بچه ها سلام.
سوالم بی ربطه ولی یه جواب فوری واسش نیاز دارم.
میدونید الان قیمت کار 3d واسه پایانامه چنده؟ منظورم کار دانشجوییه.
فكر كنم حدودهاي250 تومن باشه
بچه ها سلام.
بچه ها سلام.
فكر كنم حدودهاي250 تومن باشه
داداشی خیلی قیمتت پایینه ها ....کاری داشتیم مزاحمت میشیم
نه بابا خیلی بیشتر از ایناست. سحر پیگیرش بود با رندر و متریال رو حدود 1 حساب کن قاصدک جونم
سایت سنجش میگه تا 6 ام بعد ایسنا میگه 6ام خدایا اینها با خودشون چند چندند؟خدایا حداقل به خاطر این همه منتظر موندن کمک کن قبول شیم وگرنه ضایع میشیم به کلی پیش همه
بچه ها سلام.
بستگی به حجم کارت داره اما اگر یه نفری خواستی که قیمتش خوب باشه و واقعا ادم خوبی هم هست بگو بهت معرفی کنم. خانم هم هست
مگه بلدی؟؟کوروش منو میگه....![]()
چه خبره.....پايان نامه كامل 600 تومن قيمتش تو شهر ما......بابا خيلي گرونه.....تازه دوست من كار اجرايي 3dپاساژ رو با رندراش زد 1 و 200
سارا جون اونجا فك كنم سر گردنست![]()
کوروش منو میگه....![]()
دلم برا بچه های کنکور سال دیگه میسوزه که واسه بررسی آزمون اسکیس 92 میخوان بیان تو این تاپیک![]()
اینجا همه چی بررسی شده جز اسکیس
اقاااااااااااااااا باز من خواب دیدم نتیجه کنکورم اومده !! اوندفعه 25 درصد زده بود ایندفعه شده بود 12 درصد !!!!!! فک کنم خدا داره زمینه سازی میکنه واسم![]()
![]()
دلم برا بچه های کنکور سال دیگه میسوزه که واسه بررسی آزمون اسکیس 92 میخوان بیان تو این تاپیک![]()
اینجا همه چی بررسی شده جز اسکیس
اقاااااااااااااااا باز من خواب دیدم نتیجه کنکورم اومده !! اوندفعه 25 درصد زده بود ایندفعه شده بود 12 درصد !!!!!! فک کنم خدا داره زمینه سازی میکنه واسم![]()
![]()
اررررهالان که درصد اسکیس نداره!!! فقط کد رشته انتخابیت میاد!!!
حداقل350 -400بچه ها سلام.
مجمه یه سینی مسیهببخشيد من متوجه شدم ماري جوانا چيه اما مجمه چيه؟
منم اوایل خواب میدیدم ولی الان خیلی وقته خواب نمیبینم گرچه فالمو دیدم گفته بود اول ناراحت میشم بعد خوشحالاررررهمن خواب میبینننم درصدم این شده
![]()
بستگی به کار داره ولی خب 200تومنیشم هستحداقل350 -400
بالاخره با مکس نه...ولی بلدماااا نا سلامتی...کلی پایان نامه و کار دانشجویی دوره جوووونی انجام دادم....مگه بلدی؟؟![]()
دیگه تیک آف جان کار رو من جلوتر گرفتم...الکی کار قاپون نکن...ک من میدونم با تو...نه منو ميگه عارف
ده بار گفتم تو حيطه كاري من كه مياي اف اف بزن
![]()
شما لطف کن 2-3 روز دیگه بیا اینجا تا ببینی بچه های اینجا چجوری ترکوندن!حال همتونو میگیرم با این نتایجی که بیاد
آخه آقا یا خانم مهندس یکی نیست بگه از نهایت 150 نفر ارشد سراسری روزانه چه شانس و احتمالی هست که بشینیم منتظر نتیجه هم بمونیم والله
نمیدونم بعضی ها چرا اینطوری هستند![]()
من دیگه اعصاب ندارم.
من دیگه اعصاب ندارم.
عشقم کی با روحیت بازی کردهچرا اینقدر با روحیه دخترای مردم اینجا بازی می کنی اخه
![]()
ببخشید خانم ها و اقایون
من اصلا مجانی کار می کنم.........کارم تحویل میدم در حد لایگا
ببینم دیگه کی میخواد رو دست من بلند شه![]()
ببخشید خانم ها و اقایون
من اصلا مجانی کار می کنم.........کارم تحویل میدم در حد لایگا
ببینم دیگه کی میخواد رو دست من بلند شه![]()
آبحی من خودم درحین کار کردن به شما هم یاد می دم مجانی هم کار می کنم و وسیله ایاب و ذهاب هم درب شرکت آماده بردن خواهران و برادران هنرمند خواهد بود
ضمنن مجلس فتوشاپ و اتوکد سه بعدی هم همزمان در همان مکان برگزار خواهد شد
ضمنن از آوردن کادو هم دریغ نکنید
کی می تونه روی دست من بلند شه
ازت انرژی می گیرمچقدر حرف میزنید شماها کا رو گرفتم دادم به همکارم بزنه دیگه بحث نکنیددوستی گفتند 150 نفر فقط روزانه قبول میشند چرا الکی خوشحالیم درسته خب اما شبانه هم هست غیر انتفاعی هم هست دانشگاه های بین المللم هست
روزانه وشبانه 350 نفر میگیره بعد با این غیر انتفاعی وپیام نور و پردیس های خودگردان تا هزار نفر میشه حالا تکمیل ظرفیتم که برمیدارن برو تا 1400 راحت ماشالا
![]()