بررسی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SBARZEGAR

عضو جدید
دیگه آزمون طراحی از حالت "امتحان" بودن خارج شده، بیشتر مثل یه فستیوال میمونه که سالی یکی دو بار اتفاق میفته و مهندسای معمار به بهونه این آزمون چند ساعتی رو کنار هم سپری می کنن و در انتهای کار از هم خداحافظی می کنن تا 6 ماه دیگه که قراره دوباره همدیگه رو ببینن:D جو صمیمی و خوبی بین مهندسای عزیز بوجود میاد به بهانه این امتحان و خیلی از دوستای قدیمی رو که تو حالت عادی نمیشه دید تو روز آزمون میبینیم و خاطراتمون زنده میشه:D من تا حالا دو بار امتحان دادم، ولی قبل هیچکدوم نه یک کلمه خوندم نه یک دونه خط کشیدم، اینم مدیون نکته سنجی برگزار کنندگان هستم که با دقت فوق العاده ای آزمون رو دقیقا وسط امتحانات دانشگاه برگزار میکنن تا مبادا اون 1% قبولی به 2% افزایش پیدا نکنه. ولی دیدم افرادی رو که مدت ها برای این امتحان وقت گذاشتن ولی در نهایت هیچ توفیقی کسب نکردن. حالا یکی از دوستان پست داده بود که ستون گذاری یادش رفته آیا احتمال قبولی هست(چرا نباشه دوست من، همون دیوارایی که کشیدی کافیه :D) ما سر آزمون قبلی 7-8 نفری نشستیم فکر کردیم و به نتایج خوبی هم رسیدیم، تو مرحله ترسیم هم بد کار نکردیم، ولی جمعه دیدم که عین همون 7-8 نفر دوباره اومدن برای امتحان:D اصلا ترکیب آزمون و دور و بریا دقیقا ترکیب دفعه پیش بود، من موندم کی قبول میشه از این امتحان. فقط 1 نفرو از نزدیک میشناسم که آزمون قبلی رو قبول شد، اونم شیت هاشو دیدم، یه چیزی کشیده بود که من در طول عمر گهر بارم با اتوکد هم نتونستم همچین چیزایی بکشم:D نکته جالب هم اینکه با اون کار وحشتناکش دقیقا با 25 قبول شده بود، یعنی لب مرز.

اینو گفتم که زیاد حرص و جوش نخورین که اگه ستون گذاری یادتون رفته قبول میشین یا نه(قبولی به کنار، دعا کنید همون مدرک لیسانستونو باطل نکنن:D) چون با تقریب 99% میشه گفت که همه مردود میشن، این مثل کنکور ارشد نیست که بگیم فلاپای دانشگاه آزاد اومدن و همشون سیاهی لشکرن، اساتید دانشگاه و مهندسای بالای 10 سال سابقه کار هر دوره دارن میان و مردود میشن، اصلا ذات این امتحان برای مردود شدنه. به اینم توجه نکنید که تو فضای مجازی یکی میاد میگه من نه پلان داشتم نه مقطع، فقط اسممو رو برگه نوشتمو قبول شدم:D از این اتفاقا تو فضای مجازی زیاد میفته، خیلیا تو این تاپیکا قبول میشن، مهم اینه که تو فضای واقعی قبول بشن، که واقعا درصد کمی موفق میشن. فعلا همینکه جوانمردانه میریم سر آزمون و تا آخرش با غیرت در راستای تعالی علم مهندسی کشور مبارزه میکنیم کافیه:D

با سلام خدمت شما..واقعا دمتون گرم....لذت بردم...
تا حالا از هيچكي همچين توصيف كاملي نشنيده بوودم....
لعنت خدا به مقررات ملي و...بي برنامگيشون!!!

سلام به همه
من سال اولم بود که شرکت کردم. و به شدت استرس اینو داشتم که همه شیت ها رو کامل کنم. به خاطر همین اشتباهات فجیعی کردم. میدونم قبول نمیشم ولی ازتون میخوام خودتونو بزارین جای مصحح و بهم نمره بدین.
از اشتباهات فجیعم میتونم به نگذاشتن ورودی مسکونی و ملزومات اون:confused: و از اون بدتر نورگیر در طبقات.:redface:اشاره کنم.
به هر حال تا اخرین نفس جنگیدم. باید تمرین طراحی کنم تا کمتر خنگبازی در بیارم:wallbash:مشاهده پیوست 212670مشاهده پیوست 212671[/QUOT
سلام عزیز.جانماییهات اصلا خوب نیست موفق میشی با تمرین.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
بچه ها 2بار ازتون پرسیدم کسی جوابمو نداد
بنظرتون من که همکفم فرشگاهو فقط جانماییشو گذاشتم چند نمرشو میگیرم؟:cry:

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از کارم عکس ندارم متاسفانه..

اشکالی نداره، میتونین با اتوکد به صورت شماتیک کارتونو بذارید، که حداقل ما بدونیم طرحی که برای این آزمون نمره ی قبولی کسب میکنه باید به چه صورت میبووده

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها 2بار ازتون پرسیدم کسی جوابمو نداد
بنظرتون من که همکفم فرشگاهو فقط جانماییشو گذاشتم چند نمرشو میگیرم؟:cry:

به نظر من باید بیشتر از نصف بارم همکفو بهت بدن... زیاد کنکاش نکن، امیدت به خدا باشه، دیگه ام بهش فکر نکن تا جوابا بیاد عزیزم...

اشکالی نداره، میتونین با اتوکد به صورت شماتیک کارتونو بذارید، که حداقل ما بدونیم طرحی که برای این آزمون نمره ی قبولی کسب میکنه باید به چه صورت میبووده

من میگم میشد این طوری هم طراحی کرد. چشم فردا .

bahar-spring

کاربر بیش فعال
همرو کشیدین جز این؟

به نظر من باید بیشتر از نصف بارم همکفو بهت بدن... زیاد کنکاش نکن، امیدت به خدا باشه، دیگه ام بهش فکر نکن تا جوابا بیاد عزیزم...

والا همرو که نکشیدم! :razz:اما سعی کردم ایراد اساسی نداشته باشه...بخاطر همینم بود پرسیدم چه چیزایی از همکف خیلی اهمیت داره، مثلا مشکل سرگیری ندارم ولی خب فقط نوشتم فروشگاه، بدون مدیریت و...!! :redface:
البته بعید میدونم قبول بشم چون خیلیها بهتر و تکمیلتر کشیدن؛ انشاالله دفعه بعد :biggrin:

آخرین ویرایش:
والا همرو که نکشیدم! اما خب سعی کردم اگر یه شیتم کشیدم ایراد اساسی نداشته باشه...بخاطر همینم بود پرسیدم چه چیزایی از همکف خیلی اهمیت داره، مثلا مشکل سرگیری ندارم ولی خب فقط نوشتم فروشگاه!! :redface:
البته بعید میدونم قبول بشم چون خیلیها بهتر و تکمیلتر کشیدن
باید فضاهای مدریت و انباری و سرویس و مشخص میکردین.توفروش نیاز به جزییات نبود.

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
سلام به همه
من سال اولم بود که شرکت کردم. و به شدت استرس اینو داشتم که همه شیت ها رو کامل کنم. به خاطر همین اشتباهات فجیعی کردم. میدونم قبول نمیشم ولی ازتون میخوام خودتونو بزارین جای مصحح و بهم نمره بدین.
از اشتباهات فجیعم میتونم به نگذاشتن ورودی مسکونی و ملزومات اون:confused: و از اون بدتر نورگیر در طبقات:redface: اشاره کنم.
به هر حال تا اخرین نفس جنگیدم. باید تمرین طراحی کنم تا کمتر خنگبازی در بیارممشاهده پیوست 212668مشاهده پیوست 212669:wallbash:

سلامممم.
حالا خیلی مهم نیست قبولی در آزمون.با این رویکرد برید حتما قبول میشید.استرس نداشته باشید.
علاوه بر ایراداتی که خودتون گفتید ستون گذاری تون هم خوب نیست.سمت پاگرد میان طبقه تو این کارتون باید 2 تا ستون داشته باشید.
تو زیرزمین و همکف و طبقاتتون یه تیر تو تراز ارتفاعی وسط طبقه جلوی رمپتون و جلوی اتاق خوابتون رد میشه.

parvin24

کاربر فعال
بچه ها من قاطی کردم به جای این که رمپ معلولینو 8% حساب کنم با 15% حساب کردم 0.6 آوردم از بس که خسته بودم، مقطعمو هم ناقص کشیدم. امیدی هست؟؟؟

rohi58

عضو جدید
. یک مشکل بزرگ تو طرح سالار بود کسی اشاره نکرد. وقتی از همکف به اول رو سه بازوی پله در نظر بگیری ورود به طبقه اول و دوم عکس زیر زمین و همکف میشه وورودی اول و دوم تو پاگرد پشت آسانسور میفته و جاییکه سالار برای طبقه اول و دوم ورودی گذاشته اصلا ما در این ارتفاع پاگرد نداریم

یکی نظر بده

mycomet

عضو جدید
سلامممم.
حالا خیلی مهم نیست قبولی در آزمون.با این رویکرد برید حتما قبول میشید.استرس نداشته باشید.
علاوه بر ایراداتی که خودتون گفتید ستون گذاری تون هم خوب نیست.سمت پاگرد میان طبقه تو این کارتون باید 2 تا ستون داشته باشید.
تو زیرزمین و همکف و طبقاتتون یه تیر تو تراز ارتفاعی وسط طبقه جلوی رمپتون و جلوی اتاق خوابتون رد میشه.
ممنون بابت پاسخ و راهنماییتون:gol:

m.alinejadian

عضو جدید
سلام خسته نباشی
1.همه نورا رو کور کردی. نورگیری در نظظر گرفته نشده
2.جای حمام اول خونه منطقی نیس
3.نورگیر؟
4.در سرویس مستقیم توی حال پذیراییه
5.دیوار جداکننده لابی و پله از واحد20 سانته
...
موفق باشی
اما اینکه تونستی پلاناتو تقریبا کامل با جزییات بکشی خیلی خوبه.انشاا.. با تمرین و دیدن پلان قبول میشی .
سلام به همه
از اشتباهات فجیعم میتونم به نگذاشتن ورودی مسکونی و ملزومات اون:confused: و از اون بدتر نورگیر در طبقات.:redface:اشاره کنم.
به هر حال تا اخرین نفس جنگیدم. باید تمرین طراحی کنم تا کمتر خنگبازی در بیارم:wallbash:مشاهده پیوست 212670مشاهده پیوست 212671

nader eng

عضو جدید
سلام به همه بچه ها

یک سوال می تونم بکنم؟

وقتی کف همکف 3.50 تا زیر سقف. و خود سقف رو 0.30 در نظر بگیریم در کل می شود 3.80 حالا برای رسیدن به طبقه اول اگر ارتفاع پله رو 0.17 سانت در نظر بگیریم میشود 23 عدد پله.

حالا سوال من اینکه که باید این 23 پله را در 3 بازو حل کنیم؟(که در این صورت دوتا بازوی 9 تایی و بازوی سوم 5 تایی میشه که سرگیر میشه)

یا باید دو بازو بگیریم؟(که در این صورت یک بازوی 12 تایی ویک بازوی 11 تایی میشه. طبق قانون ما مجاز هستیم در هر بازو تا 12 پله طراحی کنیم)

ویک نکته اینکه اگر 22 تا پله 0.17 سانتی بذاری به ارتفاع 3.74 میرسه! ولی ارتفاع کف طبقه اول ما 3.80 هست .برای همین من گفتم شاید باید 23 تا بزاری تا

حداقل به کف طبقه اول برسه. منتها اون یک دونه پله ارتفاعش ک.چکتر از 0.17 میشه. نمی دونم دارم درست میگم؟

ممنون میشم هرکی جواب بده :confused:

آخرین ویرایش:

m.alinejadian

عضو جدید
کنسول توی بر18 متری مشکلی قانونی نداره.توی محدوده طراحی فکر نکنم کنسول رو مشخص کنن....
عزیزم کنسول قبول نیست...شما سرخود اینگار سئوال رو عوض کردید...وقتی محدوده طراحی مشخص کرده نمیتونید کنسول بدید...درسته خیابون 18 متری...من اینو سرآزمون پرسیدم نه تنها از یه نفر از چندین نفر پرسیدم منظورم داوطلبین نی....منظورم بازرسهای مقررات و نظام که همشون مدرک مهندسی داشتن و همشون هم برگزاری آزمون رو به عهده داشتن و سئوال رو برامون شفاف سازی کرده بودن......حالا امیدوارم قبول بشید...چون رتبه بندی و رقابتی که نی....ولی این کنسول یکم مشکوک توی کارتون

bahar-spring

کاربر بیش فعال
کنسول توی بر18 متری مشکلی قانونی نداره.توی محدوده طراحی فکر نکنم کنسول رو مشخص کنن....
دوستان فکر نکنم کنسول مشکلی داشته باشه و مثلا موجب ردی بشه؛ اینطور نیست..چون میشناسم از دوستان قبول شده که توی آزمون آذر92 کنسول زده بودن توی طبقات. مشکلی نداره.

aydaaaa

کاربر بیش فعال
سلام به همه بچه ها

یک سوال می تونم بکنم؟

وقتی کف همکف 3.50 تا زیر سقف. و خود سقف رو 0.30 در نظر بگیریم در کل می شود 3.80 حالا برای رسیدن به طبقه اول اگر ارتفاع پله رو 0.17 سانت در نظر بگیریم میشود 23 عدد پله.

حالا سوال من اینکه که باید این 23 پله را در 3 بازو حل کنیم؟(که در این صورت دوتا بازوی 9 تایی و بازوی سوم 5 تایی میشه که سرگیر میشه)

یا باید دو بازو بگیریم؟(که در این صورت یک بازوی 12 تایی ویک بازوی 11 تایی میشه. طبق قانون ما مجاز هستیم در هر بازو تا 12 پله طراحی کنیم)

ممنون میشم هرکی جواب بده :confused:

منم با این قضیه مشکل دارم ، بعضی از دوستام میگفتن سه بازو گرفتن آخه اونوقت چشمه پله داره و دود بند نمیشه،نه؟؟؟؟؟
من خودم دو بازو گرفتم 24 تایی

nader eng

عضو جدید
منم با این قضیه مشکل دارم ، بعضی از دوستام میگفتن سه بازو گرفتن آخه اونوقت چشمه پله داره و دود بند نمیشه،نه؟؟؟؟؟

تعداد پله ربطی به چشم پله نداره!

در اینجا بحث سرگیری در راه پله مطرحه.وسوال من اینه؟

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

دوستان گرامی فضای راه پله با دیگر فضا ها باید دودبند باشه
اخه اگه شما چشم پله رو 0 هم در نظر بگیرید به نظرتون راه عبور دود رو بستید عایا ؟
چشم پله هیچ تاثیری روی دود بند بودن نداره شاید گذاشتنش مناسب هم باشه چون باعث افزایش سرعت تخلیه دود میشه
از نظر مقررات ملی قرار دادن چشم پله هیچ مشکلی توی طراحی پله نداره اگه شما توی مبحث 3 چیزی راجع به این پیدا کردی بگو
این اطلاعات غلطی که یکسری دوستان فکر میکنن چون به عقل خودشون درسته باید عنوان بکنن
در ضمن این نکته چشم پله که گفتم رو از مصحح نقشه های دفتر فنی نظام دارم میگم

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گرامی فضای راه پله با دیگر فضا ها باید دودبند باشه
اخه اگه شما چشم پله رو 0 هم در نظر بگیرید به نظرتون راه عبور دود رو بستید عایا ؟
چشم پله هیچ تاثیری روی دود بند بودن نداره شاید گذاشتنش مناسب هم باشه چون باعث افزایش سرعت تخلیه دود میشه
از نظر مقررات ملی قرار دادن چشم پله هیچ مشکلی توی طراحی پله نداره اگه شما توی مبحث 3 چیزی راجع به این پیدا کردی بگو
این اطلاعات غلطی که یکسری دوستان فکر میکنن چون به عقل خودشون درسته باید عنوان بکنن
در ضمن این نکته چشم پله که گفتم رو از مصحح نقشه های دفتر فنی نظام دارم میگم
مهندس اینو که دیگه همه قبول دارن چشم پله در پله های دوبازو و با طرح قیچی منسوخ اعلام شده تو مبحث 4 هم که اومده

mycomet

عضو جدید
سلام خسته نباشی
1.همه نورا رو کور کردی. نورگیری در نظظر گرفته نشده
2.جای حمام اول خونه منطقی نیس
3.نورگیر؟
4.در سرویس مستقیم توی حال پذیراییه
5.دیوار جداکننده لابی و پله از واحد20 سانته
...
موفق باشی
اما اینکه تونستی پلاناتو تقریبا کامل با جزییات بکشی خیلی خوبه.انشاا.. با تمرین و دیدن پلان قبول میشی .

ممنون بابت پاسخ و راهنماییتون
:gol:

bagher66

عضو جدید
آخرین ویرایش:

architect963

عضو جدید
با سلام به همه دوستان
من اولین باره که توی این گفتگو شرکت میکنم
ابعاد باکس پله رو نمیشه تغییر داد.باید مشکل تعداد پله های طبقه همکف رو از زیر زمین حل میکردید.یعنی از ارتفاع 260- باید میرسیدید 64+ که 18 تا پله 18 سانتیمتری میشد.
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.