واسه همه همینطوریهواسه منم دقیقا همین پیام رو میده که "داوطلب مورد نظر یافت نشد"
یه جای کار میلنگه...!
واسه همه همینطوریهواسه منم دقیقا همین پیام رو میده که "داوطلب مورد نظر یافت نشد"
یه جای کار میلنگه...!
سلام
این لینک از چه منبعی گذاشتین اینجا؟
لینک تقلبی هست!!!
لینک تقلبی نیست. آدرسش مشابه لینک نتایج آزمون های تستیه. یعنی دامنه سایتش یکیه. تقصیر خودشونه. درست بارگذاری نکردن....
تقلبی نباشه .ازاول قبول نمیشدم هیچی.الان که نوشتن قبولی دوباره مردود شم بد میشه
واسه منم دقیقا همین پیام رو میده که "داوطلب مورد نظر یافت نشد"
یه جای کار میلنگه...!
مشاهده پیوست 256644
طرح پیشنهادی بهمن 94 دوستان تحلیل کنید
چند شدی شما؟بالاخره نتایج اومد
کشتن ما رو از اضطراب و استرس
اخرش اومد
من میخوام تشکر بکنم از عارفه ی نجاتی عزیز که منو تشویق کرد به مطالعه، راهنمایی کرد. اوراق قبولیش رو گذاشت. و به من کمک کرد.
بیشتر از ایشون تشکر میکنم از حامد ابراهیمی عزیز برای راهنمایی هاش.همکاری و همگامی و همراهیش. به من آموزش دادن. نه به من به خیلی ها. بینهایت ممنونم ازشون. حضورشون از سر قسمت، تصادف یا هر چیزی که اسمش رو بشه گذاشت، بی نظیر بود و هست. اطلاعات دقیق و موشکافانه. نگاه تیز و البته پر محبت و صبور. همه ی دوستانی ک شرایط من رو دارن متوجه هستن ک انتقال مفاهیم توی مجاز واقعا سخته و زمان و حوصله یم طلبه. خیلی ممنونم ازشون
تشکر میکنم از مجتبی تاجی عزیز برای مشاوره. کمک بی دریغشون از من.
تشکر میکنم از جناب مهندس رحمتی عزیز. با صبوری به من کمک کردن. واقعا کرکسیون مجازی سخت هست
تشکر میکنم از دوستان عزیزی که با هم کار کردیم. کرکسیون کردیم. یاد دادیم ویاد گرفتیم. مریم ضرغامی عزیز. لیلی خزایی عزیز.ابوالفضل عزیز. ازاده عربی عزیز.مهدی لطفی عزیز. و البته حامد (حمید) میلادی عزیز
عدر خواهی میکنم اگر اسم دوست عزیزی از قلم افتاده.
ممنونم از همگی و دعا میکنم در حق همه
امروز یکی از بهترین روزهای زندگی منه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - 2 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 946 |