دوستان، من از همه کسایی که این دو سه ماه قبل امتحان طراحی اومدن و تجربه هاشونو در احتیار بقیه گذاشتن بسیارررررررررررررر تشکر می کنم...من 0 بودم از نظر اطلاعات و فقط از همین باشگاه و کارای بچه ها ضوابطو یاد گرفتم..امیدوارم که قبول بشم..در هر حال واقعا ممنون...منم عکس کارامو گذاشتم شاید تجربه ای بشه واسه کسی مثل خودم که چیزی نمی دونه و واسه آزمون بعد اومده این تاپیک، امیدوارم کمک کننده باشه ...
بچها جک معلول یه جورایی شبیه دور زدن امتحان طراحی هست.
اصلا هدف این امتحان نشون دادن توانایی ما در زمینه طراحی هست
من بار سوم ام هست که دارم امتحان میدم.نمیخوام کسی رو ناراحت کنم ولی شما دیگه خیلی این امتحان را بچگانه فرض کردید
لازم نیست که تمام خواسته ها رو 100درصد تکمیل کنی تا قبول بشی.ولی حتما حتما حداقل باید 4 تا پلان ترو تمیز و منطقی بکشی تا قبولت کنن
طرح من هم شاهکار نیست ولی بهترین چیزی که ذهنم میومد توی اون وقت کم، رو کشیدم
دوستان خواهشا نظر بدید
طراحی آذر 92 من
شیب رمپ معلولینت چقدره؟ فکر کنم از 15% هم بیشتر باشه!
شیب رمپ معلولینت چقدره؟ فکر کنم از 15% هم بیشتر باشه!
درود
کارتون خوب شده دوست من. فقط چند نکته من به نظرم اومد بگم .این تیپ پارکینگ از لحاظ ورود خروج خوبه در کل. اما ستونهای کارتون خیلی نشده؟!امیدوارم دسترسی به حیاط رو گذاشته باشید از پارکینگ. و اینکه مساحت موتورخانه چقدر شده؟
در طبقه اول آشپزخانه واحد جنوبی نورگیریش چطور تامین شده من متوجه نشدم...
موفق باشید
زیر زمین : 12 نمرهبچه ها سلام....کسی دفترچه سوالات طراحی رو نداره؟؟؟مال آذر 92 رو میگم؟؟نمره هاشو ببنیم چند زدن؟؟
ایراد طراحی زیاد داره:اشپزخانه واحد پایین ردههر کاری می کنم یادم نمی آد دقیقا چطور کشیدم.ولی تقریبا تو این مایه ها شده.اندازه های زیرزمین و هم کف تقریبا دقیقه.ولی طبقه اول اصلا یادم نیست چند گرفتم اندازه هارو. پلان بام وطبقه دومم کشیدم تو امتحان ولی الان خسته شدم.فردا تو اتوکد می کشم می ذارمش.اشتباهی که انجام دادم یه کمی از اتاق تاسیساتم افتاده زیر پله های ورودی و آشپزخونه واحد جنوبیمو کوچیک گرفتم.من با اعتماد به نفس هر طبقه ای که میکشیدمو با مبلمان و آکس بندی و اندازه گذاری راپیدی می کردم.واسه همین یه چند تا اشتباه و که خواستم اصلاح کنم نشد.مثلا خواستم جای انباری ها و تاسیساتمو عوض کنم.به هر حال خوشحال میشم نظراتونو بدونم.
samar جان شما 2 تا اشتباه خیلی بد داری
1- رمپ معلول طراحی نکردی،به جاش جک بالا بر گذاشتی.یکی از سختی های این امتحان لعنتی که کل طراحی آدم رو خراب میکنه، دقیقا همینه.حالا شما .........
2-کل اتاق تاسیسات و انبارهات اصلا قابل استفاده نیست(11 تا 15 سانت میشه 165 که 30 تا برای سقف کم میشه که در میاد 135 و سقف مغازه هم 10 سانت بالا تره
یعنی از کف پارکینگ تا زیر متورخانه ات میشه 145 سانت.
من چند تا پله گذاشتم ولی طرح من هم باز سرگیر هست
طراحی آذر 92 من
بچه ها این پلان ها هم مال منه زیر زمین و همکف.... به نظر شما چطوره؟؟؟
مشاهده پیوست 185602تمام شیت هارو کامل ترسیم و بسیار ظریف راپیدی کردم بنظرتون قبول میشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 |