bahar-spring
کاربر بیش فعال
در خصوص نتیجه آزمون طراحی هم در راهنمای اعلام نتایج گفتن که: "
نتایج طراحی معماری 31 شهریورماه اعلام میشود."در خصوص نتیجه آزمون طراحی هم در راهنمای اعلام نتایج گفتن که: "نتایج طراحی معماری 31 شهریورماه اعلام میشود."
سلام . کسی یادشه هر قسمت چند نمره داشت؟
سلام دوستان
کسی می دونه واسه اعتراض حضوری به نتایج آزمونها کجا باید رفت؟ و اینکه اصلا تاثیر داره یا نه؟ واسه کساییکه ۴۹ شدن!!!
ممنوsalam zoodtar bekhode tehran az tarighe pos ke too rahnamay elam natayej oomade eterazeto ersall ko
]
سلام دوستان
کسی می دونه واسه اعتراض حضوری به نتایج آزمونها کجا باید رفت؟ و اینکه اصلا تاثیر داره یا نه؟ واسه کساییکه ۴۹ شدن!!!
ممنوsalam zoodtar bekhode tehran az tarighe pos ke too rahnamay elam natayej oomade eterazeto ersall ko
]
سلام توی راهنمای اعلام نتایج ب نحوه اعتراض اشاره شده میتونید از سایت مقررات ملی این مطاب رو پیدا کنید
31 شهریورنتایج طرحی چی شد کی اعلام میشه.
تا 31 شهریور![]()
بلاتکلیفی از چی؟تا 31 شهریور که بلاتکلیفی میمیریم
بلاتکلیفی از اینکه نمیدونیم کدام قانون فیزیکی نیوتن بر آزمون طراحی معماری تاثیر بیشتری داره ؟؟ اصلا داره یا ندارهبلاتکلیفی از چی؟
واقعا من خودم هر چی نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه....نه واسه نتیجه اش...واسه اینکه هر چی باشه آزمون بوده دیگه...مهم نیست آزمونه چی...مهم همون انتظار نتیجشه.....بلاتکلیفی از اینکه نمیدونیم کدام قانون فیزیکی نیوتن بر آزمون طراحی معماری تاثیر بیشتری داره ؟؟ اصلا داره یا نداره
شما انتظارتون دلچسبه چون آزمونو خوب دادین ولی ماها 50 /50 امید داریم .واقعا من خودم هر چی نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه....نه واسه نتیجه اش...واسه اینکه هر چی باشه آزمون بوده .
دیگه...مهم نیست آزمونه چی...مهم همون انتظار نتیجشه.....
نه بابا دوستم...اصلا دلچسب نیست چون این امتحان مثل امتحان اسکیس ارشد هست و غیر قابل پیش بینی ...من به شخصه نمیتونم بگم قبولم و اینم جدی میکم که اصلا امیدوار نیستم...درسته همه شیتها رو کامل کشیدن و از لحاظ معماری هم مشکلی خیلی تابلویی نداشت...اما از نظر خودم خیلی بهتر از این باید انجام میدادم و خورده ریز اشتباه زیاد دارم ...فقط خداوند درحقم لطف کنه که اون خورده ریزها از نظر مصحح مهم و اساسی نباشه.و....شما انتظارتون دلچسبه چون آزمونو خوب دادین ولی ماها 50 /50 امید داریم .
من یکی به برش و بام نرسیدم ولی طبقات رو اصولی حل کردم دیگه میمونه لطف اوستا کریم ببینیم نظری میکنه به ما ومصحح هارو از دیدن سفیدی اون دوتا شیت نابینا کنه ولی میترسم دوتا دیگه چش بهشون بده![]()
اتفاقا پنجاه پنجاه باشه و ندونی قبول میشی یا نه خوبه دیگه ... قبول که شدی شادیش به مراتب لذت بخش تره ... از خدا بخواین هر چی خیره نسیبتون کنه ...شما انتظارتون دلچسبه چون آزمونو خوب دادین ولی ماها 50 /50 امید داریم .
من یکی به برش و بام نرسیدم ولی طبقات رو اصولی حل کردم دیگه میمونه لطف اوستا کریم ببینیم نظری میکنه به ما ومصحح هارو از دیدن سفیدی اون دوتا شیت نابینا کنه ولی میترسم دوتا دیگه چش بهشون بده![]()
شما انتظارتون دلچسبه چون آزمونو خوب دادین ولی ماها 50 /50 امید داریم .
پارسال من نرسیدم مقطع بزنم...قبول نشدم.اما امسال تمام مدارک و کشیدم ولی پلان مسکونی جالب نشد بر خلاف پارسال ک پلان مسکونی رو عالی کشیدم ...فکر رنکنم درصد قبولی امسال طراحی زیاد باشه. انگار میخان دقیق نمره بدن....![]()
مهندس با یه تیر ده تا نشون میزنن !!!!!کجای کاری /خدا بدادمون برسه احتمالا قراره کسی طراحی قبول نشه گفتن همشون دوباره ثبت نام کنن !!چقدر واقعا جالبه.... هنوز نتایج آزمون طراحی نیومده و قراره 31 شهریور بیاد اونوقت ثبت نام آزمون جدید از شنبه شروع میشه و تا 31 شهریور هم بیشتر نیست و قابل تمدید نیست.... ظاهرا جای هیچ اعتراضی نمیزارن و احتمالا درآمدی که از آزمون عایدشون میشه در درجه اول قرار داره ...
اینم لینک اطلاعیه:
http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=428
عارفه متاسفانه فک کنم امسال اصلا بررسی نکنن چون ثبت نام شروع شده این یعنی کسی قبول نمیشه زحمت نکشید !! عجب اوضاعیه !!! چه نخبه اییه این برنامه ریز آزمونااز کجا میدونی که امسال دارند دقیق بررسی میکنند؟؟؟؟استرس گرفتم من....ای خدااا همش استرس...همش منتظر نتیجه آزمونهای مختلف....بابا ....ما هم آدمیم بزارید یه نفس بکشیم بعد یکی دیگ
عارفه متاسفانه فک کنم امسال اصلا بررسی نکنن چون ثبت نام شروع شده این یعنی کسی قبول نمیشه زحمت نکشید !! عجب اوضاعیه !!! چه نخبه اییه این برنامه ریز آزمونا
راهنمای آزمون رو هم در سایت گذاشتن. اون جدول 37.5 درصد رو هم تصحیح کردن.
نکته دیگه اینکه برای دوره خرداد ماه تا شهریور رو قبول میکردند که 3 سال بشه...اما امسال برای آبان ماه اگر کسی آذر ماه هم 3 سالش پر بشه متاسفانه نمیتونه امتحان رو بده....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |