مهدیه جان گفته شما کاملا دقیق و منطقیه و درموردش هیچ شکی نیست، اما دوستانی که معترض به نمره هاشون هستند کسایی هستن که کارشون ایراد اساسی برای رد شدن نداشت و شاید ایرادای کوچیکی که با توجه به بارمبندی که داشت میتونست ازشون نمره کم بشه، کسانیم که کلا از بیس درست طراحی نمیکنن مثل نحوه آرایش پارکینگ و باکس پله کلا زیر 10 مردودشون می کنن نه اینکه با نمره 21،22 رد بشن و اینکه باعث ناراحتی و تاسف.
دوست عزیز من دو دفعه پیش که امتحان دادم ایک بار اشکال خیلی بد پارکینگ داشتم شدم 22 و دفعه اشکال بد راه پله شدم 21 .اینطور نیست که با اشکال عمده زیر ده بشن بلکه همین حدودایی که من شدم هم میشن. اینبار که به نظر خودم دیگه هیچ اشکالی نداشتم تازه کامل تر از دفعه پیش هم کشیده بودم و فکر میکردم نمره بالایی بگیره هر چند که نمرش مهم نیست و قبولیش فقط مهمه، نمره خیلی پایین تری گرفتم، 27 شدم
.این بود تجربه بنده.
دوست عزیز من دو دفعه پیش که امتحان دادم ایک بار اشکال خیلی بد پارکینگ داشتم شدم 22 و دفعه اشکال بد راه پله شدم 21 .اینطور نیست که با اشکال عمده زیر ده بشن بلکه همین حدودایی که من شدم هم میشن. اینبار که به نظر خودم دیگه هیچ اشکالی نداشتم تازه کامل تر از دفعه پیش هم کشیده بودم و فکر میکردم نمره بالایی بگیره هر چند که نمرش مهم نیست و قبولیش فقط مهمه، نمره خیلی پایین تری گرفتم، 27 شدم
.این بود تجربه بنده.
من که کارم هیچ مشکل اساسی نداشت و حتی رمپ ماشین رو ده درصد هم درآورده بودم و کل خواسته ها را تامین کرده بودمدوست عزیز من دو دفعه پیش که امتحان دادم ایک بار اشکال خیلی بد پارکینگ داشتم شدم 22 و دفعه اشکال بد راه پله شدم 21 .اینطور نیست که با اشکال عمده زیر ده بشن بلکه همین حدودایی که من شدم هم میشن. اینبار که به نظر خودم دیگه هیچ اشکالی نداشتم تازه کامل تر از دفعه پیش هم کشیده بودم و فکر میکردم نمره بالایی بگیره هر چند که نمرش مهم نیست و قبولیش فقط مهمه، نمره خیلی پایین تری گرفتم، 27 شدم
.این بود تجربه بنده.
موافقمآقا ایمان همه ما به کارهای نظام آشنایی داریم که چقدر بد نمره میدن ولی اگه میخواین بازم شرکت کنین به نظر من نقشه هاتونو کدی کنید و بزارید سایت تا همه با هم بررسی کنیم نه شما همه بچه هایی که قبول نشدن این باعث میشه برای آزمون بعدی بهتر نتیجه بگیرید
کار تو اشتباه نبوده احتمالا مصحح محترم سرحال نبوده و رو فرم نبودهمن که بلاخره جریان پله های همکف به اولو درک نکردم یکی از قبول شده ها 13 تا پله تو هر بازوشه این مگه قبوله؟ یکی دیگه تو پاگردم یه پله گذاشته اینم مگه نمیگن قبول نیست؟یکیم پله دو بازو رو با سه تا بازو رفته بالا که این ترفند جالبی به نظرم اومد ولی ترفند خودمو بیشتر قبول دارم معقولانه تره. این شکلی که تو قسمت پله چند تا پله دادم رفتم مثلا یه متر بالا بعد پله دو بازورو شروع کردم که بتونم ارتفاع زیاد همکفو حل کنم ولی نمیدونم چرا مصحح خوشش نیومده از کارم.شما فک میکنید اشتبه کار من؟
دوستان خسته نباشید.
جواب اعتراضها نیومده؟
holooooخانوم ,rahajoonخانوم شما قبول شدید؟![]()
سلام
از دوستان كسي هست كه براي آزمون طراحي اعتراض كرده باشه؟
ميدونيد جواب اعتراض كي مياد؟
سلام.من نمره ام 23 شده بود اعتراض دادم ولی هیچی به هیچی.نمیدونم اصلا نگاه کردن یا نه چون نتایج اولیه 4 ماه طول کشید بررسی اعتراض 3 روز...
سلام رفیق شاعر مایادش بخیر چه استرسی داشتیم فکنم به من تو شیتهام دقیقا همین نمره ها رو دادن -
خواب دیدم که مصحح طرحمو کرد اصلاح
زیرزمین خوب شده هفت شدی ماشاالله
همکفت خوب ولی پله ی سرگیر چرا
تازه فرمود که ارفاق کنم شیش میشی ایوالله
بعد با روح لطیفش که سه واحد را دید
دل به رحم امدو فرمود اینم پنج بیا
با خنکهای کولر خستگی از تن بزدود
گفت هرگز توی طرحی این همه نور نبود
چشمهای تو مصحح که نوازشگر این طرحم شد
پنج نمره تو دو واحد دوباره سهمم شد
برشی از دلو با شیب ملایم همه را
بادو نمره دل پروانه ایش مرهم شد
من که بلاخره جریان پله های همکف به اولو درک نکردم یکی از قبول شده ها 13 تا پله تو هر بازوشه این مگه قبوله؟ یکی دیگه تو پاگردم یه پله گذاشته اینم مگه نمیگن قبول نیست؟یکیم پله دو بازو رو با سه تا بازو رفته بالا که این ترفند جالبی به نظرم اومد ولی ترفند خودمو بیشتر قبول دارم معقولانه تره. این شکلی که تو قسمت پله چند تا پله دادم رفتم مثلا یه متر بالا بعد پله دو بازورو شروع کردم که بتونم ارتفاع زیاد همکفو حل کنم ولی نمیدونم چرا مصحح خوشش نیومده از کارم.شما فک میکنید اشتبه کار من؟
سلام پس با این اوصاف امسال آمار قبولی خیلی کمتره من که خودم گند زدم وتازه فهمیدم که چرا سوال خرداد 93رو تو سایت نزاشتن نگو پست فطرتا ترسیدن یکی ببینه و تمرین کنه و قبول بشه سهمیه آقایون بیاد پایین حق خودمونم هست دیگه وقتی کسی جیکشم در نمیاد و هر بلایی خاستن سرمون میارن *ان الله لا یغیروا ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم* حالا هی بشینیم خدا خدا کنیم که قبول بشیم این همه هم کارای بچه ها رو نقد نکنین چون این آزمون اصلا جواب استاندارد نداره طرف نشسته سوال خرداد رو گذاشته جلوش گفته چیکار کنم چیکار نکنم یه سه واحده بخام یکمم شیب رو تغییر بدم در صورتی که اصلا واسه سه واحده جواب استاندارد نمیده اگر هم داشته باشه تو اون شرایط آزمون نمیشه بهش رسید موفق باشید دوستان
این رسم این تایپ یک و باشگاه معما ران است هر کسی که موفق میشه باید برای حلال کردن کمک هایی که ازین باشگاه
گرفته باید کارش رو بزا ره وگر نه حلالش نمی کنیم!!! خخخ
مث سالار مث نسیب مث عارفه که ایشالا هر جا هستن از پروانه طراحی شون خیر و خوشی ببینن
چون بلافاصله کارشون رو گذاشتن تو آرشیو.
این دوستان در ذهن ماندگار خواهند بود
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه برود
صحنه پیوسته بجاست خرم آن نغمه که مردم سپارند به یاد
مشاهده پیوست 233253مشاهده پیوست 233254طبقات زيرزمين و همكف
دوستان من کارم رو تا جایی که تو ذهنم مونده بود کشیدم و اینجا میذارم امیدوارم مفید واقع بشه نمرمم هم 25 بود
مشاهده پیوست 245075
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |