بررسی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

architect963

عضو جدید
آقا لابی +10 بود دیگه(چون بیشتر همکف رو مغازه می گیره دیگه بقیه اون رو هم +10 میدیم) یعنی بیشتر از 10 تا باید می آمدیم بالا؟ فکر نکنم

این جوری زیر زمین ارتفاعش 2.72 هم بیشتر میشد!

اگه می شه با اعداد و ارقام به من بفهمونید.
درست میفرمائید ولی ارتفاع 2.72 که شما میگید میرفت سمت انباریها و اتاق تاسیسات

HEDI MORADI

عضو جدید
عزیزم نه بابا... کی گفته تاثیر نداره....اینها همه حرفه...شاید توی کارت یه چیزی پیدا بشه که کلا به خاطر همون موضوع که رعایت کردی حداقل به جای اینکه مردودت کنن بهت 25 رو بدن...و قبول بشی....باید صبور بود
مرسی خانم مهندس شما لطف داری روحیه خوب میدید بر عکس دوستای دیگه

architect963

عضو جدید
من طرحمو خیلی وقت پیش اینجا گذاشتم نمیدونم کدوم پیج میشه...ولی فکر کنم به خاطر کامل بودنه طرحم و خوب در آوردن طرح طبقات مسکونی و زیرزمین و همچین بزرگ در اوردن تجاری دیگه 25 رو بگیرم:razz:البته امیدوارم...هر چی باشه سری اول بود امتحان طراحی میدادم....توکل به خدا
انشاالله که قبولی

architect963

عضو جدید
آخه آدمو میترسونین شما خانوما:biggrin:
یه تاپیک دیگه راه انداختیم به اونم سر بزن نکات مهم طراحی رو توش مینویسیم
البته آخر سر خودم تمام نکات درست و به درد بخور طراحی رو یکجا جمع میکنم و توی یک پست میذارم

architect963

عضو جدید
انشالله - نه متاسفانه عکسشو ندارم-شما اگر دارید بزارید بی زحمت
متاسفانه دوربین همراه خودم نبرده بودم ولی طبقه زیر زمین رو ترسیم کردم و عکسشو توی پستهای قبلی گذاشتم طبقات رو هنوز حوصله نکردم ترسیم کنم

HEDI MORADI

عضو جدید
آخه آدمو میترسونین شما خانوما:biggrin:
یه تاپیک دیگه راه انداختیم به اونم سر بزن نکات مهم طراحی رو توش مینویسیم
البته آخر سر خودم تمام نکات درست و به درد بخور طراحی رو یکجا جمع میکنم و توی یک پست میذارم

باشه ان شالله اخرا شهریور ک نتایج و زدن میام اگه خدا نکرده رد شدم حالا زود روحیم تضعیف میشه

arc eng

عضو جدید
سلام همگی خسته نباشید و امیدوارم که نتیجه زحماتتون رو بگیرید. من که اصلا سر جلسه نرفتم ...خیلیم خوشحال:cool:

من ی سوال بپرسم :redface: طول رمپ و هرکسی ی عدد درآورده ک خب با توجه ب کد ارتفاعی زیرزمین خودش قبوله.

ولی اینی که خانه اشراق حل کرده چرا داده 11.33؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با شیب 15% و اختلاف ارتفاع 1.60میشه 10.66 که اگر هم ب خاطر شیب 10% در یک متری ابتدا و انتهای رمپ

بخواهیم 10 سانت ب طول رمپ اضافه کنیم این نمیشه...

شاید سوال پیش پا افتاده ای هستش ولی دوس دارم بدونم جوابشو. ممنون از همه تون

SBARZEGAR

عضو جدید
سلام همگی خسته نباشید و امیدوارم که نتیجه زحماتتون رو بگیرید. من که اصلا سر جلسه نرفتم ...خیلیم خوشحال:cool:

من ی سوال بپرسم :redface: طول رمپ و هرکسی ی عدد درآورده ک خب با توجه ب کد ارتفاعی زیرزمین خودش قبوله.

ولی اینی که خانه اشراق حل کرده چرا داده 11.33؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با شیب 15% و اختلاف ارتفاع 1.60میشه 10.66 که اگر هم ب خاطر شیب 10% در یک متری ابتدا و انتهای رمپ

بخواهیم 10 سانت ب طول رمپ اضافه کنیم این نمیشه...

شاید سوال پیش پا افتاده ای هستش ولی دوس دارم بدونم جوابشو. ممنون از همه تون

اگه براتون ممكنه ميشه پلان زيرزمين اشراقو برامون بزاري؟؟ممنون ميشم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
بعد از آزمون گفتن که تا اواخر شهریور..!!!:w06:

نه دیگه آخر شهریور نامردیه....همه سری میگن دو ماه بعد از آزمون...23 خرداد آزمون بوده میشه 23 مرداد دو ماه...نه تا 15 شهریور دیگه باید بیاد:cry:
وااااااااای من اصلا آمادگی ندارم همون موقع کلی جواب آزمونها میاد....خدا کنه ارشد حداقل قبول بشم...که اگه نظام قبول نشدم غصه ای نی....واسه اینکه میخوام یه دفعه پروانه با کد اصلی بگیرم:(

faiteh

عضو جدید
آره بچه ها منم مردم از بلاتکلیفی:cry:.شهریور کاش زووووووووووووووووووووووووووووودتر بیاد دیگه:(:(

farzaneh mrz

عضو جدید
من دوره قبل قبول شدم
بدترین و تلخ ترین امتحان کل زندگی ام امتحان طراحی ام بود.
حتی وقتی هم که قبول میشی، اصلا آدم خوشحال نمیشه.
امیدوارم شما ها هم قبول بشید و شر اون امتحان لعنتی راحت بشین...

mojtabagol1982

عضو جدید
من دوره قبل قبول شدم

salam-shoma tamame planharo kamel keshidin?
nomratun chand shod ?

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من دوره قبل قبول شدم

تبریک میگم، نمره تون چند شد؟ نمونه کارتونو ندارین اینجا برای بچه ها بذارین؟

bahar-spring

کاربر بیش فعال
نه دیگه آخر شهریور نامردیه....همه سری میگن دو ماه بعد از آزمون...23 خرداد آزمون بوده میشه 23 مرداد دو ماه...نه تا 15 شهریور دیگه باید بیاد:cry:
وااااااااای من اصلا آمادگی ندارم همون موقع کلی جواب آزمونها میاد....خدا کنه ارشد حداقل قبول بشم...که اگه نظام قبول نشدم غصه ای نی....واسه اینکه میخوام یه دفعه پروانه با کد اصلی بگیرم:(
آره درست میگی ولی ببین اینجارو...http://inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=414 گفتن حتی المقدور تا اواخر شهریور..
بهرحال خدا کنه زودتر نتایجو اعلام کنن..
انشاالله هردوشو قبولی

farzaneh mrz

عضو جدید
من 32 شدم.پلان بام رو نکشیدم.برش ام هم پلهاش رو نکشیدم
اگر جانمایی دستگاه راه پله تون درست باشه و ایراد بد نداشته باشید و پلان های مسکونی هم معقول باشه، قبول میشید.

نسیب

عضو جدید
سلام بچه ها نتایج آزمونای تستی فردا میاد ولی طراحی متاسفانه هنوز معلوم نیسته

وضعیت
موضوع بسته شده است.