بهت تبریک میگم عزیزم. بله خدارو شکر قبول شدم با نمره 34....
تبریک میگم عارفه جان نمره مهم نیست عزیزم. مهم اینه که قبول شدی و منم برات خوشحالم.

من باورم نمیشه 37 شدم.بیشتر از اینکه خوشحال باشم مبهوتم!!!!!

پلان بان و برش اصلا نداشتم. یعنی واقعا مشخصه که این بارم بندی هایی که گذاشتند اصلا صحت نداره. چون من از اندازه گذاری ها هم تو شیت های قبلی اصلا راضی نبودم. همین جوری تند تند با دست گذاشتم. خیلی هاشم شاید جا انداخته باشم. مبلمانمم تو 1دقیقه آخر تند تند کشیدم. وای خدای من

من حتی برا بعضی از فضاهام داکت هم نذاشتم!!!!! آخر سر اومدم بذارم که دیگه فرصت نشد!

فکر کنم اینا تو امتحان دنبال یه نکته خاص هستند. من راستش میدونستم قبول میشم، چون خودم طرحمو بدون عیب میدونستم، به جز داکتها که بعضی هاشو نذاشتم! ولی چون مدارکم کامل نبود فکر کردم احتمالا با حداقل نمره قبول بشم. آخه شما کارت خییییییییییییلی کامل بود و من فکرشم نمیکردم نمرت از من پایین تر بشه!!!!!!!!!!!!!!!! اینو میگم که شاید واسه بچه ها هم تجربه بشه. فکر کنم بیشترین نمره متعلق به نکته طرح باشه و کامل بودن مدارک اونقدرام تاثیر نداره... راستش من سرم خیلی شلوغ بود و نشد که طرحمو بذارم بچه ها ببینند. اما اگه فرصت کنم، حتما این کارو میکنم. البته اگه دقیقشو بعد از اینهمه وقت یادم مونده باشه!!
در آخر از همه بچه های تاپیک تمرین گروهی خرداد93 بینهایت متشکرم. خیلی خوب بود و واقعا از خیلی ها چیز یاد گرفتم،به همه دوستانی که قبول شدند تبریک میگم و برای سایرین آرزوی موفقیت تو امتحان بعدی رو دارم