگیری میخواست خوابم رو اون قسمت دادم چون باید خوابم آن قسمت قرار میگرفت برای همین ی دانه2*3 دادم ولی ی کار اشتباهی کردم که عرض را 2/5 گرفتم اصلا یادم نیود چون کنار ستون میافتاد و ی 10 سانتم پوتر رد می شد و عملا 2/40 میشد که فکر کنم اشتباه در اشتباه به نظرتان میتانم قبول بشم،الان سطح اشغال معلوم بود دیگه ...
بالای 200 متر ...چیکار به حیاط دارین
شما نورگیر دادین؟ ب نفعتون دارم حرف میزنم که
هلو جان من نورگیر دادم خوب طرح من ظوری بود که نورگیری میخواست خوابم رو اون قسمت دادم چون باید خوابم آن قسمت قرار میگرفت برای همین ی دانه2*3 دادم ولی ی کار اشتباهی کردم که عرض را 2/5 گرفتم اصلا یادم نیود چون کنار ستون میافتاد و ی 10 سانتم پوتر رد می شد و عملا 2/40 میشد که فکر کنم اشتباه در اشتباه به نظرتان میتانم قبول بشم،
یچه ها جوابا کی میاد ؟؟؟؟
منم خراب اون امضات هستم
چقدر استدلال....
خخخخخخخخخخخ
کسی بخاطر نور گیر زدن نمی افته مهندس نگران نباش منم همون دو در سه زدم
میتونستم هم نزنم ولی عرض پذیرایی خیلی کم میشد و کمتر از سه متر میشد که مبحث چهار گفته عرض اون
باید حداقل 4/50 باشه باید ببینی کدام یک ارزش بیشتری داره
میتونستم نور گیر نزنم ولی پزیرایی راهرو میشد چون آشپزخانه رو می انداختم کنارش
مساحت ها بجز اون واحد که گفته 72تا74اگه سه چهار متر هم کم و زیاد بشن مشکلی نداره
نمیدونم بخدا من که نور گیر دو در سه واسه خواب نشنیدم ولی شاید با این شرایط که کمبود فضا بوده قابل توجیه باشهآقای مهندس من خوابم پاسیو میخواست چون اینجا مهندس عارفه اشاره کردن که بهتر پذیرایی و آشپزخانه نور اصلی بگیرن ولی خواب فقط نور اصلی نباشه نیاز نیست میتانه از پاسیو نور بگیره که البته داخل مبحث هم در قسمت تهویه-به این موضوع اشاره شده بود منهم طرحم طوری بود که باید آن قسمت خواب و حمام را میذاشتم تا از پذیرایی دید نداشته باشه چون اگه اینچنین نمیکردم در حمامم رو به پذیرایی میشد که خوب نبود و چون در اینصورت خوابم نور نمیگرفت از نورگیر 2*3 استفاده کردم و فقط از یک ضلعش یک پنجره 1.20 دادم یعنی 3 ضلع دیگش با این که یرای یک واحد بود هیچ بازشویی نذاشتم روبروی بازشوم هم دیوار همسایه بود. من این را به دوستم که میرفت کلاس دکتر صدیق گفتم و از ایشان این سوال را پرسیده بودن ایشان گفتن چون طبقه بالایی روی واحدتان نبوده میتانستید از 2*3 برای فضاهای اصلیتان هم استفاده کنید ولی اینجا بچه ها ی چیز دیگر نوشتن. یکیم آقا مهندس من برای همکفم 76 متر شد و 2 خواب براش گذاشتم این ایراد نداره؟ ولی همان 12 متر را رعایت کردم برای خواب یعنی حداقل ها رعایت شد ولی اینجا همه 1 خوابه طراحی کردن در صورتیکه روی سوالم هیچ چیزی نگفته بود. آقای مهندس آیا درستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدتر از همه من رمپم را عرضش را2.50 گرفتم که چون کنار دیوار بود و ستون 40*40دادم با ردشدن پوتر عملا 2.30از مسیر ماشین می ماند.
این را کجای دلم بزارم؟
تو این دومورد حق با شماست ،ولی من برداشتم از داکت اصلی اینه که لوله های تمام طبقاط رو جمع میکنه و تو پایین ترین طبقه از بغل یه ستون به چاه منتقل میکنه ،برا پله ها هم اونقد عرضشون زیاد هست که از بغل جک هم بشه با لا رفت (هرچند اینایی که گفتم توجیه کار هستن ولی حق با شماست)مهندس راستی اون داکت اصلی اسانسور که تو همکف نشان دادی تو زیر زمین نمی بینم و اگه تو زیر زمین نشان
بدی رمپ خودرو را داغون میکنه!!!!
من متوجه نمیشم چرا اینجوری شده
زیر جک رو هم نگاه کردم میرفته رو پله هایی که به سمت انباری می ره فکر کنم تو آخرین پله که میره پایین جک سر گیر باشه!!!!!
ای کاش واسه آسانسور هم لابی حریق میزاشتی چون مبحث 3 گفته الزامی
نمیدونم بخدا من که نور گیر دو در سه واسه خواب نشنیدم ولی شاید با این شرایط که کمبود فضا بوده قابل توجیه باشه
ولی رمپ 2/5ایکاش نمیدادی واقعا ریسک بزرگی کردی!! امیدوارم ازتون نمره زیادی کسر نشه
من یه کار احمقانه ای کردم اونم اینکه غذا نخوردم... بعد این فلان فلان شده ها هم ورداشتن کولرها رو خاموش کردن... گرما و گرسنگی دست به دست هم دادن اونقدر حالم بد شد که نزدیک بود رو برگه بالا بیارم خیال مصحح ها راحت شه بره!!!
از ساعت 2.5 ـ 3 به بعد عملا هیچ کاری نمی تونستم بکنم...
برش نرسیدم بکشم...
اندازه گذاریامم نصفه نیمه شد!
خلی ناراحتم... سوال به این خوبی حیف نبود قبول نشم؟؟
نظر لطفتووونه ...
تک حذفی دیگه چیه!!؟؟ پس من ردم چون عرض رمپم اشتباس مساحت واحدامم فکر کنم نسبت به چیزی که خواسته بود متفاوته یعنی واحد یه خوابم بزرگ شد به نظرم یکم
البته عرض رمپو سر آزمونم چک کردم دیدم نوشته تو مبحث "حداقل" 2.5 دیگه همون 3.5 گرفتم! خدا کنه گیر ندن
با روان آدم بازی میکنه این آزمون آدم به خودشو شخصیتشو کل زندگیشو اطرافیانشو همه شک میکنه [/QUOTE
عرض رمپ توی مبحث گفته 2.5 من نمیدونم چرا میگین 3.5
مهندس عزیز اونی که شما میگین گفته 2/5 عرض ورودی است نه رمپ یا شیبراهه عرض رمپ حداقل 3 مترنظر لطفتووونه ...
تک حذفی دیگه چیه!!؟؟ پس من ردم چون عرض رمپم اشتباس مساحت واحدامم فکر کنم نسبت به چیزی که خواسته بود متفاوته یعنی واحد یه خوابم بزرگ شد به نظرم یکم
البته عرض رمپو سر آزمونم چک کردم دیدم نوشته تو مبحث "حداقل" 2.5 دیگه همون 3.5 گرفتم! خدا کنه گیر ندن
با روان آدم بازی میکنه این آزمون آدم به خودشو شخصیتشو کل زندگیشو اطرافیانشو همه شک میکنه [/QUOTE
عرض رمپ توی مبحث گفته 2.5 من نمیدونم چرا میگین 3.5
است حتی اساتید میگن حداقل 3/5 است.
تو این دومورد حق با شماست ،ولی من برداشتم از داکت اصلی اینه که لوله های تمام طبقاط رو جمع میکنه و تو پایین ترین طبقه از بغل یه ستون به چاه منتقل میکنه ،برا پله ها هم اونقد عرضشون زیاد هست که از بغل جک هم بشه با لا رفت (هرچند اینایی که گفتم توجیه کار هستن ولی حق با شماست)
مساحت دقیق که نبود گفته بود تقریبی، تنها دقیقش مساحت اتاقا بودش
برای حساب مساحت واحدا دیوارای دورتادور(همون 20سانتیا) را باید حساب کنیم یا نه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | ||
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | ||
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | ||
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |